bucka*
|
Ah ja, kje naj zacnem... fantek se je pozdravil, prejsnji dan je imela vrocino, pa potem nic vec in niti ni bla tko visoka (ene 38), vceraj pa cel dan sitna in cel dan sem jo preoblacila, ker je slina kar lila iz nje. Ne, zobka se ni, ne spodaj, ne zgoraj, niti zadaj :-) No, sem se pa vceraj se jst zacela nekej slabo pocutit in zdej, ko ze drugo noc ne spim, lahko uradno recem, da sem zbolela tudi jaz Dansas, a se spomnis cernobila? Pa kako velika zelenjava je bla tisto leto? Pa kaksne velike gobe so rasle? No, spomnis iz pripovedi, da ne bos huda name Nasa mami se dostikrat pohvali, kako so vse pojedli, jaz sem namrec cernobilsko dete in moja mami je bla tisto poletje noseca z mano :-) vcasih, ce me je kregala in sem bla zleht, sem ji zabrusila da se mi to pozna No, ce cisto s kmecko logiko razmislis, je skoda ze narejena. Tista dezevnica je pa gotovo tudi onesnazena ja, samo do katere mere? Mislim da so zavajali z izjavami, da ni nevarnosti in da je vse "v mejah". Vsaj glede na smrad, ki ga vsi opisujete. Saj vsi vemo, kaksen vonj ima plastika in mnogi pravijo da to ni blo to... Druga stvar... kopiranje besedila seveda znam skopirati besedilo, saj kopiram linke in se kaj... samo ni mi blo na misel, da bi skopirala tu Mislim da je cas, da grem po peroksid :-) (brez zamere pia) Tretje... ne sekiraj se zaradi uspavanja, v vrtcu vsi spijo :-) saj to ves :-) in vsi pijejo iz kozarckov in vsi pridno hodijo na sprehod in se igrajo :-) mislim da bo ok. Ko je sel nas fantek prvic v vrtec, je vzgojiteljica prosila za seznam... kaj ga potolazi, kaj mu je vsec, cesa se boji, kako ga pomirit, uspavat... cisto na kratko, ene smernice. Se mi zdi pametno, mogoce napisi kaj podobnega, gotovo bodo z veseljem vzeli (predvidevam). Uf... predolgo se nisem javila :-) Rumena, super za pospravljanje in obujanje spominov... midva dostikrat nacneva to temo, kako je blo fino, ko sva lahko kjerkoli in kadarkoli ... Pa kako si sel lahko spat popoldne, ali pa na izlet, brez skrbi kako se bodo obnasali otroci... ah ja :-) Pikica, super da sta se fanta lepo imela, jaz nisem dvomila :-) nisem se probala kave v mcdonaldsu, lahko greva skupaj. Ko ugotovim kaj je narobe z mano in se pozdravim :-) Malinca, juhu, prespana noc! Mi smo meli to vcasih skos na sporedu, zdaj se pa spet zbuja.... glede na vase opise, kolikokrat jeste, jo najbrz "premalo futram" [sm=smiley36.gif*] Midve se dojiva, potem jeva kasico, potem se spet dojiva, potem je kosilo, vecerja in spet dojenje poje pa veliko, 200ml+, razen vecerje poje manj. Sem pa vceraj probala dat prej kosilo, pa ji ni slo, je samo razpolovila, se pravi polovico pojedla prej, polovico pa ob obicajni uri. Se pravi, da nisem tako kisnila :-) Zdej jo je povsod polno, odpira predale, sortira vsebino, fantkove igracke (rumena, brez slabe vesti, ne sme bit vse sterilno), vedno se najde kaj prepovedanega :-) Najhuje so pa protesti... ce zlicka s hrano ne potuje dovolj hitro v usta, ce kdo kaj je (zaenkrat jo skorjica utisa), ce smo v drugem prostoru, ce jo odlozim v posteljico, ce ji kaj prepovem... ajoj! Hujsa je kot tavelik razbojnik :-) Ah, tok zaenkrat... morm spat, mislim da je zagrabil tablet :-) Aja, tricikel... fantek ga ni imel, mogoce pa ona dobi kaksnega rabljenega. Tale od malince je tudi meni vsec, nekaj podobnega imajo sosedje, pa precej prepotujejo z njim.
|