ninaki
|
Pozdravljene, Tinkatonka, ene par idej imam, kako bi se lahko zamotila v dopoldanskem casu. No ja, tko bom povedala, to so stvari, ki mene cakajo, pa nikoli docakajo Jaz bi morala urediti vse albume za znamke in koncno spraviti ta nove notri, ne pa, da so po skatlah. Urediti bi si morala tudi recepte, je prevec stvari nekje po listkih in pol nicesar ne najdem. Pa vse zastarele racune ipd bi morala presortirati in polovico stran vreci. Zdaj pred prazniki bi se spravila narediti kaksne okraske za stanovanje, pa malo bi po trgovinah letala za sablone za otrosko sobico. Pa napekla bi piskote in dobrote in doma naredila home-made darila za praznike. Ideja o home-made cestitkah je tudi zelo dobra! No in ko bi vse to podelala, bi se spravila na francoscino in spanscino, ki v skatlah cakata boljse case (berite, enkrat, ko bom v penziji in bom imela dosti casa ). Me pa zelo veseli ucenje, tako da bi se najbrz se kaj drugega ucila (poleg jezikov) in pa resevala krizanke. Aja, pa ves kaj sem se spomnila (ce nisem cisto vse pomesala in se bo katera druga selila). Ce se prav spomnim, se bosta vidva selila? Midva sva letos to dala skozi in sem kar nekaj casa porabila za izris kuhinje in vgradne omare. Mogoce bi se pa tega lotila, ne glede na to, da selitev ni se cisto pred vrati. Mene je to veselilo in sem si res izrisala tako kuhinjo, kot jo hocem imeti. Z vsemi moznimi zadevami notri. Pol sem se dobro premislila, da so se vsi predali in omare odpirale pa kombinirala barve lesa z elektricnimi aprarati in pultom. Sem se kar zamotila. Pa veliko prospektov sem si nabrala tako da sem dobila ideje kako in kaj. Ursa_p, glavo gor!!!! Ne mi zdaj obupati!!!! Predvsem ne poslusaj nikogar!!!! Meni je zadnjic oseba, ki mi je zelo blizu, izjavila, da kaksna mama pa sem. Hotela sem ji polepsati dan in sem povedala, da sem se prejsnji dan najedla kostanja in da je malemu notri najbrz ultra dogajalo, ko je poslusal se delovanje prebave. Nic kaj takega se mi ni zdelo, nic me ni bolelo, da bi lahko pomislila, da sem s tem kakorkoli skodovala dojencku. In sem to kasirala. Ej, sem se tako razpizdila, da je ta oseba slisala svoje!!!! To pa ne! Nihce mi ne bo solil pamet da sam slaba mama zato, ker imam svoje mnenje in delam po svoje. Sploh pa mi gredo izjave tipa "kaksna mama...." tako zelo na zivce, se posebej sedaj, ko za moje pojme sploh se nisem mama Skratka, raznorazne komentarje preslisi! Delaj po lastni presoji. Clovek vcasih mimo udari, samo nehote. Mogoce bi naslednji dan naredil stvari drugace, samo danes, s temi izkusnjami se tako odlocis. Jutri si pa itak v prednosti, saj imas en dan vec izkusenj in znanja. In to se ne pomeni, da si slab. Ne pusti se nikomur! Kar se pa dojenja tice, se pa sploh ne sikiraj. Vse bo ok. Fajn je, da je babica povedala kaj vse se lahko zgodi, tako da ves kaj se dogaja, ce se tebi zgodi. Samo ne pozabi, tako kot je Sarazan rekla, ni nujno, da se bo zgodilo tebi. Misli si, da si izvedela ogromno stvari in bo veliko lazje, kot pa, ce bi morala ugotavljati kako in kaj. Dojenje bo pa itak steklo, saj ni razloga zakaj ne bi. Ce pa ne bo, pac ne bo. Pa kaj pol, sej so umetni pripravki. Tako da ni panike. Samo vesela bodi in optimisticna in ne razmisljaj o "what if" zadevah, pac pa se veseli vsakega dneva posebej in vsake brcike posebej. Z dojenjem se bomo ukvarjale februarja, zdaj moramo se kaksno kilco nabrati, pa malo pocvekati pa pojamrati, ko nas kaj boli, pa bozati trebuscke, pa shoppingirati, pa gnezditi, pa se razvajati in imeti radi. Uzivajte, Nina P.S. Jaz sem vceraj kasirala komentar da zakaj skrivam nosecnost???!!!!! Ce nic drugega, sem izvedela nekaj novega Itak taksne komentarje trosijo ljudje, ki mi nic ne pomenijo.... Zato pa, cez eno uho notri, cez drugo ven.
|