|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
30.11.2005 20:39:07   
tea01
Ej punce rabim pomoč. Naš Jure ima na glavi 4 velike rdeče lise, ki so mu malo že odstopile od kože in se počasi delajo v hraste. Te lise so bile najprej majhe, zdaj pa ratujejo čedalje večje. Kaj naj naredim???Kaj bi to bilo??? Temenca smo že odpravili, tko, da to ne more biti to.

Hvala za nasvet!"

T

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.11.2005 20:52:14   
tea01
Sm pozabla napisat da zgledajo te lise kokr štemplji. Kot, da bi kdo mojga sončka ožigosal. Smrk

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.11.2005 21:18:57   
Jessy
Tea, tud približno se mi ne sanja, kaj bi lahko bilo! ŽAL! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.11.2005 21:34:53   
monja
Punce, jaz vas ne sfolgam brat, tak ste pridne!user posted image

Cel dan štundiram na to, kako so zdaj popisane že cele strani, pa nimam časa pogledat, potem pa zvečer, ko hočem vse prebrat, mi pa vzame več kot pol ure!
Bravo, res vam uspeva!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moram pa se pohvalit, da smo se tudi mi danes oprtali v kengorujčka in šli na zrak. Sva z malim bila že kot ovenele rožice, skoraj en teden notri-za znoret. Zdaj pa je že boljšega zdravja, pa sem si rekla, probajmo! In sem ful zadovoljna, smo hodili skoraj 2 uri. Razen tega, da me je malo bolel križ, je bilo fino!user posted image

Ko vas tako berem, bi marsikateri želela kaj odgovoriti, pa bi potem lahko napisala biblijo replikuser posted image .

Violinski, hvala za geslo, grem zdaj takoj pogledat!

Jessy,user posted image user posted image , za kolke! Boš vidla, kak je zdaj to fajn, brez tistega ovijanja naših user posted image .

Aja, pa Paparico-revijo sem si kupila. Nisem je še uspela natančno pregledati, sem samo preletela, ampak se mi zdi, da je  vredu za prebrat, sploh za tiste, ki s stem uvajanjem hrane srečujemo prvič user posted image ...

Sem brala za Amoss, mi je ful hudo zanjo user posted image , čeprav ne vem ozadja, kaj se je dogajalo. Upam, da žalost, ki jo preživlja, čimprej mine.

Nič, lepo spančkajte! Jutri tako vem, da me čaka goooora branja! Ni kaj, ste pa zanimive!

pa pa, monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.11.2005 23:22:50   
miševi

Sem za danes končala z likanjemuser posted image , sedaj pa "počivam" na RR. S tem likanjem sploh ne pridem na čisto. Perem vsak dan 1 stroj, likam pa ne vsak dan in potem se kar nabirauser posted image ...

Vidim, da bom tudi jaz morala en album naredituser posted image , da boste spoznale celo našo družinico.

Tajica, Žak je tak sonček!!! Ne vem, kaj je danes za en čuden dan - se je naš Jure tudi tako pokakal, da je še po rokah imel, pa vse do vrhnje majčke je ven prilezlo. Sem se zadnjič smejala, ko je ena napisala, da se ji je mali pokakal vse do rokic, sedaj pa imam. Pa sem ga vidla, ko je kakal in ga takoj šla previt. Sploh nočem pomislit, kakšna packarija bi bila, če ga ne bi videla in bi previjala kasneje, ker je bil ravno previt. Pa še sama sem bila in sem nekaj časa bezljala po stanovanju kot zmešana kura. Potem sem  dala banjico na lijak in ga skopala. mali je vmes opazil ogledalo in zabava se je začelauser posted image .

Jessy, super, da nimate več širokega povijanjauser posted image user posted image user posted image . Men so drugače všeč ta vijolične Pampers iz Mullerja.

Joj, Tea, tudi jaz ne vem, kaj bi to bilouser posted image . Niti približno ne.

