Anonimen
|
Dober večer januarčice. Jaz pa spet na nočnem šihtu. Glava me prav svinjsko boli, pa ne vem, če ni to od injekcije, ki sem jo danes dobila, ker sem Rh negativna. Sicer mi je zabičala, da če bo kaj narobe, slabost, kaki fleki, naj takoj pridem k njim ali na urgenco, ampak mene je glava šele zvečer začela bolet. Zdaj pa itak ne morem iz službe nikamor, pa saj mislim, da ni nič narobe. Danes zjutraj sem tudi pila glukozo, pregled pa imam šele 3.11. spet. Saj verjetno me bojo itak poklicali, če izvid ne bo ok, ne? Upam, da bo vse uredu, ker se mi ne da še s tem bongat. Sem pa uspela malo ustaviti naraščanje teže. Zdaj sem se zredila v dveh tednih samo 1 kilo, kar je v mejah normale, saj je rekla G, da se pol kile na teden lahko zredim. A še kateri kaj trebuh otrdeva? Meni se je sicer samo parkrat zgodilo, da mi je za zelo kratek čas, par sekund, malo otrdel. Zdaj pijem magnezijeve tablete, če pa se bo kaj stopnjevalo, bom šla pa še h G po buscopan. Sem pa danes malo zapravljala. Šla sem v Tosamo po tetra plenice, krpice, vato... sem izkoristila popust, ki ga imajo ta mesec, pa še tako sem pravo malo premoženje zapravila. To sploh ni poceni špas. Lepo nočko vam želim!
|