|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
25.11.2005 10:58:15   
Nannn
Jutrooo user posted image  

Sem glih zdej iz postle ker sem skoraj celo noc prebedela in brala knjigo...hecno mislim da se nikoli v zivljenju nisem dozivela tok neprespanih noci user posted image  pol pa zjutraj potegnem in bi lahko spala v nedogled...

Tasi me veseli da je user posted image  in z tabo vse v redu in gremo naprej do starta user posted image Nasa pupa se tudi tako kotali po trebuscku da je veselica...brc je tudi ze bolj malo in veliko kotaljenja...ze komaj cakam da jo spoznam user posted image

LP Nannn user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: JANUARČICE
25.11.2005 14:42:36   
puri
Vidim, da imate ve velikokrat pregled vode in krvi,......jaz sem imela to samo 2x, pa mislim, da ne bom imela več. Kako je res s tem pri vas? Ali daste kri in vodo kar pred vsakim pregledom?

Jaz že zelo nestrpno čakam pregled naslednji teden, ker 6 tednov je bilo pa kar dolgo za čakat. Upam, da mi bo delala UZ (omenila sicer ni nič), pa dobro bi bilo če bi me malo bolj pregledala, ker bolečine tam spodaj so vedno hujše, sploh zvečer in ponoči, ko ležim,......ne smem se niti premaknituser posted image , pa tudi trebuh mi je danes ponoči veliko otrdeval, tako da sem mislila, da me bo treba že kam peljat. K sreči se je potem nehalo in tako si bom sedaj res že vse kar pripravila za vsak slučaj. Upam pa , da bo naš pikec počakal vsaj še nekaj tednov. Bom pa vse te težave omenila G in res upam, da me bo kaj bolj pregledala.

lepo se imejte

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: JANUARČICE
25.11.2005 16:39:06   
tinkamiška
Puri, jst imam od začetka vsak mesec pregled, enkrat je UZ, drugič pa kri in voda. Tako se ves čas izmenjuje. Mam pa zdej namesto UZ prvič CTG pregled in tudi pregled krvi in vode. Potem pa menda vsak teden CTG do poroda.

Pridne bodite!user posted image

Tina

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: JANUARČICE
25.11.2005 19:11:54   
pinka1
Dober večer!

Taši, me veseli, da je z user posted image user posted image  vse OK, pa da so se ti kile ustavile. Tudi meni so se - zanimivo - prej sem šla v 1 mesecu skoraj 4 kile gor, zdaj pa že 3 tedne stojim s kilami.

Drugače tudi mi vsak dan čutimo in gledamo hribčke in doline. Včasih kr boli, ampak je to neka pozitivna bolečina, ko veš, da je z malčkom vse OK.

Ravno včeraj je rodila moja sodelavka in ker sem danes že tretjič ta teden morala v bolnico po injekcijo železa (mi sirup nič kaj ni pomagal), sem jo šla pogledat - ko sem že ravno tam bila. Rodila je 10 dni prej in je malček tak srček. Ne moreš verjet kolk so luštni, pa majhni......Je pa že to tretja kolegica, ki je bila na akupunkturi in je rodila relativno hitro in brez večjih problemov. Akupunktura naj bi skrajšala prvo porodno fazo - odpiranje. Jaz resno razmišljam, da bom šla, ampak me malo skrbi, ker se hodi zadnji mesec, pa se imam daleč za vozit in ne vem kako bom to izvvedla, če bo tako "smotano" vreme.

Preglede pa imam jaz tudi izmenično - enkrat pregled - kri, voda, poslušanje srčka, merjenje maternice....drugič pa UZ. Zdaj me čaka čez slabih 14 dni UZ.

Lep večer!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: JANUARČICE
25.11.2005 21:57:23   
Nannn
puri jest sem imela do sedaj za toksoplazmozo dvakrat pregled krvi in cakam me se tretji...zelezo pa sem imela do sedaj dvakrat in naslednjic baje...vodo dam sedaj na vsakem pregledu in tako bo baje do konca...tretji UZ je bil do letos januarja brezplacen sedaj se placuje in sem ga v 31 tednu tudi jaz placala...ce ti ga naredi zastonj je to njena dobra volja...odvisno je cisto od G...baje drzava zelo skrtari user posted image  ampak v koncni fazi mi ni zal za vse kar sem placala ampak res pa ni fer da je taka velika razlika...

