bucka*
|
Hej hej punce! Joooj, kar ne najdem casa za komentirat, berem pa skoz :-) Rizevega mleka jaz ne uporabljam, ker mi ni treba. Mogoce bi za njo vseeno lahko kuhala na njem... Kasico za vecerjo imam dm-ovo z gresom, ampak brez banane. Ne vem pa, kaksno mleko je notri, nisem brala. Vcasih dam se kaj zraven, pretlaceno banano, ce vem da je bolj lacna ali pa kaksne ostanke jutranjega sadja, kadar mi cisto malo ostane. Za vecerjo mi poje komaj ene slabih 100ml, za zajtrk in kosilo pa 200+ :-) danes je jedla isto rizotko kot mi, samo da sem nam kasneje solila. Nic nisem tlacila, samo meska sem dala na manjse koscke. Se mi je super zdelo :-) Dansas, svasta, kaj vse se tebi ne zgodi s tem otrokom :-) verjamem da si potem premlevala kaj bi bilo, ce bi bilo... ampak k sreci je bli vse ok! Nastja, super za srcek! Saj tedni niso tako pomembni, vazno da je ok! :-) Jst sm pa danes huda sama nase, sem tamalo pustila v vozicku spat in sem bla notr ful pridna, sem sesala in pospravljala... ona pa zunaj na oblacnem... prejle sem pa opazila, da jo je po lickih kar fejst sonce opeklo mi ni blo na misel, da je v bistvu na "soncu", ker se ga pac ni videlo. Ah, sej bi se pobarvala na blond, pa mojmu ni vsec :-) Nasa obozuje zivali, za vikend pri nasih je bla sitna in nikakor ni dala miru, potem sem jo dala pa v marelo in jo tko obrnila, da je putke gledala in je bla cist mirna, potem pa zaspala :-) ze takrat, ko sva skrbeli za zivali, je morala biti pri kozah, pa je bla cisto pridna. Zunaj ograje, seveda, tamalga mi je enkrat koza butnila :-) mam posnetek :-) Gotovo sem marsikaj pozabila, ene dvakrat sem ze probala pisat, pa mi potece seja. Pol pa zgubim voljo :-) Pia, si bla na Gorenjskem?? Uspavamo se mi zaenkrat se ok, cez dan zaspi med igro v posteljici, zvecer pa tudi.... po dojenju jo odlozim vcasih spi, vcasih pa se ne. Nikol drame :-), hvala bogu. Je pa drama, ce kaj prepovem! O moj bog, kaksne izpade ima ta otrok ce kaj ni po njeno!! Se tavelik ni tak! Besedo "ne" vzame kot vic, se mi nasmehne in pocne isto... ko jo dvakrat umaknem pa jok in dretje. Mogoce se to: fantka sem v tem obdobju navadila na dve opozorili. Ena je "ne", druga pa "pazi". Ko se je naucil, da pazi pomeni udarec, me je brezpogojno ubogal. Za ne pa kakor ga je picilo. Mogoce kateri pomaga, ker meni je bil pazi zelo prakticen :-) hitro se je naucil pomen besede :-) Zdej morm pa sibat, bo cas za vecerjo in ostale priprave na spanje :-)
|