|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
20.7.2016 10:40:25   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: hope86

Punce živjo, še na nova, ki pričakuje v začetku marca:) danes sem imela prvi UZ, kjer sem prvič videla malo pikico 8,4 mm in utripke srčka.noseča sem 6t5d po UZ in 7t3d po zadnji M.drugače sem mamica triletniku, ki je prav v teh dneh praznoval svoj rojstni dan :)punce mirno in srečno nosečnost vsem in se še tipkamo :)

Ful smo vse blizu kar se PDP-ja tiče. Jaz sem danes točno 7t glede na UZ (glede na ZM pa 7t5d). In moja pikica je bila pri 6t5d velika 7,7mm.

Očitno bo začetek marca res pester user posted image Bo gužva v porodnišnicahuser posted image

Sofie, kdaj pa ti je izračunal rok?

8.3.2017

Pa tebi?

Nič mi ni še računal, ker zadnjič sem bila na pregledu v bolnici pri dežurnem. Je samo omenil, da je glede na velikost nekaj dni manjše kot po ZM. V torek imam šele pregled pri svojem G in bom izvedela več, če bo vse ok takrat.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.7.2016 11:21:35   
Bibabuba12
Kolk sem vam fous da ze kar srcke poslusate in pikice gledate, js bi tudi! user posted image Ampak morem zdrzati se dva tedna skoraj, ker prej nocem iti, ker me je strah da se nic ne bo videlo. Bomo videli. Sem pa tako napihnjena, da se mi ze prav vidi, da imam dodaten trebuscek, ceprav nisem med suhicami. Samo se cakam, da na sihtu pogruntajo. Se dobro, da sem samo se do petka v sluzbi, potem me pa tri tedne ne bodo videli in me noben ne bo mogel pogruntat. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.7.2016 11:38:29   
srček..
jaa, bom user posted image user posted image

kako ste kaj s slabostjo?

Jaz skoraj pa nič ali je še zgodaj..mislim da sem začetek 6t, ampak sem pa fuul napihnjena,že imam trebušček user posted image

< Sporočilo je popravil srček.. -- 20.7.2016 11:39:15 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.7.2016 12:10:28   
Vanja R.
Haj

Danes sem bila na prvem UZ in vse ok, samo vas zapuščam in se pridružujem februarkam :-D

Vse lepo vsem user posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 329
20.7.2016 12:19:42   
hope86
mimi_ka hvala :) meni ni še določil pdp, ker je bilo danes še prehitro za 1.uradni pregled.moj g.namreč naroča šele ob dopolnjenem 9.t, vendar me je sestra zaradi dopustov naročila malce prej.samo povedal mi je, koliko je velik plodek in da se vidijo utripki.mislim pa, da okoli 5.3.zadnjo m sem imela 29.5.pa ti?in ja, Sofie, bo gužva v porodnišnicah ja :)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
20.7.2016 12:26:13   
hope86
Slabost je pa pri meni malček prisotna, predvčerajšnjim sem tudi 1.bruhala :)mi je kar smešno, ker nisem še nikoli prej imela takšne izkušnje. aja, še to sem pozabila povedat, da sem tudi sama že imela poleg zelo lepe nosečnosti, katere rezultat je krasen fantiček, še dve neuspeli nosečnosti. ti dve sta se žal končali z abrazijo v 8.tednuuser posted image .tako, da srčno upam, da je to ta otroček, ki ga vsi trije čakamo.lp

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 331
20.7.2016 13:00:13   
mimi_ka
Oooo hope86 tudi ti imaš za sabo take slabe izkušnje user posted image mi je žal res, da se to dogaja. Jaz imam tudi en ss za sabo, tako da te zelo razumem, kako se počutiš in kako nestrpno pričakujete pikico. Ampak tokrat bo vse ok, mora bit user posted image

Moja zadna m je bila 30.5., tako da sva zelo blizu, ampak verjetno bom malo za tabo glede na to, da je plodek očitno malo manjši. Bomo videli, kaj bo povedal moj G v torek. Tudi moj ne naroča pred 9. tednom. Jaz imam prej pregled zaradi kontrole po krvavitvah. Upam, da bo vse ok.

Drugače pa znakov nimam posebnih, razen bolečih prsi in napihnjenosti. Pa rahle bolečine v trebuhu imam občasno.

