|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
26.7.2016 15:19:24   
Bibabuba12
Ginekologi sami presodijo kdaj je cas za prvi pregled. In to je pri vecini, ce ni predhodnih tezav nekje med 8. in 10. tednom. Ker se takrat zares ze vse vidi. Ne narocajo dosti prej, ker obstaja verjetnost, da je bila zanositev kasneje in potem je plod ali manjsi, ali ni srcnega utripa, ali je prazna gestacijska vrecka in potem se samo panicari. Tako ali tako se pri ss ne da nic pomagat, tudi ce bi imele pregled vsaki dan od trenutka, ko se zagleda user posted image na testu. Slisi se kruto, ampak tako je. Js razumem neucakanost in zeljo po cimprejsnjem pregledu, ampak ginekologi vecinoma res ne narocajo dosti prej, ce ni bilo predhodnih tezav. Tako da kar malo potrpet in potem ko boste videle svoje pikice bodo te ze imele rokice in nogice in bo se toliko bolj vznemirljivo. user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.7.2016 16:17:16   
Storžek3
Meni so se pa danes začelu krči taki kot pri M. upam da je vse ok. Se ne spomnim tega iz prvih dveh nosečnosti, zato me malo skrbi. Še katera s krči v 5. tednu? Mogoče je samo opomin, da moram več počivat.

Glede pregledov pa ne vem, moj vedno naredi en pregled v enem 6. Tednu, da potrdi nosečnost, potem pa še v 8. ali 9. da pogleda srček. Žal pa je na dopustu in grem v dravlje, ker potem grem pa jaz na dopust in bi bil prvi uz že blizu nuhalne.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.7.2016 20:00:14   
mimi_ka
Evo punce, pregled za mano. Žal slabe novice. Utripov ni bilo več, plodek se je nehal razvijati že pred kakim tednom. Že včeraj sem zaslutila, da je nekaj narobe, ker sem popoldne imela rahle bolečine v trebuhu in potem se je pojavil še krvav izcedek, ki ga do včeraj ni bilo. Zdaj moram do petka počakati, če se bo samo sčistilo, če ne imam v petek čiščenje v bolnici.

Tako, jaz vas žal zapuščam, držim pa pesti za vse vas in vaše pikice, da bi pridno rasle. Srečno, punce! In hvala za vso podporo.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.7.2016 20:08:14   
Bibabuba12
Joj mimi_ka, resnicno mi je zal. user posted image Pa tako zelo sem stiskala pesti zate. Tokrat bi moral biti najin cas. No pa zgleda, da se ni namenjeno. Bom drzala pesti, da se naslednjic izide po tvojih zeljah. Pravijo, da v tretje gre rado, tako da upamo da bo tudi pri tebi tako.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.7.2016 20:27:23   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Evo punce, pregled za mano. Žal slabe novice. Utripov ni bilo več, plodek se je nehal razvijati že pred kakim tednom. Že včeraj sem zaslutila, da je nekaj narobe, ker sem popoldne imela rahle bolečine v trebuhu in potem se je pojavil še krvav izcedek, ki ga do včeraj ni bilo. Zdaj moram do petka počakati, če se bo samo sčistilo, če ne imam v petek čiščenje v bolnici.

Tako, jaz vas žal zapuščam, držim pa pesti za vse vas in vaše pikice, da bi pridno rasle. Srečno, punce! In hvala za vso podporo.

Žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.7.2016 20:28:38   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Joj mimi_ka, resnicno mi je zal. user posted image Pa tako zelo sem stiskala pesti zate. Tokrat bi moral biti najin cas. No pa zgleda, da se ni namenjeno. Bom drzala pesti, da se naslednjic izide po tvojih zeljah. Pravijo, da v tretje gre rado, tako da upamo da bo tudi pri tebi tako.

