|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2005 21:11:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: oktober
28.9.2005 21:40:16   
MojcaG
žlička, naš kombinezon je št. 62!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: oktober
29.9.2005 7:05:26   
uma
Dobro jutro!
Sem bila včeraj pri g. in sem še zaprta. Jesti moram še magnezija 11 dni, ker mam lažne popadke,ki pa lahko sprožijo prave. Za vsak slučaj mi je dala napotnico. Drugače pa imam prviCTG v četrtek 6.10.!
Udb ne bi smela bit še v porodnišnici, saj sva se včeraj videli. Lahko pa je popoldan kaj presenetilo.
Jaz sem imela neki ravega izcedka,ki je upam bil posledica pregleda pri g. Sem se kar malo ustrašla. Saj se mi zdi, da sem itak zdaj že za vsako stvar "presrana", ker je vse tako novo.
Moj user posted image je dal celo noč mir in tudi danes se še ni "oglasil". Ponavadi pa je že sel žur. Evo, evo, pravkar se je malo premaknil. Navajena sem čistega norenja in pol mi je to čudno, če ni nič.

Naš kombenizjoček je tud št. 62.

Pozdravček!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: oktober
29.9.2005 10:13:57   
Udb
Dobro jutro!

Nič še ne bo pri nas! Sem bila pa včeraj popoldne ful zaposlena, ker sem imela zvečer še zadnji koncert pred porodom, tako da nisem bila nič na netu!!

Drugače se pa nič ne dogaja, Marcel divje brca, počutje dobro, popadkov nimam, izcedka nimam,...nič!!

Uma - je danes OK?

Kako ste ostale? A je pri vas tudi taka bedna megla?

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: oktober
29.9.2005 10:17:21   
rumena
Kje pa ste vse danes? Res, da je danes deževe, zaspan dan, zato pa je toliko bolje, da malo pokramljamo. Vidim, da se vse že pripravljamo in čakamo, kdaj bo kaj, da bomo letele v porodnišnico. Jaz imam že vse spakirano, tako, da samo pograbim nahrbtnik in letim. Joj, najbolj pa sovražim noči, ko pol prebedim, vse me boli in komaj čakam, da je jutro in se čez dan malo zamotim. Se slišimo.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: oktober
29.9.2005 10:29:32   
soncek&luna
jutro.... vceraj spet nisem zaspala do pol treh.... uffff.... sem pa zato potem spala brez zbujanja.... noga se vedno boli... vsako jutro upam, da bo bolje pa ni user posted image  ....
jaz pa moram priznat, da se nimam pripravljene torbe za v porodnisnico user posted image  moram zdaj pocasi vse pripravit, zame in za malcka... pa tudi njegove oblekce moram sfinisirat... se pa te dni pocutim kot da bi vse stvari narocala prek interneta... delam spisek stvari, da bosta mam in sestra mi prinesli v soboto, ko pridejo na obisk...pa se nekaj oblekic mi bosta prinesli, tako da bom sele potem videla kaj mi pravzaprav se manjka, da nabavim...

dan je pa res pravi jesenski....no, men je cist fajn... itak ne morem nikamor...


_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: oktober
29.9.2005 10:32:28   
KIRA
Živijo!

Jaz pa sedaj ne vem, če je bil to popadek ali krč - ob 20.50 zvečer, ko sem napol sede bila že v postelji in sva se z mojo ebico malo crkljali. Taka čudna bolečina je bla, kot da mi nekaj skup vleče, od desne proti levi na trebuhu. Ko sem se pa ulegla, je pa minilo.
No, ne vem. Se ni več ponovilo. si premišljujem, če ima lahko Canesten kaj s tem?? Sedaj sem ga 3 dni jemala vaginalno, za naprej pa imam vagisan, da se mi kislist vzpostavi.
No, kakorkoli že, napotnico mi je zdravnica napisala, za MB seveda, ampak je kot pripombo! napisala noter, da sem lani imela CR. Tako da me bojo sigurno pregledali na CTG in UZ, preden bom šla rodit - zato ker moj G vztraja na tem, da bom spet imela CR, poštene obrazložitve mi pa ne da.  Naslednji teden bo že nazaj, takrat imam kontrolo, najbrž pred petkom ne bom mogla it, ampak ga bom vseeno še enkrat vprašala, kako in kaj. Prehlad pa še vedno ni izginil, še vedno se mi čisti nos, pa kašljam precej. Sedaj je že 10 dni, odkar sem zbolela, pa imam še vedno take napade kašlja, da komaj diham.  Tamala je pa še vedno hripava - je bila že vmes dobra, nič simptomov, nič vročine - so svečke pomagale, tud glasek je bil normalen. Pol pa je mož insistiral na tem, da jo dam malo dol pazit k tašči. Je bla 1,5 ure dol in naslednji dan mi je bila hripava. Sedaj je že 4 dan, ko ima počen glasek.
Jaz bom enkrat na račun tašče dobila še živčni zlom. Če se bo le dalo, jo bom spakirala k naši mami, ko bom šla rodit, ker mi jo tu še zapravijo. Jaz se sprašujem, če se zato ne tepe po glavi, ker je tako videla dedka - tasta. Res - odkar je tamala na svetu,k pri njima opažam taka čudna obnašanja, da niso za nikamor. Sicer sem tastu hvaležna, da možu pomaga pri bajti in se zato nemalokrat vgriznem v jezik, ampak mi lahko verjamete, da že na prste štejem dneve, ko se bomo končno spakirali na svoje in bom imela mir in več nič skrbi, kaj vse se lahko pripeti moji ljubici spodaj. Občutek imam da tisti rek velja: bolj star, bolj nor, pri nekaterih to še posebaj očitno izpade.
Tako, malo sem se skihala, da si olajšam dušo...
LP