Violinski, a veš, da ima fantek od znanke tud Kawasakijauser posted image . Sem se takoj spomnila na tebe in vašo kalvarijo ob temuser posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.12.2005 8:12:54   
Tiamo
Jutro, smo se prebili čez včerajšni slab dan in prespali noč, zdaj se veselo jezi na ropotule. Jaz sem pa kot da bi me povozil kamion user posted image , bom mogla kavico popit, da se zbrihtam. 
Aja, kok sem sklerozna: čestitke Neji za 4 mesece in kolke.  Tea, mogoče so pa spet temenca oz. se mu koža menja od mraza, Demi so se lička tako, ti kar fino namaži s hladilnim mazilom pa boš videla s se bo stanje izboljšalo, ali ne? Grem kavico pit in naredit premirje med ropotulo in Demi user posted image     

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.12.2005 8:31:58   
zoya24
Dobro jutro še od mene,

jaz sem pa danes prav naspana. Žiga je šel spat ob osmih, ob enih sem ga slišala kako se premetava mu dala dudo in smo spali do 4.15, nato pa še do 7.30. Očitno se moj trud obrestuje user posted image user posted image user posted image .

Likanje user posted image men gre tud na jetra, sam se kar potrudim, da likam sprot, ker če ne je kriza.

Jessy včeraj sem hvala Fixes, danes pa mi je vse pri hrbtu ven pogledalo, pa čeprav sem jih zvečer res ful dobro našponala user posted image , mogoče sem jih pa še premal. Te ki nimajo elastičnih zavitkov in hrbta se, vsaj men se zdi, ful težko obdržijo tak ko bi se morale. Drugače so pa ful mehke in so mi zato tako všeč. No pa sej pri našem user posted image , ki sproducira na kile drekca, kakršnekoli planice težko sfolgajo.

Monja, kaj pa je to za ena revija Paparica in kje se dobi?

Tea tudi jaz nimam pojma kaj bi to bilo. Po moje je najboljš iz pokazat pediatru, če ne bo OK.

Neja, Demi in Aljoša user posted image za štiri mesece.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.12.2005 8:41:54   
miševi

Neja, Demi, Aljoša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še od mene!!!!

Zoya, user posted image  za trud. Pravijo, da se vsak trud enkrat obrestuje.

Če lahko, bi za Paparico kar jaz odgovorila: Mamina paparica je revija oz. posebna izdaja revije Mama. Mislim, da izide 1 - 2 x na leto in v vsaki pišejo podobne stvari - torej, če imaš 1, je čisto zadosti. Jaz imam 2, ker sem mislila, da bo v drugi kaj novega napisano. Je pa notri vse od dojenja, pa prilagojenega mleka, pa uvajanja goste hrane, pa o različnih živilih (meso, zelenjava, sadje, žitarice...), pa o vitaminih, mineralih, pa o pripravi in shranjevanju hrane, pa recepti za različno starostno skupino, pa prehranske bolezni in težave (alergija, zaprtje...). Pa še se kaj najde.

Naš malček sedajle zaključuje svoje kreganje s sivčkom in kompanjoni. Po moje bo kmalu nazaj zaspaluser posted image . Potem se pa z Niko lahko nahraniva. Zjutraj spije mleko, tako da lahko malo počaka.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.12.2005 8:47:58   
Jessy
Dobro jutro, še od mene!

Midve sva tudi dobro spali. Včeraj sem jo še jaz ob 23h pobrisala v posteljo, s tem, da sem pol ure pred tem pa na kavču odspala. Sem bila res izmozgana. Neja je ob 2h, ko sva se podojili, mislila, da je čas, da vstane. Je imela kar 10 minut samogovore v zibelki, pol jo je pa zmanjkalo. Ista štorija se je ponovila še ob 6h, pa je tudi zaspala nazaj.

Včeraj sem čez dan probavala, če se obnese hranjenje na 4 ure in se je. Sem pa pol razmišljala, da če se grem te fore, da mi je na 4 ure, pol bi mogla tudi kak čajček vmes ponuditi, kajne?

Tudi jaz sem kupila že pred časom eno revijo, kjer so sami recepti notri. Mislim, da je to Paparica. Bom šla prav ponjo in jo mal pregledala, ker zdaj se nam res bližajo dnevi, ko bomo tudi same to prakticirale!

Tia, za čestitke pa HVALA ENAKO tudi Demi! user posted image user posted image user posted image  Pa Dominik od monje je tudi že dopolnil 4 mesece pred parimi dnevi, zato še user posted image user posted image user posted image  za Dominika!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.12.2005 8:49:52   
Jessy
Ups, pozabila sem na Aljošo!!! Vse naj naj tudi Aljoši! user posted image user posted image user posted image

Miševi, ker imate vi tudi sivčka, me zanima, e tudi vašemu sivčku izpada griva??? Jaz vsake tolko najdem kako dlako na njeni dudi in te so od sivčka! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.12.2005 8:53:14   
Jessy
Monja, Amoss je mogla it delat splav, ker je imela CR in je zanosila prej kot v treh mesecih po porodu. Zaradi bojazni, da maternica ne bi zdržala nosečnosti in bi bila ona in otrok v življenjski nevarnosti, so jo napotili na splav. Je pa srčno upala, da bo otročička lahko obdržala, ker si ga je močno želela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.12.2005 9:01:48   
miševi

Dominik, še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! (si moram seznam sprintat, drugače takoj kaj pozabimuser posted image ). Joj, kako hitro gre čas...

