Ribica **
|
Sem sicer nekaj mesecev pred vami, pa vseeno - 5 dni razlike po UZ in ZM ni nobene panike. Pri meni so bila na morfologiji odstopanja za 3-7 dni glede na PDP (ki je po mojem mnenju itak določen prezgodaj glede na O, ker imam daljše cikluse), pa je vse ok. Tako da do en teden odsotopanja ni nobene bojazni, da to pomeni SS. Pri meni ni bilo nobenih opozorilnih znakov za SS, tudi znaki so vsi bili, edino trebuh kar naenkrat ni bil več napihnjen. Če ne bi bilo minimalnega krvavega izcedka, ki bi ga čisto lahko tudi spregledala, če ne bi bila vsakič pozorna na wc-ju, ne bi opazila ničesar. Po zadnji M sem bila noseča 9t, Uz je pa pokazal, da je plod velik za 6t in brez utripa, verjetno se že kak teden ni razvijal takrat; razlike je bilo tako kar za tri tedne, zelo verjetno pa je bila tudi takrat O kasneje in je bilo dejanske razlike nekje dva tedna, ampak vseeno preveč, da bi bilo upanje, da se "bo srček že še videl". Razen tega, da verjameš, da bo vse ok, nimaš kaj ... sicer bi jaz vseeno bila pozorna na dvigovanje težkih stvari, se izogibala kaki čudni hrani, vsekakor pa bi jemala folno, meni je G rekla, da naj jo jemljem do izvidov za toksoplazmozo.
|