Nina33
|
Čer! Pri nas smo najmlajšega čez vikend preselili k bratoma v sobo in pospravili posteljico na podstreho za dober mesec - tako, da delam ravno obratno kot večina tukaj . Je pa zanimivo videti spalnico v "originalni" podobi, taka je bila v zadnjih osmih letih in pol le par mesecev vsega skupaj . Stvari nimam še čisto nič pripravljenih, imam namen začeti s tem v začetku novembra. Zaenkrat čaka vse na podstrehi lepo pospravljeno. Upam samo, da bom takrat vsaj še približno sposobna česarkoli, to pot sem mnogo bolj zdelana od vsega, do takrat bom/naj bi počasi generalno pospravila hišo - čeprav gre res počaaaasi, ta teden sem imela v planu le kabinet uredit pa mi ga ni uspelo . Pa ni nobenih težkih zadev za počet, ne premikam omar ali česa podobnega, moram pa vsake pol ure malo sesti ali se zlekniti v polsedeč položaj za vsaj ene 10 minutk, ker me ubijata križ in medenica. In slabo mi je še vedno, na srečo ne bruham, a k hitrosti ne pripomore glih . In utrujena sem ko sam , danes se je 10 minutni počitek spremenil v debelo uro trajajoč dremež . Ponoči pa ne morem spat, čeprav sem crknjena... hormoni imajo očitno žurko. Lastovica, upam, da se z možem uspeta zmenit tako,da bo obema prav. Tudi moj v prvo ni ravno hotel biti zraven, ker je mislil, da bo tam samo v napoto in da bo vse krvavo in pač... "filmsko" . Pa ni ravno tako. Meni je njegova prisotnost pomenila veliko (čeprav se strinjam z njim, da bi tudi brez njega rodila), njemu pa tut nikoli ni bilo žal, da je bil zraven. Kasneje sploh ni bilo debate, da ne bi bil zraven, če bo le lahko. Joj, zibke... Za prvega jih nisem gledala, itak ni bilo prostora za kaj drugega kot osnove še takrat, potem pa obakrat in zdaj tudi, čeprav... niso poceni in do sedaj je nisem rabila... bi jo pa imela , da bi mala lahko v njej spala, ko bi bili v dnevni, ker je kavč že zdaj malo majhen za vse. Jaz pa razmišljam o decemberskih darilih, ne toliko o piškotih ipd., čeprav upam, da jih bomo vseeno pekli. Me pa ima, da bi darila že kar dosti prej kupila, ker z dojenčkom/novorojenčkom ne bi rada hodila po trgovinah, moja "močnejša polovica" pa ni glih za šoping narejena . In mi je kar malo grozno, ravnokar se je jesen začela, jaz pa bluzim o novoletnih darilih . In - vidim, da imata lastovica in Zabike proti koncu meseca rok, kdaj ga imaš pa ti, Zabica000 ? Kak seznam bi (vsaj meni) "prav prišel", lahko ga naredim, če ste za? Khm, ne znam biti kratka Lepe sanje vsem (in dobro jutro potem)!