Pri nas ful pada sneg in nas je ze kar zasulo...sedaj bom sla pa malo ven ker mi je ful feeling hoditi po svezem snegu... user posted image  

Nocko Nannn

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 9:02:59   
AlenkaIST
Da se še jaz malo javim. Včeraj smo imeli UZuser posted image in bilo je prav zanimivo kako naš user posted image  leži v trebuhu. Sem skoz mislila, da me z nogami poriva pod rebra pa je očitno to zdaj RITka!  Baje bo kar lepo user posted image  in očitno bo zelo migala s svojo mično tazadnjouser posted image .
Bo pa bolj droben otrok (sem tudi jaz baje) in ima zdaj okoli 1842g. Velikost pa kak dan zaostaja. Mislim, da imam enmajčkeno prevelike cunje za na začetku user posted image . Bo treba še kaj malega kupit.

Pa eno vprašanje za user posted image : A je treba prit katero rešit? Mislim odmetat sneg izpred vrat pa kako konzervo prinest? user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

To je pa prava zimska idila. Samo da ne bo na koncu božič bel user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 10:38:32   
Nyah*
Sneg je, glej zunaj sneg je.....user posted image user posted image user posted image

Kolk je lepo, kot v pravljici, ce odmislim najin avto seveda, ki se ga sploh ne vidi vecuser posted image . Nannn, tudi midva sva sla vceraj zvecer ven na sneg, se nama je utrgalo in sva bla kot dva otroka, sva se kepala, pa brcala sneg... res je lepo, sploh ce si doma, da ni treba v sluzbo.
Komaj cakam, da ostanem doma na bolniski-porodniski, ker tale nespecnost ponoci se mi ze fajn pozna, sem vsa fertik. Zjutraj, ko bi pa spala, pa budilka ob 6-ih opozori, da moram v sluzbouser posted image .

Dajte mi nekaj povedat- a mate ve veliko izcedka iz prsi, jaz namrec nimam se nic, pa me skrbi, da to morda ne pomeni, da tudi mleka ne bom imelauser posted image . Res srcno si zelim dojiti svojo user posted image .

Uzivajte vikend, pejte ven na sneg, cartajte se...


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 11:05:19   
pinka1
Dobro jutro v snežni dan!

Pri nas - zg. sav. dolina, ga je bilo pred bajto zjutraj ob 8 46 cm, zdaj pa še vedno naletava, tak da ga je že ziher več. Sva že tud norela, pa se slikala, pa obmetavala.....

Izcedka iz prsi tudi jaz nič nimam, ampak se ne sekiram, ker sploh to ni merilo za poznejše dojenje - sem brala to nekje. seveda pa vse upamo, da bomo lahko normalno dojile in imele mleko.


(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 11:14:59   
Anonimen
Hojla punce!
Koooooolk je zunaj snega! Noro! Samo je res en mesec prezgodaj. Se tudi jaz bojim, da bojo prazniki bolj žalostni, kar se snega tiče.
Mi smo tudi včeraj zvečer šli ven na sneg in nam sploh ni bilo za it nazaj not. Kar bluzili smo. Najinima dvema user posted image  se čisto utrga od veselja, ko zapade sneg.

Puri, jaz dam vodo pred vsakim pregledom (en dan prej moram v laboratorij) in tako že celo nosečnost. Kri mi bo pa zdaj četrtič pregledala (se mi zdi). Pred naslednjim pregledom moram spet v laboratorij, se pravi čez slabe tri tedne.
Sicer mi je pa tudi UZ skoraj na vsakem pregledu naredila, pa sama jih je častila user posted image , ker sem imela vse brezplačne. Mislim, da sem imela zdaj že 6. ali 7. UZ. Zdaj pa sklepam, da me bo vsakič na CTG priklopila.

Nyah, izcedka iz prsi pa tudi jaz nimam. Ne vem, če to pomeni, da ne bomo mogle dojit, ampak dvomim. Upam, da ne.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 12:08:42   
Nyah*
Hojla!

