|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 15:43:41   
Nannn
aja...kozmetika bo pa Bubchen...

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 19:32:03   
pinka1
Živjo!

Jaz se glede kozmetike posvetujem s svakinjo, ki je rodila letos januarja in pravi, da je nivea fajn. Drgač pa tud babylove od Dm-a.Imajo najmanj  dišav in ummetnih snovi dodanih.
Flaške bom jaz verjjetno kupila aventove - bom pa vzela tiste od 3 mesecev dalje iz katerih že sami pijejo, če pa ne bomo dojili - kar upam, da bom, pa bom kupila še tiste z dudo.
Ja glede dud pa tud ne vem, al tiste z lateksom ali silikonom. Ni fajn, ko ne veš kaj mu bo pasalo.
Glede hladilnega mazila sem pa slišala, da je najboljše tisto, na katerem piše "HLADILNO MAZILO" in ni nobena firma. Preverjeno od večih mamic.
Plenice bodo pampers, za ostalo sem bomo pa še učili in lovili, pa bo kar bo.
Drgač pa moram povedat, da kr paše bit doma. Se kr zaposlim....kuham, perem, počivam, malo grem naokrog, počasi bom začela cotke zlagat in pregledovat.....skratka kr fajn. Upam samo, da se tam januarja ne bo vleklo tisto čakanje in da bo naš malček čimprej ob nas.
Lep večer!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 19:50:28   
tinkamiška
Hoj!

Ja, ja, jst sem konkurencauser posted image user posted image user posted image  Midva planirava, da bova silvestrovala doma, potem pa ob polnoči v bolnicouser posted image user posted image user posted image  Bomo vidli kako se bo pupa odločila.

Jst mam dve flaški, eno plastično za čajček(od Toysa-nevem že kaj imajo eno firmo) in eno stekleno za mlekec(Nuk), sta pa obe od 0-6mesecev, tako, da jih bomo lahko začeli uporabljat kasneje, ker upam, da bom lahko dojila. Aja pa obe imata cuclja iz kaučuka. Dudi imam tudi dve, obe iz kaučuka, tudi Nukovi.

Kozmetiko sem nabavila iz DM-a Babylove( sej je ni veliko-ena krema za telo in obrazek, če bomo šli kaj ven, trdo milo in kopel), razen hladilne kreme od Bubchena, bom pa še potem kej preizkusila, pa bomo vidli kaj se bo najbolj obneslo. Sem pa kupila eno oljno kopelj od Welede, za malo kasneje, ker sem slišala, da je zlo fajn. Pleničke sem kupila od Babylove, tudi slišala, da spo fajn. In sicer en pakete tistih najmanjših, imajo tudi odprtino za popek in so res majhne, zato samo en paketek in dva za novorojenčke.

Sem pa danes poleg panice dobila zudi previjalno mizicouser posted image user posted image user posted image user posted image  Je tudi postavljena sredi dnevne sobeuser posted image user posted image  Zdej jo moram samo prelakirat z lahkom na vodni osnovi.

A sem kej pozabla? Menda neuser posted image

Ko se pogovarjate o času kdaj so malčki aktivni...moja pupa kolca vsako jutro in vsak večer. Ponoči spi, čez dan je pa tudi malo odvisno od tega kaj počnem.

Lepo spančkajte!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: JANUARČICE
15.11.2005 21:42:56   
Nannn
Hojlaaa,

Jest sem se pa odlocila da bom uporabljala Fixies plenice in baje imajo manj kemikalij kot Pampers ki baje kar smrdijo...

Moja pupa je pa danes kar mirna in se obcasno samo kotali po trebuhu user posted image


tinkamiska me veseli da si tudi previjalno danes dobila tako da sedaj das lahko samo se noge v luft in cakas dan D user posted image

Grem jest gledat Bar user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 8:30:37   
Nyah*
Jutro!

Huh, spet v sluzbi...user posted image . Spala sem mogoce kake 2 ali 3 ure, smos e brcali, obracali, hodili na WC. Vceraj sem bila namrec 15 ur v sluzbi, pa sem bil zgleda preutrujena pa user posted image  zato tako nemiren. sedaj me pa tako glava boliuser posted image .

