Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 9:46:51
|
|
|
|
Bibabuba12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Dobre ste, da zdevate tolk za teste, ker CB in digitalni CB sta draga kot zafran. Js sm kupla enega digitalnega samo zato, da ga bom naredila v primeru, da si mi na pocenskem z Ebaya pokaze lepa crtica. Sm raje nabavila paket 20ih testov za smesno male denarje. Itak so vsi delani po istem kopitu, tako da je vseeno al das 20E za njega, ali pa 20 centov. Tuki se pa ne strinjam .. bi lahko priložila svojo sliko viola Mullerjevega in te iz E-baya in ti lahko povem, da te iz E-baya so mi tud kr pokazale slabo črtico predn sm jo pričakovala, tko, da sm bla nad njimi ful razočarana ... KO sem bla res noseča mi je pa viola pokazu ornk črtico ta iz e-baya pa skor ne vidno Načeloma bi mogl bit isto narjeni ja, sam niso zasnovani isto - materiali in zato nekateri zaznajo še kr ene **** hormone ... se pravi NE tapravih ( beta HCG ) Meni se noben test do zdaj ni nikoli pokazal dveh crtic, ko nisem bila noseca. Pri testih, kjer se pojavita dve crtici, je dostikrat v igri kemicna nosecnost, kjer je HCG rahlo povisan, ampak tako hitro pade, da je, ko zakrvavis, ze HCG nazaj negativen in zato tudi na urgenci ne morejo potrditi nosecnosti. In to se zenskam pogosto zgodi, ampak ponavadi niti ne vedo za to, ce ne delajo testov pred pricakovano . Testa NIIKOL nism delala pred pričakovano M Pa ok, ti nisi, druge punce vecinoma delajo kaksen dan, dva, tri prej. Drugace lahko gre za kemicno nosecnost tudi ob izostanku . Ni nujno da so testi pozitivni zaradi drugih hormonov. Najveckrat gre ali za kemicno nosecnost ali pa kaksna zdravila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 10:02:58
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Vsem res najlepsa hvala. Za cestitke in za vse mesece, ko smo se skupaj bodrile, kako nam bo uspelo.. Nisem mogla biti tiho in res sem mogla povedat takoj dragemu. Sem mu rekla, da ne moreva jeseni z avionom na dopust (kot sva planirala) saj noseckam odsvetujejo lete. In mi kar ni verjel. In sem mu pokazala test in pravi, da mu se vedno nic ni jasno in zeli, da jutri narediva se enega skupaj.. ampak mi pa ze celi dan razlaga vse kaj bo in kako bo... Uglavnem, punce ki se trudite.. ne obupat. Pri meni je trajalo eno leto in je na koncu le uspelo s pomocjo tablet.. navijam se do konca za zelem seznamcek.!! Fuul ti privoščim in ti čestitam! Prvi otroček bo to, kajne? Tudi jaz čakam prvega in zadnjega. Upam, da nam kmalu uspe videti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 10:29:59
|
|
|
|
aja2
|
Nikakor nisem hotela katere koli od vas uzaliti, ker sem bila tudi sama dosti krat razocarana, povedala sem svojo "zgodbo", ce pa se je katera nasla v njej.......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 10:38:36
|
|
|
|
Ashatan
|
Test sem naredila danes in je negativen. Frustrujajoče, glede na to da sva bila ves mesec pridna in ne samo okoli O. Ampak tako to pač je, saj je pričakovano da ne bo šlo ali pa vsaj ne zlahka. Ne pa me še obarvati rdeče, javim ko pride . Danes ali pa jutri, se mi zdi, da me je že navijati začelo.... Teste pa smo vse že kdaj noseče delale v nedogled in vse možne različne naenkrat, samo da smo videle tisto magično črto. Mislim, da jih v povprečju naredimo več ko smo noseče kot takrat, ko jih delamo ko nismo Sem si malo prej izposodila knjigo Kaj pa vidva čakata, pa da vidim tole
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 11:15:17
|
|
|
|
Sofie
|
No jaz pa nikoli ne delam testa prej. Ne vidim smisla. Pa ne zaradi denarja, ampak ker je lahko O kasneje in res ne vidim razloga da bi se obremenjevala vnaprej. Če bi me zanimalo bi šla potem vsaj na krvnega. Itak pa ima vsak svoj sistem. Men pač moj paše Aja pa BC mini je meni 2x pokazal narobe. Obe črtici sta bili lepo vidni. Krvni test pa negativen. Sem vse teste vrgla v smeti.