Ja nimaš kaj, tako pač je življenje. Sva se pa odločila, da v tretje ne bova več poskušala in izzivala srečo. Glede na to, da nisem med mlajšimi in da že imava enega sončka, sva se odločila, da bova sprejela to kot nek glas od tam zgoraj, ki nama očitno hoče nekaj sporočiti. Po pravici me je to načrtovanje in vsa ta borba za plusek, ki je trajala več kot leto dni, pa dva splava, čisto izčrpala in nimam več ne želje ne moči to nadaljevati. Bomo uživali v troje z najinim sončkom in bili hvaležni, da smo zdravi in srečni, ker marsikdo niti tega nima. So me različne situacije v življenju naučile, da je treba biti hvaležen za to kar imaš, ker že jutri je lahko drugače.

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.7.2016 20:52:32   
hope86
Mimi_ka zelo mi je žal. Drži se, pošiljam ti objemček user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.7.2016 21:23:35   
newgirl
mimi_ka zelo mi je zal za izgubo male pikice user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem stiskala danes pesti zate, a zna biti zivljenje res kruto user posted image tebi in tvoji druzini zelim vso sreco na nadaljni zivljenski poti in naj vam bo vsak dan s soncem obsijam

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 408
27.7.2016 6:41:50   
Storžek3
mimi_ka zelo mi je žal user posted image Sploh ne vem kaj naj ti napišem..verjetno ni besed ki bi ti pomagale..

(odgovor članu newgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 409
27.7.2016 6:52:38   
diamantina
Mimika, žal mi je. Jaz sicer v glasove od zgoraj ali od kjerkoli ne verjamem, ampak če sta se s partnerjem odločila raje več ne poskušat, je to prav tako pogumna odločitev. Mogoče si tudi premisliš, kakorkoli pa boš naredila, ti želim veliko sreče in vsega dobrega v življenju.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 410
27.7.2016 10:43:24   
roželjubka
Živjo dekleta!

Mimika, zelo mi je žal zate, upam da se vse dobro izide na koncu!

Končno, tudi za mano prvo pregled! PDP ostaja 4.3.2017, moj otročiček je 1,92cm velik, kar ustreza 8t3d, kar je rahlo manj, kot dejansko stanje 9t1d. Skratka, nogice ima, rokice tud, srček bije, tako da zaenkrat vse BP user posted image
Jutri imam še laboratorijske preiskave, potem se naročim na nuhalno.

Midva sva tako vesela... Sva gledala slikico in se smejala, res lepo je gledat svoj "produkt" user posted image user posted image

Se kmalu tipkamo!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
27.7.2016 12:27:21   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

A daj mimi_ka, pa ne že spet noooouser posted image Tako mi je hudo zate.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
27.7.2016 16:04:01   
chilika
Jaz sem se naročila tukaj in prejemam 1x na teden mail z razvojem ploda: http://www.mamanatural.com/pregnant/

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.7.2016 16:05:50   
chilika
mimi_ka, drži se :(

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.7.2016 19:25:19   
banana88
Živijo bušike in mamice 😊
user posted image
Sem mlada mamica nadebudnemu enoletniku in prejšnji teden sva z dragim zagledala 2. Plusek 😊😊user posted image user posted image
Sicer prvega pregleda še nisem imela, naj bi bil PDP 29.3.,

Prva nosečnost je bila super (no, kar pestra ampak sem na vse gledala pozitivno 😉)... počutje je ok, malo mi je slabo, samo nič hujšega 😉 sem noseča 5t in imam že fajn viden trebušček... isto je bilo pri prvem (sicer sem res bolj drobna).... tako da ne vem če bom lahko skrivala do 3m...

Je pa tale plusek pokukal prav včasu ko naj bi začela novo službo, tako da upam da jih ne bo preveč zmotilo 😉 se ne obremenjujem preveč, važno da so naše pikice ok 😊 se tipkamo 😉

(odgovor članu chilika)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.7.2016 22:20:25   
Sofie
Hojla.

Jaz imam jutri prvi pregled pri mojem G. Komaj čakam. Upam, da bo vse ok in da se potem malo sprostim. Imam pa tudi že datum za NS, ko bom v 13. tednu.

