Anonimna294
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljub3zen Anonimna294, super, da si že v 6. tednu! 🥳 Joj, jaz sem kupila nekaj oblačilc že en mesec po tem, ko sva začela delati na tem😆 Pa prebrala sem že 4 knjige na temo nosečnosti/novorojenčkov. Pa kupila nosečniški dnevnik. Haha očitno edina tako prehitevam 😬😄 Sem pa res komaj čakala na ta čas, že od najstništva praktično 😊Aja, pa imena imava tudi že izbrana😊 Kar se tiče ovulacije, sem jaz do zdaj trikrat, kadar sem merila še z ovulacijskimi testi "zadela" čas, ker imam kar izrazite simptome. Zadnje čase bolj vem, kdaj je ovulacija kot pa, kdaj bo prišla menstruacija. Pri meni se začne z bolečino v spodnjem delu trebuha, pa čustvena sem bolj, pa izcedek postane podoben beljaku, ni več bel, in več ga je, običajno kar naenkrat. Včasih me tudi boli glava, pa zelo sem utrujena. Pri meni je bilo tako, da mi je test pokazal O naslednji dan po takšnih najbolj izrazitih simptomih. In mislim, da je potem ovulacija na tisti dan oz. v roku 24-48 ur. Meni potem popustijo simptomi razen enega. Zadnje dva cikla sem čutila namreč izredno močno bolečino v maternici zvečer na tisti dan, ko mi je test pokazal O. Občutek, kot da mi bo maternica "ven padla", sem se morala kar počasi premikat tisti dan🙂 Tako da se mi zdi, da je to takrat, ko res pride do sprostitve jajčeca. Ne moreš pa zares vedeti. Ooo, ti pa si potem res hitra😀 no ampak saj v tem ni nic slabega, to so najlepsi dogodki, ki jih lahko dozivimo☺️. Jaz imam ze od prej izbran vozicek,... previjalno, gugalnik in posteljico pa dobim od sestre, se bo zdaj ravno tako izslo☺️. Vcasih se mi zdi da prehitevam ampak si ne morem pomagat😂
|