|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 10:03:19   
Anonimen
Ne, Nyah, nič se ne pazim. Pojem vse kar mi v tistem trenutku zapaše. Res pa je, da mi od kar sem noseča, sploh ne paše veliko jesti. Kosilo komaj komaj pojem.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 10:21:23   
LE&TA
No, zdej bom večkrat na dan na RR, od danes dalje bom pa res sam počivala.
Caffee, sem v 27t in resno jemljem ta počitek, ker moja G drgač ne bi napisala bolniške do konca. Mal mi bo dolgčas, ampak zato mam pa vas!
Doma me strežejo spredi in zadi, česar nisem navajena, ker je blo ponavadi ravno obratno. Očitno sem zdaj jaz na vrsti raj doma ležim ko pa v bolnici!

Pred nami so lepši dnevi, tko da nosečke srečke, tiste ki smete, pejte ven na sonce, jst sm prej mal na balkon stopla in je tko dober zrak! Uf, jst pa not!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 10:21:57   
simonas
Jaz pa ne upam vse pojest kar mi paše, saj mi bolj kot ne sladko diši. Zato pa dopoldan pojem kaj sladkega, če se mi že lušta, popoldan pa res gledam kaj pojem. Zvečer ponavadi samo kak jogurt ali sadje. Če bi sledila mojemu apetitu, bi bil verjetno joj, saj sem morala vedno pazit na to kaj pojem. Kosilo pa mi nič kaj ne diši. Samo mlečno in sladko bi jedla user posted image .

Naše deteuser posted image  že tudi pridno brca. Le obrača se zgleda veliko, ker me brca najprej na eno stran trebuha, čez kakšno urico pa na drugo. Jaz še ne ločim kje ima kakšen del telesa. Mogoče sem malo preveč podložena?user posted image

Simona

_____________________________

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 10:26:45   
renan
Jaz sem kupila že večino stvari, le takšne user posted image previjalne, kakšno sem si jaz zamislila, ne uspem najti. Kar prodajajo, se mi zdi vse totalno nekvalitetno in total predrago. Še celo tu v Nemčiji, v Sloveniji so pa še bolj nabite cene in manjša izbira.user posted image  Ni prav, da služijo ravno na bodočih starših...Lep primer so tudi majhni 'kovtrčki' za koške. Za svojo bebico želiš najkvalitetnejše, potem pa se izkaže, da stane majhen za košek (80x80) več kot najina (140x200). Kje je tu logika...Moj pameten možek je imel idejo, da kupiva velikega in ga razreževauser posted image
Se mi zdi pametno, da sem večino stvari nakupila, saj zadnje čase v trgovinah zdržim zelo malo časa. Me dol vleče, če predolgo postopam in postanem nervozna, potem pa ne morem nič pametnega izbrat. 

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 10:35:47   
renan
Jaz sem bolj drobna (BILA!!!user posted image ), pa tudi ne čutim, kako otrok leži. Včasih opazim kakšno otrdlino in predvidevam, da je kakšen ud. Mi tudi ni jasno, kako enkrat brca na skrajno desno in potem na skrajno levo stran. Mogoče trenira špago z nogicamiuser posted image . Potem me pa spet v mehur dreza...Je pa na morfologiji ležal z glavo navzdol, vendar je gin povedala, da ima čas, da se še nekajkrat obrne. No upam, da bo tako ostal...

Le&ta, poznam punco, ki je od 4. meseca naprej ležala v bolnišnici. Rodila je nekje v 7 mesecu in mali je zdaj pravi korenjak, brez kakršnihkoli posledic. Tako, da se ti samo pomiri in uživaj v počivanju doma, pa bo vse v redu.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 11:11:29   
Anonimen
A ima katera izkušnje z  morfologijo v novi porodnišnici v Ljubljani? Sem ravnokar klicala in dobila datum 25/10. Tako, da bomo 25. še enkrat občudovali našo bebico in mogoče bomo imeli več sreče s spolom in končno izvedeli kaj bomo dobili.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 11:35:15   
tinkamiška
Da se še jst malo oglasim:)

Midva sva bila oba prehlajena, pa je prehlad, ki je bil hvala bogu, v milejši obliki, še šel:) Sva pa začela kurit, ker je v hiši drugače komaj 15 stopinj! Joj, jst pa tako zmrzljiva.

