|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 11:18:07   
simonas
Pozdravljene punce!

Nič se nisem uspela prej oglasit. Včeraj nisem bila v službi, ker sem morala it v laboratorij dat kri zaradi toksoplazme in da vidijo če sem slabokrvna. In ker sem bila že v Mariboru sem izkoristila še priliko in obiskala kolegico, se malo potepala po mestu. Končno sem se tudi spravila v H&M pogledat kaj imajo za malčke in sem res navdušena. Sicer nisem še nič kupila a ko bo čas vsaj vem kam moram it pogledat. Luškane stvari so pa še drage niseo preveč. Tudi voziček sem si že en nagledala, vendar pa bom počakala še kaka dva meseca z nakupom.

Mislim, da sem ena izmed redkih, ki nima še nič kaj stvari. Imam sicer že avto sedež, ker mi ga je prijateljica posodila, pa imam jaz več prostora ga shranit v hiši kot pa ona v bloku. Danes dobim še nekaj oblačilc, ki mi jih bo ena posodila, kupovali pa bomo bolj pozno. Ja malo me vraževerje daje, kaj čem. Kar pa dobim pa vzamem, saj podarjenemu konju se pa ne sme v zobe gledat - bodo že čarovnice razumele.

Počutje je kar ok. Včeraj sem tri ure šetkala po mestu, pa ni bilo sile. Res sem bila malo bolj utrujena kot ponavadi a ne hudo.

Ne vem če sem edina, ki ne dirka pogosto lulat ali kaj? Morda pa se je naš user posted image  malo dvignil, ker me je nekaj časa pošteno tiščalo na mehur. Sicer pa me lulanje verjetno še čaka. Zdaj pa trkam na les (po glavi) da ni tako hudo. Ponoči še kar spim, pa čeprav sem se začela zadnji teden malo prebujati.

Lep dan vam želim, jaz pa grem še malo delatuser posted image !

Simona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 11:25:37   
renan
Meni se začne materinska 8.11. Baje traja dve šolski uri. Sem pa pozabila vprašat kolikokrat..Ima katera to informacijo? Bo še katera obiskovala šolo v Ms? Bom namreč sama hodila, ker mora moj dragi delatuser posted image . Mogoče katera ve, če lahko tudi koga drugega vzameš s sabo?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 11:34:28   
mala važička
Renan a pa bo lahko pol tvoj dragi tud zraven pri porodu, ker v LJ če partner ne hodi v materinsko šolo ne sme biti pri porodu.
Drugač imam pa še eno vprašanje.
Včeraj sem v reviji mama brala da lahko partner od 21. tedna naprej če prisloni uho na trebuh sliši srček user posted image . No midva sva to probala in je rekel da sliši samo pretakanje vode. Zdaj me pa zanima če sploh pri kateri dragi sliši srčka?

lp, Katja

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://bd.lilypie.com/YyHLp2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 11:46:21   
renan
V MS je lahko pri porodu, samo mora malo več plačat, kot če bi hodil na materinsko. ( mislim, da 5000 SIT, z materinsko pa 3000 sit, moram preverit)
Moj je tudi poslušal, pa je samo neko žuborenje slišal. Verjetno ima večina moških za kaj takega premalo izpiljen sluh, sama pa na žalost ne morem poslušatuser posted image

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 12:37:59   
Nyah*
Moj mozek je tudi rekel,da je sluišal pretakanje, pa ful mocno moj utrip, mi je pa rekel moj G da je se prezgodaj da bi se srcek user posted image slisal s prostim usesom!


(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 12:48:47   
Nannn
hmmmm mene tud zanima ce se ze slisi srcek ker tudi moj slisi samo pretakanje vode...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 12:48:48   
Lumpi
Jaz sem pa od G.
Mi je predpisala dieto. Pravi, da sem se preveč zredila v 1 mesecu. Tko da nič več bombonov in nič več pomfrija. Pa tko mi paše sam to jest.
Sem kar mal slabe volje, ampak bo bolje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 12:54:50   
Nannn
Hubabuba kok si se zredila v enem mesecu?Men je tu zadnjic napisala da moram imeti dieto user posted image  ampak imam do danes 8.5 kg+ in se ne grem nobene diete...me je moja G fuuul kregala in sem bila cisto v bedu potem pa so vsi govorili tudi punce tukaj da sploh nisem kriticna in tako sem sedaj malo bolj flegmaticna ampak ne vem se kako dolgo  user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 12:58:40   
Lumpi
V 1 mesecu sem šla gor 4 kg. Men se to ne zdi pretirano, glede na to, da mi gredo kg isto gor kot pri prvi nosečnosti in glede na to, da sem v 2 trimesečju, kjer naj bi se najbolj zredila vsaka ženska.