Sem sla samo do trgovine, pa me je skoraj zamedlouser posted image , res ful pada, noro lepo je. Ni pa z avto za na cesto, o ne, jih kar nosi okoli.

Kar se tice vode in krvi, jaz sem dala vodo do sedaj se vsakic, takoj ko se stehtam in izmerimo pritisk, grem v laboratorij. Kri pa sem dala doslej 4krat, ker imam premalo zeleza, pa me kontrolirajo. Drugace mislim, da bi morale dati kri le dvakrat, ce se ne motim.
UZ sem imela doslej vsakic user posted image user posted image razen enkrat, ko je bil en drug zdravnik tam. Pa vse brezplacno, z NS in morfolgijo vred.

Hvala, ste me malo potolazile glede prsi. Vem, da so nekatere pisale, da jim ze fjst tece iz prsi, meni pa nic. Dobro da nisem edina, huh.

Ostale, vas je zasnezilo kajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 12:39:32   
Anonimen
Pozdravčić! Pa to je noro kolk je snega zunaj!! Sicer nisem ljubitelj snega, ampak če bi pa za božič in za novo leto takole padal, bi bila pa zelo vesela!

Ena moja "duda" se skriva,  medtem ko je druga kar "vsiljiva"....Meni tudi še nič ne kaplja in curlja, upam, da to ne bo vplivalo na količino mleka (ma, sem z gorenjske in imam že preračunano, kolk bi z lastno mlekarno mesečno prišparali user posted image )

Rit (medenica in trtica) me še vedno boli za znoret...A ve katera če ti nosečniški pasovi kaj omilijo bolečine?


(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 12:54:15   
alenkica
No, da se še jaz malo javim.  Tudi naš user posted image  zelo aktivno brce celo, noč, podnevi pa spančka, zvečer pa ima spet nogometno tekmo. drugače sem kar  vredu, malo hitreje se utrudim, če malo veččasa hodim. Zdaj pa mi je dala mama volnen trak, ki je za hrbet, če teboli in se mi zi, kot da nimam več trebuščka (tako fajn mi ga dvigne bolj gor) user posted image !

problem, pa imamo  v hiši, ker ne dobimo oken, in ne morem uštimat sobice za najinega user posted image , sem prav jezna na tisti firmo! Zamujajo že več kot mesec, pa so rekli da bodo prišle sredi decembra, pa sem se pošalila, da bom prej rodila, kot bodo prišla okna. Še sreča, da je hiša kar velika, da lahko grem spat drugam, če bo sila.

Zanima pa me glede oblekic: ali ste že vse nabavile? Koliko bodijev, pajackov boste vzele? Kje so najcenejše spalne vreče in zimsi pajacki, mi imamo samo Baby center tuki, pa je vse blazno drago, v Lj. hodit pa se mi zelo ne da, ker je tako vreme.

A mogoče veste, če je 3D ultrazvok za plačat, in, ali se vidi spol na posnetku?

Imejte se lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 13:12:28   
AlenkaIST
Tudi meni zaenkrat še nič ne kaplja in curljauser posted image . Ena skrb manj. Se nič ne sekiram (zaenkrat).

Vodo dam pa tudi jaz vsakič pred rednim pregledom. Kri mislim da so mi vzeli samo 2x.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 15:01:55   
Nyah*
user posted image  Caffee user posted image user posted image user posted image , sva pa res Gorenjki, tut jest ze sparam v mislihuser posted image user posted image !
Ej, Jesenicanka, da te ni zamedlo, ko tako pada hehe...

Alenkica, bodijev ne kupuj prevec, nekaj st. 56 in nekaj st. 62 za yacetek, tega bos dovolj dobila. Kar se pajackov yimskih tice, so v BC res ful dragi, se splaca H&M, so po 5000 in tam okoli. Jaz imam ze vecino kupljeno za prvo silo, razen kozmetike in plenic. Pa seveda stvari zame, ...
Tudi midva imava tezave z okni, nobeni firmi se ne mudi ravno fuluser posted image , midva bi pa rada se pred prihodomuser posted image  vse zamenjala.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 16:24:12   
LE&TA
Alenkica, 3D UZ v Postojni  v porodnišnici je za plačat okol 10 tisoč, spol se pa menda fajn vidi, nisem probala!
Cunjice pa so poceni in kvalitetne tud v Merkatorju (hipermarket) in Interšpar, če ga mate tam!

