|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
25.7.2016 12:04:17   
majčyca
diamantina super za uspešen pregled user posted image

Dobrodošle vse nove in čestitke za user posted image user posted image

Mene pa jutri čaka prvi pregled, sicer je še dokaj zgodaj, ampak mislim, da bi se moralo videt (jutri bo po zadnji M 6t2d).

Mimi_ka samo pozitivno, glede na to da se ti je vse umirilo, je to zelo dober znak in sem prepričana, da boš jutri izvedela samo dobre stvari user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
25.7.2016 12:36:00   
Akajni
Lep pozdrav vsem, sem se kar malce s strahom prijavila v ta forum (da ne izzivam sreče), ampak očitno bom tudi jaz marčevka 2017 - PDP imam 6.3.2017.

To je moja prva težko pričakovana nosečnost in zaradi tega me je še posebej strah. Bila sem v 3 IVF postopkih (4 transferjih), vsi neuspešni. Odkrili so mi septum materinice (sicer manjši od 1 cm), in bi morala iti v avgustu na odstranitev le-tega in HSG maternice, septembra pa v nov IVF.....ampak sem zanosila po naravni poti. Še sedaj ne morem verjeti. Prejšnji teden sem bila na UZ pregledu, plodek velik 11,3 mm, nosečnost 7w2days (po mojih izračunih glede na zadnji dan menstruacije pa 4 dni več). Skrbi me tudi, ker je bila na UZ (prvič) vidna cista velika 5 cm!!!

Znaki? Nobenih, razen to, da imam kar precej napihnjen trebuh (tako da se vidi, da se nekaj dogaja) in pa to, da sem non stop lačna in bi lahko pojedla vse kar je užitno:).

Moram se naročiti še na NS, se še nisem.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.7.2016 13:11:41   
newgirl
Akajni dobrodošla v klubu user posted image . Tudi jaz sem se bala priključiti forumu iz enakega razloga, ampak ti bo tole klepetanje v veliko pomoč in podporo, bolj kot če bi bila le zunanji opazovalec user posted image vsem ostalim pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image , zate mimi_ka pa bomo jutri še posebej stiskale pesti, da bo vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image

Kar se pa mene tiče, danes je prišla ginekologinja z dopusta in sem se naročila na prvi pregled...ter bila kar malo šokirana...naročila me je šele konec avgusta, ko bom že globoko v 11., skoraj v 12. tednu.Ali so to samo moji hormončki in želja po tem, da bi videla pikico na UZ ali je to že zeeeeelooo pozno, glede na to, da se ponavadi takrat dela že NS?user posted image user posted image

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.7.2016 13:18:47   
aja2
Jaz sem v obeh nosecnostih bila na prvem pregledu v 8. 9. tednu. Sedaj sem v 10 tednu in imam v cetrtek ze drugi pregled.

(odgovor članu newgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.7.2016 13:26:52   
majčyca
newgirl meni se tudi to zdi zelo pozno za prvi pregled. Jaz bi na tvojem mestu sigurno šla samoplačniško prej, če bi me moj G naročil tako pozno.

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.7.2016 13:33:00   
newgirl
Hvala obema za potrditev mojih sumov. Tudi sama sem pričakovala, da bom imela v tistem času že drugi pregled, ne pa komaj potrditev nosečnosti. Se bom definitivno naročila na samoplačniški UZ

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.7.2016 13:53:49   
Lana86
Jaz sem tudi s pregleda. Vse je okej, rok ostaja 7.3.2016.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.7.2016 17:07:39   
Sofie

Čestitke vsem za opravljene preglede. Držim pesti še za ostale, ki jih imate v naslednjih dneh.

mimi_ka vse bo okuser posted image

(odgovor članu Lana86)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.7.2016 17:24:28   
srček..
mimi_ka držimo pesti da bojo same lepe novice ju3! user posted image

Jaz tudi komaj čakam, sicer je že drugi pregled in bo 3.8 tudi upam na najbolje pa da bo srček pridno delal user posted image

Te dni sem ful napihnjena, vsako toliko me špikne v trebuhu...pa kot da me še želodec malo heca..vse po malo...

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.7.2016 18:42:49   
Storžek3
Ojla punce! Super za uspešne preglede. jaz sem dobila datum za prvi pregled 8.8., takrat bom šele 6tednov in 3dni noseča in upam da se bo kaj videlo, ker potem gremo za 1 mesec na dopust in bi rada vedela, da je vse ok.

kdaj ste pa ve imele prvi pregled in kdaj ste slišali srček?

