|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
7.10.2005 12:00:46   
Nyah*
Alenka, a lahko prosim se meni posljes??

Hvala!

nyah78@hotmail.com

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 101
7.10.2005 12:16:48   
LE&TA
Hubabuba, me veseli da si OK, pa ne nas več strašit.
Zdej vam pa moram povedat novico, sem mela dans pregled in mi je dala G bolniško, glede na to da jo sploh ne da in da jo prosijo pa nič in je znana po tem da ti je ne da, meni jo je dala takoj. Mela sem vnetje, en mesec nič bolše, dans me je spucala z eno tekočino, niti ne vem kaj je delala, pol me je še mal z roko not potipala in ugotovila da sem že mal odprta. Kaj sledi - počitek, počitek, počitek... V pondelk grem v službo predat stvari, pa govorilne ure mam (šola) in zaključim. težko bo stalno se pazit in počivat, ampak moram za najino pikico. Pište ker mi bo dolgčas in vam bom kar težila, lahko pa pridete tud na obisk v Postojno.

vsem nosečkam sporočam: čuvajte se in ne pretiravajte tudi če se dobro počutite.
Jst se dobro počutim in evo, moram počivat!!

LP

Alenka, lahko tud meni pošlješ spisek, morda bo naša user posted image  pršla že letos na svet! Sam upam da ne prezgodej!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
7.10.2005 12:17:30   
nejca1
Punce, a je katero še bolel trebuh? Mene že od včeraj ponoči boli, kot bi imela "musklfiber". In sicer v predelu od popka navzdol pa vse do bokov. A  je to mogoče, da se širi? Mali pridno brca. Malo me skrbi.user posted image  Pa tudi spala sem zelo slabo. Na nobeno stran mi ni pasalo!!!

LP, nejca

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
7.10.2005 12:27:54   
renan
Mene tako boli, ko preveč hitro ali predaleč hodim, drugače pa ne. Sliši se, kot da so to neke vezi. Če se ne bo nehalo tudi, ko počivaš, bi jaz na tvojem mestu poklicala gin.

Hubabuba, moja mama je, ko je bila noseeča z mano, postala alergična na vse: perje, prah, itd. in dobila astmo. A ta je po nosečnosti izginila kot je prišla. Še dobro, da se je vse dobro izteklo.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
7.10.2005 12:29:25   
AlenkaIST
Le&ta, čuvaj se!!!user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 105
7.10.2005 12:35:43   
pinka1
AlenkaIST, tudi jaz se priporočam za tisti spisek. Hvala že vnaprej!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 106
7.10.2005 12:49:09   
Lumpi
AlenkaIST...............
jaz bi tudi spisek.

Neposredna povezava do sporočila: 107
7.10.2005 12:52:30   
AlenkaIST
Veselo pišiljam spiske. Ampak, če kaj ni v redu, nisem jaz kriva. To sem našla tle na RR. Jaz bom ta spiska vzela s seboj, ko bom šla naslednjič v porodnišnico obiskat babco. Bom videla kaj bo še ona rekla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 108
7.10.2005 12:55:02   
rija
Renan: koca ali deka je iz volnenega materiala (prvotno) zdaj seveda iz vseh mogočih flisov ipd.
Poplan je enako: nekoč iz perja, danes sintetično, volneno ipd. Vglavnem poplan je tisto, ko maš neko filungo in prešito na kocke, rože....

Zdaj pa razumi kaj je kaj!user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 109
7.10.2005 12:55:50   
renan
Opozorilo vsem nosečnicam! Ravno sem spet okusila sadove nosečniške nerodnosti. Nekaj kuham, pa sem si uspela vrelo tekočino na trebuh pošpricat. Zdaj imam en velik rdeč flek. Na srečo imam doma bepanthen...Upam, da ne bo kakšna težka opeklina s tega nastala.
Nauk te zgodbe: Pazite pri kuhanju na bušije in nadenite si predpasnikeuser posted image

Hvala Rija! Sva se včeraj posšteno nasmejala zaradi tega. Ampak deka je pri nas doma isto kot pri vas poplanuser posted image

