*snowflake*
|
Vrtnica89, ti tudi polna bolezni? Joj, letos res nekaj na veliko razsaja. Upam, da se kmalu pozdraviš. Vidim pa, da imaš podobne glavobole kot jaz. Me zanima, če se bodo tudi pri meni kaj nehali. Zaenkrat še vedno vztrajajo, to jutro sem se še s heksenšusom v vratu zbudila. Glavobol zaradi tega še močnejši. Ah ja.. Atena, sem se spomnila potem, da so mene rada stopala bolela po daljši hoji, če nisem imela primernega obuvala. Sicer ne v nosečnosti, ampak na splošno, predvsem pri teku. Sem si potem noge masirala z žogico al pa kar z 1.5 l flašo vode, pa sem drgnila po tleh. Se pa baje stopala v nosečnosti lahko celo malo spremenijo, za kako številko, to mi je enkrat sodelavka rekla.. ne vem pa če to drži. Skratka, masaža sigurno ne škodi in olajša! Sem vesela, da te mika prenatalna masaža, go for it, namigni dragemu, ne bo ti žal :) jaz imam v petek spet, komaj čakam že. Kar se tiče 3D UZ, sem tudi sama bila pri prvemu in zna bit, da bom tudi pri drugemu. Ampak to sem šla po 30.tednu, da sem imela lepe slikice za spomin :) se pa ne spomnim cene, vem pa, da ni bilo tako zelo poceni.. med 60 in 80 eur, če se ne motim? Sem že malo pozabila. Sem pa imela drugače včeraj pregled, UZ nisem imela, samo utrip sem slišala <3 mislim, da šele sedaj ozavescam za prav, da sem res noseča :)) sem se pa tudi sama zredila že, za 3 kg 😀 Hahaha. Ampak mi je povsem jasno, ker sem prve mesece izgubljala, zaradi bruhanja in slabega apetita, zdaj pa veliko bolj jem zadnje čase, predvsem sladko mi je zelo pasalo in sem nadoknadila 😀 zdaj pa se mi zdi, da končno spet jem normalno zadnji teden, brez ekstremov.. tako da Atena, I''m with you 😀 se bajsam lepo, hehe.
|