|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 17:03:14   
uniq
Oj,
vidm, da mamo res vse podobne težave. S tem da meni ponoči velikokrat zej zadne dva dni trdi trebuh in nastane tak čuden pritisk ...pravjo da so to predčasni in lažni popadki..kao.
Drgač nakupljeno vse...dones še malenkosti iz lekarne kupila...drug mesec ko bodo dinarčki pa še vozek. Na user posted image  se tko ne morem zanesti in morem vse sama.
Dejte mi nekaj povedati..v primeru da nebi bilo dovolj mleka katero mleko boste uporabljale??? In kater čajček bote mele za bebice..oni v granulah ali bebe čajček v onih vrečkah? Ali ga boste same mešale??
Pa še neki me zanima a bo kera uporabljala vatirane palčke al bo uporabljala navadno vato in jo samo mal posvalkala??
Drgač pa bodite fajn....

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: JANUARČICE
21.11.2005 19:16:48   
uniq
oj,
še nekej me zanima...na obrazcu za csd...VLOGA ZA UVELJAVITEV PRAVICE DO STARŠEVSKEGA NADOMESTILA...kaj moreš napisat pod točko III. in ali pod točko V. moreš vpisat kot v davčni olajšavi iste člane???
upam da mi tokrat boste prisluhnile in pomagale?!
hvala...

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 8:59:29   
LE&TA
Uniq, ti ne znam pomagat, ker sem se tud sama lovila, pa obrazca nimam pred sabo, za davčno olajšavo pa nimam nobenga člana!

Nemsis, dej mi povej kako in kako dolgo te je špikalo spodaj. Mene je dans ponoči ful, da sem komaj vstala s pojstle, pol sem šla na WC in je blo malenkost boljše, trebuh me je bolel. Ful me je ratalo strah, sem že razmišljala da bo treba ponoči kam it! Tud zdej mi ni čist OK po trebuhu, al to pomeni raztezanje in širjenje?
Sem si pa rekla da bom res mal več počivala!

Nannn, kaj boš sam kafetkala!user posted image  Si še zainteresirana za EA in predavanje? Jst te kar čakam in se ne odpravim sama, mam pa 2.12. pregled in bi morda takrat šla ko bom že tam, to je petek, ob 11h pa je to predavanje! Javi!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 9:55:48   
Anonimen
LE&TA jaz sem prišla do zaključka, da je bilo tisto špikanje posledica napora. Doma smo namreč prenavljali stanovanje in verjetno je to bilo to. Verjetno je res šlo za kakšno raztezanje. Ti pa vsekakor priporočam, da počivaš takrat, ko te začne špikati. Meni je pomagalo. Jaz sem počivala, drugi pa so delali user posted image  .Pa svoji G omeni, mogoče te bo dal/a na kakšen CTG. Mene je moja takoj dala.

Sicer pa upam in držim pesti, da ni nič resnega in gre res samo za kakšno raztezanje.

Mene sicer še sedaj kdaj špika, vendar samo takrat, kadar sem predolgo na nogah. Tako da, je treba malce več počivati.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 10:05:22   
AlenkaIST
En lep sončen pozdravček

Ja, ja. Problemi user posted image  ! Meni se tudi zdi, da mi zadnje par dni trebuh otrdeva. Samo nekaj mi ni jasno, če vse to pomeni, da se 'pripravlja'. Se bo dolgo pripravljalo ali bomo vse januarke postale decembrke???

Ko bi le vedela kaj nas čakauser posted image  Mogoče je pa še bolje da ne vemouser posted image

Uniq, tudi jaz ti ne morem pomagat, ker še nimam nobenih članov za vzdrževat. Glede čaja in mleka pa bom razmišljala takrat, ko bom morala. Če bo sila mi bodo že nekaj kupili.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 10:32:31   
pinka1
Hojla!