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.7.2016 19:26:48   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Ojla punce! Super za uspešne preglede. jaz sem dobila datum za prvi pregled 8.8., takrat bom šele 6tednov in 3dni noseča in upam da se bo kaj videlo, ker potem gremo za 1 mesec na dopust in bi rada vedela, da je vse ok.

kdaj ste pa ve imele prvi pregled in kdaj ste slišali srček?

Jaz sem bila noseča 6t5d in se je srček lepo slišal.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.7.2016 20:04:02   
Storžek3
O super sofie! Upam da ga bom tudi jaz slišala.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.7.2016 21:59:34   
Bibabuba12
Super za vse dobro opravljene preglede, samo tako naprej. Mi imamo trenutno tezko situacijo v druzini, in je pod vprasajem tudi poroka v avgustu zaradi tega, tako da ne vem ce bom sploh sla kaj na samoplacniski UZ. Imam 17.8. redni pregled, tako da bom verjetno kar do takrat pocakala in takrat sla. Zdajle imam toliko drugih skrbi, da res nimam moci se okoli se vec zdravnikov vozit. Ker se ene slabe novice zares ne bi prenesla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.7.2016 22:22:22   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Super za vse dobro opravljene preglede, samo tako naprej. Mi imamo trenutno tezko situacijo v druzini, in je pod vprasajem tudi poroka v avgustu zaradi tega, tako da ne vem ce bom sploh sla kaj na samoplacniski UZ. Imam 17.8. redni pregled, tako da bom verjetno kar do takrat pocakala in takrat sla. Zdajle imam toliko drugih skrbi, da res nimam moci se okoli se vec zdravnikov vozit. Ker se ene slabe novice zares ne bi prenesla.user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.7.2016 23:58:05   
Lucka_
Drage marčevke, iskrene čestitke za nosečnost!

Prišla sem vas pozdravit in povabit na krasen festival, ki se bo odvijal to soboto po celi Sloveniji: Zaupam si - dojiva se.
Morda se vam zdi, da je do dojenja še daleč, ampak na festivalu bo tudi ogromno drugih tem - pride veliko zanimivih ljudi s srčnimi zgodbami. Veliko bo razne ponube (joga za nosečnice, gongi, zvočne kopeli, masaže) in tudi nagradnih iger (med nagradami so izdelki trgovine Popek, podjetja Racman). Skratka, spoznale boste lahko druge nosečke, poklepetale z njimi, se srečale z doulami, kaj povprašale babice, se pozanimale o porodu... Iskreno vas bom vesela - jaz pripravljam festival v Ljubljani, bodo pa prav vsi super in vredni obiska.

Če ste v soboto v Sloveniji, vam vsekakor priporočam udeležbo - pa si lahko naredite tudi mini srečanje vaše skupine ;)

Lepo vas pozdravljam in vam želim lepo nosečnost, krasen porod po vaših željah in dolgo, mirno in netežavno dojenje :)

Urška

p.s.: tule so FB dogodki, poklikajte se na kraju, kamor greste, sproti namreč objavljamo sodelujoče ter program. Je pa možno, da se bo v ta teden zorganiziralo še v kakšnem kraju - to pa bo potem objavljeno na fb strani Ziza ter spletni strani www.dojiva.se

LJUBLJANA:
https://www.facebook.com/events/309703016042215/

MARIBOR:
https://www.facebook.com/events/1738966163059045/

CELJE:
https://www.facebook.com/events/506065039593134/

MURSKA SOBOTA:
https://www.facebook.com/events/1214439318595839/

KRŠKO:
https://www.facebook.com/events/161738090904297/

BOHINJ:
https://www.facebook.com/events/1756006584673804/

ŠKOFJA LOKA:
https://www.facebook.com/events/317681278571397/

KRANJ:
https://www.facebook.com/events/573693612839297/

TRŽIČ:
https://www.facebook.com/events/287125681641899/

KOPER:
https://www.facebook.com/events/202692846799765/

PTUJ:
https://www.facebook.com/events/1622813754695749/

IZOLA:
https://www.facebook.com/events/202692846799765/

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.7.2016 6:00:41   
Storžek3
bibabuba12 user posted image

ima mogoče katera kakšno fajn aplikacijo za spremljanje nosečnosti na mobitelu? Jaz mam eno pa mi ni preveč všeč.