Jessy, od našega sivčka zaenkrat še nič ne odpada, čeprav je najbolj "trpinčena" žival tu naokoliuser posted image . To je edina igrača, ki je Jure ne pusti zamenjati na mostu - če sivčka ni, je tako kreganje,  da mu ga hitro vrnemo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.12.2005 9:17:55   
Jessy
Sem šla po revijo in sem ugotovila, da moja ni Paparica, ampak Kuharica. Vsebina pa je:
  • prvi grižljaji
  • juhe in enolončnice
  • zdrava zelenjava
  • rižek in testenine
  • meso in ribice
  • osvežilni napitki
  • za sladkosnede
  • s kuhalnico po svetu
  • za tiste s težavami

Očitno bom mogla kupit tudi Paparico!

Zdaj pa še ena močna izjava mojega moža, po včerajšnjem pregledu. Je rekel, da ko ji je primarij pregledoval gibljivost kolkov, da je bila v noge kot "Mišelinko", sam bela ni ravno toliko user posted image . Mišelinka vsi poznate iz promocije Mechelin gum. Ja, ja, je kar konkretna naša user posted image  v nogice, pa drgač tudi! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.12.2005 9:21:33   
nanka
Jutro...,

najprej Dominik, Neja, Demi in Aljoša user posted image user posted image  user posted image user posted image za 4 m.

Tolk ste pridne, da še nisem uspela vsega prebrat.

Jessy, jaz sem sprobala Libero in Fixsis, pa nisem bila z nobenimi zadovoljna. So oboje čist tanke in neelastične, tako da sem rajši na pamperskah.
Tea, nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Ima pa naša spuščajčke pri ustih in jih mažem z Bepantenom, pa tudi nočejo izginiti.

Joj punce kakšna noč je za nami. Zoja je šla spat ob 19 kot vsak dan in lepo zaspala. Ob 12.30 pa se je zbudila in planila v neutolažljiv jok. Nosila sva jo izmenično, nekaj časa jaz, nekaj časa očka. Nič ni pomagalo, jokala in jokala in jokala. Smo vse luči prižgali pa ni nič pomagalo. Sem jo hotla že na urgenco peljat. No potem je na meni dremala od 4 do6. Sploh je nisem smela dati v vodoraven položaj. Ko pa sva ob 6 vstale, je bilo kot bi odrezal.NIČ. Lepo leži v svojem ležalniku in se lepo igra in nič ne tečnari. Sploh ne vem kaj ji je bilo. Zdaj jo še k zdravniku ne morem peljati, ker je dobre volje in se smeji. Malo se tolažim, da ji mogoče zobki rastejo. Groza, take noči upam, da nikoli več. 

Jessy bravo za kolke.

Zdaj jo grem pa nahranit, če bo sploh hotla jest.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.12.2005 9:31:15   
Tiamo
Hy, vidim, da se je včeraj nekaj dogajalo z našimi srčki, mogoče je vreme krivo. Vsem 4 mesečnikom čestitke: Aljoša, Dominik, Neja in moji Demi. Jessy a je Neja taka, k una fora z neta, ki je naslov mishelin, pol je pa na sliki dojenček?? Nanka, dobra sta, da sta takole prebila noč. Punce, sem nekje na formu zasledila, da knjigo oz. recepte iz Paparice pošiljajo po mailu. Jaz imam knjigo Paprica. miševi, men so tudi tiste ta vijolčne Pamperske Zakon user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.12.2005 9:32:26   
Jessy
He..he...Tia, skoraj!!! Saj jo bom mogla prav mal poslikat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.12.2005 9:37:56   
zoya24
Jaz user posted image čez dan še vedno dojim na 2,5-3 ure. V bistvu pa sploh ne vem na koliko časa bi morali jesti štirimesečniki. Drugače pa mi je čist vseeno kok se dojiva čez dan, samo da bi noč prespala.
Sem pa Žigcu že poskusila dat čaj in ga je pil brez problema, samo pol je ful prdkal user posted image .