Končno se malo spet javljam, ker mi od kar sem doma računalnik full počasi dela, pa še internet me nekaj zeza in sploh ne morem sodelovat. UUU, ste bile pridne zadnje dni s pisanjem.

Zadnjič ste govorile o merah trebuščkov in kilah. Jaz zaključujem 32. teden in imam 97 cm obsega in 10,5 +kg.

Tinkamiška! Tudi meni  je popek nekak tak na pol ven, pol pa še ne. Me zanima kak bo do konca.

V petek sem nabavljala nekaj stvari in sicer sem kupila nukovo silikonsko dudo, pa flaško za mleko (NUK), za čaj bom dobila od svakinje, ker je ona ni rabila pri mojem nečakecu, potem sem kupila krtačke za čistit flaške in dude, pa termometer za kopanje (v obliki želvice), pa hladilno mazilo....za ostalo kozmetiko sploh še nisem gledala, ampak se zna zgodit da bom šla v DM in kupila robčke od babylove, pa kako kremico za obrazek.....za ostalo še ne vem....verjetno še mandljevo olje za telo, pa kakšno milo, ostalo pa potem po potrebi.
Smotano je, ko ne vem kaj vse bom rabila in kr cvikam, da bom pol stvari preveč kupila.

Včeraj sem imela pregled - tehtanje, voda, kri in sem še vedno full slabokrvna, tak da so mi dali unfuzijo železa in grem jutri in v petek še enkrat. Od včeraj pa sem tudi na bolniški in bom ostala do porodniške.

No, malo sem se razpisala. Lep sončen snežni dan!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 10:42:17   
meta22
Živjo!

Otrdevanje in špikanje v trebuhu je definitivno znak napora.vsaj pri meni.čeprav še me sedaj včasih špikne al pa otrdi trebuh, pa po mirovanju nimam več tako groznih problemov. ko mi je pred dvema tednoma eno uro na vsake 10 min otrdel trebuh, sem pa tudi sama mislila da bodo me morali peljati v porodnišnico. hvala bogu se je umirilo. proti otrdevanju pa je meni zelo pomagal magnesol-2x na dan ga spijem, pa je od takrat boljše, čeprav mi še vedno včasih otrdi.

šok danes ko sem prižgala računalnik in RR. 29 letno dekle umrlo pri porodu!!! se še sploh lahko zgodi kaj takega. do sedaj me nekako ni bilo strah poroda, sedaj pa me kar malo zvija ko pomislim na vse to.

drugače pri nama vse ok in upam da bo tako ostalo še do konca. ko slišim nekaj takega, me kar malo zvije, ker toliko jamram glede mojih "težavic". kar moralnega dobim.

danes sem gledala v pikapolonici dekice-koce. zelo lušne majo, več dimenzij in barv.pa še cene se mi ne zdijo pretirane.jih je katera tudi gledala? pa tudi bodije majo poceni-1400 sit za dva bodija.

sončka danes na štajerskem ni, bo pa tolko lepše pod deko na toplem.

se slišimo(tipkamo)!

meta

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 11:32:48   
Nannn
Dannn,

LE&TA midva bova v Postojni naslednjo sredo to je 30.11. ker takrat pa je zdnji cas da grem na predavanje...itak se vedno sem za EA in se ne premaknem od tega user posted image   midve se zmeniva in te poklicem pa greva na eno user posted image ...

Noc je bila spet tako tako..pupa me je brcala in me zbujala...trbuh pa tudi mene na momente boli in sramna kost ko se zbudim...hmmm res ne vem a bomo na koncu decembrke al kaj ce vse pravijo da se to pripravlja user posted image

LP Nannn user posted image


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 12:09:03   
Anonimen
No, evo, da se vam še jaz malo javim po dolgem času! Zgovorne ste, da je kaj (mi ni uspelo prebrati vseh 29 strani), kolikor sem prebrala -vidim, da imamo podobne težave. Glede kilogramov ste pa res pridne!!! Jz jih imam nekoliko več, bom kar na glas povedala: +15 (ma, se ne sekiram!). Metra pa ta moment ne najdem, da bi si zmerila še obseg trebuha.

