|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
8.10.2005 23:04:44   
Anonimen
Z veseljem Nannn!user posted image  V bistvu sem iz Dragomlja, ampak to je vse skupaj nič od Domžal. Drug teden še nimam skoraj nič časa, potem bi se pa lahko kaj dobile. Se magari po ZS zmeniva/mo.

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 8.10.2005 23:05:00 >

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: JANUARČICE
9.10.2005 12:08:54   
AlenkaIST
Fino, vidim, da je Nannn spet aktivna pri vabljenju na kavo. user posted image
Tašonka, ti samo povej kdaj.

Bi bilo pa lepo, če bi se spet vse skupaj dobile. Lahko bi še partnerje pripeljale, da bi lahko še oni kakšno rekli na to temo. Kaj pravite??user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: JANUARČICE
9.10.2005 21:31:25   
janč
ojla
se vam vsem skupaj pridružujem in moram povedat tud jaz da sem še zelo gibčna in nimam večjih težav, razen pri sedenju zaradi trtice in pregiba pod prsmi
user posted image pa veselo telovadi
srečno vsem,mamice s problemčki pa veliko počivajte

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: JANUARČICE
9.10.2005 22:01:33   
uniq
Dan punce...
a vas kej med nogami boli, kot v dnevih menstruacije?Vas kdaj boli želodec tako, da ostajate brez sape? In vas kdaj tiši od popka navzdol???
Zej pa še nekaj a katera ve kje se da dobiti navadno trdo gobo, ki bi jo dala v zibko dimenzij 1mx50cm...oziroma dimenzije so mal manjše ampak bi poj obrezala po meri....hvala vam že v naprej...

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 8:22:30   
Lumpi
En lep zaspan jutranji pozdrav!!!!!!!!!!

Kar se tiče mojega zdravja (po piku ose), je zmerej bolje. Močni vonji me le še malo motijo. Pravi zdravnica, da je samo preobčutljivost.

Meni se pa zdi, da se caffee že dalj časa ni javila. Upam, da ni kej narobe. A kera kej ve o njej.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 10:09:54   
renan
Pozdravljene Januarčice, tudi jaz sem v redu: mali pridno skače. Se mi zdi, da se je včeraj zvečer nekam obračal, ker mi je bil totalno čuden občutek.
Sva z dragim šla v soboto za dve uri plavat. Sicer se hitro zmučim, ampak sem bila kot prerojena, tako da vsem priporočam. Ni bilo nič vlečenja dol, špikanja in podobnih težav...Pa še občutek sem imela, da sem se dobro razgibala.
Vlečenje dol mi je drugače znano, predvsem ko sem veliko na nogah, ko veliko hodim me kar špika na desni strani. Me je pa danes zjutraj nekaj v nožnici špikalo- tam sem vlažna, kot da se priravljam na user posted image ...user posted image  
Je  še ena  tegoba, ki me muči: imam občutek, kot da se mi otrok dotika mehurja in udarja v njega. Grozen občutek, ko hodiš po cesti in se nenkrat skoraj polulaš in moraš tekat do naslednjega wc. Včeraj mi je celo ušlo nekaj  kapljic urina, ko sem kihnila, čeprav cel čas delam one vaje za mišice spodajuser posted image
Če tebe boli želodec, pa tvoj pikec mogoče vanj dreza...

Lep dan vsem!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 15:19:21   
AlenkaIST
Pozdravljene user posted image
Danes pa tole ne laufa preveč dobro. Pri nas doma je ful luštnouser posted image , imam moža in taščo bolanega. Verjetno si predstavljate kako mi je. Upam samo, da ne bo še mene kaj zagrablo.

Renan, tvoj problem z mehurjem mi je zelo dobro poznan. Res ni prav nič luštno.
Imam pa zdaj problem, da me 'tišči' pod desnim rebrom. Sploh kadar dolgo sedim.
Pa kaj naj? Saj je vse normalno, pa tudi čas se izteka. Še malo pa bo veselju tuuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 18:55:48   
Anonimen
Evo mene, caffee tuki! user posted image

Uniq, če maš bolečine (krče) kot ob menstraciji in če te ob tem še dol tišči, pokliči raje ginekologa in vprašaj. Mogoče potrebuješ le malo več počitka, lahko pa je kaj resnejšega.

Ojla Hubabuba! Hvala za skrb! Midve s pikico sva zaenkrat ok. Upam, da se ji ne bo mudilo ven pred 34.tednom user posted image . Od samega počivanja se mi že malo meša - premišljujem o tem, kako fino bi bilo, če bi si dala  vagino "zabetonirat", da moje dete ne bi predčasno pokukalo na svet...ampak malo nerodno bi bilo z 10 kilami cementa v vagini okoli hodit....user posted image user posted image
Sem prebrala, da te je pičila osa - sem pred leti na lastni koži občutila to alergično reakcijo na pik - grozno - toliko bolj če je ženska še noseča!!! Sem prav vesela, da je zdaj vse v redu.