< Sporočilo je popravil renan -- 7.10.2005 12:57:48 >

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
7.10.2005 13:13:35   
Nannn
Hojla bejbe user posted image

AlenkaIST prosim prosim se meni  user posted image
Hubabuba si me kar ustrasila....upam da bo sedaj vse v redu z teboj user posted image
LE&TA ti kar pejdi na bolnisko in pocivaj user posted image

Jest pa sem danes mal slabe volje user posted image user posted image  ker sem bila pri direktorju in mu povedala da odhajam z 1.11. in ni bil nic dobre volje...se dobra sem da sem tok casa delala kot sem ne pa da me zaradi tega cudno gleda ko sem mu omenila...ah prihaja vikend in briiiiiiga me za vse skupaj...vazno da moja pikica lepo brca in da se jaz dokaj v redu pocutim...

Lep vikend Nannn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
7.10.2005 16:28:40   
nejca1
.... a ima še katera od vas občutek, da jo nekaj dol tišči? Jaz to čutim, ko hodim. a to pomeni, da nizko nosim? To opažam zdaj priibližno zadnjih 10 dni. Občutek sploh ni prijeten.user posted image

lp, nejca

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 112
7.10.2005 17:58:08   
LE&TA
ALENKA hvala za spisek, si bla res hitra!!

Nannn, ne se sekirat zarad šefa, tud nosečke majo svoje pravice. Naj se znajde brez tebe eno leto. Ti poskrbi zase in svojo pikico, da boste OK. Tud jst sm dans ravnatelco v šolo poklicala in ji povedala, je bla kr tiho ker je računala name do sredine decembra. Ja, je pa pač tko ratalo, tud jst bi raj še delala, pa pohajala kot pa doma ležala, ker se v bistvu dobro počutim. Ne bi pa rada da bi blo kaj narobe z bebico!! Če ne bomo delale firme in šola ne bo propadla!! Zdej mormo mislit nase!! Drži se!

Nejca, še tebi en nasvet. Če te dol tišči, raj mal več počivaj. Mene je tud dol tiščalo, pa sem še naprej ful hodila in po hiši delala... zdej mi pa reče da sem že mal odprta in da ne smem nič pretiravat, da me ne bo tiščalo - to pomeni kratek sprehod oz. raje vaje na tleh za razgibat, še bolš pa ležanje. Nočem te strašit, ma vseeno se čuvaj!!

Sej v bistvu sem si želela it na bolniško, ker se mi ni dalo več ne vozit ne delat, ma da bo pa pršla tko na lahko pa si nisem mislila! Zdej pa moram ubogat mojo G, ker kr tko mi je ni dala, očitno je nekej na tem!!

Zdej vam bom pa težila k mi bo dolčas!

Lep vikend user posted image !

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
7.10.2005 18:12:16   
*hana*
Hojla punce!
renan: jaz sem imela podobno izkušnjo nekaj časa nazaj,samo ne pri kuhanju, ampak likanju. Z likalnikom sem šla preblizu trebuhu (ali pa je trebuh preveč.... :-), pa še pritisnila gumb za dodatno paro. Zapeklo me je takoooooo, da sem kar odskočila in zavpila (moj je takoj pritekel, sploh mu ni bilo jasno kaj je). Takoj se mi je naredil velik mehur, zdaj pa imam rdeč flek. Le kaj si je na UZ mislil G, ko sem prišla s tistim mehurjem. Aja, pa to je bilo čez mikico, da ne boste mislile, da naga likam. :-))))user posted image user posted image

Alenka, tudi jaz bi te prosila za seznam, ker greva jutri po nakupih.

Jaz sem si pa danes prinesla žogo za telovadbo, upam, da bo kaj z mano. V petek sem bila na pilatesu za nosečnice, pa mi je bilo všeč, samo je ob zame neprimernih urah (sem še v službi), pa še kar drago je, glede na to, da je večina vaj na žogi ali na tleh, pa take, da si jih lahko zapomniš in delaš doma-samo malo volje bo treba.
Glede kg-jaz jih imam +6, pa jem tako kakor pred nosečnostjo, le malo več čokolade.

