ursa_p
|
Koncno se javljam tudi jaz! Doma nama je crknil internet ... Nove slikce trebuha se niso v albumu ravno zaradi tega, ker nama je crknil internet! V ponedeljek sva bila tudi midva v Ikei ... ze zjutraj sem se zbudila kar z mocnimi bolecinami v hrbtu - krizu - na desni strani. Sem dala gor kozmodisk, pa je bolj malo pomagal! V Ikeo sva prisla ze okoli pol devetih, tako da sva dobila frej parkirisce na izhodu. Najprej sva pregledala vse stvari za dojencke, ampak nisva nasla nic pretirano poceni, razen nekih predalckov, ki se obesijo na previjalno in so super - preverjeno pri prijateljih .. cena 6 EUR. Sva vzela kar dva. Posteljico, ki je bila v katalogu za 35 EUR nisva vzela, ker so mere cist cudne, so imeli pa tam ce vecjo, pa cenejso, ampak se je ne da prej pogledat! Tako da je nisva kupila. Drugace pa same malenkosti za tamalga, pa nekaj za naju. Ker sva bila zelo zgodna niti ni bilo guzve. Imela sva zapisano vse kar rabiva - drugace ne najdes nic ... zraven tudi kode artiklov, tako da so nama prodajalci pomagali ... v Ikei brez spiska skoraj nimas kaj delat, ker pol ne najdes. No, prvo rundo sva sla cez vse, pa peljala vse v avto, potem pa se enkrat cez, ce sva se kaj spregledala, kar ni bilo na najinemu seznamu. Previjalne mizice za na steno tudi midva nisva videla! Potem sva sla se v Toysrus, ampak niso imeli nic pametnega, razen zelo lepo in poceni leseno stajico, ki jo bova se kupila ... cenejsa kot pri nas - 80 EUR, s tremi nastavki visine! Kupila nisva nic, ker niso imeli nic pametnega. Aja, drugace imajo pa vozicke zelo poceni! Naslednja in zadnja postaja je bil H&M ... kupila sicer ne bi nic, ce se ne bi ze prej zmenila, da morva vsaj eno cunco prinest za Gala ... ta prvo! In sva kupila dva pajacka ... da ne govorim, da je vec kot pol stvari roza barve ... tudi ce bi vedela, da bo punca, jih ne bi kupila. Nevtralnih stvari res zelooo malo. Sva kupila dva kompletka (jopica + hlace) ... en modre barve, drug pa bez in cisto nezno pastelno zelen - se pravi nevtralen. Pa ni bilo nic ceneje kot pri nas, ker je bila na listku napisana tudi cena v SIT. No, cel dan me je bolel kriz, hrbet, noge, ... vse. Pocutila sem se kar malo slabo .... pritisk sem imela po moje zelo nizek, ker se mi je zdelo, da se mi malo vrti na vsake toliko ... popoldne sem se pocutila bolje. Sem pa v tem centreu srecala svojo ginekologinjo in to kar 3x, ampak ji nisem tezila ... zgleda bojo pri njej tudi pestvali! No, vceraj se je pa zacela selitev mame od mojega dragija. Koncno bova ostala sama. Dela sem imela toliko, da sem ze komaj stala na nogah ... pa tudi na polovici nisem. No, kuhinja je dokoncana ... vsaj nekaj! Upam, da bova do konca tedna ze sama in da bova koncno lahko zacela renovirati ... casa je zmerom manj! Pa tudi vreme je zmerom manj primerno! Aja, da se malo pojamram kar se tice 1. novembra ... najin Gal na zalost ne bo imel nobenega dedka! S spanjem pa nimam tezav .. vceraj je Gal tako brcal, da je bil dragi cist navdusen ... cist ... je kar cel trebuh skakal ... no, jaz sem bila pa tako zaspana, da sem vmes enostavno zaspala! Marty5! Razpolozenje, ja ... tudi jaz sem "kakor veter zapiha" ... me iz tira vrzejo ze malenkosti. Ne vem kako me lahko prenasa, ampak jaz ne morem pomagat ... tako pac je! Bagsi! Tudi z moje strani vse najboljse! Tina76! Veliko rabljenih Plikotov 3 prodajajo ... pa kupi rabljenega ... se dobijo zelo lepo in lepo ohranjeni! Midva sva odlocno za Peg Perego ... in ga bova narocila v januarju verjetno. Je pa pri nama nujno, da se zlozi na cisto malo in da ima velika kolesa. In ta vse to ima. Vzela bova podvozje Classe 4 in kosaro Young in sportni del. V glavnem vozicek je enkraten, cena malo manj, ampak zanj dam toliko denarja .. na zalost se tega ne dobi rabljenega! Cena okoli 110.000 SIT (s 5% popusta za gotovino in 5% popusta za clane)! Zraven dobiva se previjalno torbo. No, midva sva nad njim navdusena, sploh pa nad kosaro, nad zlozljivostjo in preprosto uporabo ... ck, ck, pa je vse nared! Glede nakupov ti pa tudi jaz svetujem kar BTC. Vse na enem mestu! In ... sozalje! Sarazan! Dober seznam si naredila ... ce bosta sla ze na Celovsko, je tam tudi trgovina Peg Perego ... skoraj pri Tivoliju, na isti strani kot Tivoli. No, upam, da se vam bo dalo prebrati kaj sem napisala, ampak se par dni nisem oglasila! Pozdravcek se od enega, ki mi ne da in ne da miru ... direktno iz trebuha! Lp, Ursa
|