mala_miška
|
Pozdravček še z moje strani in dobrodošle na novo pridružene članice. Sem kar malo v gužvi zadnje dni - je bilo treba zopet v službo, saj so se vrtci ponovno odprli. Delam v 1. starosti in imam letos najmlajše. Priznam, da me je danes kar zabolelo pri srcu, ko so zjutraj stali med vrati in naju zagledali v maskah - so bili zbegani in niso vedeli, ali bi vstopili v igralnico ali ne - so bili kar nezaupljivi. So se pa kar hitro navadili in smo bili zopet prijatelji. Dobra plat je, da se še niso vsi vrnili in sva se lahko bolj posvetili tem, ki so danes prišli. Jutri pričakujeva še 2 novinčka, konec februarja pa se nam pridružita še 2 - potem pa smo kompletni. Moram reči, da zelo rada opravljam svoje delo, obožujem otroke in tudi oni me imajo radi. Pa da malo pokomentiram.... Kar se tiče KT - jemala sem jih 6 mesecev pri (zdaj lahko tako rečem) rosnih 19-ih. Vse je bilo narobe - vmesne krvavitve, padec libida, poslabšanje vida, pojav migren. Po prenehanju se je stanje v glavnem normaliziralo, ostale so menstrualne migrene - pač pazim, da se pravočasno nafilam s tabletami in jih poplaknem s črno kavo, da prej in bolje primejo, da ne pride do migrenskega napada (do zdaj sem imela 3 in je bilo grozno - 24 ur sem bila povsem nesposobna za karkoli). Od takrat naprej paziva, malo gledava plodne/neplodne dni - na ta način nama je uspel 2. otrok Od decembra 2019 pa sva brez zaščite. Čakam, da me pokličejo na odvzem brisa - sem mislila, ko bom ravno tam, prosit G, da mi naredi še UZ, če bi se videlo kar, kar fizično ovira zanositev. V nadaljnje postopke sva se dogovorila, da ne greva - če je namenjeno bo, če ne pa žal ne. Moj mož nima neke želje po še enem otroku, tako da bi lahko rekla, da je iz ljubezni pristal na še enega, saj še nekaj let nazaj ni želel niti slišat o tem. Če bi bil to 1. ali 2. otrok pa bi zagotovo naredila vse, kar bi bilo potrebno oz. izčrpala vse možnosti, da bi zanosila in donosila. Glede na komentarje pa očitno spadam med srečnice kar se tiče pogostosti SO. Moj je skoraj vedno za, jaz pa tudi, tako da običajno ni problem na 2-3 dni, včasih tudi več dni zapored ali večkrat na dan, pogosto tudi med M (ko ni več močna) tako da.... Če se kdaj zgodi, da samo 1x na teden, ima zagotovo vmes prste kak prepir, ki ga zaradi službenih in ostalih obveznosti nisva uspela ustrezno zgladiti. Jaz nam vsem želim, da bo to leto naše in da čim prej v čim večjem številu ugledamo pluske oz. ter dočakamo naše male štručke
|