Moje dete je kak dan živahno bolj, drugi dan pa manj. Veliko kolca -3x na dan po 10-15 min. - v bistvu sploh ne vem če gre za kolcanje, podobno je bitju srca, vendar "bije" prepočasi, za kolcanje pa se mi zdi nekoliko preenakomerno in v preveč zaporedno. Vedno pa da desni spodnji strani trebuha. Je še katera opazila kaj takega?

Se je že katera odločila, da bo rodila z epiduralno? Jz sem bila na posvetu, in moram reči, da so me prepričali, sploh zato, ker me je neznansko strah poroda in ker imam nizek prag bolečine.

Se še katera boji poroda? Jz imam ponoči more glede tega, posiljujejo me negativne misli (strah me je, da bo z otrokom kaj narobe ali da bo celo umrl, ali da bodo zdravniki kej zašuštrali... strah me je, da bom izkrvavela in umrla...) zares me je GROOOZA. Sploh se ne morem prisilit in mislit pozitivno,...

Rit (medenica in trtica) me pa boli za popiz***!!!

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 12:19:34   
Nyah*
Ojla!

Evo mene s pregleda. Nas user posted image  tehta 1620g, kar je baje cisto normalno za 31 tednov. Z mano je, kar se nosecnosti tice, vse ok, imam pa se vedno ful slabo kri, kljub sirupu in vodo tako slabo, da je bil G kar hud. Se vedno imam vnetje, sem spet svecke dobila, huh, tega noce in noce biti konec.
Dobila sem papirje za denarce, pa zmenla sem se, da ostanem 12.12, ko dobim zamenjavo, kar lepo domauser posted image user posted image , se res ze veselim, si bom vzela cas zase pa za svojega user posted image  in user posted image , vse bom v miru pripravila itd.
Spola mi ni hotel povedat, sem se kar med pregledom odlocila, da bi rada vedela, pa je rekel, da se ne vidiuser posted image , kao. Se je spomnil da mojuser posted image  ni hotel vedeti, pa pravi, da je prav tako. No ja, kar bo pa bo, da bomo le zdravi ane.

Kar se bolecine v sramnih kosteh tice je tudi meni rekel, da je to priprava na poroduser posted image . Haloooooo, pa saj imam se dva meseca casa!

Nas pikec je obrnjen na glavo in bo tako tudi ostal do konca, je pa zelo zivahen (zivahna), je bil-a pohvaljena.

Pejmo na sprehod, soncek je!


(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 12:59:53   
žuni
Živijo, januarčice!

Spet se oglašam z novimi novicami, saj smo bili danes na pregledu. Prav tako smo imeli CTG.

Tale CTG je pa res naporen, saj sem morala 20 min ležati na hrbtu, kar je izredno naporno, vse me je bolelo. Z obema rokama pa sem morala držati nekakšne gumbe, da so istočasno izmerili dogajanje obeh nadebudnežev. Sploh nista bila pri miru. Zaradi držanja sta mi obe roki otrpnili, tako da sem komaj čakala, da bo konec. Sestra je celo rekla, da te v bolnici pustijo dlje kot 20 min v takšnem položaju. Groza.

Zdravnica je rekla, da je vse v redu. Oba se lepo razvijata, tako kot enojčki. Fantek user posted image naj bi tehtal od 2000g-2100g, punčkauser posted image pa od 1900g-2000g. Drug teden moram še iti na pregled v bolnico, da bodo podali drugo mnenje ter pregledali posteljici. Po potrebi pa bi morala ostati v bolnici, vendar zdravnica tega še ne predvideva.

Danes bomo malo več počivali, saj smo čez vikend intenzivno pospravljali po stanovanju. Počasi še moram zlikati in oprati nekaj stvari za novorojenčka, potem pa smo pripravljeni. Kljub temu, da imamo rok januarja, menim, da bosta prišla na svet še letos. Čimdlje, tem boljše.