Caffee, nosečniški pas je Ok, če te boli križ al pa tišči dol, sm ga probala, mi je ful pašalo ko da me nič nikjer ne boli, sam ga ne nosim ker je premajhna številka zame, sem ga pa dobila!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 16:40:31   
puri
Potem imate pa ve res veliko več pregledov vode in krviuser posted image ,....upam, da je pri meni še vedno vse vredu.

Nyah, meni ni nikoli ven teklo, pa sem imela potem vseeno dovolj mleka, tako da to sigurno nič ni povezano!

En lep snežni pozdravuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 16:46:53   
Anonimen
Ojla

Puri, tudi jaz nisem imela velikokrat kontrolo urina. Dala sem ga samo enkrat (na začetku), kri pa sem dala dvakrat (za toxo) in enkrat za glukozo. Mislim, da bom naslednji teden obiskala laboratorij (vsaj tako sem gledala zadaj v materinski). No, bomo videli.

Drugače pa meni včasih kar lije. Zelo redko se naredi, da kak dan ne bi nič priteklo ven. To pa se mi dogaja že od 20. tedna, torej od sredine. Bomo videli kaj bo potem.

Uživajte v snegu, čeprav pri nas sedaj dežuje. Bo jutri zjutraj bolj zabavno, ko bo vse zmrznilo čez noč. Hvala bogu, da mi ni treba nikamor.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 18:02:56   
Anonimen
Nyah, nisem Jeseničanka user posted image . Jz sem (ne Blejčanka)  "original" Blejka user posted image ...(kar pa ne pomeni, da sem manj gorenjka ). Ja, snega je tut pri nas dovolj!

PO UGODNI CENI PRODAM PRAVI PRAVI BELI SNEG - LETOŠNJI.
POZOR! POSEBNA PONUDBA: PLAČAŠ 1 M3 - 2 M2 GRATIS. PONUDBA VELJA DO RAZPRODAJE ZALOG. ZAŽELJEN JE LASTEN PREVOZ KUPLJENEGA SNEGA. LOPATE PRISKRBIMO MI.

Tut jz sem urin dala na vsakem pregledu (pri prvi ginekologinji sem morala svoj urin v jogurtovem lončku od wc-ja pa čez celo čakalnico mimo ljudi nositi  - user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 20:06:09   
MatMaj
Dober večer...

Kako kaj? Mi smo pa danes klobase delali. So kolinli... tast in tašča. Jaz sem tak bolj v hiši počivala. Edino kosilo sem imela za pripravit. Pa skozi okno sem gledala kako je veni pravljično. Sem pa zraven gledala kako deljao klobase. Prav smešno se mi je zdelo. Kaj ste pa ve počele danes?

Jaz sem kri dala 4x. 3x za toxso, zdaj nazadnje pa za vse mogoče preiskave. Vodo pa je treba dat na vsakem pregledu, vsaj meni so tako rekli pri g.
Kar se pa mleka tiče, pa o tem ni ne sluha ne duha. Ni pa povezano s tem če bomo pol lahko dojile ali ne.


Lep večer vam želim....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: JANUARČICE
26.11.2005 22:10:54   
Nannn
Cao punce,

Ja vsaka ima drugacno G in ene damo veckrat vodo druge manjkrat...meni je vazno da je bilo do sedaj vse v redu in da nimam problemov(saj zaenkrat ne) je pa danes res lepo padal sneg in sem z necakim uzivala v zimski idili...se sankala in norela user posted image user posted image  sedaj pa sem tako utrujena da se mi niti stusirat ne da user posted image  ampak bom potem se lazje zaspala...imam pa res velike tezave z spanjem...sem celo noc na vsake dve uri vztajala in gledala kako sneg pada user posted image  potem sem sla brat Cosmota in kar nisem mogla zaspat user posted image  se dobro da mi ni treba zjutraj vztajat in iti v sluzbo...punce kaj ce se zmenimo eno odloceno uro ponoci in se dobimo tukaj na cveku user posted image user posted image  kaksen zur aaaaaa  user posted image

Glede izcedka ga imam pa jaz vedno vec in vcasih je bolj prozoren vcasih pa ze kar ornk rumen...kar pa ni osnova da bom imela potem veliko mleka...nikoli ne ves mogoce ravno obratno...