Iza še vedno divja po mojem bašiju, se je pa začela odzivat na atijev glas in na muziko, kadar ji dam poslušat miško(uspavanko) miga in se obrača:))) Ne morem vverjet, da se tako odziva. Včasih se ati z njo pogovarja in potem binca nazaj in sem res vesela, da tudi on lahko komunicira z njo in gradi en odnos-že sedaj:)

V četrek imam UZ, upam, da bo vse vredu, nevem kaj sicer bomo delali, ampak komaj čakam, da bova spet vidla najino punčko!

Punce, pazite nase, jejte čimbolj zdravo, sej si je treba tudi privoščit kako packarijo:), ampak zdej je obdobje, ko je vnos "prave" hrane zelo pomemben.

Vsem nam želim, da bi šlo vse lepo do snidenja z našimi malimi pikci!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 13:47:51   
puri
Pikica*, ja, bom sporočila kako bo pa meni odgovarjalo to mleko. Popoldne grem v trgovino, pa bom pogledala, če ga sploh še prodajajo, ker je sedaj konec s poletjem. A ga ti dobiš tudi pozimi?

Nyah, hvalauser posted image ,.....k sreči smo danes že veliko bolje. Se pa ta virus izredno hitro prenaša, ker sem danes izvedela, da je še nekaj poznanih zbolelo.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 13:54:49   
*hana*
Hojla nosečke, še od mene nekaj besed.
moje počutje je OK, kile...hm še kar OK +7. Sem pa zadnje dni manijak na kostanj, doma ga skoraj vsak dan kuham, potem sem pa zvečer kot žoga. Ampak meni je noro dober, že prej sem ga oboževala, zdaj v nosečnosti, mi je pa že poleti, ko ga sploh ni bilo velikokrat prav zadišal. Tako da ta dva meseca (pribl.) sem prišla na svoj račun.
Midva sva pa v soboto nakupila čisto vsa oblačilca za novega člana v Celovškem H&M od 56-68 št. Tudi kombinizonček že imamo. Meni se je kar mešalo od teh malih cotic.
Sem pa sebi še kupila kavbojke, žametno krilo in en roza puloverček v H&M Mamma, tako da imam sedaj dovolj do konca nosečnosti.
S čim pa se druge kaj mažete za strije, nekatere se z mandljevim oljem, jaz sem se do sedaj kar z baby oljem, ravno včeraj pa sem si prvič kupila prav proti strijam kremo. Od Vichy-ja se mi je zdela kar malo predraga, potem sem pa vzela v DM od Chicho-ta, cena je 2999, pa še velika tuba-300 ml. Bomo videli.
LP

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 14:42:28   
pikica*
*hana*, jaz imam doma tudi to kremo od chiccota (sama je niti ne bi kupila - sem jo dobila), ampak moram priznati, da sem bolj zadovoljna z Niveinim mlekom, o katerem sem že prej razlagala Puri. Občutek imam, da je po mleku koža lepša.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 19:54:42   
nejca1
Lep pozdrav tudi od naju!

Joj, kako so lepi jesenski dnevi, jaz pa moram biti doma in deelati - lektoriram nekaj pa samo sedim in se mi zdi, da kar pojem, se pozna na tehtnici. no, ja sicer pa sem user posted image , a ne. Punce, a se boste odločile za epiduralno? Ste že kaj razmišljale o tem? Mene je malo strah morebitnih komplikacij ...user posted image

ta teden bomo nabavili previjalno, da bom lahko kaj pospravila vanjo. Morava it v Lesnino al pa Rutarja, ker tiste v Baby centru so ful drage. Mogoče pa najdeva kaj.

A veste, da imam do konca samo še 99 dni - razen če ne bo mali pohitel ali pa se odločil še malo počakati. Joj, čas tako hitro beži.user posted image

Tega škratka vsi komaj čakamo, hkrati pa nihče ne ve, kako se mamica sekira, ali bo  sploh znala za to štručko skrbeti.

Lep večer, nejca user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 20:06:58   
LE&TA
Nejca, ti se nč ne sekiri, vse bo šlo, za vsako je enkrat prvič!
Tud mene mal skrbi, sploh pa kako bo šlo ven. sem razmišljala če bi z epiduralno, pa sem se odločla da bom prvič po naravni poti brez karkoli, če bo preveč hudo pa naslednjič vzamem epiduralno. Se mi zdi da je treba probat, če ne bo kake komplikacije!

Me pa ful tišči cel trebuh, ne vem zakaj, se mi širi al kaj. Pa lulat hodim non-stop, še dobro da sem doma.

Kje ste pa ostale januarčice?