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: oktober
29.9.2005 10:34:14   
soncek&luna
punce nekaj me zanima... kdaj sploh dobis napotnico za porodnisnico...jaz namrec ne morem do G... ga moram danes pokicati, ce mi jo lahko poslje po posti za vsak slucaj, da se ne bi zacelo kaj dogajati predno sploh 'prikracam' do njega...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: oktober
29.9.2005 10:42:28   
rumena
Jaz sem napotnico dobila v 34. tednu, je pa seveda odvisno, kdaj te naroči za preglede. Najbolje bo, da ga res pokličeš, ker se zdaj že res lahko kaj zgodi in da ne boš imela potem sitnosti.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: oktober
29.9.2005 10:56:50   
nana 27
Dobro juto! Jaz sem napotnico dobila v 32. tednu, tako da kar pokliči svojega G. Tudi pri meni je že vse zapakirano in zdaj pridno čakamo. Kupila sem si še dodatne vložke za inkontinenco v Tosami, ker so baje bolj praktični kot vložki v porodnišnici in več vpijejo. Upam, da bodo prišli prav. Drug teden mi bo ati naredil še previjalno mizico. Se je že tako veselim. A mislite, da res potrebujemo kombinizončka za domov user posted image  ? Spakirala sem mu body, tople žabice, pajaca za čez z rokavi, nogavičke, kapico in podloženo jopico s kapuco in še toplo dekico. Bo to dovolj? Kombinizonček sicer imam, ampak je velikost 68 user posted image  Mene pa dajejo lažni popadki in boli pa mine in se spet ponovi. Pojavljati so se mi pa začeli po dajanju canestena v nožnico prejšnji teden.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: oktober
29.9.2005 11:09:22   
Udb
Moja G je rekla, da se napotnico dobi v 37.tednu. Zgleda da je povsod drugače. Če bi bilo prej kaj, pa lahko itak nekdo naknadno skoči do G!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: oktober
29.9.2005 11:21:10   
Aleksandrin
Tudi mene nekaj špika pa ne vem a bomo šli v Rim ali ostanemo še malo doma, premikanje se še ful čutiuser posted image .
Oh te taščice in tasti ga serjejo, a ne Kira. Pri meni je taščica še kul je pa zato tast siten za dva, pa še moj se mu ne upa nič reč. Živiva pri njih, imava svoj vhod (vsaj to), toda imava samo garsonjerico, tako, da smo tasta komaj preprosili, da zagradimo pol terase za eno sobico, da bi videle kakšne procedure smo dajali skozi samo od ideje do nakupa materijala. Vam povem, da še v upravnih enotah hitrejše migajo, čeprav jih imam za meglene. Zadnjič mi reče (tast): ja nekje maja bo končano, hhaalloooooooo, vse skupa pa se je začelo pred pol leta- za znoret.
No ja... sedaj sem se še sama izlila, saj takih prigod je še malo morje, ma ni vredno besed.
LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: oktober
29.9.2005 11:29:40   
soncek&luna
potem pa moram res danes poklicati G... ceprav bi raje sla do njega, da srcka mojega sineka slisim pa da vidim, ce je vse ok z njim

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: oktober
29.9.2005 11:32:03   
soncek&luna
o kira, se tedni dni imas...

ti pa verjamem kako je s tasti in tascami... sicer zdaj nimam teh 'problemov' (zdajsnjih sploh se ne poznam), vem pa kako je od prej, kako je bilo z mojim bivsim.... je pa mama njegova bila vsedno vsa pametna.... sem prav vesela,da nisva vec skupaj

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: oktober
29.9.2005 12:28:53   
cmokec
Ojla,

pri meni vse po starem. Dojenček ne buta več cel dan in zgleda, da se umirja. 10 gibov pa z lahkoto še naštejem. v nožnici me špika čez cel dan, pa tudi prozoren izcedek imam, kot da bi se useknila nos. Čep pomoje ni, ker ga ni veliko, pa nič ni krvav ali z žilcami.

Drugače pa tudi jaz še nimam napotnice in se ne obremenjujem. Če pridem prej, jo bo že en zdravnik napisal kar tam.

Sem pa prejle razmišljala, da je prav dober dan za rodit. Dopoldne sem odspala še celi dve uri. Počutim se spočito, pa še nič pametnega ni za počet v tem vremenu.

