|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
22.7.2016 19:23:35   
mimi_ka
Radenska kako pa si ti? Če se prav spomnem, si imela pregled v četrtek. Je bilo vse ok?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.7.2016 19:40:49   
hope86
Borboletta, česttitke za plusek :)no rada bi ti povedala, da tudi mene matra alergijska astma in v nosečnosti je zelo pomembno, da ostane pod kontrolo.Zato ti svetujem, da, če še nisi, pokličeš svojega pulmologa, da ti pove ali so zdravila, ki jih jemlješ dovoljena v nosečnosti.jaz sem prej naprimer jemala seretide, ko sem začela delati na user posted image pa sem se posvetovala z zdravnikom in mi je predpisal Budiair jet, ki ga lahko nosečnice jemljejo celo nosečnost. No, to je samo moj nasvet, je pa tako, da se je meni astma, ko sem bila noseča s sinčkom popolnoma umirila in celo nosečnost nisem rabila nič zdravil.Sedaj sem pa 1.mesec jemala Budiair, potem pa nisem rabila več nič.LP

(odgovor članu borboletta)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.7.2016 20:26:35   
Sofie

Včasih alergije med nosečnostjo mirujejo. Upam da bo tako tudi pri meni. Sploh, ker ne smem nič vzeti. Moram vprašat mojega G in osebno dr. kako reagirat v primeru težav.

(odgovor članu hope86)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.7.2016 22:54:37   
shybaby
Živjo punce. Še ena se javlja da je zagledala plusek. mava že enga navihančka k bo drug mesc star eno leto. na še enmu sva sicer delala ampak nisva mislna da se bo tko hitr prjel (po 2 mescih) glede na to da sva prvega delala skor en let. kokr sm računala sm zdej v 6 tednu, rok nej bi mela okol 19.3. za prvi predgled se še nism naročila k je g na dopustu tko da to pride na vrsto v pondelk itak pa naročajo pozno pr ns.
počutim se čist normalno k da sploh nism noseča, včeri mi je blo sicer mčkn slabo ampak nč tazga. isto k je blo v prvi nosečnosti k mi ni blo skor nč slabo. edin kar me skrbi so kile. pred prvo nosečnostjo sm velik telovadla, pol k sm zanosila pa sm kr nehala in itak so se kile nabrale. zdej mi je glih ratal spet nazaj v ritm pridt pa sm spet zanosila. zdej morem pa nekej najdit da bom vsaj mal zaustavla te kile k drgač bom res k kit.
no pa da ne bom predolga uživajte v nosečnosti in nej vam hitro minejo dnevi do pregledov.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.7.2016 7:35:42   
borboletta
Začela sem jemat Tifol takoj naslednji dan, pa A-Z mama iz DMA, pa D-vitamin, magnezij... Sem bila pa ravno včeraj pri pulmologu in mi je Foster zamenjal za Pulmicort (ta naj bi bil potrjen da je ok za nosečnost). Kontrolo glede astme imam čez 3 mesece, sva se pa dogovorila da po potrebi pridem prej (za nosečnice sploh ne komplicirajo). Sicer je rekel, da je možnost, da se mi astma celo izboljša.

V bistvu me pa astma najmanj skrbi, bolj me od partnerja sladkorna, ker je imel zadnje povprečje 10.5, kar pomeni da je večja možnost za genetsko napako v spermi.... Sva bila konec junija pri njegovi diabetologinji in nama je odsvetovala naraščaj ravno zaradi velike možnosti, da bi bilo kaj narobe, jaz pa njej da nič ne planirava, pa evo :D.

Čestitke pa vsem tudi iz moje strani :)

(odgovor članu shybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.7.2016 8:46:59   
mimi_ka
borboletta nisem vedela, da je sladkorna bolezen tako nevarna user posted image Upam da bo kljub vsemu vse ok s pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 356
23.7.2016 10:32:54   
borboletta
Ja zal, lahko pride do genetskih napak, če je višje povprečje sladkorja je pa možnost še večja.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.7.2016 10:37:40   
srček..
borboletta, čestitke in dobrodošla!

Želim ti lepo in zdravo user posted image

Jaz te razumem, glede težav z zdravljem, ker sem jih tudi sama dosti imela....ampak upam da bo vse ok drugo ne preostane kot bit pozitivan in upat na najbolje!

Neposredna povezava do sporočila: 358
23.7.2016 12:44:20   
newgirl
pozdravljene nosecke user posted image pridruzuje se vam se ena marcevka user posted image najprej naj vsem cestitam in zazelim mirno mosecnost. Za naju bo to prvi otrocek, glede na ZM pa bi morala imeti rok okoli 19.3. prav tako kot pri shybaby, je tudi moja ginekologonja na dopustu in se bom na pregled lahko narocila sele v ponedeljek...upam da se me bo usmilila in me hitro narocila na pregled ker bi ze zelo rada videla svojo malo pikico na UZ-ju in dobila potrditev da je vse tako kot mora biti user posted image me pa malo skrbi ker sem v tem mesecu ko nisem se vedela da sem noseca opravila ortopan in dobila lokalno anestezijo pri zobozdravniku zaradi tezav z zobom, prav tako sem imela v petem tednu cezoceanski let. Pusenjak sicer pravi da gre na zacetku po principu "vse ali nic" in da naj ne bi pustilo posledic, me se vseeno skrbi user posted image
Drugace bruham (zaenkrat se) ne, mi je pa konstantno slabo, prsi imam trde, hrana in pijaca mi ne paset_a (malo sem tudi zgubila na tezi) in sem napihnjena kot kit user posted image
Se pa ze zelo veselim da bom lahko poklepetala z vami in si delila izkusnje user posted image sploh sedaj na zacetku ko je zame se vse novo in nihce od domacih (razen mamiuser posted image ) ne ve nic

< Sporočilo je popravil newgirl -- 23.7.2016 12:45:54 >

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.7.2016 13:06:08   
srček..
newgirl, super dobrodošla v user posted image in srečno tudi tebi!

