Aleksandrin
|
Evo mene, vsa blažena , na CTG-ju vse OK, srček skače, aktivnost maternice rahla aktivnost, ampak ni omembe vredno pravi G, so pa hitro opazili, da se mi je trebuh spustil, ko se usedem se tudi on, ampak na moji stegni , čutim pa intenzivne gibe, take moške bi rekla, toda midva upava na . Bambi: držim figice, da bi šlo čim hitreje. Pi: pozdrav, kot bereš je vse . Sonček: če je to išias ne vem kako ti bo dr. pomagal, saj ti ne sme dati nič močnega, ful mi je hudo zate, sama sem imela take probeme na začetku nosečnosti, sedaj pa samo občasno, če se ful sklanjam, na za pozabit vse slabo. Nalin: kok si mlada, naj se ti izpolnijo vse skrite želje, najprej pa tiste za katere ne ve nihče , pa hvala za torto in to še čokoladno, prav po mojem okusu. Aja: tudi tebi se mudi vidim, držim figice... Nana: ti pa kar v posteljo in pusti se cartat . Bogi: dobrodošla med nami. Kar pa se spanja tiče, tudi jaz imam 100000 blazin podloženih, da dobim nekako ugoden položaj za spanje, kriza , na WC niti ne hodim, se pa dokaj potim čez dan. No pa se še kaj beremo, vsem en prisrčen pozdrav
|