(odgovor članu Lucka_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.7.2016 8:13:48   
diamantina
Zdravo!

Bibabubauser posted image . Držim pesti za vašo družino.

Newgirl, prvi pregled ti pripada od 8. do 10. tedna in bi te morali naročiti prej. Zakaj bi plačevala samoplačniško, če to ni potrebno? Ne razumem ginekologov oz. sester, ki tako naročajo, ko pa sami vedo, da ne bi smeli.

Srček se je pri moji prvi nosečnosti videl v 6t in 3d, tako imam na slikici napisano. Še zdaj imam vse shranjeno in je prav lepo pogledat nazaj. Se še spomnim, kako sem se spraševala, kako bosta videti, zdaj sta pa že tako velika fantka.

Včeraj sem izvedela datum za NS, 18. 8. imam in se že veselim.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.7.2016 8:15:10   
diamantina
Aplikacije - eh, brezveze, uživaj v nosečnosti tako, čisto naravno. Sama najbolje veš, kako ti je ... kako bo ena aplikacija pametnejša od tebe ... user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.7.2016 8:26:11   
Storžek3
Tole bo, če bo vse po sreči moj tretji otrok in ne potrebujem aplikacije zato da bi mi dajala kake nasvete ali kaj jaz vem kaj. Rada pa bi, da mi šteje tedne in kako slikico kako se trenutno razvija, meni je to fuuul zanimivo, čudež življenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
26.7.2016 8:47:44   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Tole bo, če bo vse po sreči moj tretji otrok in ne potrebujem aplikacije zato da bi mi dajala kake nasvete ali kaj jaz vem kaj. Rada pa bi, da mi šteje tedne in kako slikico kako se trenutno razvija, meni je to fuuul zanimivo, čudež življenja user posted image

Ja enako. Jaz bom jutri 8. teden user posted image Glede aplikacije pa ne vem. Jaz imam Windows Phone, tako da za ostale ne vem kaj obstaja.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.7.2016 10:16:35   
Akajni
Pri kom si se pa naročila? Jaz nekak v Dravlje nočem, imam se travme iz IVF postopkov in nočem bit vec v uni čakalnici:) Jaz sem se po spletu naročila k Dr. Strah prejšnji teden, a se nisem dobila odgovora. Ne vem, kolk prej se je sploh treba naročit, da ne bom slučajn kaj zamudila....

< Sporočilo je popravil Akajni -- 26.7.2016 10:17:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 396
26.7.2016 10:33:27   
newgirl
diamantina tocno to. Ko sem jo vprasala, ce me ne bi narocila kaj prej sem dobila odgovor, da ce gre za zeleno nosecnost, da potem ni potrebe, da bi prej hodila user posted image . Kot da to, da je zelena pomeni tudi da je zdrava in nepotrebna spremljanja, potem je pa itak vseeno ce me sploh ne naroca na pregled in grem marca direktno v porodnisnico.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 397
26.7.2016 12:05:53   
shybaby
ja eni kr nekej po svoje delajo. jest sm klicala in mam prvi pregled v 10 tednu in sicer 24.8. zdej sm v 6 tednu tk da se bom še načakala. so se pa zdej začele rahle slabosti.

(odgovor članu newgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.7.2016 13:14:21   
Maxxi
Pozdravljene Marčevke!

Dva dni nazaj, sem tudi sama dočakala user posted image . Zame je to čisto nova izkušnja, zato sem še malce zmedena glede vsega. Povrhu vsega pa še živim v tujini, kjer sem prikrajšana za čveke in nasvetov mamic, babic in prijateljic. Zato sem našla vas :)
V petek se odpravljam na dopust, takoj zatem pa sledi prvi pregled. Glede na datum prvega dne zadnje M, mi spletni koledarčki kažejo PDP 28.3.2017
Se tipkamo in beremo :)

Lp

(odgovor članu shybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.7.2016 14:56:28   
diamantina
Akajni, jaz sem se na NS naročila pri dr. Zupanc v Celju, ki je hkrati moja G, dobila sem pa tudi seznam zdravnikov, ki delajo NS, ampak samo za štajersko regijo, zdaj ne vem, od kod si, mogoče ti lahko dam kakšen kontakt.

Newgirl ... to je pa malo čudno, tudi če je zaželena nosečnost, imaš pravico do prvega pregleda pred 10. tednom ...

(odgovor članu Maxxi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?