Prav stežka gledam bombone in se jim zaenkrat še spretno izogibam.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 18:05:31   
LE&TA
Jst sem pa mislila da sam moja G ful teži zarad kg. Sicer me na zadnjem pregledu ni lih ful kregala, sam mal, ma sem ji kar povedala da se vagam doma skor vsak dan in mi kaže vedno manj. Sej tam nas vagajo oblečene in obute. Po drugi strani mi je pa prav da ja bol kritična ker bi drgač jst kar jedla in jedla. Zdej se morm pa sploh mal bremzat, ker sam počivam!!
Mal se kr pazte, včasih si pa lahko tud kej privoščimo!!
Dober tek, pupe!!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 7:52:48   
simonas
Dobro jutro!

In evo se zadnji dan tega delovnega tedna. Jutri pa bomo lahko zjutraj spali. Sicer pa je tako, da se ze zelo zgodaj prebujam, le izpod odeje mi ni za it, ko zunaj sploh ni toplo. Kar precej se je ohladilo.

Naš user posted image  se je včeraj malo  umiril. Mislim, da se je obrnil, ker se mi zdi, da zdaj brca spet nekam dol v mehur. Sicer pa je prejsnjo noc celo noc razgrajal in je bilo verjetno potrebnega malo pocitka.user posted image .

A pijete kaj cajcka? Meni tako pase zdaj topel cajcek z limono in medom (kamilica ali pa planinski). Saj zeliscni caji mi menda ne morejo skodit? Kolikor sem brala naj ne bi pili crnih in eksoticnih cajev. Ce pa je tako hladno, ce bom pa skozi pila kakav, pa bom potem prava mala bajsika, glede na to koliko jaz spijem tekocine.

Vceraj sem tudi jaz dobila prve oblekice za naso user posted image  od prijateljice in to toliko in take luskane stvari, da so se mi verjetno kar oci svetile, ko sem jemala iz paketa. Za zdaj sem samo zlozila v omaro, prali in sortirali pa bomo kasneje. Moram si se najprej malo preuredit sobo.

In kako se kaj drzite ostale user posted image  in user posted image ?

Simona

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 9:09:01   
rija
Prosim za pomoč:

A DAJE ŠE KATERO HUDA NESPEČNOST? 

Jaz enostavno ne morem spati, tole noč sem vedrila do 6 zjutraj, potem zaspala in sem že zbujena. Enostavno nisem nič zaspana. Pa pred dvema dnevoma sem tako prebedela do pol štirih in bila tudi ob devetih auf, pa cel dan nič zmatrana ali zaspana! Ne vem več kaj naj.user posted image

Pa še drugi problem: neznosno me matra kislina, poskusila sem že vse babje recepte, pa pri meni čisto nič ne pomaga: mleko, kisla smetana, donat, kruh.... Ima še katera kaj na zalogi? Sem mislila prej, da je hudo, pa vidim, da je bilo le zatišje pred točouser posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 9:16:33   
šmarnica
Glede nespečnosti je pri meni zelo podobno. Eno noč ne spim zaradi sebe (pojma nimam zakaj), naslednjo noč user posted image brca kot za stavo - takrat res ne morem zaspati, če pa mi slučajno uspe, pa me brce ponovno zbudijo. In tako minevajo dnevi. Glede kisline pa je pri meni tako - pa ne se smejat: v prejšnjih nosečnostih sem si jo blažila z vsem mogočim kar mi je kdo svetoval - najbolj pomagal Rupurut. Sedaj se odkrila čudežno zdravilo: kokice. Vsak večer v postelji pred spanjem približno 1/4 do 1/3 tiste 100 g vreče, pa imam mir. Čisto izgine. Še sama ne morem verjet. Pa drugače kokic sploh skoraj nikoli nisem jedla - sedaj pa jih redno. In težav nimam več. Pa če prej še tako peče. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 9:29:18   
rija
Ma rupurut sem najprej odložila v predal!
Bom danes probala s kokicami!