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 332
20.7.2016 13:01:03   
srček..
hope86, kateri teden si?
Jaz tudi za sabo imam neuspeh ki se je konačal s SS v 10t user posted image
Ampak takrat je bila krvavitev,hude bolečine in krči..a ko je bil začetek nosečnosti sem ves čas user posted image

Zdej, zaenkrat nimam slabosti, upam da tokrat bo vse ok user posted image ne smem se pa preveč veselit ker slabosti še ni,mogoče komaj prihajajo user posted image
Nimam redne M,ampak pri prvem UZ piše da sem 5t, sedaj se pravi začetek 6t user posted image bomo videli

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 333
20.7.2016 13:31:31   
hope86
Srček, ne skrbi, ker nimaš slabosti.bodi vesela.to ni nobeno merilo za upešno ali neuspešno nosečnost.jaz naprimer nikoli do sedaj nisem imela slabosti, v uspešni nosečnosti nič in tudi v neuspešnih nič.tokrat sem prvič občutila, kaj je sploh tale "nosečniška slabost".tudi jaz sem v obeh neuspelih nosečnostih imela rjave izcedke, ki so opozarjali na to, da nekaj ni ok.drugače pa izcedki niso nujno opozorilo za nekaj hudega.lahko nastanejo samo zaradi tega, ker maternica raste in žilice pokajo. aja, sem pa v 7.tednu, natančneje 6t5d user posted image .lp

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 334
20.7.2016 13:40:43   
hope86
Mimi_ka ja midve sva pa res blizu.a tebi je že napovedal pdp?kako si s krvavitvami?upam, da kmalu popolnoma prenehajo in da se nehaš sekirat :)pa naj ti čimprej mine do naslednje kontrole :)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
20.7.2016 13:42:47   
srček..
hope86, bomo videli kaj bo pri meni mogoče komaj bodo začele slabosti user posted image
Ni važno, če treba z veseljem bom bruhala user posted image samo da bo vse dobro z mojo pikico
user posted image

Drugače prsi itak imam ogromne, zdej da niti ne govorim, pa napihnjena sem dosti in spim vsak dan popoldan obvezno kake 3 ure pa še po noči brez težav...samo zeham in spančkam user posted image

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 336
20.7.2016 14:03:26   
hope86
Tudi jaz, srček, rade volje bruham dan in noč, samo, da bo vse ok.še rajši pa seveda vidim, da bi se počutila dobro, ker imam doma 3 letnika, ki potrebuje veselo in razigrano mamico, in ne tako utrujene in s slabim počutjem hehe.sem pa zadnje dni tudi jaz zelo utrujena in bi kar spala in "joške" imam tudi že kar velike in polne :)

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 337
20.7.2016 16:42:58   
Sofie

Meni ni nič slabo. Res pa da mi hrana ne paše kej preveč....nasploh spravim vase bolj majhne porcije. Trebuščka še ni in upam da tako še nekaj časa ostane.

Imam pa težave s spanjem. Zbujam se ob 6h in ne morm nazaj zaspat. Zdej sem že dva dni ful utrujena, bi kar spala popoldne.

Danes sem spila dve skodelici kave, brez ne bi preživela v službi. Upam da je to ok. Imam že nasploh nizek pritisk in res ne bi rada kje omedlela.

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 338
20.7.2016 19:41:52   
Storžek3
Ojla punce!
Evo tudi jaz zagledala user posted image . pdp bo konec marca ali začetek aprila, bom videla kako mi bo G izračunal. Bo pa to, če bo vse po sreči, tretji otroček user posted image Vedno sem si želela tri, upam da se uresniči.

Znakov nimam nobenih. Vsaj zaenkrat user posted image
Dojela pa tudi še nisemuser posted image sploh mi ni jasno user posted image

Lepo nosečnost želim vsem marčevkam in zdrave otročke!
Na fb se vam pridružim po nuhalni.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.7.2016 22:18:16   
hope86
ajoj srček, jst sm mal narobe prebrala tvoj post. sm razumela, da se sekiraš, ker še nimaš slabosti.ti si mislila pa najbrž povedat, da se ne moreš prehitro veseliti, da ni slabosti, ker lahko še pridejo:)prehitro sem prebrala hihi :)zato tist odgovor, da slabosti niso merilo za uspešno nosečnost.bom drugič bolj natančno brala ok?lp

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 340
21.7.2016 10:02:30   
diamantina
Zdravo!

Tudi jaz se veselim pregleda v ponedeljek, mi pa res hitro mineva tale nosečnost. Znakci so, seveda, ampak se mi zdi, da že malo jenjajo, vsaj zaprtost se je zdaj upam da končala. user posted image Slabo pa mi je samo tu in tam še in upam, da se tudi ta končuje. Vsaj v prejšnjih nosečnostih je bilo podobno. Lahko rečem, da sem imela pri vseh treh iste znake na začetku. Drugače sem kar aktivna kar se gibanja tiče, ker tudi kar precej fizično delam in zaenkrat mi to ne dela kakšnih težav. Se mi pa trebuh že kar pozna, pa prsi so se vidno povečale, ker nimam ravno bujnega oprsja in se vsaka sprememba pozna.user posted image
Po mojih izračunih sem v 8. tednu, 7t in 5d, bomo pa videli, kaj bo pokazal UZ.

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 341
21.7.2016 18:00:21   
roželjubka
pozdravljene vse!

Jaz pa imam pregled v torek, že komaj čakam, oz. sem močno na trnih...

