lastovica
|
Jaz pa že prej nisem mogla spat na trebuhu....če pa sem se že v spanju tako obrnila, me je pa potem hrbtenica tako bolela, da sem se komaj okol obrnila Vedno zaspim na boku, vmes pa včasih seveda spim tudi na hrbtu, kar pa vem, da ni priporočljivo in mi prav manjka, da se ne smem tako obrnt. Se pa že sedaj komaj obračam iz ene strani na drugo, tako da bo še kar pestro v prihodnjih skoraj štirih mesecih. Pa zadnje štirinajst dni obvezno dvakrat na noč obiščem wc, kar mi je res muka Sicer pa opažam čedalje močnejše in preko dneva pogostejše gibe ter obrate male bučke.... Sem pa ta teden naročila prvi paketek pralnih plenic, ki naj bi jih dobila naslednji teden...upam, da se bodo obnesle. Zabica000 - tole iz nule začet je kar velik zalogaj....jaz sem na srečo nekaj stvari dobila, ampak se pa kar lovim, kaj sploh rabim. K sreči mi je ena kolegica, ki ima že tri otroke, tretja je stara dve leti, napisala seznam nujnih stvari, ker se mi zdijo seznami, ki jih najdem na spletu, kar obsežni. Jaz sem pa dobila eno tako odejico, ki se nekako tako zapne, da je potem kot funkcija vrečke, pa mislim, da če bo potrebno, jo bom potem dala še v to vrečo, pa v voziček. Saj sedaj imamo polno vprašanj, se mi pa zdi, da potem, ko bomo vržene v vodo, bomo pa že vedle kako in kaj. Ste že kaj začele s šolo za starše? Meni se začne okoli 20. septembra. Upam, da ne bom do konca decembra že vse pozabila
|