rosemarie
|
Yellow Dot, dobrodošla tudi ti med "čakajočimi". Dobro si to rekla - se mi zdi, da je to vse, kar počnem zadnje čase. Odštevam te dneve do ovulacije, menstruacije, etc. čeprav sem rekla, da jaz pa že ne bom taka. Ampak hočeš nočeš nas ženske v to potegne. 😆Jaz sem imela prejšnji ciklus identične simptome. Špikalo me je v levem jajčniku - ker me prej še nikoli ni, sem bla itak že ful sure, da je to to in da bo bejbi. Well, ne bi se mogla bolj zmotit. M je prišla še dan, dva prej (jo imam tako na 28-30 dni), kot ciklus prejšnji mesec, tako da mi res ni bilo nič jasno. Zdaj trenutno sem nekje v tem obdobju ciklusa, ko so se mi v prejšnjem že pojavili (očitno) PMS simptomi, ki jih prej NIKOLI nisem imela ... pa se zaenkrat počutim odlično, nič me ne špika, tudi prsi me ne bolijo več, kot so me v ovulaciji. V glavnem, telo je misteriozno. Haha Anonimna294, jaz verjamem, da bo na pregledu pri G vse v najlepšem redu! 😎 Lepo je, da te tvoj tako razvaja - verjetno se tudi on, podobno kot ti, boji SS. Ampak mirno, čim manj stresa in uživajta v tem obdobju. ❤ Ljub3zen, haha, kot bi poslušala sebe. Jaz sem se potem hitro ustavila v tem razmišljanju, ker res nisem hotela, da se kregava ... ta babymaking bi moral bit nekaj lepega. 😳 Že res, da si ful želim otroka, in to čimprej, ampak si pa tudi želim, da midva še naprej prvenstveno uživava v seksu (takrat, ko se nama pač da), potem pa bo, ko bo. Vsaj enkrat pa res poskušava v tistem "plodnem obdobju". In to sta tudi vidva. In prav na tem forumu je veliko takih, ki je ravno tistih enkrat imelo za rezultat nosečnost. :) No, in še vprašanje za vse. Ste, preden ste se odločile, da poskušate zanosit, bile na kakšni obliki kontracepcije? Jaz sem bila pol leta na KT, ki sem jih potem prenehala jest že dosti preden sva se sploh spravila načrtno delat dojenčka. Moj mi je itak kar naprej govoril, da niso najboljša izbira ... jaz pa sem potem v tistem res začela pri sebi opažat nihanje v počutju in sem še tisti mesec nehala. Počutje se je izboljšalo, nisem pa - hvala bogu - imela težav s ciklusom! Že takoj po ukinitvi je bil reden, malenkost bolj boleče menstruacije imam sedaj, ampak časovno so ok že od ukinitve dalje, tako da sem res hvaležna, da mi niso KT vsega zbrkale.
|