HUh, kar se kozmetike tice mate prav, cimmanj kompliciratm cimmanj umetnih snovi, disav,.., sej user posted image  itak ze sami po sebi diškajo aneuser posted image . Jaz bom imela najbrz plenice Pampers ali tudi Babylove za probat, kozmetiko pa Bubchen, jo kar pohvalijo, za kasneje pa mogoce Niveo. Flaske bodo Aventove,baje so proti krcem pa najbolj podobne obliki nasih prsi njihove dude, nisem pa prepricana, ce je to res, dudi imam pa zaenkrat eno Avent in eno NUk, bomo probali, katera bo prava.

Soncek je, pejmo na sprehod!
Ja valdauser posted image .


(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 10:14:29   
simonas
Zdravo punce!

Jaz sem pravkar prisla s socialne s celim kupom papirjev. Tako bom imela vsaj cas vse izpolnit v miru, in potem ko dobim potrdilo od G samo vse odnesem nazaj. Dobila sem tudi knjizico kaj mora bodoca mamica vedeti o nosecnosti in nekaj o dojenju... Luskane zadevice.

Nyah ti pa malo preveč delaš. Kaj te nočejo malo izprežt. Očitno se samo meni godi tako dobro.

Mi se ponoči ne brcamo tako zelo, ali pa mamica tako pridno spi, da nič ne čuti. Sicer spim bolj kratek čas ampak tistega polno izkoristim.

Kako je danes lep dan user posted image . Upam, da ga boste uspele vse izkoristit.

lep dan!

Simona

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 10:57:29   
meta22
Hojla januarke!

Že lep čas vas spremljam, ker sem tudi sama januarka (saj ne vem če naj napišem januarka ali januarčica ). PDP imam 13.1.2006- si lahko mislite :petek 13 !!!
Danes sem se odločila da se vam pridružim ker ste ful face. pa tudi zato ker sem včeraj imela UZ in mi je G ugotovila, da ima moj user posted image user posted image  glavico čisto spodaj, pa maternični vrat je krajši- 1,5 cm, zato moram VELIKO počivati,da se spet ugnezdi malo više. Tako bom imela VELIKO časa da se vam oglašam še sama.
Drugače je z mojim user posted image user posted image  vse ok. Ima že 1950 g, vse se lepo razvija, postavljen je že na glavico, pa tudi dejaven je zelo. Brca ko pravi nogometaš- brez kakega urnika. Bila zadovoljna z UZ, samo kako slikico bi mi pa lahko posnela user posted image user posted image  ! Najbrš bom šla še na kak UZ, verjetno na Ptuj na 3D, če nisem že prepozna (32t).
Imam nekaj vprašanj za vas:
-če ste že pri kozmetiki: jaz sem se odločila za niveo, ker jo uporabljam tudi sama, vendar ne vem katere produkte naj nabavim za začetek (milo, krema, šampon,...)?
-kako boste svoje user posted image  oblačile na začetku:po vrstnem redu (plenička, bodi, pajac )?
-s čim jih boste pokrivale pri spanju na začetku v posteljci in pa v vozičku ( odejica, kovter- v čem je sploh razlika )?

Imam še ful vprašanj, pa se mi zdi da sem že dovolj zatežila. Pa drugič kaj več.
Upam da me sprejmete medse!!!

Lep dan vsem

Meta

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 11:05:11   
baklica
Punce, pa kje danes sonce sije, pr'nas ne duha ne sluha. user posted image

Za nami je ena slabo prespana noč (zgleda, da malo luna vpliva), pa še neki druzga se me loteva. Včeraj me je vse bolelo; pol sem pa čajčkala, zvečer pa še lekadol, ponoči kapljice 31 (sem se zbudila čisto zabita - nos); no zjutraj je blo stanje zadovoljivo, tko da sem lahko šla v službo. Jest samo upam, da je blo to vse, pa da se ne bo ponovilo.

                                                user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo kozmetike uporabljali zelo malo, pa še to v glavnem od Bubchena in pa kreme od soseda, kse malo s temi stvarmi daje; pa smo bli ful zadovoljni, res je pa tudi da nismo imeli nobenih težav. Upam da bo tudi pri naslednjem tako.