Kar se pa kilogramov tiče, vidim, da ste večinoma "obremenjene" s tem. Pa jih še nobena (kolikor sem prebrala) ni pridelala toliko kot jz - imam +10, torej jih imam 66, pa mi prav nihče ni rekel, da sem se kakorkoli preveč ali opazno "zredila". Niti ginekolog mi ni prav ničesar očital. Punce, nč se sekirat zaradi kilogramov - brez skrbi, da jih bomo vse do zadnjega grama pokurile!

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 19:14:13   
renan
Draga Caffee, moram te razočarat. Jaz sem se ravno toliko zredila in imam nekje toliko kil kot ti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 20:15:37   
Nannn
Hojla,

Uf jest sem pa danes kar neki slabe volje pa kr neki bi se kregala in nic se mi ne da...prav sama seb se smilim in sem cisto cudna user posted image user posted image  mojega user posted image  se ni iz sluzbe in ga ful pogresam...po drugi strani pa sem ful jezna na njega da ga se ni doma...in se ta ponedeljek smotan user posted image  pa se pospravit bi mogla stanovanje in nimam prav nobene volje...sem se cel vikend potepala in se imela lustno sla v Italijo na Barcolano potem pa pride en ponedeljek in se mu pustim da me sprovocira user posted image  se mi zdi da mi gre tudi v sluzbi ze vse na zivce in prakticno samo se cakam dan D... se opravicujem ampak sem mogla dati iz sebe...

AlenkaIST upam da se ti stanje cimprej uredi in da ne bos se ti zbolela...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: JANUARČICE
10.10.2005 20:32:54   
LE&TA
Caffee, a si na bolniški? Praviš naj počaka do 34 tedna, a si že kej odprta al kaj? Jst sem namreč 1 cm in sem zato na bolniški od petka, dans sem še delala, pa sem večino časa sedela in me je mal dol tiščalo! Moram počivat!

Nannn, jutri bo že torek in upam da boš boljše volje! Tvoja bebica vse čuti!! Nč se ne sekiraj, ni vsak dan tako!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 1:01:38   
Anonimen
LE-TA, sicer delam preko študenta, vendar ja, lahko se reče, da sem na "bolniški", ker ne smem nič delat, nič dvigovat, nič seksat....nič v glavnem. Odprta nisem (hvalabogu!), cerviks je bil na zadnjem pregledu zaprt in dolg 21 mm, kar pa tudi še ni kritično, vendar je oslabljen, oz. popušča, kar pomeni,da lahko vsako napenjanje povzroči, ne samo odpiranje, ampak tudi prezgodnji porod. Poleg tega sem imela še neko vaginalno vnetje, za katerega je bila nevarnost, da bi zaradi krajšega MV prešla v maternico. Bila sem tudi v bolnici.

LE-TA, glede na to, da si že toliko odprta v teh tednih (sicer ne vem točno v katerem si, predvidevam, da pred 30.) je definitivno kritično stanje, zaradi česar bi morala biti bolj resna in počivat. ČUdi me, da te niso hospitalizirali.  "Cimra" v bolnišnici je bila sprejeta v 32t, ker je bila že 1cm odprta in so ji napovedali 3 tedne strogega ležanja. Dobila je tudi zdravila za razvoj plodovih pljučk. Rodila je v parih dneh. Hvalabogu, da je bila v bolnišnici! Si predstavljaš, da bi bila doma ali v službi....LE-TA, moje stanje, če ga primerjam s tvojim, sploh ni kritično, pa sem vseeno "na bolniški" in ne smem nič delat, samo počivat. Izjemno me čudi, da tvojega stanja ginekolog/inja ne vzame bolj resno user posted image Po 26t je možnost preživetja otroka, ki se rodi prezgodaj zelo velika, vendar pa je procent okvar - duševnih in/ali telesnih toliko večji, da se ni za hecat.


Pazi nase in resnično počivaj!!!!

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 6:56:57   
Nyah*
Jutrouser posted image user posted image user posted image !

Kak ste kaj?

Ceffee, si se nam le spet pridruzila, user posted image user posted image user posted image user posted image , me je ze prav skrbelo zate, da nisi spet v bolnici,... Upam, da bos docakala svoj rok in da bos kmalu lahko tudi se kaj pocela, ne le lezalauser posted image .

