|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
1.12.2005 17:51:59   
Tiamo
zoya včeraj sem bila v _Btc-ju, ceste so splužene, parkirišča tudi, samo pločniki so bolj švoh. Kot sem napisala, sem mogla nekajkrat voziček nest čez kup snega. Upaj, samo da ga ne bo čez noč zapadlouser posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.12.2005 18:16:01   
Jessy
A je ljubezen v zraku??? Demi in Timon??? user posted image user posted image user posted image

Timon je pa korajžen fant!!! user posted image  Bravo za cepljenje! user posted image

Tia, Space bage sem naričila v Top shopu, oz. sem jih šla kar na pošto kupit, ker ni treba poštnine plačat. Mislim, da posameznih ne moreš kupiti. Je pa drgač samo jumbo vreča res velika, vse ostale pa niso nič prevelika oz. premajhne!

Midve sva se danes z vozičkom potepali. Sem šla z zadržkom ven, ker nisem vedela, kaj lahko pričakujem, da bo s pločniki in so bili na moje presenečenje popolnoma brez snega! Sva jo mahnili k moji sestri na obisk ,da sem jo pogledala, kako zgleda po operaciji, ker je še nisem videla, pa je kar vredu. Pol sva tam malo počajčkali in pokafetkali in jo mahnili nazaj proti domu. Je začel ful sneg padat in predno sva bili doma, je bila strehca že kar bela, da sem mogla otrest dol, predno sva šli v stanovanje.
Je pa danes ful kričala v vozičku, vse dokler je nisem dvignila v skoraj popolnoma sedeč položaj. Je hotela madam okrog firbcat, kar se pa ne da, če se leži. Tako, da zgleda, da jo bo treba od zdaj naprej tako vozit naokrog. No, sicer je pa že dopolnila 4 mesece, tako da tak položaj ne more biti več problem, ker čist pokonci pa vendarle ni.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.12.2005 18:39:33   
Kety
No, mi imamo definitivno reakcijo na cepljenje....mali je takooo zelooo priden, da kar ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image . Ful je srečko, ampak miren, mi sicer veliko spi danes in mi tudi prav pride.

Tia, mogoče se pa res srečata naša dva korenjaka. Sam bo pomoje Demi nosila hlače, ker je naš bolj drobcen, Demi je pa že zdej prava dama! Sem pogledala slikice. Luškana družinica ste.

Jessy, ti jo pa kar vsak dan mahneš ven....sta pa pridni. No, danes smo mi privezani na dom, jutri pa menda gremo že lahko ven, ane??

Aja, zdravnica je rekla, da se je Timon ravno za las dovolj zredil (po njenem za 510g, po našem tehtanju pa za 650g), no, ampak ni treba dodajat. Zdej me pa zanima na kolk časa ve dojite svoje user posted image . A bi se morali pri teh mesecih redkeje od treh ur dojit ali kako?? Naš bi se včasih tudi po 2 urah.user posted image  Ampak pri vsakem podoju je samo 5-7 minut potem se pa sam odstavi oz. me začne grickat! Sej ne vem ali sem povedala ali ne....Timonček tehta 6150g in je velik 62cm.

Aja, Tia, kako si pa vidla, da sem dala nove slikice v album....nisem nič sporočila! Sem zelo vesela....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.12.2005 18:49:05   
Tiamo
Kety jaz vse preverim..user posted image  Bravo za Timona, tak k Demi nobene reakcije,ful pridna, pa celo noč je prespala. Očka se je hecal in rekel, naj jo vsak dan peljem na cepljenje. Midve greva že na drugo čez 12 dni user posted image  Ja zdaj res Demi nosi hlače, ampak počakaj še par mesecov, bo pa Timon pravi korenjak.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.12.2005 19:09:25   
zoya24
Kety jaz ga dojim na dve do tri ure, ponavadi dopoldne malo pogosteje. Na tri ure res redko. Se mi pa ne zdi, da bi imel premalo kg. Moj je imel pri treh mesecih 6230g in dolg je bil 64 cm. Rodil se je pas 3860g

Moram it, se oglasim kasneje. 

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
1.12.2005 19:52:40   
Jessy
Jaz jo dojim kar na 3 ure, zelo redko na 2,5. Včeraj je bila ena izjema, pa je jedla na cca 4 ure, pa ni vmes nič tečnarila. Danes sva spet na starih tirih, na 3 ure in mi tako čisto odgovarja. Proti večeru pa jeva na 2,5 ure.