< Sporočilo je popravil Sofie -- 21.6.2016 11:17:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 11:19:08
|
|
|
|
izida
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sofie No jaz pa nikoli ne delam testa prej. Ne vidim smisla. Pa ne zaradi denarja, ampak ker je lahko O kasneje in res ne vidim razloga da bi se obremenjevala vnaprej. Če bi me zanimalo bi šla potem vsaj na krvnega. Itak pa ima vsak svoj sistem. Men pač moj paše Aja pa BC mini je meni 2x pokazal narobe. Obe črtici sta bili lepo vidni. Krvni test pa negativen. Sem vse teste vrgla v smeti. Res ga nikoli vec ne kupim! In delam ga tudi po tem, ko M že zamuja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 11:27:42
|
|
|
|
Storžek3
|
Jaz tudi načeloma ne delam testa pred datumom M. Za drug mesec zdej ne vem kateri bo ta datum, ker zgleda se je cikel malo porušil, ker je ta mesec prišla 4 dni kasneje. No ni še čist prišla..zaenkrat je samo roza izcedek, se je odločila da me bo še malo hecala. Poleg tega me v prsih ščemi kot ko dojiš...ahhh ta mesec je res adijo pamet
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 11:30:12
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Jaz tudi načeloma ne delam testa pred datumom M. Za drug mesec zdej ne vem kateri bo ta datum, ker zgleda se je cikel malo porušil, ker je ta mesec prišla 4 dni kasneje. No ni še čist prišla..zaenkrat je samo roza izcedek, se je odločila da me bo še malo hecala. Poleg tega me v prsih ščemi kot ko dojiš...ahhh ta mesec je res adijo pamet Jaz sem mela tud tko .. enkrat sem jo dobila 28. dan, drugič 34. dan .. tko, da sm pol kr počakala vedno na ta 34. dan ... sicer pol na konc od pregleda prehodnosti jajcevodov sem jo dobivala na 28. dni in še prej ... pa sem pol kr na 30. dan delala teste ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 11:48:47
|
|
|
|
Ashatan
|
Jaz sem danes delala test, ker mi MyCalendar za danes piše da naj bi bila M in za to, ker sem bila včeraj vsa znervirana okoli tega in sem raje danes naredila, videla da je negativen in sem spet mirna dalje, če ne bi spet bila celi dan in noč vsa naščeperjena in to me zelo moti, kadar sem takšna. Mi pa nikoli ni noben test zatajil, ne glede na firmo ali ceno, če sem bila noseča je bil jasno pozitiven oziroma jasno negativen če ni bilo nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 12:21:36
|
|
|
|
Storžek3
|
Žal mi je ashatan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 12:22:38
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: izida IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Vsem res najlepsa hvala. Za cestitke in za vse mesece, ko smo se skupaj bodrile, kako nam bo uspelo.. Nisem mogla biti tiho in res sem mogla povedat takoj dragemu. Sem mu rekla, da ne moreva jeseni z avionom na dopust (kot sva planirala) saj noseckam odsvetujejo lete. In mi kar ni verjel. In sem mu pokazala test in pravi, da mu se vedno nic ni jasno in zeli, da jutri narediva se enega skupaj.. ampak mi pa ze celi dan razlaga vse kaj bo in kako bo... Uglavnem, punce ki se trudite.. ne obupat. Pri meni je trajalo eno leto in je na koncu le uspelo s pomocjo tablet.. navijam se do konca za zelem seznamcek.!! Fuul ti privoščim in ti čestitam! Prvi otroček bo to, kajne? Tudi jaz čakam prvega in zadnjega. Upam, da nam kmalu uspe videti hvala tebi in vsem ostalim.. tako ste pridne čveke, da sploh ne sledim vsem bo pa to prvi otroček ja evo pri meni pa se končno pojavljajo znakci. zelo čuden okus imam (kombiniram paradižnik s smokiji in podobno =D), prsi me takoo tiščijo, malce mi slabi in vsake toliko časa me nekaj pika tam po križu. še vedno pa sem v efektu in sploh ne verjamem, da se dejansko dogaja. zato sem prejle opravila še en test (čeprav sem šla danes že večkrat na wc) in je črtica močnejša kot je bila včeraj od prve vode... prvi pregled imam 20. julija... datuma poroda pa si tako ne znam izračunat. najverjetneje nekje proti koncu februarja. še vedno pa navijam, naj bo tale mesec do konca zelen!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 12:42:20
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Žal mi je ashatan Saj še ni prišla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 13:07:35
|
|
|
|
Storžek3
|
aja potem pa držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 17:28:32
|
|
|
|
diamantina
|
Glavo gor dekleta! Saj bo Testi so pač tak-tak, včasih res ponagajajo, zato pa je mogoče res najbolje počakati konkreten izostanek M.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 21.6.2016 22:04:12
|
|
|
|
Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca še vedno pa sem v efektu in sploh ne verjamem, da se dejansko dogaja. zato sem prejle opravila še en test (čeprav sem šla danes že večkrat na wc) in je črtica močnejša kot je bila včeraj od prve vode... prvi pregled imam 20. julija... datuma poroda pa si tako ne znam izračunat. najverjetneje nekje proti koncu februarja. še vedno pa navijam, naj bo tale mesec do konca zelen!! Madjanca, tu si izračunaš rok poroda: http://www.otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html Kar se pa znakcov tiče pa je blo pri meni tako, da sem prvi (resen) znak nosečnosti opazila 14 dni po testu (en 7. teden se mi zdi. In ta znak je bila SLABOST. Tako da jaz nič ne dam na znake prej. Sem že večkrat napisala, da sem v prvi nosečnosti imela enake znake, kot že enkrat pred tem - krči v maternici. Pa so enkrat napovedovali M drugič sem bila pa noseča. Ampak bili so pa res identični. Madjanca uživaj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 9:55:57