                                                   user posted image user posted image user posted image

Flaško pa dudo smo imeli, oziroma jo imamo še zdaj od Nuk-a, pa skoz samo silikon. Pr nas se je obneslo. Vse smo pa nabavili šele takrat, ko se je pokazala potreba; oziroma je bil za nabavnega očka, ko sva bila midva še v porodnišnici. No tokrat bom dudo nesla s sabo v porodnišnico - na izkušnjah se učimo.

                                                user posted image user posted image user posted image

Plenice smo imeli Pamperske in jih bomo imeli tudi tokrat, če bo seveda mala ritka za. Čeprav me malo mikajo Racman-ke, samo niso tok komot kot Pamperske. Bomo videli.

                                                    user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, posvetite se svojim bušijem, pa lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 11:16:20   
baklica
Živjo Meta!

Nisi edina, ki ima rok na 13.01.2006, na petek; no če še ne veš 14. je pa polna luna; tko, da ne bi smele iti veliko čez rok. user posted image
Od kozmetike sem jaz uporabljala od začetka samo trdo milo (otroško seveda) od Niveje, potem smo nabavili še šampon od Bubchena, pa navadno mandeljevo olje, ki ga dobiš v lekarni. Za rito smo imeli sosedovo hladilno mazilo, razen če je bla ritka bolj rdeča smo mazal s Celkotom. Druzga se pa že ne spomnim. Bo boljš, če ti bodo druge kaj več povedale.

Oblačila sem ga pa v mako majčke vsaj od začetka, samo smo kmalu preklopili na bodije; zdaj pa sploh ni več vprašanje, kse dobijo bodiji tudi na preklop. Teh bom sigurno nekaj še kupila. Pol pa žabice, pa seveda dodatne nogavičke, največkrat kar pletene copatke. Saj se sproti učiš. Jaz sem se kot otrok učila na mlajših sestricah pa bratcu,user posted image user posted image user posted image vendar so se stvari od takrat kar precej spremenile. Če že drugega ne, se mi zdi, da je vsako leto več stvari, ki so kao nujne, pa prej niso bile user posted image user posted image

Lučka

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 12:09:19   
Anonimen
Ojla punce

Jaz sem pa danes bila na CTG. Kar zanimiva reč, ta CTG. user posted image user posted image

No, poteka pa tako, da ti snemajo user posted image  srce in možne popadke 20 min. Jaz sem bila priklopljena malo dlje, ker se je vmes naša user posted image  premaknila in smo izgubili srčni utrip. Vendar ga je nato sestra zopet poiskala in smo snemali naprej. Je pa bila user posted image  zelo aktivna. Boste videle oz. slišale kako močno se sliši, če te brcne. Res se ful sliši.

Drugače pa smo v redu. Srčni utrip je bil različen - največ ga je bilo 169 udarcev. Popadkov pa hvala bogu nismo nič bleležili. Očitno je tisto špikanje res samo raztegovanje in pa preveč dela. Bo treba bolj počitvati. Je tudi babica rekla, da si slučajno ne bi omislila kakšno pranje oken.


(odgovor članu baklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 12:32:36   
shooo
ojla user posted image !
sem prej mal cudno pogledala ko sem prebrala da ima meta22 otrocka skoraj 2000g tezkega. mojauser posted image je komaj 1300guser posted image
to mi je povedal ginekolog pri katerem sem bila na 3d uzv prejsnji teden.redni pregled imam komaj 25.11
kako pa so pa kaj vasi otrocki tezki?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 13:07:24   
AlenkaIST
Se oglašam malo pozno ker sem po Ljubljani skakala. Sem hotla papirje na CSDju oddat pa mi ni uspelouser posted image .

Jaz imam zaenkrat samo Nivea trdo milo. Kupila bom še nekaj za ritko pa eno ali dve dudici (različni). Pa olje. Ostalo bom kupovala kasneje.

Imam pa danes spet velik boj z user posted image . So mi vsi notranji organi v napoto, še najbolj rebra. Ponoči ni bilo dosti bolje in sem v glavnem bila tudi jaz pokonci.

Dobrodošla Meta!
Povej, a v materinski šoli še nisi bila?