Imam pa eno drugo težavo in sicer gibanje... Do sedaj sem bila kar aktivna, vsak drugi dan ali vsaj 3x na teden sem šla tečt ali na kolo... Zdaj pa zaradi slabosti nič ne morem počet in se bojim, da bodo moji kilogrami kar nahajali. Še posebej se bojim zato, ker sem pred 3mi leti shujšala 20 kg in jih ne želim nazaj... user posted image

Kako ve skrbite za svoje nosečniške postave? Jaz sem kar malo paranoična, priznam...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 342
21.7.2016 18:18:33   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: roželjubka

pozdravljene vse!

Jaz pa imam pregled v torek, že komaj čakam, oz. sem močno na trnih...

Imam pa eno drugo težavo in sicer gibanje... Do sedaj sem bila kar aktivna, vsak drugi dan ali vsaj 3x na teden sem šla tečt ali na kolo... Zdaj pa zaradi slabosti nič ne morem počet in se bojim, da bodo moji kilogrami kar nahajali. Še posebej se bojim zato, ker sem pred 3mi leti shujšala 20 kg in jih ne želim nazaj... user posted image

Kako ve skrbite za svoje nosečniške postave? Jaz sem kar malo paranoična, priznam...

Sej do 12. tedna nekje slabosti minejo. Jaz sem zadnje dni malo bolj utrujena, se pa nekako 4x na teden spravim vsaj na lokalen hrib. Ta vikend bova šla pa nekam bolj zares v hribe, ampak pač bolj na izi.

Če bi mi bilo slabo bi pomoje s težavo kam šla...sploh v tej vročini.

(odgovor članu roželjubka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
21.7.2016 21:58:37   
srček..
hope86, ni panike user posted image se mi je zdelo da si prehitro prebrala, vse ok!

Jaz tudi komaj čakam drugi pregled..prvi sem imela prejšnji teden na uz je pisalo 5t 2d +-10
Naročena na naslednji 3.8 user posted image
Slabosti ni, zaenkrat, napihnjena, prsi pol metra user posted image zaprta pa vsako tolko spijem Mg Donat pa je v redu.

Prej sem se ful ukvarjala športom, zdej sem se malo umirila..grem na hitro hojo pa te dni vsak dan zjutraj zgodaj plavanje v morju ob 6 zjutraj,ker mi ful paše tudi za rehabilitacijo po zdravljenju z rakom...bomo kar nadaljevali plavat user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 344
21.7.2016 22:01:25   
srček..
ja pa utrujena sem tudi jaz dosti, in user posted image samo spala bi user posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.7.2016 8:57:22   
hope86
jaz sem tudi tako utrujena, najbolj pololdan, da lahko samo ležim in tv buljim :)drugi pregled imam pa šele 22.8. zaradi dopustov.pa saj bo hitro minilo, malo na morje vmes.aja punce, zanima me ali so kake omejitve pri kopanju v morju, bi morala biti na kaj posebej paziti?lp

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 346
22.7.2016 11:58:02   
srček..
hope86, danes sem tese spomnila in kaj smo pisale, mi je bilo zjutraj slabo user posted image
Sem mislila da bom bruhala, ampak nisem user posted image sem rekla eto ti zdej user posted image

Mi živimo na morju...jaz se moram kopat brez morja ne morem živet user posted image

Jaz mislim da če se dobro počutiš, nimaš hudih bolečin in ne krvaviš se lahko komot kopaš...vsaj je to moje mnenje user posted image
Tak ko se počutiš, tako se obnašaš pa bo vse ok user posted image

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 347
22.7.2016 12:51:40   
Storžek3
hope86 mislim da se lahko normalno kopaš in ne rabiš nič skrbet. Tudi jaz se čist normalno kopam.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 348
22.7.2016 17:48:57   
borboletta
Zivjo,
no naju je pa presenetil pozitiven test, sploh nisva planirala, ampak to ali bova obdrzala sploh ni bilo vprasanje.

Zadnjo menstruacijo sem imela 17.6. In glede na cikel mi kalkulator pravi da je PDP 26.3.2017 :) 4.8. imam prvi pregled in sem zelo neucakana saj sem malce zaskrbljena. 1. razlog je da so mi pred cca. mesecem dni postavili diagnozo astme, partner pa je sladkorn bolnik tipa 1, s trenutno malce visjim povprecjem sladkorja, kar je lahko dejavnik za nepravilnosti, tako da pridno stejem ure do pregleda, da mi ginekolog ppve, da je vse ok. Imam rahlo slabost, joske me pa noro bolijo. Zadnjih nekaj dni imam obcutek kot, da sem napihnjena, sem pa sumila ze pred izostankom M da se nekaj dogaja.

Zacetni sok, je hitro nadomestilo veselje in tudi sama ze brskam za opremo :D

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 349
22.7.2016 19:22:23   
mimi_ka
borboletta čestitke!
Glede na to, da vaju je plusek preseneti in imaš zdravsvene težave, ti svetujem, da začneš takoj jemati folno, ki je pomembna pri razvoju ploda v prvih tednih. No seveda, če morda še nisi user posted image

(odgovor članu borboletta)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?