Anonimen
|
LE-TA, sicer delam preko študenta, vendar ja, lahko se reče, da sem na "bolniški", ker ne smem nič delat, nič dvigovat, nič seksat....nič v glavnem. Odprta nisem (hvalabogu!), cerviks je bil na zadnjem pregledu zaprt in dolg 21 mm, kar pa tudi še ni kritično, vendar je oslabljen, oz. popušča, kar pomeni,da lahko vsako napenjanje povzroči, ne samo odpiranje, ampak tudi prezgodnji porod. Poleg tega sem imela še neko vaginalno vnetje, za katerega je bila nevarnost, da bi zaradi krajšega MV prešla v maternico. Bila sem tudi v bolnici. LE-TA, glede na to, da si že toliko odprta v teh tednih (sicer ne vem točno v katerem si, predvidevam, da pred 30.) je definitivno kritično stanje, zaradi česar bi morala biti bolj resna in počivat. ČUdi me, da te niso hospitalizirali. "Cimra" v bolnišnici je bila sprejeta v 32t, ker je bila že 1cm odprta in so ji napovedali 3 tedne strogega ležanja. Dobila je tudi zdravila za razvoj plodovih pljučk. Rodila je v parih dneh. Hvalabogu, da je bila v bolnišnici! Si predstavljaš, da bi bila doma ali v službi....LE-TA, moje stanje, če ga primerjam s tvojim, sploh ni kritično, pa sem vseeno "na bolniški" in ne smem nič delat, samo počivat. Izjemno me čudi, da tvojega stanja ginekolog/inja ne vzame bolj resno Po 26t je možnost preživetja otroka, ki se rodi prezgodaj zelo velika, vendar pa je procent okvar - duševnih in/ali telesnih toliko večji, da se ni za hecat. Pazi nase in resnično počivaj!!!!
|