pikica 4
|
hej, hm naša tud nekaj pavzira z gosto hrano. pa če se mi zdi da premalo poje ali pa samo ene par žličk, jo še dojim, a jih ostale tudi? danes sem kupila tale hranilček za hrano. ima silikonski cucelj, jutri ga sprobam. danes sva imeli sladko hruško zjutraj za malico, ampak ko je bila kuhana ni bila več tako sladka, bom jutri srovo naribala. prvič se mi je pri hrani spačila pri jabolkih, imam res ene kisle jabolka, jo nisem silila naprej je res zanič. frutka ji nisem še dala bi ga gotovo zmanjkalo. naša N je pa zelo potrpežljiva, če je sita in naspana. ne mara pa že nekaj časa tujih obrazov da jo ogovarjajo. pia koliko vam še manjka do vselitve?tudi že zloge sestavlja naša še ne. se ene par dni pa imata razvojno sporoči kako je bilo. dostkrat se spomnim, ko si se pohecala, da edino pia pove jasno , da zanič kuhaš, aja pa da ne pozabim spenjeno mleko od dansas .spet sem nek brala na netu, da ji ne smeš še odklonit dojenja če pač ne zeli goste, ne vem pa a to drži. malinca bravo vi tudi sestavljate zloge. si napisala da bo druh teden že 7 mesecev stara naša tudi, pa kam je šel ta mesec jaz pa še glutena nisem dala. ena je spraševala za sadje, pa sem ravno danes spet brala liste od patronažne, pa da preplonkam iz njih, od 7 meseca je priporočljivo jabolka, hruške, banane, slive, češnje, marelice, breskve, fige, suho sadje, mango. borovničevje jagodičevje in citrusi pa od 9 meseca dalje. bučka a resssss že puza malo, našo je našišala, N je še daleč se šele kotali. joj kolk so men fletni teli mali polški ko pričnejo puzat oooo, ma dej nehj, jst sm porepovedala vnos piškotov v hišo, pa kaj drugega zobam isto je. tisti me premamjo lincarji s čokolado iz hofra mmmm. ja imate pa tudi smotano potem, ampak samo da je služba sedaj so tako časi da je noro, znanka se je šele pri dobrih 35 zaposlila prvič, ampak ni hotela mn delati od njene izobrazbe, je še pri starših, tako, da je preskrbljena. ni ti fletno. malo budit pa vn, vsaj poletje bo sedaj, da ni treba napravljat, a ga boš med poletnimi počitnicami pustila v vrtcu? za kdaj si me imela v mislih, se bova teško uskladili zaradi spanja otrok ane? dansas sedaj boš pa že zgodnji krompir pobirala sred junija ane? 60 dni more bit not. jst bom letos štacunskega mela bučka a ga imate vi tudi? sem mojmu rekla da nej vrt sfreza ima pa drugo delo, bo še malo počakalo.
|