Za PI - sem se spomnila, da sem pri Sari na preglede hodila z nosečko, ki je tudi imela dvojčka. Pa sem jo enkrat vprašala med klepetom, kdaj ima rok. Pa je rekla, da je bil pred dvema dnevoma. Tko, da je vse možno.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   [Brisano sporočilo]
29.9.2005 12:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: oktober
29.9.2005 12:56:16   
kati*
jaz sem dobila obe napotnici že pri 30t ... očitno ima vsak G svoje pravilo 

_____________________________

lp, K

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: oktober
29.9.2005 13:00:51   
KIRA
napotnico sem prejšnjič tudi nekje v 37.t dobila, tako kot sedaj, ampak takrat mi jo  je direkt za CR napisal, sedaj pa samo za porod. MB, kot opombo, pa da sem imela CR lani..


otročka sem pa domo nesla v "jajčki" oz. lupinici lansko leto, tudi letos jo bom, sam eno dekico bom še zraven vzela. ker če bo tako usrano vreme, kot danes, bo dekica nujno potrebna!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: oktober
29.9.2005 13:13:42   
Aleksandrin
Jaz jo bom odnesla tudi v dekici, eno bom imela pa še v avtu.
Zgodbica zate Nalin:
Zgodilo se je moj prijateljici. Pride mož ponjo v porodnišnico z lupinico v roki, na hodniku ga sreča sestra, jezna in ogorčena premiri očeta in mu reče: "A ste prišli po nakupih, ali kaj?"
Lupinico je moral odnesti v avto in sinka lepo v rokah odnesti do avta.
user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: oktober
29.9.2005 13:21:39   
KIRA
ojoj! to sestro pa bi jaz za ušesa, čist resno. kaj si pa misli. dost bolj varno je otroka nest v lupinici, kot pa na rokah, pa še pokriješ ga lahko!!! mater da bi jo kokla!!!

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
29.9.2005 13:50:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: oktober
29.9.2005 14:41:08   
MojcaG
hello!
no, nisem edina, ki ponoči nič kaj ne spi.. in danes je idealen dan za izležavanje, upam, da se bom vsaj čez dan kaj naspala. bila na ctg - ju, nobenih popadkov, samo bebicin srček me je skoraj uspaval.. bebica je v dvajsetih min brcnila ene trikrat, seveda je lenarila, saj je ponoči bolj fajn rogovilit. user posted image user posted image  
tudi dobila napotnico danes - 37. teden - za porodnišnico in za rešilca.
ne smem več nič slanega jesti! (začela malo zatekati..)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: oktober
29.9.2005 16:18:16   
rumena
Ne morem verjeti, da je tu že skoraj oktober, čeprav se mi je nosečnost kar vlekla. Počasi se bomo začele poslavljati ena za drugo. A tudi ve veliko razmišljate o svojem nerojenem user posted image ?

Jaz bom user posted image  iz porodnišnice odnesla pokritega z dekico in v lupinici. Sem bila že kar nekajkrat v porodnišnici, pa so vse svoje štručke nesle v lupinici.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: oktober
29.9.2005 16:36:02   
soncek&luna
tudi jaz bom nesla mojo strucko iz porodnisnice v lupinici....
se pa kar pogovarjam z njim... mu zdaj stalno govorim, da se malo in se bova spoznala user posted image

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: oktober
29.9.2005 16:52:50   
KIRA
no ja varneje - saj itak ga bo nesel očka a ne? user posted image user posted image

((mislila sem na ta način -
ker bo pač oktober - otroček je bolj izpostavljen vremenu, če je na rokah, pa tudi položaj  mu je bolj udoben, če lahko spi v lupinici - saj ga itak moraš v avtu dat noter, ga je pa najlaže pripet že v porodnišnici in udobno namestit malega cukrčka....
sicer pa če bi jaz mojo morala nest na rokah po CR, mi lahko verjameš, da do avta ne bi prišla, sploh če bi se spotaknila, ali bi mi medlo ratalo kot mi je po porodu... saj sem hvalabogu imela spremstvo. varneje  sem rekla tudi zato, ker so nekateri očki precej nebogljeni, kar se držanja novorojenčka tiče, ga niti ne upajo prav prijet, bolj so nekako okorni ali kako se naj izrazim, pa se mi zdi bolj pametno da ga kar v jajčki nesejo.
naš  recimo prvih par dni sploh ni upal tamale v roke prijet pošteno, češ da ji kaj nardi, bi jo  lahko komot po tleh vrgel oz. bi mu padla, ko je bil tako "neroden". se je pa sčasoma popravilo... zato sem uporabila ta izraz.))

glede sestre pa čist resno - saj so one tu zaradi nas, ne pa mi zaradi njih - pol pa frustracijo stepajo in take neumestne pripombe. jaz bi ji čist resno eno primazala, pa če bi bila še tako slaba. novoopečenenu mamici in očku, ki se itak komaj znajdeta, pa še take stresa. ..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?