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 9:30:48   
Nyah*
Jutro!

KOkice ja, to je meni pomagalo pred nosecnostjo, sedaj pa tudi to ne vec. Meni pomaga popit kak pozirek gazirane pijace, fante ali cesa takega, takoj ko pojem kako tezjo hrano, ki bi mi znala zgago povzrocit. pa zelodcek lepo predela ekspresno hitro vse skupaj, pa je potem ok. Ne pomaga vedno, vecinoma pa.

Midva ze hodiva v materinsko solo, je kr fajn, le zadnjic je bilo malo bolj dolgocajtno, o zobeh pa to, je moj user posted image  skoraj dremal zravenuser posted image user posted image user posted image , jaz pa tudi.

Drugace sem ok, skrbi me le vrtoglavica, sem vsa omoticna, pa ne vem, ali je to zato, ker imam slabo kri ali kaj. je ze prav zoprno, se posebej, ker se v sluzbo vozim v vsako smer po 40 kmuser posted image .

Moj user posted image  pa takooooo lusno brca, da kar zarim in cvetim zraven, vceraj sva posnela trebuh, ko je tako fajn valoviluser posted image user posted image .

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 9:51:37   
Lumpi
Meni ja pomagala zala life. Zdaj me kislina še ne matra in upam, da me še nekaj časa ne bo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 10:14:50   
Nannn
Hojla  user posted image

Ja smo vse v istem smornu user posted image  spim skoraj nic potem pa ko je treba vstati sem koma da nisem v stanju vstati...se dobro da je jutri sobota upam da bom kaj vec spala...in tako me vsak dan noge bolijo da je za znoret user posted image

Glede zgage pa si jest pomagam z Donatom in z pastilami Rennie kar pa vzamem samo ce je hudo....

Pred nami je en lep soncen vikend tako da ga izkoristite max.jest bom sla kostanj nabirat potem pa na pojedino  user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 10:16:29   
Nannn
Nyah a ti bos do konca delala?A si kaj zapisujes v materinski soli?

Nannn user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 10:29:25   
LE&TA
Rija, recept za kislino: prva stvar: nikoli se po jedi ne smeš zleknit v vodoraven položaj, ampak stati oz. sedeti nekej časa; druga: lahko vzameš Rupurut - to je meni G rekla, ker me je ful matralo. Zdej nimam več težav, vsaj ne tko pogosto, sicer pa Rupuruta še nisem vzela.

nespečnost je pa težava vseh nas, vidim, tud jst ful slabo spim, ker se stalno obračam, pa trebuh me boli in mi ne paše noben položaj. Včeraj sem si vtaknila zadnjo vaginaleto zarad vnetja, upam da se bo kaj izboljšalo.

Dans sem šla po 4 dneh mal ven , me je moj peljal do trgovine, malo v svet. Rada bi šla v LJ, v BC majo brisačke in odejice v akciji, to si še morm kupit, sam mi ne bo ratalo, ker moram počivat. Bom kar sestri naročila k dela v LJ!

No, user posted image , mejte se lepo, vikend je tu, uživajte!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 10:56:10   
baklica
Hojla

Zgleda punce, da smo vse na istem. Jest do enih treh al pa štirih spim pol je pa fuzbal na vrsti. Pa tudi sicer ne morem spat, pa čakam, da je ura šest, da se lahko pokonc spravim pa v službo. Pa se mi vleče danes, pa še nič pametnega nisem nardila, k raj po internetu brskam.
Zgaga me pa kakšn dan peče drug dan je pa spet mir - pa ne ugotovim od česa je to odvisno. Bomo že, čas hiti in kmalu bomo skupaj s svojim bejbicami pozabile na vse nosečniške težave.

Uživajte

Lučka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 11:23:27   
tinkamiška
No, da se malo še pri januarčicah javimuser posted image

Midva sva bila včeraj na UZju, joj kako je bilo fajn, sva vidla najino punčko, ki je ves čas držala rokice na glavi kot kak mislecuser posted image user posted image user posted image  Težka je še 1,5kg, nenehno miga, aja pa na galvo je že obrnjenauser posted image user posted image user posted image , vse je vredu, meritve so vse vredu. Sem pa dobila za pit železo v obliki sirupa in je fuj, fej za pit, kot, da bi jedla rjo. Ampak, moram, ker mi ne paše jest mesa in imam znižano železo v krvi.