Zdaj grem pa še jaz pogledat nove slikce Timona.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
1.12.2005 19:58:09   
Jessy
Timonček je pa pravi cortek! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.12.2005 20:04:50   
zoya24
Jupi, sem dobila dve zvezdice user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.12.2005 20:15:58   
Jessy
Zoya in Tia, bravo za novo zvezdico!!! user posted image user posted image user posted image  A je pol kaj čudnega, da imamo tolk sporočil??? Žlobudri žlobudrasti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.12.2005 20:44:33   
monja
Sem že tu!

Resnično vam rata spisat polne strani!user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke za dopolnjene 4 mes, enako želiva tudi midva z Dominikom Aljoši, Demi in Neji! user posted image user posted image

zoya24, sem videla da ti je že miševi odgovorila glede paparice, tako da jaz ne bom ponavljala.

tajici pa iskrene sožalje ob smrti stare mame.user posted image

Danes sva bila z Dominikom spet na potepu s kengorujčkom, pa mi je skoraj rame vtrgalo. user posted image  Ampak bom že dobila kondicijo user posted image

S plenicami pa smo tudi mi imeli probleme. Sem danes šla zamenjat še čisto novi paket za večje. Do sedaj smo imeli Pampers Active Baby Maxi ( od 7-18 kg), zdaj pa vzela naslednje-Maxi plus (od 9-20kg). Ja, naše ritke rastejo, veliko lulajo in tudi kakajo. Smo te dni tudi mi kakec čistili vse po hrbtu in še kje user posted image

Naš mali še ne spi, z mano v naročju gleda, kako tipkam...

Ampak bo čas za spanje...user posted image

monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
1.12.2005 21:06:32   
Tiamo
Punce samo v vednost, sem zaklenila vse albume, geslo je isto. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=683641  Enkrat sem o tem že nekaj napisala, k me je moj dragi napizdil...evo imel je prav...

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
1.12.2005 21:55:41   
monja
Malo sem pogledala, če je kaj novega...

Tia74, sem prebrala tvoj link. Sem se zamislila...user posted image

Sem zaklenila vse albume (tudi od živali-ne vem zakaj tega, toda...)...
Geslo pa je zdaj za vse albume isto kot je bilo pri albumu Porod. Če pa se bo kaj zalomilo, pa mi napišite ZS, pa napišem geslo.user posted image

Se mi zdi, da bo kar panika zdaj s tem. Kdo pa je bil tisti "bolani gospod"?user posted image  Kaki pedofil, al kaj? Ne morš verjet, da se kdo tudi tega spomni!

Vglavnem mi smo "zaklenjeni" za nepooblaščene ogledeuser posted image

Lepe sanje

monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
1.12.2005 22:47:03   
miševi

Uf, zdaj pa še jaz. Danes ste bile pa res pridneuser posted image user posted image user posted image !!!

Sem ravno iz kopalnice, sem se pol ure namakala v banji, pa odstranjevala dlake, pa prala lase. Sedaj pa dišim, dišim, bom morala kmalu k mojemu user posted image , da ga malo sprovociramuser posted image .

Jessy, veš kolikokrat sem jaz probala te trakce gor dat, pa mi do sedaj še ni ratalo. V moj profil mi vse izpiše, trakcev pa ne narediuser posted image .

Kety, maš zelo pridnega sončka in luštnega tudi. Nič čudnega, da se Demi zanj ogrevauser posted image .

Tia, imaš prav glede zaklepanja albumov. Iz knjige pa kar prepisuj, bom še kaj novega izvedlauser posted image . Sedaj sem tudi jaz zatrdno odločena, da začnem dodajat po novem letu. Itak imava pa 4.1. pregled, pa bo zdravnica še 1x povedala, kako in kaj po novem.

Joj, jutri moram pa nujno z malim ven. Me je kar sram povedat, da že 2 dni nisva bila zunaj. Nika gre, Jureta pa kar ne peljemuser posted image . Je mož danes že čisto ponorel.

Violinski, kakšen koledar pa delaš in kako izgleda???

Zdej grem pa k možekuuser posted image user posted image .

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
1.12.2005 23:11:04   
violinski
OK, sem popravila moj trakec. Zdaj bi moralo kazati prav, preverila bom pa malo kasneje.

Miševi, dovoli, da ti zavidam namakanje v banji, v moji kopalnici ni prostora za banjo, zato se tuširam. Si pa včasih tudi jaz vzamem kako uro za dolgo stanje pod vodo in odstranjevanje dlak in še in še....
Dej, povej mi, koliko je star fantek, za katerega si mi rekla, da ima Kawasakija? Me prav zanima. Zaenkrat ima Aljoša namreč rekord v mladosti - mlajšega primera še niso imeli.

