Ribica **
|
Ko bi vsaj bil mrk pri meni zato, ker sva toliko zunaj ... Ko je bila manjša, smo bili dvakrat več, pa dvakrat dnevno, zdaj je pa vse skupaj ena žalost. :) opoldne izkoristim uro in pol, kolikor maksimalno zdrži v vozičku, da opraviva kar imava, potem je pa tako že treba kosilo kuhat. Zadnje tri dni je tako veselica, ker je sitna. Ah ti zobki. Včeraj sva bili čez cesto na igrišču, sva se dobili s cimro iz P in dali mali dve na odejo na tla. Njena deklica že vstaja ob opori in se plazi, nič ni pri miru. Meni je pa zdaj prav Dino, ko orng sedi E, da jo lahko odložim tudi na tla in je vse ok, ko npr pripravljam vodo za kopat ali kaj takega, pa da ji v sede oblačim zgornje dele na previjalni. A niso mlečni izdelki šele pro 9m? No saj, meni mala tako mal štrajka s hrano, pojé precej manjše količine kot jih je prej. Kosila samo 100-150 ml, redko 200, večerne kašice včasih niti 100 ml ne. Vsaj s koščki malo manj komplicira, nama pa fino spet laufa dojenje. Ravno ko razmišljam, da morava do poletja zmanjšat dojenje čez dan, da bom lahko kako poletno oblekco oblekla za na sprehod, ker mi je poleti precej vroče in težko prenašam vročino. Kako pa ostale, ki dojite - koliko imate še obrokov? Jaz imam pester teden - G, potem pediater, pa včeraj zobar, danes izobraževanje, jutri imava pa družabno dopoldne, imava dva zmenka, moram zjutraj vstat ob 7h, ne se valjat po postelji do 8h, ko gre mož v službo in hočeš nočeš moram odpret oči in se s tamalo ukvarjat. :)) Še to - kaj je bolj smiselno za oblačit sedaj, ko je tako toplo čez dan - bodi KR in majčka s KR ali en bodi z DR? Moji je hitro vroče, je tople sorte postala od zmrznjenih začetkov, pa še zaradi kože je ne smem preveč oblečt, ker je slabše. Če sklepam po sistemu eno plast več kot jaz, ki imam samo kratke rokave. Bodi KR in majčka z DR ji je pa kar preveč, ko je najtopleje. .
|