Kar se kil tice sem jaz tudi ze blizu tebi, kar +9, me kar malo skrbi, ko tako hitro rastejo, sem v dveh tednih kar 2 pridelala, upam, da Bernik ne bo huduser posted image .

Ostale, ste ok?

LE&TA ti pa le pazi nase in na svojo user posted image , izglda da stvar le ni tako nedolzna kot izgledauser posted image .

Lep dan še naprej, pazite nase, pa javite se kaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 7:48:57   
pikica*
Eh, kileuser posted image . Jaz imam drug teden pregled in me je kar malo strah tehtnice. Ampak se prepričujem, da se nimam kaj sekirat.....bodo že spomladi šle vse kilce dol. Moj user posted image  pravi, da se nimam kaj sekirat, ker za svojih skoraj 6m nosečnosti izgledam prav fino. Zdaj pa ne vem, ali me samo tolaži ali pa je v tem tudi kaj resniceuser posted image . A imate tudi ve kaj problemov s celulitom? Meni se je kar začel nabirat (pa mi prej nikoli ni delal kakšnih hudih preglavic). No, zdaj sem mu napovedala vojnouser posted image . Vsak dan 2x se po kritičnih delih mažem z Nivea mlekom po sončenju in je učinek že opazen. Vidim, da je to mleko še vedno zakon.

Drugače sem pa danes prav dobre volje, ker se user posted image  vrača z jadranja. No, saj so tile štirje dnevi kar pasali, ampak se zdaj že začenja malo vlečt.  Pa še včeraj me je precej matral pritisk in sem šla po službi kar ležat. Ni in ni hotel past. Potem sem pa opazila še, da so mi noge zatekle. In za piko na i mi je začel še trebuh otrdevat. Me je začela kar malo panika grabit. Ampak se je na koncu vse skupaj umirilo. Ne predstavljam si, da bi morala sama na kakšno urgenco šibatuser posted image .

Upam, da bo danes počutje boljše in da nobena od nas ne bo poročala o kakšnih večjih težavah.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 8:05:39   
simonas
Dobro jutro punce!

Nič se nisem uspela oglasit na forumu. V službi je malo gužva zdaj, pol pa nič kaj ne utegnem storiti za svojo dušo.

Vidim, da se vse ubadate z nekimi problemčki. Jaz moram za zdaj potrkat po lesu, ker je počutje kar okuser posted image . Razen tega da sem malo nerodna, se ne smem pritoževati. Tudi kilograme sem obvladala, tako da sem se v zadnjih treh tednih zredila le za slab kilogram. Sem bila pohvaljenauser posted image . Upam, da mi bo še v naprej uspevalo.

Sicer pa naše dete tudi brca - en dan bolj, en dan manj... Mislim, da se je pravkar zbudilo, ker mi trebušček nekaj skače. Kak je to zdaj lušno, ko ni treba več tipat za brcikami ampak samo pogledaš trebušček, če se kaj miga user posted image .

Kam ste šle na merjenje materničnega vratu? Meni ga G sploh ni zmerila. Sicer sem imela konec četrtega meseca dolgega 4 cm, sedaj pa mi niso nič več merili. A vam merijo samo, ko sumijo na popuščanje ali kaj?

Lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 8:08:22   
puri
Ojla punce!

Mi smo tudi vsi bolaniuser posted image , tudi tamaledva...no, danes smo že bolje. Smo pa zgleda dobili eno virozo (slabost, bruhanje, driskauser posted image )
Alenka, a je pri vas kaj podobnega?

V nedeljo smo bili vsi čisto zanič, potem mi je pa še trebuh začel zelo utrdevat, kot bi imela že popadke in to se je dogajalo več kot eno uro, tako da sem se že mislila jit pokazat, če ni res kaj resnega, ker sem brala, da kakšne viroze na začetku lahko povzročijo splav, kasneje pa prezgodnji porod, ampak potem se je pa počasi začelo umirjati in nato je hvalabogu prenehalo.
Sedaj se počutim že kar dobro, trebuh mi ne otrdeva več, pikec pa normalno brca.
Dva dni tako nisem skoraj nič jedla, tako da sem izgubila eno kilco, ampak to bom verjetno hitro dobila nazaj.