Pa še o koledarju. Ker nismo verni in ne praznujemo Božiča, sva si s sestro namesto adventnega (da otroci ne bi bili prikrajšani) zamislili 'praznični koledar', ki traja od 1.12. do 31.12. - ko praznujemo Silvestrovo in Novo Leto. Takrat tudi odpiramo darila.
Za letos sem si zamislila smrekico, sestavljeno iz tridesetih škatlic - v vsaki je kaka dobrota: čokolada, piškot, pesmica napisana na listu, doma ulita žajfica (delo moje sestre), odlitki iz gipsa, ki bodo postali obeski za jelko, smartiji....., deblo pa je enaintrideseta škatlica in v njej bo narisano navodilo, da je za darilo treba pogledati pod ta veliko jelko. No seveda, letos delam samo za Lano, ker Aljoša še ne jé čokolade user posted image . Danes sem torej zlepila vse te škatlice skupaj, gor prelepila kuhinjske brisačke, da je vse enotne barve, zdaj me pa čaka še krašenje in polnjenje škatlic. Žal sem današnji dan z darilom zamudila, ampak nič ne de, Lana na koledar še ne zna gledat. user posted image Bo nadoknadila kakšen dan po popoldanskem spanju. Jutri pa že dobi nekaj. Ker niti številk ne pozna, na škatlice ne bom pisala teh, ampak sem nalepila nalepke z različnimi novoletnimi motivi in si bo lahko izbirala te.

Te dni mi gredo samo take stvari po glavi, pa vedno manj časa imam za kaj narediti, ker me Aljoša vedno več zahteva ob sebi. Zato pa imam 'nočne'.....

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
1.12.2005 23:38:27   
Jessy
Violinski, full si pridna, da vse to delaš za svojo hčerko! Res pohvalno in domiselno!!! user posted image user posted image user posted image  In ja, zdaj ti prav kaže starost Lane! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa študirala, kakšna srečnica je Lana, da kar 2x praznuje v kratkem času! user posted image  

Mene tisto z "bolanim človekom" sploh ne gane. Če ob tem uživa, kar naj! Dokler so to le slike, mi je vseeno!

Miševi, a daš izpis ta prav in na ta pravo mesto? Odkar je novi RR moraš spet narediti tako, kot prej, na prav ta starem, ko si prvi okvirček kopiral in si ga skopiral v OPIS. Po moje bi ti moglo delat! Poskusi!

Zdaj grem pa spat! Lahko noč!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.12.2005 8:25:26   
nanka
Dobro jutro,

evo sva že vstale. Danes ponoči je bilo OK in je spala, brez jokanja.

Tia, meni je tašča rekla kako sprobaš ali je zobek že zrastel. Vzameš žličko in ji narahlo poptrkaš po dlesni. Ko je zobek zunaj ga slišiš.
Ti kar piši kaj je v Paparici napisanega, je ful zanimivo. Jaz bom z dodajanjem tudi začela po novem letu, samo rižkota ji bom probala dat pa že prej, čez štirinajst dni. Čeprav močno dvomim, da ga bo marala.

Jaz tudi ne znam trakca naredit, tako da žal...
Se kasneje še kaj javim

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.12.2005 8:37:57   
miševi

Jessy, meni je pa sedaj trakec uspeluser posted image user posted image user posted image . Sicer nisem blond, ampak občasno pa vseeno vse pomešamuser posted image . Nanka, kar probaj, če je meni uspelo, ki sem računalniški analfabet al kako se že reče, bo tebi tudi.

Violinski, ti dovolim biti malce fovš. Sicer sem pa jaz vse do letos tečnarila in končno na koncu nosečnosti pritečnarila banjo. Ja, ni kaj, mi levi smo trmastiuser posted image . Si pa zelo pridna s tem koledarjemuser posted image user posted image user posted image . Doma izdelati adventni koledar je že moja dolgoletna želja, samo volje ni in ni od nikoder. Pa še Niko bi številke lahko naučila, ko bi se ji šlo za presenečenjca. Muser posted image  pa moja lenoba!
Tisti fantek je pa star ene 1,5 let. Ma, so ga dohtarji tenstal, dokler ni blo že fejst hudo. Potem so jih šele resno vzel, prej so pa hodil od Poncija pa do Pilata.

