Nina33
|
O, Zabike, še ena "negativka" Jaz se psihično pripravljam, da grem konec tega tedna in/ali drug teden papirne zadeve uredit... Meni gre čas tako hitro, sploh ne dojemam, uradno je le še 9 tednov do mojega PDPja . Konec meseca se lotim pranja ipd., čeprav voziček sem že oprala, zdaj me le obledela barva nekaj moti, sem mislila prešpricat z barvo, pa nisem zih, da bo OK, ker je material bolj kot ne poliester . Pa na Bolhi sem našla eno ugodno zibko in ko jo je moj pripeljal domov... me je prav zvilo In mene skrbijo decemberski nakupi Sem bolj "dinozaver", ne maram on-line kupovanja, ne znam razložiti zakaj... pač ne morem. Če mi je kaj reees všeč, kaka malenkost se je do sedaj našla, pa ponucam svojo, kar se tega tiče "high-tech" mamo ali kako prijateljico . Bomo že nekako. Darila za pobe imava tudi midva že "ogledana", po večini že od lani v bistvu, tudi finančno se na malo bolj money-consuming mesec pripravljava celo leto (dajem vsak mesec malenkost na stran, da ne gagamo potem ), zdaj v bistvu +/- le čakam na "akcije", ma da kake popuste dajo . No, in izbira se poveča. Vsaj za določene zadeve. Še katera tukaj, ki ne more zaspat zvečer ? Čez dan lahko zaspim skoraj v stoje, če mi le dajo par minut miru, zvečer, ko vsi že spijo... sem pa ko čuk. Na srečo se vsaj potem, ko končno zaspim, ne zbujam do jutra. Lepe sanje vsem!