Nemsis, v katerem tednu pa si, da si bila že na CTGju?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 13:08:48   
AlenkaIST
Jaz imam naslednji petek UZ in verjetno bom takrat izvedela koliko naj bi bil naš user posted image  težak user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 13:15:12   
MatMaj
Hello...user posted image

Kako ste kaj?
Odkar je rr spremenjen se bolj slabo znajdem. Ampak počasi se daleč pride, a ne?
Vidim, da se vse ukvarjamo z istimi "težavami". Katera kozmetika, kaj obleči, katere pleničke kupiti, itd...
Pa saj to mora biti, če ne nebi bilo tako lepo našeuser posted image  pričakovati.
Mi bomo pa dobiliuser posted image user posted image , sem v 33t in tehta PRIBLIŽNO 1800g. Z malim je vse ok in nikdar ne miruje. Ne podnevi, ne ponoči. Sem se že tako navadila, da lahko brez problema spim. V tistem trenutku se predramim, obrnem in že spim naprej...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je pa res, da me grozno boli čisto na dnu trebuščka. Mišice baje. Ampak za mojega angelčkauser posted image  vse potrpim. Ste vedele, da se na uz vidijo laski?
Jaz nisem tega nikdar prej slišala, pa nama je moja g pokazala. Joj kako sva bila vesela...user posted image user posted image . Ima že pravo čupico.user posted image
Sem vedela, da bo kot njegova mami pri rojstvu. Čupa, pa okice kot dolarji...

user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 13:25:49   
Anonimen
AlenkaIST, danes natanko 30. teden. G pa me je dala na CTG, ker me je občasno zbadalo v spodnjem delu trebuha. Pa hvala bogu ni nič.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 14:26:38   
dadica
no pozdravljene po dolgem času se vam oglašam tudi jaz.Pravkar sem prišla od g ki mi je naredila uz in povedala da je našuser posted image obrnjne na glavico in da tehta skoraj 22ooguser posted image ,boga jaz če bo tako nadaljeval.drugače sem ok,In pravkar sem si iz CSD prinesla papirja da lahko doma celo zimo kurimo z njimuser posted image ,naslednji pregled imam čez tri tedne in takrat bom spet videla našegauser posted image .

lep pozdrav dadica

pdp pa je tudi pri meni petek 13.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 17:33:27   
Anonimen
Da se še jaz malo javim po parih dneh.
Midva se šele zdaj počasi spravljava nabavljat stvari, pa se sploh ne morem odločit, od česa bi kaj kupila, katero znamko. Za vsako znamko se kakšna najde, ki jo ful hvali in kakšna, ki jo totalno popljuva, od plenic do mila, kremic... Sem ful v dilemi.
Drugače pa vedno slabše spim, čeprav bi sicer kar naprej spala, tako sem nonstop utrujena. Pa kakorkoli se premaknem, če ležim ali hodim, me blazno boli čisto spodaj pod trebuhom. Pa na dol me že pritiska. A od vas nobene ne pritiska na dol? Napisala ni nobena. Pa pod desnim joškom me na robu reber grozno boli, taka pekoča bolečina je. Sprašujem se, če je tam slučajno nasadišče trebušnih mišic in se mi je kaj natrgalo.user posted image Ker trebuh imam res ogromen.
Sicer pa vedno težje v službo hodim, ampak bom žal morala potrpeti še dober mesec.
Uživajte in se še beremo!

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 18:45:35   
pinka1
Halo!

Ja glede kozmetike se bomo še učile....jaz bom pač stvari po občutku kupila, ko bo pa malček na svetu, se bomo pa njegovim potrebam prilagajali.
Tašonka!Mene tišči dol, ko res dolgo stojim - npr. večino dneva - oz. ko grem po kakšnih nakupih in se zavlečejo cel dan ipd. drugače pa zaenkrat trkam...
Malček pa zadnje dni tak fejst brca, da me kr prestavlja. Danes zjutraj mislim, da me je zbudilo kolcanje - če je to bilo to- Taki enakomerni utripi v trebuhu?!?
Ja Taši. Kr sočustvujem s tabo, ko boš še tak dolgo delala. Zdrži!
Kaj pa strije punce? A kateri že poka koža? Jst kr čakam, kdaj bo začela. Poznam veliko prijateljic, ki so mislile, da so rešene, pa jim je v zadnjem mesecu full koža popokala. Bomo videli. Upajmo na najboljše.
Meni pa se je drugače full celulit naredil. Nekaj sem ga imela že od prej, ampak zdaj se mi zdi pa še full bolj....Kaj pa ostale?
Lep večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 18:48:57   
meta22
Hojla!