|
|
|
|
Ashatan
|
Včeraj sem prebrala knjigo Kaj pa vidva čakata in moram reči, da me ni nič navdušila. Ne vem zakaj. Pa preberem v povprečju dve do tri knjige na teden. Hecna mi je bila samo njena reakcija na zadnji strani knjige, ko se je dreti začela naj hitro pride pogledat, pred tem je pa tolikokrat načrtovala kako mu bo povedala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 10:07:25
|
|
|
|
Allstar
|
Ja vsega je mela že vrh glave . Po mojem bi bla jaz že zdaj ista . Midva sva pa ravno v LJ, ima moj danes spermiogram. A katera ve kako dolgo traja, da pride izvid?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 10:12:25
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ja vsega je mela že vrh glave . Po mojem bi bla jaz že zdaj ista . Midva sva pa ravno v LJ, ima moj danes spermiogram. A katera ve kako dolgo traja, da pride izvid? Saj je čisto človeško reagirala, jaz bi ziher tudi, čeprav po dveh letih in zdravljenju neplodnosti sem jaz tudi imela neko čudno reakcijo, ker sploh verjeti nisem mogla kaj vidim in se nekaj mesecev nisem niti prav upala veseliti, tako me je skozi bilo nekako strah, če gre kaj narobe....... Spermiogram je kar hitro, par dni se mi zdi, ker je to samo en pogled skoz mikroskop potreben da jih preštejejo, pogledajo obliko, gostoto.........Mu bodo kam javili ali izveš to pri svojem G ? Nama so rezultate povedali na naslednjem pregledu v amb. za neplodnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 10:13:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Ja vsega je mela že vrh glave . Po mojem bi bla jaz že zdaj ista . Midva sva pa ravno v LJ, ima moj danes spermiogram. A katera ve kako dolgo traja, da pride izvid? 10 dni se čaka ... pol pa tko, če te oni pokličejo pomen, da nekej ni OK in ti dajo datum za sestanek, če je vse OK ti pošljejo na dom. Če sta to v Leonišču ali stari porodnišnici ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 10:41:56
|
|
|
|
Allstar
|
Hvala vama! Sva konec na Leonišču, zdaj pa šoping . Treba izkoristit prost dan . Rekli so mu, tako kot je napisala Janchek81, do nojega pregleda 5.7. bodo izvidi, tako da jih bova na pregledu z ginekologom pogledala. Če je vse ok, menda domov sploh ne dobi izvidov, če je pa kaj narobe, pa naj bi dobil izvide na dom in datum za posvet.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 11:16:22
|
|
|
|
majčyca
|
Allstar držim pesti za dobre rezultate! 3 dni me zdaj ni bilo tukaj, ker sem bila v taki gužvi, da mi nikakor ni uspelo, zdaj pa se spet počasi malo umirja. Jaz sem že začela delat O teste, ker predvidevam, da bi naj bila O nekje proti koncu tega tedna, ampak je zaenkrat danes test še negativen (no saj normalno ). Upam pa, da sploh bo O, glede na to kako imam zmešane cikle zadnje mesece in seveda upam, da se kaj prime Lepo zgleda ta seznamček, ko vas je kar nekaj zeleno obarvanih za nas ostale pa bo tudi prišel ta čas (upam da kmalu) Stiržek3 žal mi je za , gremo skupaj v nove boje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 12:01:54
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Včeraj sem prebrala knjigo Kaj pa vidva čakata in moram reči, da me ni nič navdušila. Ne vem zakaj. Pa preberem v povprečju dve do tri knjige na teden. Hecna mi je bila samo njena reakcija na zadnji strani knjige, ko se je dreti začela naj hitro pride pogledat, pred tem je pa tolikokrat načrtovala kako mu bo povedala tudi jaz sem načrtovala vse možne scenarije, kako bo izvedel.. a ko sem po enem letu končno zagledala plusek itak nisem mogla biti tiho. edino toliko mi je uspelo, da ga nisem zaradi tega zbudila... čeprav ga bi tist moment najraje vrgla že zgodaj v zrak
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 12:36:39
|
|
|
|
Ashatan
|
Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale? Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantične Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 13:44:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale? Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantične Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičena Tokrat sm poslala MMS z sliko testa Prejšnjič pa nardila juho z samimi pluski juhe drgač niti ne je, tko, da mu je blo čudn, da sm sploh to nardila ... pa mu je clo kapnlo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 22.6.2016 13:54:21
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale? Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantične Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičena Tokrat sm poslala MMS z sliko testa Prejšnjič pa nardila juho z samimi pluski juhe drgač niti ne je, tko, da mu je blo čudn, da sm sploh to nardila ... pa mu je clo kapnlo , kje pa dobiš pluske za v juho?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?