Lp,
Sofie

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.7.2016 8:14:53   
Akajni
Sophie, a to si sama želela šele v 13. tednu, ali je pač tako naneslo? Ker jaz bi rada šla čimprej:)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.7.2016 9:41:26   
petricka
Ojla.
Kako kaj?
Končno sem dobila datum za pregled (17.8.), to bo nekje 8-9 teden.
Zadnje dneve me malo matra slabost, ki se vleče čez cel dan. Drugače sem o.k.
A je imela katera probleme s folno kislino? Navadno sem jo jemala zjutraj (Prenatal), mi je bilo včasih tako slabo, da sem bruhala. Zato jo sedaj jemljem zvečer, pa mi včasih tudi ne pade najbolje.Mogoče bi jih mogla menjat. Katere priporočate?
In še to, kdaj povedat širši družini, da pričakujete? V soboto gremo na dopust in bi sinovoma povedala, da bosta dobila bratca ali sestrico. Razmišljala sem, da bi počakala prvi pregled, a fanta nista neumna in dosti sprašujeta (zakaj ne delam nekaterih stvari, zakaj mi vedno nosita težke stvari...)
Kaka ideja?

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.7.2016 10:58:51   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: Akajni

Sophie, a to si sama želela šele v 13. tednu, ali je pač tako naneslo? Ker jaz bi rada šla čimprej:)

Ubistvu takrat bom noseča 12 tednov oz. v 13. tednu. Zbirat pa nisem mogla kej preveč ker Pušenjak dela samo ob torkih.

(odgovor članu Akajni)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.7.2016 11:13:05   
banana88
Petricka jaz jemljem Feminion 1, zadovoljna, tudi v 1. Nosecnosti mi je najbolj odgovarjala...
sirsi druzini bova povedala po NS....

Drugace je pa normalno da se dela bns od 10-13 teden... 1. Sem bila cisto neucakana, sedaj mi pa ni panike tudi ce bom morala malo pocakati 😉

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.7.2016 11:57:40   
roželjubka
ojla!

Jaz moram čez celo nosečnost jest folno kislino... Mi je G rekla, zaradi splava prvič.... Čeprav sem že kar malo naveličana teh tablet user posted image
A vas kej muči prehrana? Jaz se tako trudim jest zdravo, pa mi toliko stvari smrdi, da sem prav zbirčna ratala... Samo jogurte pa kislo bi jedla, pa kruh...

Danes sem šla dat urin in kri, sem komaj zdržala na tešče, mi je blo tko slabo user posted image

Pa na nuhalno sem se tudi naročila, kar k Strahovi...

Lep dan punce!user posted image

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.7.2016 12:02:30   
banana88
Oh jaz sem pa dobila datum za 1. Pregled.... konec avgusta... se pravi, da bom noseca ze 11 tednov 🤐to mi pa lih ni vsec, ker se moram narociti se k Strahovi, pa se uvajanje v vrtec imamo takrat.ohjoj, polno glavo imam vsega 😊

(odgovor članu roželjubka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.7.2016 12:03:29   
banana88
Roželjubka, jaz sem v 1. N jemala folno vsak dan..do poroda in še potem-zaradi dojenja... jemala sem Femibion1 in 2.... se navadiš 😊

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.7.2016 12:14:37   
Sofie
Jaz sem imela danes pregled še pri mojem G. Dete pridno raste. Zdaj naj bi bil velik že 21mm. Glede na današnji UZ sem noseča 8t5d in mi je PDP prestavil na 4.3. Bomo videli kaj bodo na nuhalni povedali.

Za folno pravi da naj jem do NS. Potem lahko neham. Folna nima namreč nič s splavom. Imam tudi jaz enega že za sabo.

Je pa moj G super. Me ne takoj nahrulil zakaj sem zapravljala 35€ ker bi mi on tut prej UZ naredil. Ker on pač ne špara s temuser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 28.7.2016 12:16:18 >

(odgovor članu banana88)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.7.2016 12:43:58   
Storžek3
sophie super za lep pregled!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?