Baklica, za polno luno pa nisem vedela. pa sobota 14 naj bi bila še hujša kot petek 13 ( tako pravijo -jaz nisem preveč vraževerna ). Bo pa pač pestro, upam da se bo našim user posted image   takrat zato kaj bol mudilo v naše naročje!

SHOOO, teža je odvisna tudi od tega ali je user posted image  fantek ali punčka, pa tudi v katerem tednu si! sicer pa so si  user posted image  težo začeli nabirati komaj sedaj, tako da ima tvoja user posted image  še veliko časa.

AlenkaIST, sem že bila v materinski šoli, pa nisem izvedela nič kaj več kot piše v vsaki knjigi, reviji. na tem forumu zveš veliko več kot tam. vsaj v tej šoli, katero sem obiskovala jaz.

TAŠONKA, tudi mene zelo tišči in dol pritiska. še posebej, ko hodim- imam telo pokonci. sem včeraj vprašala g za vzrok, pa je rekla, da  moj user posted image user posted image  leži zelo spodaj, pa da moram veliko počivati-ležati, da spet zleze malo više. pa pod desno joško me tudi skeli. vzrok: tiščanje maternica na rebra. to sem zasledila nekje na forumu. proti koncu nosečnosti to baje mine, ker se otroček spusti malo niže.

čao

meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 19:45:44   
LE&TA
Meta in Baklica, jst mam rok 14., pravjo da če rodiš na luno da tud pol močno vpliva na otročička. Morda nam rata prej rodit, sicer pa nisem lih vraževerna.

Tašonka, tud men dol tišči če sem preveč pokonci, če predolgo stojim na mestu al pa sedim, zato pa je treba več počivat, sem pa itak na bolniški tko da mi drugo ne preostane! Pana desni strani pod rebri me user posted image  stalno brca! Smo tam tam!
 
Mal se igram z barvami!user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 21:02:41   
Anonimen
No, ste me mal potolažle.user posted image  Sem že začela razmišljat, če je kej narobe, pa da ne bom slučajno prezgodaj rodila zarad tega pritiskanja na dol. Pa vidim, da tudi ostale to muči. No, saj če veliko počivam tudi mene mine, najhuje je, ko sem na nogah, ja.
Strij pa jaz še nimam (razen tistih, ki so stare že 10 let), pa upam, da mi bo to prihranjeno. Se mi je pa na kile celulita nabralo, rit mam kot eno ogromno, gensko mutirano pomarančo!user posted image  Kriza, kolk bo treba kolesarit in na Šmarno hodit, da bom omilila stanje.user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 22:21:38   
Nyah*
Ojla user posted image !

Meta, dobrodosla med nami, dadica ti pa tudi, welcome backuser posted image user posted image user posted image .

Huh, vidim, da imamo nov sistem odgovarjanja, vsaki posebej. Ampak vecina vas pise enako, pa bom jaz na splosno povedala.
Jaz nimam pojma, koliko je tezak najinuser posted image , bom vprasala naslednji teden na pregledu, upam, da mi bo delal UZ, prav rada bi videla svoj zakladek. A laski se vidijo, moram bit pozorna, bo prav zanimivo čupco pogledatuser posted image user posted image , jaz sem bila nmreč zelo kosmat dojencekuser posted image user posted image , moj lubi pa pleško.

kar se tiščanja tiče, tudi mene največkrat tišči pod desnim rebrom, spodaj me pa vcasih tako spikne, ko z rokicami tako fjst pritisne,...

Vceraj sem imela sredi trebuha izboceno ritko, ko bi videle, kako cute je izgledalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Potem je pa se nogica ven pogledala, sva bila oba prav vzhicena.