Jaz in moj tudi pričakujeva najino prvo srečo in upava da tokrat bo vse ok user posted image

Ja res je lepo da z nekom lahko deliš izkušnje in mnenja pa da vse lepo uživamo v user posted image

user posted image

(odgovor članu newgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 360
23.7.2016 13:07:44   
srček..
mislim da ne bo nič od tega uplivalo na razvoj user posted image

ne sekiraj se! user posted image

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 361
23.7.2016 14:33:50   
diamantina
Ojla!

Upam, da boste in bomo vse ne glede na težave, uspešno donosile in rodile zdrave otroke.

Mene pa kar fajn matrajo boleče prsi ... komaj spim na trebuhu, zdaj me pa res bolijo že več kot mesec in to kar orng. Včeraj me je povrhu še glava fejst bolela, pa nisem upala nič vzet. Vem, da lekadol načeloma ne škodi, ampak sem raje zadremala par kitic in je bilo malo bolje. Pojutrijšnjem imam pregled in že komaj čakam.

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 362
23.7.2016 14:42:25   
srček..
vse bo v redu in bomo lepo uživale z našimi user posted image user posted image

Jaz sploh ne spim več na trebuhu, že nekaj časa...ni šans...ful me bolijo prsi in so itak ble ogromne zdej da niti ne govorim.
Spim brez modrčka in ko vstajam iz postelje jih moram držat ker ko da imam uteži ki vlečejo dol...

< Sporočilo je popravil srček.. -- 23.7.2016 14:43:02 >

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 363
23.7.2016 20:24:15   
borboletta
Uf joski ja, jst nosim doma sportne modrcke, toliko, da je malo opore ni pa tiscanja. Obcutka, da mi joske vlece dol se pa tud jst ne morem znebit, o tem da mam brdavice skor 2x vecje splon ne bom 😂😂 Letos od feb. dokler nisem zvedla da sem noseca sem shujsala 15kg in si nakupila nove modrce in joj kok sem vesela, da nisem vseh starih pometala, ker mi iz novih joski kar kipijo ven 😂😂😂

(odgovor članu srček..)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.7.2016 19:45:18   
Sofie

Hojla.

Kako ste kaj? Jaz sem ok. Sva vročini ušla malo v hribe. Včeraj in danes mi je občasno rahlo slabo. Sploh če sem lačna. No zadnja dva dneva sem itak kar naprej lačna. Upam, da napad lakote hitro konča.

V naslednjem tednu imam spet pregled. Komaj čakam, da vidim pikici.

Kdaj boste povedale v službi, da ste noseče?

Neposredna povezava do sporočila: 365
24.7.2016 20:58:59   
diamantina
Sofie, pri meni že vedo user posted image Imam moža za šefa. user posted image

< Sporočilo je popravil diamantina -- 24.7.2016 20:59:18 >

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.7.2016 21:45:50   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Sofie, pri meni že vedo user posted image Imam moža za šefa. user posted image

Kul user posted image Mene pa kar malo skrbi kako boste preživela to novičko. Mi enega projekta pomoje ne bo uspelo do konca zaključit. No ja, nekaj bomo že stuhtali.

Neposredna povezava do sporočila: 367
24.7.2016 23:37:01   
indy84
PUNCE, KJE PA JE TEMA APRILČKI 2017 GLEDE NA TO BI MOGLO TO SEDAJ BIT :( JAZ TUDI ŠE ČAKAM NA user posted image POVEDALA VAM BOM ŠELE V PETEK,....LEPO BODITE

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.7.2016 9:28:32   
diamantina
Zdravo!

Pregled je za menoj. Videla sem srček, ki lepo utripa, dete pa je veliko 1,63 cm, kar ustreza točno dopolnjenemu 8. tednu. Za dva dni je mlajši, kot po ZM, kljub temu pa je G datum poroda pustila nespremenjen, 4. 3. 2017. user posted image Dobila sem še slikico in materinsko knjižico. Naslednji pregled imam konec avgusta, NS pa prav tako konec avgusta. Upam, da bo dete raslo brez težav tudi naprej. user posted image

Tako, zdaj ste pa še ve na vrsti z lepimi novičkami.

(odgovor članu indy84)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.7.2016 9:29:26   
diamantina
Indy, se verjetno še nobena ni toliko opogumila, ali pa še čakajo na pozitivni test. Lahko pa ti začneš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
25.7.2016 9:42:56   
mimi_ka
diamantina čestitke za pregled! Super, da je vse ok in si videla svojo pikico user posted image

Mene čaka jutri pregled..sem pa kar malo na trnih, kako bo. Po moje se mi bodo kar noge tresle, ko bom šla noter. Upam, da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 371
25.7.2016 9:48:12   
diamantina
Mimika, bomo vse držale pesti, naj te ne bo strah. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.7.2016 9:52:02   
mimi_ka
Hvala user posted image upam, da bo res pomagalo in da bom jutri slišala samo lepe novice user posted image Vsekakor vam poročam po pregledu. Imam pa šele ob 13.30, tako da se bom kar načakala.

Neposredna povezava do sporočila: 373
25.7.2016 10:42:59   
Bibabuba12
mimi_ka bomo jutri v mislih s tabo in verjamem da bo vse ok. Da bos videla svojo pikico in da bos videla srcek! Tokrat je tvoj cas za user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.7.2016 11:23:20   
mimi_ka
Hvala Bibabuba iz srca user posted image Tudi jaz upam na najboljše. Bi bil res čas, da tudi za nas posije končno ta sonček user posted image

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?