Nyah*
|
Ojla pupe! KOlk se nam dogaja , kar ne nehamo klepetat! Res je fajn, da se tkole vse zmenimo ane! Zuni, dobrodosla , pa seveda cestitke za dvojcke in . Jaz sem si jih tudi srcno zelela, pa sem sedaj tudi z enim zadovoljna, da bo le vse uredu! Merile ste busije , huh, ne vem, ce bi povedal, koliko meri moj . Sem ze od prej nekoliko debelusna, tako da imam sedaj ogromen trebuh, velika sem le 165 in sem kot kak pajac . Dobila sem +11 kg, ceprav sem upala, da jih ne bo toliko, obseg busija je pa,..., huh,..., 107cm, cez popek merjeno. Midva tudi se nimava imen, ce bo fantek, je res nekako tezko, ce pa bo pupa, pa bo verjetno Naja, Hana, Ema,..., najbrz kar tisto prvo. Stvari imava ze kar nekaj, posteljica, kovtrcek in povstrcek, brisace, obelkice za prve dni vse komplet, kapice, nogavicke, trobe za steklenicke, ..., ogledan imava ze tudi vozicek, pa lupinico. KOzmetiko in plenice bom kupovala proti koncu, ce pa me slucajno, bog ne daj, prehiti, pa bodoci ocka tocno ve, kaj in kje je treba kupiti. Dajte mi povedat, a bi se ve odlocile za Brevi ali maxi cosi lupinico? Meni so boljse od maxi cosi, ceprav pa placas tudi ime, se mi zdi. Kaj pa vozicki Pikolo, se vam zdijo ok? Pomagajte prosim
|