Nyah, mogoče se tri vrti zaradi nizkega pritiska, vsaj pri meni je tako in moram pit veliko vode, pa malo bolj soljeno hrano. Kadar je pa res hudo, pa malo počivam, se vsedem in zaprem oči, pa je potem boljše.

Glede spanja, jst mam po slabem obdobju spet dobro, spet lahko spim celo noč, zjutraj pa letim najprej na WC. ne vem koliko časa bo trajalo, ampak ga bom zdej izkoristila kar se dauser posted image

Lepo bodite in uživajte, baje bo lep vikend. Midva greva malo kostanj nabiratuser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 20:13:48   
Anonimen
Jaz pa nimam kakih težav z nespečnostjo. Mogoče kakšno noč slabše spim, ker se parkrat predramim, drugače bi pa samo spaaaaalaaaa! Zadnje čase sem ful hitro utrujena. So to že težave tretjega trimesečja? Saj se niti začelo še ni čisto.user posted image
Hubabuba, ne se sekirat, smo še hujše od tebe, kar se kg tiče. Jaz sem se v enem mesecu zredila kar 7 kg! Bila ful kregana, me je hotla kar na neko dieto vržt (no, mi je težila, kaj smem jest in zapovedala, da moram imet 1x na teden sadni dan, samo ga ne zdržim). Zdaj se samo malo bolj pazim pri hrani, pa večkrat po jabolkih sežem kot čem drugem, če sem že malo lačna, in mi je uspelo, da se v 10 dneh še nisem zredila.
Moj tudi ni nič rekel, da sliši srčka, niti ni pretakanja vode omenil. Ga moram naslednjič vprašat. Je bil pa včeraj čisto šokiran, ko ga je tamala dvakrat zapored ornk brcnila, ko je poslušal.user posted image  So mu skor učki ven padli. Je pa tamala vedno bolj aktivna. In ful močneje jo čutim, mene je tudi že parkrat kar malo zabolelo, ko me je brcnila. Včasih imam oibčutek, da se mi kar cel trebuh premika. Tako kot ravnokar. Vedno, ko sem na računalniku, je blazno aktivna.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: JANUARČICE
14.10.2005 20:35:00   
LE&TA
Ojla!

Sem mislila da res nobene januarčice ni gor!
Tud naš otročiček vedno bolj brca, dans se mi je cel trebuh premaknu v levo. Sem ga mal sončku nastavljala pred hišo na gugalnici, v zavetju je blo prav vroče! Zdej ko sem na bolniški in moram počivat me vsi razvajajo!
Kar se tiče kg se tud jst ful pazim, sam me mal skrbi kako bo naprej ker sam počivam in se zelo malo gibljem. Upam da ne bo šlo prehitro gor.
lahko bi pa delala kake vaje na tleh, sam se mi ne da! Pa še pobrat se ne bi mogla!user posted image

Si pišemo jutri.Nočko nosečke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: JANUARČICE
15.10.2005 9:19:59   
Anonimen
Dobro jutro januarčice

Kako ste? Ste se naspale? Jaz sem danes tako dobro spala. Nič ni bilo vstajanja ponoči in bedenja po par uric. Mogoče je krivo to, da sva včeraj šla z user posted image  po kostanj in sem bila malo dlje na sončku. V glavnem, spala sem super.
Je pa zato bilo naše dete včeraj bolj mirno. Šele zvečer se je očitno malo zbudil. V glavnem, da se je zbudil in da sem ga malo čutila. Očitno ni navdušen če mami dela, takrat najraje očitno spi. Če pa mirujem, pa telovadi user posted image  .
No, uživajte te vikend v sončku, ki nam je napovedan.

LP

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: JANUARČICE
15.10.2005 10:23:02   
uniq
živjo januarke...
nekaj me zanima tisti denar ko dobiš od paketa ali ga moreš porabiti v določeni trgovini ali dobiš denar na roko ali kako....s tem nimam izkušenj ker sm pri prvem vzela paket...hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




nosečnost
Lelly28 RR

komu ste prvo povedali, da ste noseče?

partnerju / očetu otroka (89%)

svoji mami, očetu (2%)

najboljši prijateljici (2%)

sestri, bratu (2%)

zdravnici, ginekologinji (4%)

objavila sem na družabnem omrežju (0%)


Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!