Včeraj čez dan smo imeli na obisku še skoraj 11 mesečno punčko. Je bilo full zanimivo, predvsem za Niko in njo, sam jaz pa verjetno še enega otročka ne bom naštimala, ker tega pa ne bi sfolgalauser posted image .

Joj, Jure se pa skoz dviguje. Še ko ga položim za hranjenje, dokler ne dobi flaše, kar v luft sili in dviguje tisto glavo kot en želvakec. V naročju pa sploh, noče bit le na pol dvignjen ampak hoče čisto sedetuser posted image .

Zdej pa Niko lulat...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
2.12.2005 8:41:08   
Jessy
Jutro!

Midve sva spet pokonci! Sta točni kot urca! Zadnji teden imava skoraj do minute točno hranjenje in tudi vstajanje. Ob 2h jeva, potem ob 6h, nato pa na vsake 3 ure, le zvečer skrajšam obroke tako, da mi nazadnje je ob 20.15. user posted image  Smo že predvidljivi in to mi je všeč, ker grem brez vseh skrbi kamorkoli!

Včeraj sva bili pa EDINI zunaj! Sploh nobenega otroka ni bilo zunaj, kaj šele kak dojenček. Sem se prav čudno počutila. Prav hecno, da ni bilo otrok zunaj, ko pa sploh ni bilo mrazu. user posted image  Bom vidla, kako bo danes!

nanka, če želiš narediti trakec, se mi javi privat, pa ti napišem podrobna navodila, ker tu ne bi vseh s tem morila.

Kaj naj še napišem? Nimam pojma, ker še napol spim! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
2.12.2005 8:43:57   
Jessy
Miševi, user posted image user posted image user posted image  za trakec!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
2.12.2005 8:47:27   
Tiamo
Jutro, violinski, tole praznovanje si je potrebno zapomniti, ker pri nas tudi nismo verni in tole kar sta si s sestro zamislili je ZAKON !!!! user posted image  Mene nekaj zanima, a vaši malčki se držijo pesti skupaj. Demi jih drži skoraj vedno ko je v naročju, ko spi in ko se igrave ima pa odprte. Se mi zdi, da je Demi kar napeta, prava levinja...  se oglaša, grem jo umit in previt...se tipkamo 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
2.12.2005 9:19:59   
miševi

Jure pa še koj spi. Zaspal je ob 21-ih, se zbudil ob 5:30 za papat, potem pa nazaj zaspal in še vedno spi - komauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
2.12.2005 9:52:03   
Kety
Dobro jutro!

Naš spi drugo rundo in imam malo časa.

No, včeraj sva šla oba spat ob 21:30 in je mali spal do 1:40. Takrat je jedel in sem ga vzela kar k nama v posteljo, kjer je spal do jutra. Ob 4:30 se je spet zbudil za jest, ampak če bi bil v svoji postelji se verjetno še ne bi. Mislim, da sem ga jaz zbudila, ko sem se obračala, potem pa spet ob 7ih. Reakcije ni bilo nobene, danes zjutraj imam malo rdečega flekca okoli mesta vboda in sem mu že dala obkladek. Moram ga res pohvalit. Včeraj ni niti 1 x zajokal cel dan. Ampak res!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tia, sem prebrala tvoj link....groza,...pomoje bom tudi jaz zaklenila albume, vsaj tiste od nosečnosti, zdej pa itak ne dajem nobenih takih slikic gor. Drugače pa glede teh pestk. Naš jih tudi še kar drži in nam je včeraj rekla pediatrinja, da ga moramo še vedno nositi v lupinici (zvitega skupaj), da se znebi te napetosti. Ne smemo ga držat pokonci in bog ne daj postavljati v pokončni položaj, tako da čuti tla pod nogami, ker potem ne bo znal pravilno  sedet!user posted image

Joj, Vijolinski, ti si pa res pridna. kako najdeš čas in energijo. Sploh pa imaš dobre ideje,jaz se kaj takega ne bi spomnila. Sem čisto lesena na tem področju. Vse pohvale!!!!!!

A dons gremo lahko ven, če je bil včeraj cepljen, do danes pa ni reakcije??user posted image  Jaz bi ful šla, pa še Timon se ful bolj počuti ko pridemo iz zraka, in tudi bolje spi.

Danes greva pa z Možkom na en RD! Prideta dedek in babica merkat. Greva okrog 22ih, ko bo mali spal za ene 2 uri. Upam, da bo šlo!!

