dansas
|
Da pokomentiram malo še za nazaj - sem zadnjič pozabila: Bravo očkati, za uspavanje in da lahko mami malo dlje spi... Enim je jasno, da: happy wife, happy life Čista resnica! BTW, kako pa jih očkati uspavajo? In kako ve? Ker, naš fant nima dude in obvezno rabi joško, da malo poziza, potem ga moram pa še zibat da zaspi, običajno tako, da si ga položim na trebuh, ker se sicer ne more umirit - se preobrača po celi postelji . Skratka, zakompliciran proces. Stalno razmišljam, kako bo spanje v vrtcu funkcioniralo Moram nekaj pogruntat ta mesec do vrtca... Je pa ta teden noro gibalno napredoval Poleg tega, da se je začel sam vsedat in polahko plazit, ga je sedaj dobesedno polno vsepovsod. Ste komentirale kako se vam motajo pod nogami v kuhinji, pa sem hotela že napisat, da pri meni pane, pri nas pa nimamo takih težav, da se čist lepo sam igra pri svoji škatli z igračami. Malo morgen, še isti dan se je začel okrog mene motat po kuhinji in predale odpirat in iz nizkih polic vse sebi na prste zmetat . Ko se tuširam pride za mano v kopalnico in se z glavo v školjko buta ali pa seveda odpira omarice,... Ga je mož včeraj videl po enem tednu in ko se je mali začel puzat, mi mož kriči: Glej ga, ga vidiš! Ja pa seveda ga vidim, saj ga nisem pustila samega cel teden, ko ostalih ni bilo. No, punc še vedno ni. Pridejo danes zvečer. Se mi zdi, da jih že en mesec ni, ne pa samo en teden. Malinca, bravo za zobek. Ja, tile zgornji znajo kar presenetit, ker se jih ne vidi tako kot spodnje. Mene so tudi. Ribica, pri vas boste imeli pa malega vampirčka? Moji nečakinji so isto najprej zgoraj dvojke zrastle, je bila ko mali volkec, hi, hi... Mleko, hja, jaz bi raje uporabila riževo. Pa tudi sladoleda mu še ne dam. Ga bo še tako dovolj pojedel. Pa stalno je šmrkast in po malo kašlja, tako da se že v principu izogibam hladnih stvari. No, sej mu ga dam - prefiltriranega in predelanega v moje mleko Marele nisem nikoli imela. Ni bilo potrebe. Sicer imam tudi jaz "traktorski" voziček, tako kot pikica, ampak mi je super fajn. Prostor za njega je v garaži, da bi ga pa pogosto s sabo v avto jemala, pa ga ne. V bistvu ga pri S še največ okrog v avtu prevažam, ampak ker več nimam malega cliota, to sploh ni problem. Pa zelo malo se samo po asvaltu prevažam. Ko gremo na sprehod, gremo vedno na makadam. Tam pa nimam kaj z marelo iskat. Rabim svojega terenca. Tudi sicer sem zelo zadovoljna z njim - je zelo okreten, lahek glede na velikost, edino senčnik/strehica me moti. Pri sosedi sem videla da ima voziček s tako krasno strehico, se lahko skoraj čisto do sedeža čez potegne, pri našemu vozičku pa ne naredi nobene pametne sence . Nastja, u to pa so mere. V velikosti je dohitel našega, po kilazi ga je pa že dolgo nazaj prešišal Kr orng dec . Ja, še malo pa bo 20.7. tukaj. Ga tudi jaz s tabo nestrpno čakam Te nosečniške preglede je bilo tudi meni vedno težko dočakat. Mislim, da se bomo lahko vse brez težav poistovetile s tabo, ko nismo bile dolgo nazaj tudi me noseče Kozarček sem mu jaz kupila od nuka s trdim cucljem. Ker še ne zna ven povlečt vsebine, če je gor varovalo, da se ne poliva, sem jaz varovalo kar dol vzela in lepo pije. Samo samemu pa zdaj ne morem dati za pit (čeprav zna), ker se cel polije. Če ne sebe, pa vse naokrog, ker po uporabi lonček zabriše čez celo stanovanje Dajem mu pit pa vodo (je ne popije ne vem kaj, veliko manj kot vaši) je pa tudi že dobil sveže stisnjen pomarančni sok - tega zna pa boljše pit kot vodo pikica, lep avtosedež. Jaz sem ga kupila že pri taprvi in mislim, da je to edina stvar, ki je zdržala od prve pa do četrtega. Je pa na srečo take barve, da je tudi za fanta primeren. Rumena, bravo in trikrat hura za lastno spalnico. Pa še večja terasa, bogovsko padci - vsi otroci so mi že padli iz postelje. Iz zakonske, se je pa tudi zgodilo, mislim, da pri tamali, da je zgrmela preko ograjice na otroški posteljici direkt na glavo . Na srečo ni bilo hujšega... Sem bila pa najbolj v šoku, ko je S padel iz postelje pred cca 2 tednoma. Spi na zakonski postelji, ki je potisnjena v kot, se pravi iz dveh strani je stena, na drugi strani je nizka omarica, samo pri nogah je nezavarovano, ampak zmeraj polagam kovtre, da ga ne bi čez zaneslo (naš 2 tedna nazaj še ni tako gibčen, da bi jih lahko preplezal). Skratka, prepričana sem bila, da mi ta otrok pa ne bo padel iz postelje! Ampak je našel luknjo v sistemu - dobesedno... Na eni strani v bistvu ni stena ampak so cevi od radiatorja, tako da ne more bit postelja potisnjna čisto do stene. Tiste cevi sem nekako zavarovala s kartonom in oddejo, ampak je ostala taka majhna špranjica (cca 10 cm), da mi še zdaj ni jasno, kako je lahko tam not padel - padel je pa tako, da se je najprej čisto v odejo zavil in šele potem iz postelje padel. Sem šla gledat dol, če je vse v redu, se mi je zdelo, da nekam dolgo spi in me skoraj kap, ko slišim neke priglušene zvoke (probal se je oglašat, pa ni mogel, ker se je čisto zavil v tisto odejo) in nikjer ga ni bilo videt, ker je bil pod posteljo! Da sem prišla do njega, sem mogla umakniti omaro, posteljo in ga odviti iz odeje. Revež je bil v takem šoku, da sploh jokal ni. Še zadušil bi se lahko tam spodaj...babyfon se ni oglasil, ker ni nič zaropotalo, ko je padel, ker je bil zavit o odejo in ker se ga ni ven slišalo kako joka Mislim, da mi je ta dogodek vzel kako leto življenja Sedaj je postelja zagrajena z varnostnimi ograjicami še pri nogahin pri radiatorju.
< Sporočilo je popravil dansas -- 18.7.2017 13:12:51 >
|