monja
|
Punce, jaz vas ne sfolgam brat, tak ste pridne! Cel dan štundiram na to, kako so zdaj popisane že cele strani, pa nimam časa pogledat, potem pa zvečer, ko hočem vse prebrat, mi pa vzame več kot pol ure! Bravo, res vam uspeva!!!! No, moram pa se pohvalit, da smo se tudi mi danes oprtali v kengorujčka in šli na zrak. Sva z malim bila že kot ovenele rožice, skoraj en teden notri-za znoret. Zdaj pa je že boljšega zdravja, pa sem si rekla, probajmo! In sem ful zadovoljna, smo hodili skoraj 2 uri. Razen tega, da me je malo bolel križ, je bilo fino! Ko vas tako berem, bi marsikateri želela kaj odgovoriti, pa bi potem lahko napisala biblijo replik . Violinski, hvala za geslo, grem zdaj takoj pogledat! Jessy, , za kolke! Boš vidla, kak je zdaj to fajn, brez tistega ovijanja naših . Aja, pa Paparico-revijo sem si kupila. Nisem je še uspela natančno pregledati, sem samo preletela, ampak se mi zdi, da je vredu za prebrat, sploh za tiste, ki s stem uvajanjem hrane srečujemo prvič ... Sem brala za Amoss, mi je ful hudo zanjo , čeprav ne vem ozadja, kaj se je dogajalo. Upam, da žalost, ki jo preživlja, čimprej mine. Nič, lepo spančkajte! Jutri tako vem, da me čaka goooora branja! Ni kaj, ste pa zanimive! pa pa, monja