Miševi, user posted image  da ti je uspelo sfehtat banjo. Jaz sem celo nosečnost jambrala za kopalnico (jo še zidamo) in za banjo, pa je še zdej nimam. Celo nosečnost sem morala hodit v spodnji štuk na wc,...si ne moreš mislit kolk je bilo to zoprno. Pa potem, ko sem bila ful šivana. Groza! Ampak so se pa verjetno zato tudi šivi hitreje zacelili. No, ampak moje čakanje se bo obrestovalo, saj bomo zato imeli masažno kad!! O, bo luštno!

Se še oglasim!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
2.12.2005 10:50:38   
zoya24
Dobro jutro, boljše verjetno kar dober dan.

Ne boste verjele, amak sem se komaj vstala user posted image , mali ša še kar spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer sva bila pokonc od pol sedmih do osmih, no vsaj Žiga je bil, jaz sem napol spala. Zdaj sem pa čist čudna, ker sem predolgo spala user posted image Pa še ponoč je bil bolj mir, zbudil se je okoli dveh, vendra takoj zaspal nazaj, nato sva jedla ob pol štirih in ob pol sedmih.

Kety vidva kar pojdita ven, nič ne bo narobe, midva sva šla tudi nato drugi dan. Violinski hvala za geslo komaj čakam, da pogledam vašo družinico. In user posted image user posted image user posted image za iznajdljivost in voljo.

MOj ima večinoma pesti odprte, zdaj tudi ko se dojiva, itak me kar naprej nekaj boža, pa vleče in lasje so zakon.user posted image Moje mnenje pa je, da dandanes ti dohtarji mal pretiravajo. Saj vem, da naj bi ta handlig bil super in verjamem, da je, petiravat pa tud ni treba, ker milim, da je še vsak zdrav otrok sedel in shodil, pa so mame v naših časih ravnale pač po svojem občutku. Jaz se še vedno najbolj držim po svojih občutkih, ko vidim, da kaj zmore, mal povadima, tudi sedeč položaj, pa tudi pokončno nošenje.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
2.12.2005 11:07:00   
Jessy
Dan!

Mi imamo pa tako lep sonček!!! Škoda, ker mi je zaspala, drugače bi se zdaj zunaj potepali. Bova pa potem takoj šli, ko se zbudi.

Sva se pa zdaj tako igrali, da je bilo veselje. Se je tako na glas smejala in vriskala, da sem se mogla še jaz zraven, ker jo je bilo tako fajn poslušat! user posted image user posted image user posted image  Zdaj je pa revica od vsega navdušenja omagala po treh urah.

Neja ima večina odprte dlani. Veliko prijemlje predmete, tudi s svojimi rokicami se igra, tako da ima zaprte pesti zelo malokrat.

Glede nošnje jepa meni pediatrinja rekla, da se nosi tako, da otrok gleda stran od tebe. Sem pa včeraj isto vidla v knjigi Nega matere in otroka, da se od tretjega meseca naprej nosi na tak način. Jaz je ne mislim posiljevat z ležečim položajem, če pa sili pokonci. Saj, ko je na tleh (to je večina dneva), sploh ni problem, ker ne more pokonci, ko pa se jo pestuje, pa noče biti v ležečem položaju, včeraj tudi v vozičku ni bilo variante, da bi ležala in sem jo mogla dvignit. Tako bom rekla: otrok že ve, kolk je zmožen in nesmiselno se mi zdi nek razvoj zavestno zavirat. Če je zmožna bit v takem položaju in da je pri tem zadovoljna, potem jaz ne vidim ovir. Je treba tud te pediatre mal z rezervo vzet! Vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
2.12.2005 12:23:15   
tajica
Ojla!!

Najprej hvala za izrečene sožalje! Je kar naporno takole, ko je smrt v družini in dojenček! Pogreb imamo pa šele v torek! No ja sej bo!! Me Žakec spravlja v boljšo voljo, ker je včeraj začel tako glasno peti in danes še nadaljuje! Vsak, ki ga vidi se mu full smeje!!!

Žak tut še pestke akupej drži, zelo rad pa tudi kakšno igračo prime al pa moje roke!

Jest Žaka tudi tako nosim kot mu paše! Če mu vsiljujem svoje položaje ( leže), se začne tako dreti, da ga komaj umirim!! Tako da se že kar nekaj časa pestka pokonci, da vse vidi!

Kety Timon je pa res tako zelo cortkan!!!

S trakcem se bom pa ubadala kasneje ko bom mela mal več časa, saj sem zelo blond za take reči!!! Obljubim pa da bom probavala dokler mi ne uspe!!!!user posted image user posted image user posted image

Se še kaj tipkamo!!

Lp, tajica

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......