JackieO
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca51 JackieO jaz imam v Postojni, kjer dela moj G. Rekel je tudi, da mi bo on opravil poseg, kar mi veliko pomeni, da me bo spremljal. Najbolj mučno mi je to, da moram vsakemu zdravniku povedati vse še enkrat, kaj je narobe z mano. 😫 Kje imaš ti? Glede na to, da čakaš že od oktobra se jaz nimam kaj pritoževati čez to, da bom čakala tri mesece na poseg. Ampak vseeno sem šla preveriti čakalne dobe po drugih bolnišnicah in imajo v Postojni najdaljšo (no če je res za verjeti tem čakalnim dobam, ki so objavljene na spletu? 🥴), tako da sem bila kar malo slabe volje, ker bi lahko drugje bila prej na vrsti. Malo me pač skrbi ta dolga čakalna doba zaradi velike ciste, da ne bi slučajno počila med tem časom. 😕No meni so rekli še da naj pridem en dan prej na sprejem, verjetno bom imela takrat pogovor z anasteziologom. 🤷🏼♀️ Upam da dobim še kakšna bolj natančna navodila iz bolnice, saj je bilo to po telefonu malo tako na hitro povedano. 😕 Ja najbrz so take cakalne dobe, ker so se vsi posegi zaustavili. Js bi takrat oktobra imela datum po dobrem mesecu, kar se mi zdi kar hitro. Zdej pa res upam da gre marca skoz, ceprav nisem najbolj optimisticna, glede na to, da je epidemija podaljsana ravno do marca. Imela bom pa v Trbovljah, iz istega razloga kot ti, ker tam dela moj G in me bo spremljal. Upajmo na najboljse in da se nama, ko bodo fizicne prepreke odstranjene, prikaze plusek. 😇 Rosemarie, da te potolazim, tudi js nisem bila nikoli prevelika ljubiteljica malckov. Pa ne me narobe razumet, svoje necake imam izjemno rada, ampak nisem bila pa nikol pretirano materinska, pa mislim da se vedno nisem. Ampak si pa sedaj zelim svojega srcka bolj kot vse na svetu in je zanimivo kaksna custva ti odpre pravi partner. 😊
|