Tia in Nanka te vijolčne Papmerske so Aktiv fit, a ne?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.12.2005 9:38:49   
Tiamo
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=685901 tukaj najdete punco, ki vam pošlje recepte. Hura, dobila sem 4 zvezdice, grem za tabo Jessy o brblanju na netu, hahah

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.12.2005 9:39:08   
zoya24
Dominik še za tebe ena user posted image za štiri mesece. 

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.12.2005 9:45:48   
Tiamo
zoya a veš da ne vem kako se jim reče, vedno k kupim plenice, jih dam ven iz vreče in zložim v omaro. Se mi pa zdi, da so Aktiv fit user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.12.2005 9:47:07   
tajica
Ojla!

Najprej vse naj,naj za Demi, Nejo,Aljoša in Dominika!!!

Mi smo Danes spali super glede na včeraj, se je zbudil le 3 krat!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa že zjutraj zvedela žalostno novico, da mi je umrla stara mama. Tako, da bom par dni mal manj na RR!!!

Lp, Tajica

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.12.2005 9:53:27   
Tiamo
Skenirat se ne da, pa vam bom prepisala malo iz drugega poglavja Paparice: Zadnja leta so bili starši izpostavljeni pritiskom, češ naj začnejo otročičkom dodajati netekočo hrano že precej pred 4 mesecom - gre za pritiske komercialnega, zdravstvenega in socialnega značaja. končno pa so se ti pogledi spremenili in prav je tako, kajti mnoga živila utegnejo povzročati alergije. Sploh pa otročičkov prebavni sistem vsaj do konca tretjega meseca ni zmožen obdelati druge hrane razen materinega mleka ali njegovega nadomestka. Kdaj naj začnem otroka odstavljati?Vsak otročiček je drugačen, tako da nekateri, ki so večji, morda nedobivajo dovolj mleka, nekateri pa bi radi že tudi obogatili z netekočo hrano. Sam vam bo dal vedeti, kdaj začnite vpeljevati netekoo hrano: če je potem, ko popije četrt litra mleka ali nadomestka, še kar neutolažljiv, če se čas med hranjenji krajša in to kar traja ali če se začne ponoči zbujati. Enako zanesljivo znamenje je, če steguje ročice in nosi v usta vse, kar doseže.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.12.2005 9:53:45   
nanka
Joj, Tajica moje sožalje.

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.12.2005 9:54:16   
Tiamo
tajica, moje sožalje user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.12.2005 9:54:31   
tina104
Čestitke še od mene Aljoši, Demi, Dominiku in Neji.

Tea, ne vem, kaj bi to bilo. Našemu se je tudi včeraj pojavil en tak suhi flekec in sem ga namazala z nivea kremo za dojenčke, pa je malo izginilo. Je pa tako, da če ste temenca odstranili, ni nujno, da jih sploh več ne bo. Našemu se vsake toliko časa ponovijo.

Tudi mi smo ponoči bolj tako spali, no ni bilo tako hudo. Pač hranjenje ob pol dvanajstih, pa ob pol treh, pa potem ob pol petih se je začel dret, sem ga mogla previt, pa malo se z njim pogovarjat in je potem ob pol sedmih spet zaspal za eno uro. Zdaj pa spet spi.

Ful mi je čudno to, da se zadnje čase zbuja ali ful nasmejan ali pa naenkrat plane v vreščeč jok - ful joka in sploh ne odpre oči. Prej se je vedno zbujal tako, da je dolgo nekaj jamral, preden se je dokončno zbudil, ni pa nikoli tako zelo jokal.

Slikice sem gledala. Ful ste vsi luštni - zoya, violinski, tia... Aja, violinski, ta kratka frizura na zadnji sliki se mi zdi, da ti bolj pristaja kot tista prej. Pa saj - kateri dojenček pa ni luštenuser posted image .

Glede plenic - jaz sem začela pred enim tednom previjati samo s plenicami za enkratno uporabo in je bilo prve dni grozno - nonstop je bil skozi moker, eno noč je bil do ramen mokeruser posted image . No, sedaj sem zgleda ugotovila, kaj sem delala narobe - zgleda, da sem premalo zategovala pleničke, ker sedaj mi že štiri dni ni nič premočilo. Uporabljam pa trenutno Libero, pa imajo tisto elastiko zadaj. Včasih se mi zdi, da mu preveč zdaj to zategujem, ima včasih kožo pod pleničkami čisto skup zgužvano user posted image

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......