Lep dan še naprej, Nataša.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 13:13:15   
mala važička
Kolk imate vse težke otroke. Meni je v 31. tednu rekla, da tehta cc 1200.
Sicer mi ni nič rekla, da bi bilo to kaj premalo ampak glede na to, da imajo vaši user posted image  več me že kar malo skrbi.
Imam pa tako G (iz Domžal) k jo vsi tolk hvalijo samo meni pa ni nič kaj preveč všeč. Kadar ima gužvo ali pa če je slabe volje me tolk na hitro odpravi, da komaj reče dobrdan.

lp, Katja

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://bd.lilypie.com/YyHLp2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 13:57:24   
A & T
Pozdravljene januarcice,

tudi jaz sem imela danes pregled in razen tega, da sem zaprta, nisem izvedela nic novega.

Tudi jaz zadnje case ponoci zelo slabo spim, to so po moje priprave za januar, ko bomo v narocjih imele svoje bebice.

Tudi moj user posted image  priblizno dvakrat na dan kolca in se mi pri tem kar smili. Bi mu rada razlozila, da naj ima usta zaprta, pa mu ne morem user posted image .

Pazite nase in na svoje zaklade.



_____________________________



(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 20:01:11   
puri
No, jaz sem bila danes po nakupih in sem dobila že skoraj vse, manjka mi samo še par stvari. Me pa zanima, kako velik kombinezon ste ve kupile oz. ga boste, katero številko? Jaz sem kupila št. 62, pa se mi zdi kar velikuser posted image za malega pikca.

Pa še nekaj,......kako boste oblekle svoje otročke za iz porodnišnice?

lp

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: JANUARČICE
22.11.2005 22:34:29   
Nannn
Hojla

Puri mene pa zanima kje si kupila kombinezoncek in kok si dala za njega...namrec jest imam doma enga ki je stevilka 68 pa se mi zdi da bo ful velik...sem se odlocila da kupim manjsega 62 pa se roza ali bele barve...

LE&TA te poklicem naslednji torek pa se zmeniva kdaj se dobiva pred pordnisnico...jest bom prisla z mojim user posted image  tako da gremo po tem se ne en cvek user posted image

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 7:17:38   
puri
Nannn, jaz sem gledala v večih trgovinah, pa so bile cene vse kar čez 10000 sit, sploh v Baby centru, kar se mi je zdelo zelo drago, potem sem ga pa nazadnje kupila kar v InterSparu in se mi zdi čisto vredu. Cena je bila pa 5990 sit. Kupila sem temnomodrega, ki ima na notranjem delu kapuce bele in modre črtice, znotraj je flis, tako da je pomojem kar topel, na sprednji strani je narisan medvedek, zraven ima pa tudi rokavičke in copatke.
Imeli so pa še svetlo modre in pa mislim, da tudi roza, samo jaz sem tisto vedno kar takoj spregledala, ker to pri meni ne pride v poštev.

lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 8:11:50   
simonas
Dobro jutro!

Včeraj sem imela gužvo, pa se nisem uspela nič kaj oglasit. Drugače pri nas nič kaj novega. Čakam na petek, ko bo kontrola, da mi povedo, da je vse ok.

Meni pa moja G nič ne meri in ne tehta user posted image . Pregleda posteljico in plodovnico, to pa je tudi to. Pa mi tudi ustreza tako, da se potem ne obremenjujem z nekimi povprečnimi merili.

Jutri grem še v Ljubljano. Nič kaj mi ne diši, ker je tako neugodno vreme, vendar pa je to moj zadnji seminar letos, pa se bo ze treba malo potrudit. Sicer pa na sreco ne rabim jaz vozit, tako da bo ze slo.