Punce, pazite nase in na user posted image  .

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 114
7.10.2005 18:39:16   
tinkamiška
Holja punce!

Samo, da ste zdej vse  vredu. Ja je treba pazit na naše trebuščke...in na nas sevedauser posted image

Jst sem bla pa danes na masaži za nosečnice in moram povedat, da je pa to tako super! Sej sem vam že pisala kako me boli hrbet, da zaradi tega slabo spim, ker mi noben položaj ne odgovarja. No, zdej se počutim, kot prerojena. Sem plačala 4.000 sit in se mi ne zdi veliko, bom verjetno še šla, ko me bo spet bolel hrbetuser posted image

Drugače sem pa tudi jst fasala virozo, ampak ni hude. Malo me boli grlo in imam poln nos, pijem čaje z limono in prežgan sladkor in se že kr izboljšuje.

Zdej grem pa pecivo pečt, se mi je nekaj sladkega zluštalo, njam, njamuser posted image  

Lepo bodite in pazite naseuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
7.10.2005 20:44:23   
Nannn
LE&TA prihaja cas ko bomo vse ostale doma in ko nam bo dolgcas bomo na RR malov vec kot sedaj ali pa se bomo tudi kaj v zivo videle...

AlenkaIST thanks thanks user posted image

upam da ste vse v redu in cuvajte svoje pikice in seveda sebe  user posted image

Lep vikend...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 116
7.10.2005 21:32:16   
Nyah*
Alenka, se tukaj, hvala hvala hvala ! Res izcrpna zadeva, nam bo vsem v veliko pomoc ane punce ;-)).

LE&TA pazi nase, bolje bolniska kot pa da gre kaj narobe. Tudi jaz ze posteno razmisljam v to smer.

Lahko noc!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 117
8.10.2005 8:32:50   
rija
Alenka, kakšne spiske to pošiljaš? Če je oprema, prosim pošlji še meni.

MATER, SEM BILA ZDAJ NA VAGI, PA MAM CELIH 8,5 KIL VEČ!!!!!Hudiča, pa ne jem preveč, oziroma nič več kot prej, kvečjemu še manj! Do konca bom mali balonček!

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 118
8.10.2005 9:36:29   
pikica*
AlenkaIST, jaz bi se tudi priporočila za tisti seznamček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 119
8.10.2005 9:57:34   
nejca1
Dobro jutro!
Mene je pa včeraj tako fejst bolelo in dol tiščalo, ko sem hodla, da sem imela občutek, da bo ven skočil. In sva šla z user posted image  na urgenco, pa je vse ok. Maternični vrat je zaprt ... moram počivat.
In bom, pa naj moj možek malo gospodinji, ker nisem povsem prepričana, da je vse bilo tako nedolžno ...

Vikend je tu, zato vas bo kar malo tle gor ...
AlenkaIST, a pošlješ še meni seznam?
Uživajte, user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
8.10.2005 12:27:37   
Maja S.
Oj jaz razmišljam o denarju in kar se tiče kilogramčkov sem se zredila do 27mes. za cca.7kg. Rada bi vas vprašala, če ima katera rizično nosečnost in zato rodi prej?!

LP Maja

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 121
8.10.2005 12:49:14   
LE&TA
Nejca, me veseli da si OK. Pametno da si se šla pokazat, si vsaj prepričana da je vse dobro. Počivaj!!

LP

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
8.10.2005 12:58:28   
Maja S.
sorry se vidi da sem na bilniški sem v 27tednu...popravek

(odgovor članu Maja S.)
Neposredna povezava do sporočila: 123
8.10.2005 18:37:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nannn

Tasonka a si ti tista ki je na mama forumu Tasi?

Jap, sem taprava... user posted image  Tukaj je bil ta nick že zaseden, pa sem zato Tašonka.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
8.10.2005 22:01:28   
Nannn
Tasi in vidim da si iz Domzal  user posted image  bi se lahko kdaj dobile na kaksni user posted image  z AlenkiIST saj smo vse zelo blizu...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?