Sibam user posted image nocko Nannn

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: JANUARČICE
27.11.2005 9:01:18   
Rahelca
Živjo punce,
sem nova na forumu, rok imam januarja (imam več datumov, tako da ne vem kateri mi je všeč). Ker prebiram forum za nazaj, ti odgovarjam. Mogoče si že izvedela odgovor, ampakk mrežaste spodnjice za enkratno uporabo imajo v Sanolaborju. Baje je res najbolje imeti te. Sploh če bomo rezane.user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: JANUARČICE
27.11.2005 9:35:14   
puri
Jaz imam pa dve vprašanji!

Sem ravno izpolnjevala obrazce za porodniško in me zanima, kateri datum je potrebno vpisat pod KDAJ NASTOPIŠ STARŠEVSKI DOPUST???

Pa še eno malo "neumno"vprašanje, ker je ravno govora o mrežastih hlačkah!
Jaz sem jih sedaj prvič kupila, ker jih v porodnišnici dobiš zelo malo in sem jih prav pogrešala kaj več, ampak sedaj sem pa videla, da imajo gor oznako, na koliko se perejouser posted image . Vedno sem mislila, da so to za enkratno uporabo in sedaj ne vem, ali jih je treba pred uporabo kaj oprati, tako kot navadne spodne hlačkeuser posted image ....................

lp

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: JANUARČICE
27.11.2005 10:33:30   
Rahelca
Alenkica,
jaz grem 7. decembra na 3D ultrazvok. Stane 19.000 ampak mi ni žal, ker nom videla mojegauser posted image . To delajo v Dravljah (Ljubljana). Če rabiš telefonsko ti jo lahko posredujem.
user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: JANUARČICE
27.11.2005 10:45:48   
lonja
Hojla vsem na lepo nedeljsko jutro,

tudi pri nas je kazalo, da nas o včeraj zamedlo, a se sneg hitro topi. Danes smo pri nas dopolnili 35 tednov, PDP imamo 01.01.2006. Ker tudi šolo obiskujemo v Ljubljani, bomo verjetno rodili kar tam, upam, da bomo imeli srečo z osebjem. Zanima me, če ima še katera rok tam okoli in ali je katera doma v okolici Vrhnike. V službo sem nehala hoditi ta teden, imam še tden dni dopusta, 04.12. pa štartam s porodniško. Nekaj zadnjih dni me že pošteno boli tam spodaj, zlasti ob prevelikem naporu. Oblekce počasi peremo, pleničke so v glavnem tudi zlikane. Katere plenice za enkratno uporabo boste uporabljale. Slišala sem že toliko različnih mnenj, da sedaj res ne vem.
Voziček tudi že stoji v dnevni sobi, mojuser posted image  je naredil še majhno inovacijo na njem, tako da bo mali ali mala lahko ležala. 
Naslednji pregled imamo 06.12., potm pa verjetno bolj pogosto.

Lep pozdravček vsem!


user posted image lonja

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: JANUARČICE
27.11.2005 11:17:10   
Rahelca
Hojla, dober dan vsem, ki ste se odmedle. Zoprno, ko sedaj dežuje. V Ljubljani je skoraj konec idile. Upam, da bo za Božič sneg.
Tudi mi smo že vse oprali, čakam še oblekce od kolegice. Mi smo v 32 tednu, in komaj čakamo, da pridemo ven!
Sem prebrala vse vaše misli in sem bila zelo vesela, ker vidim, da nisem edina,ki ne morem spati. V materiinski šoli so rekli, da je najbolje spati na boku, sploh levem. Mene pa tam boli en živec. Cela groza!!
Eden večjih DM je v Interšparu na Viču (Ljubljana). Tudi jaz sem tam kupila bombažne plenice, so najceneje.
Nejca1 imam vprašanje zate? Kje si si dala pregledat glukozo? Jaz imam napotnico z OGTT na Polikliniki. Upam, da bo vse vredu, ko je tako velik otrok. Tehta celih 1869 g.
Pridne ostante in bodite na toplem.
user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica



pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!