Dobro spite!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 20:56:22   
Nannn
Hojla se mi2 sva tukaj,

Danes sem imela naporen dan v sluzbi ampak sem zdrzala...sedaj sem se koncno malo ulegla in dala noge v zrak saj me ze posetno bolijo od celega dneva...sem pa tudi jaz na momente ze pomislila kako bo ko bom imela naso pupo v roki ali bom sploh sposobna biti mama user posted image  hmmm na momente so zelo mesani obcutki ampak mislim da nam bo vsem ratal user posted image   Po daljsih debatah sva se zmenila kako bo nasi pupi ime in oba soglasno prisla do zakljucka da bo uradno in na vseh papirjih Eleonora krajse pa Ela  user posted image user posted image  moj user posted image  prvi da ko bo starejsa se bo frajerjem predstavljala kot Eleonora...ko pa bo mala pupa bo pa Ela  user posted image  tako sem se smejala da jo ze komaj cakam in zagledam...pocasi se res ze blizamo in imam obcutek da gres vse skupaj zelo hitro...

Glede previjalne imam tudi jaz probleme in sem se odlocila da je ne bom nikjer iskala ker je itak nimajo tako kot zelim tako da jo bova enkrat novembra dala po narocilu naredit...

LE&TA upam da pocivas in ce ne drugace saj v tem casu bodi na prevem mestu ti in tvoj/a user posted image  


LP Nannn user posted image  


(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 21:03:44   
Nannn
proti strijam pa ze od zacetka uporabljam mandljevo olje in karitejevo maslo od L`Occitana in je res enkratno...do sedaj se nisem dobila nobene strije in upam da ne bom saj se nikoli ne ve...

Glede EA pa sem se ze odlocila da grem v Postojno in v mesecu novembru moram na eno predavanje z mojim user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 21:49:06   
Anonimen
Ojla punce! Nobena se ni zredila tako zelo kot jaz! Jaz imam +12 kg!user posted image  Pa nisem z nobeno idealno težo štartala. Sem bila ful kregana. No, zdaj še malo bolj pazim pri prehrani, vsak teden bi se morala hodit tja tehtat, pa si ne upam, po pravici povedano. Ker se mi ne da poslušat nabijanja, če mi je slučajno spet šlo kaj gor.

Kakšne previjalne pa iščete, tiste ki jih nikjer ne najdete? Midva sva jo edino v Ikei našla tako, kot sva si jo zamislila. Malenkost ceneje je bila kot pri nas podobne, vendar za naju neuporabne, pa sva se kar gor zapeljala, ker sva itak še za stanovanje par stvari rabila.

Sicer pa, ne vem, če sem že povedala, da bomo tudi mi imeli punčko.user posted image user posted image

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 23:06:04   
renan
Dober večer user posted image !

Midva za najinega sinčka iščeva previjalno, ki bi bila komoda in bi imela zraven še kad za izvleč. Postavila bi jo v kopalnico, ker je tam največ mesta. Na žalost obstajajo kombinirane previjalne in kad samo kot skupek plastičnega ali lesenega ogrodja, nekvalitetne in predrage glede na to, kako zgledajouser posted image

Lepo spite in čuvajte bušije!

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 23:16:37   
rija
renan, mislim, da sem tako videla v momax graz, ca. 280 eur. samo je kar visoka... previsoka zame...

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 8:38:00   
Nyah*
Dobro jutro1

Kje se skrivate januarke moje' Jaz sem ze veselo na delu. Midva greva tudi danes narocit posteljico, moja mami castiuser posted image user posted image user posted image , pa malo bova pogledala za zimski pajacek. Razmisljava tudi o nakupu lezalnika, ki je v BC v akciji, stane le nekaj cez 7 tisoc, drugje so pa okoli 15.

Veste kaj me zanima. Ali se vam zdi kosara za dojencka ful prakticna? Glede na to, da lupinico moramo imeti, pa januarja bomo vevcinoma doma, potem bodo pa user posted image  kmalu preveliki za v kosaro?
Svetujte prosim!!

Lep dan.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 8:50:37   
renan
Midva bova imela košarico in sicer mojo. Sprva sem mislila, da je za staro kramo, potem sem pa videla, da nove z opremo stanejo celo do 100 evrov, in da so zopet in. Če kupiš celo novo opremo zraven, se ne splača preveč, ker vsaj tu daš najmanj 65 evrov. Midva sva pa kupila opremo malo tukaj malo tam, prek e-baya ali katalogov, kjer je bilo pač cenejše.
Če kupiš kompletno novo, lahko dobiš tudi ceneje. Splača se po mojem za 3-4 mesece glih ne, edino, če planiraš več otrok in si jo zelo želiš.

