|
RE: Avgustovke, kje ste 1.12.2005 23:11:04
|
|
|
|
violinski
|
OK, sem popravila moj trakec. Zdaj bi moralo kazati prav, preverila bom pa malo kasneje. Miševi, dovoli, da ti zavidam namakanje v banji, v moji kopalnici ni prostora za banjo, zato se tuširam. Si pa včasih tudi jaz vzamem kako uro za dolgo stanje pod vodo in odstranjevanje dlak in še in še.... Dej, povej mi, koliko je star fantek, za katerega si mi rekla, da ima Kawasakija? Me prav zanima. Zaenkrat ima Aljoša namreč rekord v mladosti - mlajšega primera še niso imeli. Pa še o koledarju. Ker nismo verni in ne praznujemo Božiča, sva si s sestro namesto adventnega (da otroci ne bi bili prikrajšani) zamislili 'praznični koledar', ki traja od 1.12. do 31.12. - ko praznujemo Silvestrovo in Novo Leto. Takrat tudi odpiramo darila. Za letos sem si zamislila smrekico, sestavljeno iz tridesetih škatlic - v vsaki je kaka dobrota: čokolada, piškot, pesmica napisana na listu, doma ulita žajfica (delo moje sestre), odlitki iz gipsa, ki bodo postali obeski za jelko, smartiji....., deblo pa je enaintrideseta škatlica in v njej bo narisano navodilo, da je za darilo treba pogledati pod ta veliko jelko. No seveda, letos delam samo za Lano, ker Aljoša še ne jé čokolade . Danes sem torej zlepila vse te škatlice skupaj, gor prelepila kuhinjske brisačke, da je vse enotne barve, zdaj me pa čaka še krašenje in polnjenje škatlic. Žal sem današnji dan z darilom zamudila, ampak nič ne de, Lana na koledar še ne zna gledat. Bo nadoknadila kakšen dan po popoldanskem spanju. Jutri pa že dobi nekaj. Ker niti številk ne pozna, na škatlice ne bom pisala teh, ampak sem nalepila nalepke z različnimi novoletnimi motivi in si bo lahko izbirala te. Te dni mi gredo samo take stvari po glavi, pa vedno manj časa imam za kaj narediti, ker me Aljoša vedno več zahteva ob sebi. Zato pa imam 'nočne'.....
|
|
|