lastovica
|
Jaz sem tudi v 25. tednu, pa se mi zdi, da imam že ogromen trebuh. Jutri imam pregled za sladkor....upam, da ne presežem meje, ker se res ne bi želela še z dieto ukvarjat. Midva sva se pa odločila za Baby design husky. Pred 14 dnevi je bil v baby centru znižan iz 500 na 400 eur...sploh nism bla pozorna na datum izteka akcije, tako da sem zgrešila to ugodno ponudbo. Upam, da ga bodo pred zimo spet kaj znižal. Se pa tudi zelo enostavno sestavi, ima dobro vzmetenje, velika kolesa, pa tudi po forumih sem brala, da ga punce zelo pohvalijo...no, ostalih sicer niti nisva toliko gledala, ker je pač mož že kar pri tem rekel, da je to to. Pa tudi prav... Rdeca - glede trgovine Junior si pa malo po forumih preberi. Meni so bili vozički sicer samo po spletu ful lepi za vidt, pa sm mal forume brala, kjer jih pa ravno ne pohvalijo najbolje, ena celo odnos šefa. Mogoče zgolj ena takšna slaba izkušnja...ne vem...želim te samo opozorit. Za sobico sem pa tudi razmišljala, kako bi jo pobarvala, pa sem se odločila, da bom raje počakala...se želim prepričat o spolu, ker trenutno res kaže na punčko, samo do konca to ni 100%. Tako ali tako bo na začetku v najini spalnici zraven spala, pa bomo potem drugo leto barvali. Trenutno mi je res ful všeč, ko vstopim v sobo, ki je namenjena njej, in je čisto bela...tako sveže deluje. U glavnem, jo bom za začetek samo s slikami opremila, pa eno omaro in komodo bom dala notri...ker previjala bom pa v kopalnici, kjer je voda in vse ostalo. Ste že kaj razmišljale o načinu poroda? Naravno, EA?
|