rosemarie -> RE: || pricakujemo v letu 2021 (5.1.2021 7:17:55)
|
Tudi midva sva začela novembra delat na otročku, sva pa oba stara 28 in se nama zdi zdaj ravno pravi čas - upam, da ne bo trajalo predolgo. :( No, ne delava si nekih utvar, da bo to en dva tri, tudi ne seksava ravno po urniku. Sva pa decembra malo več okoli datuma predvidene ovulacije (glede na te kalkulatorčke, ki pa itak ne vem koliko so sploh zanesljivi) ... naključno nama je glih takrat najbolj pasalo in tut čas je bil. 🤣 M bi naj prišla okoli 7.12. ali par dni kasneje - glede na ciklus. Moji cikli so dolgi nekje med 28 in 32 dni. Zelo poredko vem točno kdaj bo prišla M, nimam nobenih znakov, krčev, bolečin etc (M je potem prvi dan ok, drugi dan boleča, potem pa ok dalje). V nedeljo sem sicer začutila neko špikanje v desnem jajčniku, trajalo je 2 dni. Čutim malenkost napetosti v spodnjem delu trebuha, rahlo bolečino v prsih, malo več me boli glava. Drugače pa sem popolnoma brez izcedka, tako da ovulacija ni (je bila VERJETNO okoli božiča - sklepam po izcedku in recimo da po okvirnem izračunu). Mogoče se mi - čudežno - najavlja M. 🤣 Glede na to, da se nikoli ne in rada preseneča, bi bil res praznik. 🤣🙈🤭 No, ampak takšnega špikanja pa še nisem doživela ... najprej sem mislila, da je od telovadbe (dejanske telovadbe, ne seksa haha). Tko da bomo vidl čez kakšen teden kaj bo iz tega. 🙃 Vsem ostalim pa tudi veliko uspeha v novem letu - na vseh področjih. 😊 Pa ljubezni in medsebojnega razumevanja. ❤
|
|
|
|