Mi spimo se kar dobro, vendar pa imamo zelo umirjeno dete. Cez dan bolj kot ne drema, le zvecer se malo razzivi in malo pobrca, potem pa spet spimo. Moja mama je rekla, da ima to po meni, ker sem tudi samo ponocevala.

Jaz imam kombinezoncek st. 56, ker sem ga dobila, pa upam, da bo dovolj velik. Je pa bundica in vreca za nogice. Sem pa jih jaz tudi gledala in so res preko 10.000 SIT.

Lep dan!

Simona

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 8:53:16   
rija
Glede kombinezončkov: jaz sem vzela enega št. 62, v hm, septembra, pa je bil znižan na 15 eur = 3600 Sit. Pa je krasen, mehek in cel podložen s flisom, pa zapenja oz. odpenja se čez celo dolžino, tako, da user posted image  verjetno ne bo težko oblečt. Sploh za prvič iz bolnišnice....Edino s kapicami imam manjši problem: nikakor ne morem najti neke lepe, mehke, s flisom noter, pa da se mi nebi zdela ogroooomna.....

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 9:31:22   
MatMaj
Lep snežni pozdrav vsem skupaj.user posted image

Kako ste danes? Jaz kar žarim, odkar pada snegec. Moj user posted image  se kar za glavo drži, kadar se bliža zima, saj ve, da sem nora na vse kar je povezano z zimskimi prazniki. Od snega do okraskov in dobre hrane za praznike. Najbolj pa me veseli okraševanje smreke in stanovanja. In letos bo najlepše leto, saj bomo vsi pričakovali novega malega družinskega člana...user posted image

Mi smo pa kombinizonček kupili v Avstiji in ni bil ravno drag niti poceni. Mislim, da je bil nekaj okrog 20 evrov. Pa je prekrasen, z rokavičkami in copatki. Kako so lepe te stvari za najmlajše. In kako so šele sladki v teh oblačilih. Pravi sladkorčki. Najraje bi jih človek kar pohrustal, ko jih vidi....user posted image


Ja nič, lepo se imejte...

LPuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 9:54:53   
Nyah*
Hojla!

Tudi jaz sem kombinezoncek, ful cortkan, kupila v H&M, v Avstriji, jih imajo pa tudi pri nas. Midva sva dala okoli 17 evrov, je bil znizan, v LJ sva videla enake po okoli 5-6ooo, nekaj takega. So pa ful lutni, s kapuco in useski, pa rokavicke in nogavicke so kar zraven. Res za najmlajse.

Puri, jaz imam za domov kompletek iz plisa, jopcko in hlacke z nogavickami, spodaj bom oblekla belo majcko in bele zabice za zapet cez majcko. Na glavo malo bolj toplo kapico, pa kombinezoncka cez, po moje bo dost. Dete bova dala v kosarico in ga se z dekico pokrila.

Drugace sem ok, se brcamo in uzivamo zraven, le ponoci ne spimuser posted image , al me kaj tisci, al me zgaga pece,...


(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 10:26:16   
LE&TA
Nannn, zmenjeno, jst ne vem al bom sama al bo šel moj zraven, ga nisem nič vprašala, ne vem kako dela. Sem bla pa včeri v materinski in je ta ginekolog ki je predaval, najprej vprašal če je kaka kandidatka za EA in povedal kdaj so predavanja in trajajo urco pa še mal, sreda in petek ob 11h.
jst grem informativno ker nisem še odločena za to, bom vidla!
Lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 10:50:11   
tinkamiška
Hoj!

Pri nas je tudi snegec, je pa trenutno nehalo naletavat. Ko sva zjutraj z možekom jedla zajtrk je blo tako lepo, ko je snežilo, so sama drevesa okoli hiše in je tak lepo gledat iz toplega brlogca skozi okno. Zdej mora možek popravit ptičjo hišico, da bom lahko ptičkom nastavljala semena in jih bomo potem skupaj opazovali!