Caffee in LE@TA, držim pesti, da se otročku še dolgo ne bi mudilo ven,.....vedve pa probajta čim več počivat!user posted image


(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 8:21:42   
puri
Pikica*, a to je čisto navadno mleko za po sončenju, al kako? Če tebi pomaga bi ga pa jaz tudi potem kdaj probala. S celulitom sicer nikoli nisem imela preveč problemov, ampak nekaj ga je pa vseeno, sploh sedaj med nosečnostjo. Jaz bi probala to kremo potem po koncu nosečnosti, sedaj se ne obremenjujem kaj preveč s tem,....... pred poletjem, bi pa to res probala.
A lahko napišeš, katero mleko točno je to?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 8:47:18   
pikica*
Puri, to  je tisto mleko on Nivee, ki je v taki svetlo modri embalaži. Ponavadi ga prodajajo poleg krem za sončenje, ker naj bi se uporabljalo po sončenju. Jaz ga uporabljam že leta in sem ugotovila, da je za mojo kožo še najboljše.  Prej res nikoli nisem imela celulita....pa ne vem, ali zaradi tega mleka, gibanja, prehrane ali česa drugega. Najbrž je šlo za kombinacijo vsega skupaj. Zdaj se mi je pa pojavil in sem se ga lotila kar s tem mlekom, ker kožo res naredi tako fino prožno. In pomaga. Jaz se z njim mažem tudi po trebuhu, proti strijam. No, vsaj zjutraj. Zvečer se pa namažem z mandljevim oljem. Zaenkrat so učinki pozitivniuser posted image .

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 8:56:36   
Anonimen
Ojla punce

Jaz sem pa ravno nazaj od g. UZ sicer nismo delali, smo pa poslušali srček. Res je bilo fino po 5 tednih zopet slišati srček našega deteca.
Sem pa dobila napotnico za ponovno morfologijo, in sicer v Ljubljani. Prej sem jo dobila za v Trbovlje in g. se je prav razjezila, ko sem ji povedala, kako je potekala. Je rekla, kaj si oni v Trbovljah mislijo in da samo zapravljajo državni denar. Sedaj se moram čimprej naročiti v Ljubljano in prositi za čimprejšnji datum. Mi lahko katera pove, koliko časa se čaka v Ljubljani na morfologijo?
Glede kg pa - do sedaj sem pridelala +4 kg.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:13:01   
Lumpi
Joj, nemsis, kok si ti pridna glede kg. Jaz imam v četrtek kontrolo, pa vem, da bom kregana glede kg. Na tehtnico pa ne upam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:16:51   
Anonimen
Uff, to ti misliš, da sem pridna pri kg. Naj ti povem, da sem že prej imela preveč kg.

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:21:56   
puri
Pikica*, hvala za odgovor! To bom pa res probala,pa bom videla, če bo meni tudi odgovarjal. Mogoče ga bom že kar sedaj kupila, ker se itak vsak dan po tuširanju namažem z enim drugim Nivejinim mlekom za suho kožo, pa bom enkrat probala s tem tvojim.

Nemsis, upam, da boš v Ljubljani bolj zadovoljna z ultrazvokom, kot v Trbovljah. user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:27:52   
štručka
Ojla punce! Kako ste na ta kisel dan?

Naša mala buba vsak dan bolj miga. Celo čutim, kako se obrača in čez trebuh se že čuti dele telesa (oz.ene "bule"). Jaz se vsak dan počutim bolj nosečo. Sicer se zaenkrat odlično držim in nimam večjih težav razen sklanjam se bolj težko in ne paše mi predolgo stat. Aja,pa hormončki veselo poskakujejo. Se sama sebi smejim, kako imam lahko tako spremenljive občutkeuser posted image

Povejte, kaj ste že kaj novega kupile za svoje pupke. Jaz grem naslednji teden v malo bolj konkreten shopping. Se mi ne zdi čakat na decmbrske vrste. Sicer pa nekaj malenkosti že imam. Par bodyjev, flašk in dud.

V šolah za starše ste že bile? Kdaj greste in kam?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:30:08   
pikica*
Puri, poskusi in javi. Kot sem rekla, zame ni boljšega mleka za kožo. Noben Vichy se ne more primerjati s tem (pa še cena je ugodnejša)user posted image .

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: JANUARČICE
11.10.2005 9:41:24   
Nyah*
Joooj, kake tezave! Puri, cimprej se pocajtajte, drzim pestke, da boste kmalu ok.

Nemsis, tudi jaz imam od prej ful kg prevec, pa sem jih sedaj ravno tako pridelala +9. A se ti pazis al kaj? Meni ze tako v sluzbi govorijo, da me nic ni, glede na prej. So zgleda pricakovali, da bom ko slon okoli robantila user posted image user posted image user posted image .

V glavnem sem pa ok, mi pase soncek, sprehodi,...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




strah pred porodom
nataly33

prvič sem rodila zelo težko,rok imam čez 2 tedna in me je grozno strah poroda...kako je roditi drugič? hvala za odgovore

težje (12%)

lažje (73%)

enako (15%)


Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!