Anonimen
|
Dobro jutro punce. A dans ni pa še nobene? Nannn, pa drugič, saj ni panike. Uniq in LE&TA, hvala za nasvete. Super, da se ne bom preveč sekirala, če grem malo ven. Ker da bom skoz doma, bom bolj bolana, kot če grem malo na sprehod. Sicer pa moja dva psa ne moreta čakat, da se jih kdo drugi usmili. Če slučajno moža dolgo ni domov jih moram jaz ven peljat. Preveč hoje pa itak tud sama ne zmorem. Aja, Nannn, tisto ti je G verjetno merila, do kam se ti je dvignila maternica. Če te je merila od sramne kosti proti prsim. Če ne pa ne vem, kaj ti je merila, če ni bilo tako. Včeraj sem imela pregled in je vse super. Naraščanje kilaže se mi je ful umirilo. Hecno, glede na to, da konstantno enako jem. Pritisk tudi super. Železo mi je predpisala, ker sem slabokrvna ratala, ostali izvidi so ok. Malo me je prestrašila, ker mi je za tisto bolečino na robu reber rekla, da zna biti zlomljeno rebro, ker baje v nosečnosti rado prihaja do spontanih zlomov reber, samo sva potem ugotovili, da bi me tisto drugače bolelo in je verjetno res malo natrgana mišica. Naredila mi je tudi UZ, naša ima že obseg glavice 30cm, tehta cca. 2.150g, pa na glavico je obrnjena, tako da se ne rabim bat medenične vstave. Potem me je pa še na CTG dala (me je ful presenetila, ker ga nisem pričakovala) in je tudi vse ok. Naslednji pregled imam čez 3 tedne (en dan v porodnišnici, naslednji dan pa pri svoji G), potem je pa rekla, da bom imela kontrolo vsak teden. Lep dan!
|