Jst mam tudi pripravljena dva kompletka za iz bolnice domov. Enega št.50, čr bo miška bolj mala in enega št.56. Mam pa body, potem flis pajacek, pa če bo treba pod pajacek še žabice, pa še ene nogavičke in za čez eno jopčko. Čez vse skupaj pa zimskega pajaca. Za na glavico pa eno bombažno kapico in eno flisasto. Pajacek ima kapuco, rokavičke in caple spodaj. Bova dala pupo v jajčko in pokrila z dekico, pol pa hitro v avto in domovuser posted image user posted image user posted image

Zdej moram it pa mal delat, pa se pol še kaj oglasimuser posted image

LP,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 12:54:42   
uniq
Vidim da se menite že o oblačilih za domov...upam da ne bo preveč mraz. Pa da ne boste pozabile na pleničke tetra za čez lupinico da jih zaščitite dovod preveč svežega zraka in bakterij.
Moj user posted image  je pa zej dva dni zelo priden...jaz kar na fanta. Še atija ponoči ni hotel obrcati...
Imam pa drugačno vprašanje, danes sem v službo nesla papirje pa me zanima ali je izplačilo za porodniško 100% povprečje bruto plače ali se preračuna v neto plačo, ker meni vsi pravijo, da je porodniška plačana bolje kot normalna plača pa me zanima, ker sem si na internetu zračunala kolikšno naj bi bilo povprečje.In če oddam ta mesec imam namreč do konca meseca oddati bo potem 15 že nakazan denar od paketa....morem še voziček in nekaj malenkosti kupiti... hvala upam da bo katera odgovorila.
Bodite zdrave brez težav in zaenkrat še uživajte v user posted image . Poroda pa se nikar ne bojte ker ni nič strašnega....jast sem povsem mirna, ker je bilo prvič resnično lepo in mirno...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 13:13:20   
nejca1
Hojla!
Tale snegec pa res paše, še zlasti če si doma na toplem user posted image . Spet sem bila pridna in oprala in zlikala en stroj za našega user posted image , zdaj pa čakajo še plenice.

Punce, jaz končujem 32. teden, pa me zanima, ali je normalno, da je naš mali zadnja dva dni bolj miren. A moram že zdaj našteti tistih 10 gibov v dnevu (imam prav?)? Malo me skrbi, ker prej pa je prav kobacal po celem trebuhu, skratka bil je zelo živahen.

Pregled imam šele čez 14 dni, pa spet bom morala piti glukozo user posted image .

Uživajte in se kaj slišimo.user posted image  

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: JANUARČICE
23.11.2005 13:18:27   
Anonimen
Uniq, kolikor jaz vem, je povprečje bruto plače.
Mi pa še nimamo nabavljenega kompletka za iz porodnišnice. Nimava še niti lupinice. Bova decembra to kupovala. Drugače nama niti ne manjka več tako veliko stvari. No ja, kakor vzameš.
Jutri imam pregled in upam, da bom spet videla user posted image user posted image , da mi bo delala UZ. Sem se pa za naslednji teden naročila na dekompresijo (vam poročam, kako je bilo), decembra imam pa še pregled v porodnišnici, kjer bom rodila (ne bom v Lj.).
Danes sem nesla papirje za porodniško na CSD, tako da upam, da bo denar namesto paketa že nakazan 15.12.
Čas ful hitro leti, a ne? Vsak čas bomo rodile.user posted image
Ej, dajte mi tiste, ki ste na bolniški, povedat, če so vas kaj hodili preverjat. Meni je namreč G skoz govorila, da me je dala na 4-urno bolniško (sem mislila, da je osebni zdravnici to napisala v obvestilo, sicer sem ji pa še sama povedala), zdaj, ko sem dobila pa odločbo z ZZZS o podaljšanju, pa vidim, da imam polno bolniško prijavljeno.user posted image  Ni pa šans, da sem nonstop doma.

(odgovor članu uniq)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76



Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)


Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!