Rija, ne samo, da je visoka, tudi cena mi je visoka. Saj, če bi bila pripravljena toliko plačat, bi jo verjetno že našlauser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 8:53:57   
Nyah*
Jaz sem mislila kosarico za otrocka prenasatuser posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:00:26   
renan
UPS...Ah ja, jaz pa govorim za košekuser posted image
No, jaz ga bom kar v onem od vozička prenašala, ali pa v avtosedežu...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:15:20   
uniq
Jutro punce in vaše pikice in pikci....no ja zej so že kar vorng in niso več pikci kaj??
Zanima me ke v BTC ju je točno H&B??....Kaj ni žalostno k nimam nikogar ki bi šel z mano oz me do tja zapeljal? Mojuser posted image po cele dneve dela in si ne vzame nič časa zame....včer sm ga videla 10 min in še ponoči ni spal pri meni. Vedno bolj mi daje filing da mu to dete ni pogodu....in to je res obupen in boleč občutek. Imava že namreč user posted image staro skor 8 let in je nanjo kao full navezan....Jaz imam pa še tolko za nardit in za nabavit....in za vse sama. Dobr da imam svakinjo in brata dobrega da mi bosta mal pomagala....
Mogla sm povedat.....žal....mi ležalo na duši.
Bodite pridne in čuvajte bušije...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:21:02   
pikica*
Ojla punce!

Midva greva tudi najbrž danes po posteljico. Kupila jo bova kar v Baby centru. Pa vzela bova tudi tisti ležalnik, ki je v akciji. Ni nič posebnega, ampak mi je brez veze dajat več denarja za kakšnega drugega, ker bistvene razlike itak ne bo. Pa midva morava kupit še lupinico (maxi cosi cabrio, ker ta paše na našega buzz-a). Ali mogoče katera ve, če bo v kratkem kje v akciji? Ne bi je namreč rada kupila, potem pa ugotovila, da je kje drugje znižana.
Za previjalno pa sem zdaj doma že zrisala načrt (sem imela čas, ker user posted image  štiri dni ni bilouser posted image ). Samo še v akcijo je treba it. Mogoče bo kaj že ta vikend. Sobica za naše tamiceno počasi postaja to, kar naj bi bila. Omare so pospravljene, samo par malenkosti (khm...moje smuči in pancerje) je treba pospravit in prestavit nekaj pohištva. Se mi je pa ob pogledu na smuči zopet zaluštalo smučanja. Ampak bo treba počakati na drugo leto, potem pa sigurno gremo...to sva že odločenauser posted image  

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:22:19   
renan
Mi je žal Uniq. Tudi moj skoraj cel dan dela, a vendar je totalno navdušen nad user posted image . Sem pa v obratni situaciji kot ti: midva imava samo en drugega, moji starši so mrtvi, sorodnikov skoraj nimam, njegovi so pa ločeni in imajo nove družine. Včasih se kar sama sebi smilim, ker nama noben nič ne pomaga in morava za vse sama poskrbeti... Je pa verjetno tudi razlika, če pričakuješ prvega ali drugega otroka.
Jaz mislim, da se ti bo vse uredilo, ko bo bebica privekala na svet. Se bo takoj zaljubil vanjo:)

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:30:16   
šmarnica
Nyah - na MON pod nosečnost ena prodaja čudovite cunjice za dojenčka. Ker si napisala, da bosta šla gledat za kombinezonček, poglej tistega, ki ga ona ponuja - meni je zelo zelo všeč - živo rdeč za 2.500 SIT in št. 62, kar je ravno prav za naše januarčke.
Sicer se ti pa opravičujem za zadnjič na morfologiji - glava me je bolela kot psa - in takrat res nisem družabna. Se mi je kar temnilo pred očmi. Bila pa sem tista, ki je sedela na kontra strani - edini stol pri vratih v ordinacijo. Sicer sem spoznala, da si to ti šele ko sem odhajala - ker si moža pustila pred vrati, jaz pa sem čakala katera bo s spremstvom.
Upam, da bom naslednjič bolj družabna, saj imava verjetno zopet isti datum pregleda - jaz imam 25.10.


(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Sponzorstvo
muška

Bi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.

da (65%)

ne (9%)

nikoli mi ni prišlo na misel (13%)

vedno sodelujem (4%)

nikoli se ne udeležujem (4%)

me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (4%)


Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!