Sema danes malo kozmetiko gledala, pa pri tem ne mislim sparat. Sem se kar odlocena za Bubchen, tetra plenice bom pa kar Kobacajeve vzela, ceprav so najdrazje, ampak sem v dm-u gledala tiste njihove poceni (5 kom za okoli 1400 sit), pa so cisto drugacne, tanjse,..., ne, niso se mi zdele dobre.

Lep vecer, pa cimmirnejso noc!
Prosim, zazelite se meni enakouser posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   RE: JANUARČICE
16.11.2005 22:38:44   
Nannn
Cer punce...

Ja vidim da imamo vse iste probleme...poleg tega mene se vsak dan zvecer zacne zelo hudo matrati zgaga user posted image  pa me fuuul pece zelodec...to je noro...pravijo da rastejo laski user posted image  bomo videl...mene tud moja pupa brca v levo rebro in imam skoz obcutek kot da je vsak prstek na nogi na vsaki rebri...noro kaksne bolecine ko me brcne da kar zvezde vidim...mene pa boli sramna kost ko malo dlje pocivam in ne vem kaj je to user posted image  mogoce se vse skupaj razteza in pripravlja na dan D...ufffff kok gre hiter cas imam feeling da smo se vceraj pisale o slabostih v prvih mescih...sedaj pa ze vse pri 30 tednu...jest imam PDP 10.01.ampak kar nek feeling imam da bo prej...hmmm...

Danes mi je prijateljica omenila naj nekje probam dobiti mrezaste spodnjice ker ce bomo sivane da so najbolj udobne in ti vsaj malo omilijo bolecine...mogoce katera ve kje se jih da dobiti...jest ko sem imela en SS smo jih dobili na ginekoloski ampak se to pod posebnimi privilegijami in je bilo resnicno lazje...

Lepo spite Nannn user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
   RE: JANUARČICE
17.11.2005 3:54:36   
AlenkaIST
Kje ste bejbe? user posted image A sem edina, ki ne more spat al' samo edina, ki je prišla pred računalnik pojest par mandarin?

Upam, da bi bo vsaj zjutraj uspelo mal podaljšat ta spanec...........
..si tipkamo.... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 624
   RE: JANUARČICE
17.11.2005 7:54:25   
pikica*
Dobro jutro user posted image !

Vidim, da počasi že vse stokamouser posted image . Mene tudi matrajo bolečine, predvsem me boli sramna kost. Dol mi še nič ne tišči, ampak je zato ta bolečina toliko hujša. Zadnjič se mi je zgodilo, da sploh nisem mogla stopit na levo nogo, ker je tako user posted image  bolelo, tako da me je user posted image  hotel kar nest na wc. Brc pod rebra zaenkrat še ne dobivam. Vseeno upam, da se je naša pupa že obrnila na glavo in je pač samo malo bolj uvideven user posted image . Bolj pa se bojim, da to pomeni, da še kar sedi nasvoji ritki. Bomo videli na naslednjem pregledu. Je pa vseeno zelo aktivna. Brce čutim povsod, najbolj zoprno pa je, ko mi pritisne na mehur. Prostora ima očitno še dovolj, ker ves čas miga. Ravno zdaj se mi spet premetava po trebuhuuser posted image .
Celulita imam pa tudi jaz veliko. Prej ga praktično nisem poznala, zdaj bi ga pa lahko prodajala. Upam, da bo dekompresija vsaj malo omilila situacijo. A jo ima katera v planu? Drugače pa že delam plane za telovadbo  po porodu.user posted image
Strij zaenkrat še ni, je pa res, da se vsak dan pridno mažem z mandljevim oljem. Upam, da mi bo uspevalo do koncauser posted image .

Glede kremic se še nisem odločila kaj in kako. Bom šla v DM in malo pogledala kaj imajo. Menda pa zelo priporočajo Bubchen. V to nabavo bom šla enkrat v kratkem.

Lepo se imejte!

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Kdo?
Erin

Kdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?

Miklavž (17%)

Božiček (8%)

dedek Mraz (8%)

vsi trije (22%)

Miklavž & Božiček (37%)

Miklavž & dedek Mraz (8%)


Število vseh glasov: 315

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!