|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
21.6.2016 9:46:51   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Dobre ste, da zdevate tolk za teste, ker CB in digitalni CB sta draga kot zafran. Js sm kupla enega digitalnega samo zato, da ga bom naredila v primeru, da si mi na pocenskem z Ebaya pokaze lepa crtica. user posted image Sm raje nabavila paket 20ih testov za smesno male denarje. Itak so vsi delani po istem kopitu, tako da je vseeno al das 20E za njega, ali pa 20 centov. user posted image

Tuki se pa ne strinjam .. bi lahko priložila svojo sliko viola Mullerjevega in te iz E-baya in ti lahko povem, da te iz E-baya so mi tud kr pokazale slabo črtico predn sm jo pričakovala, tko, da sm bla nad njimi ful razočarana ... KO sem bla res noseča mi je pa viola pokazu ornk črtico ta iz e-baya pa skor ne vidno user posted image
Načeloma bi mogl bit isto narjeni ja, sam niso zasnovani isto - materiali in zato nekateri zaznajo še kr ene **** hormone ... se pravi NE tapravih ( beta HCG ) user posted image

Meni se noben test do zdaj ni nikoli pokazal dveh crtic, ko nisem bila noseca. Pri testih, kjer se pojavita dve crtici, je dostikrat v igri kemicna nosecnost, kjer je HCG rahlo povisan, ampak tako hitro pade, da je, ko zakrvavis, ze HCG nazaj negativen in zato tudi na urgenci ne morejo potrditi nosecnosti. In to se zenskam pogosto zgodi, ampak ponavadi niti ne vedo za to, ce ne delajo testov pred pricakovano user posted image .

Testa NIIKOL nism delala pred pričakovano M user posted image

Pa ok, ti nisi, druge punce vecinoma delajo kaksen dan, dva, tri prej. Drugace lahko gre za kemicno nosecnost tudi ob izostanku user posted image . Ni nujno da so testi pozitivni zaradi drugih hormonov. Najveckrat gre ali za kemicno nosecnost ali pa kaksna zdravila.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.6.2016 10:02:58   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Vsem res najlepsa hvala. Za cestitke in za vse mesece, ko smo se skupaj bodrile, kako nam bo uspelo..

Nisem mogla biti tiho in res sem mogla povedat takoj dragemu. Sem mu rekla, da ne moreva jeseni z avionom na dopust (kot sva planirala) saj noseckam odsvetujejo lete. In mi kar ni verjel. In sem mu pokazala test in pravi, da mu se vedno nic ni jasno in zeli, da jutri narediva se enega skupaj.. ampak mi pa ze celi dan razlaga vse kaj bo in kako bo... user posted image

Uglavnem, punce ki se trudite.. ne obupat. Pri meni je trajalo eno leto in je na koncu le uspelo s pomocjo tablet.. navijam se do konca za zelem seznamcek.!! user posted image

Fuul ti privoščim in ti čestitam! user posted image Prvi otroček bo to, kajne? Tudi jaz čakam prvega in zadnjega. Upam, da nam kmalu uspe videtiuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.6.2016 10:29:59   
aja2
Nikakor nisem hotela katere koli od vas uzaliti, ker sem bila tudi sama dosti krat razocarana, povedala sem svojo "zgodbo", ce pa se je katera nasla v njej.......

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.6.2016 10:38:36   
Ashatan
Test sem naredila danes in je negativen. Frustrujajoče, glede na to da sva bila ves mesec pridna in ne samo okoli O. Ampak tako to pač je, saj je pričakovano da ne bo šlo ali pa vsaj ne zlahka. Ne pa me še obarvati rdeče, javim ko pride user posted image . Danes ali pa jutri, se mi zdi, da me je že navijati začelo....

Teste pa smo vse že kdaj noseče delale v nedogled in vse možne različne naenkrat, samo da smo videle tisto magično črto. Mislim, da jih v povprečju naredimo več ko smo noseče kot takrat, ko jih delamo ko nismouser posted image

Sem si malo prej izposodila knjigo Kaj pa vidva čakata, pa da vidim toleuser posted image

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.6.2016 11:15:17   
Sofie
No jaz pa nikoli ne delam testa prej. Ne vidim smisla. Pa ne zaradi denarja, ampak ker je lahko O kasneje in res ne vidim razloga da bi se obremenjevala vnaprej. Če bi me zanimalo bi šla potem vsaj na krvnega.

Itak pa ima vsak svoj sistem. Men pač moj pašeuser posted image

Aja pa BC mini je meni 2x pokazal narobe. Obe črtici sta bili lepo vidni. Krvni test pa negativen. Sem vse teste vrgla v smeti.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 21.6.2016 11:17:01 >

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.6.2016 11:19:08   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

No jaz pa nikoli ne delam testa prej. Ne vidim smisla. Pa ne zaradi denarja, ampak ker je lahko O kasneje in res ne vidim razloga da bi se obremenjevala vnaprej. Če bi me zanimalo bi šla potem vsaj na krvnega.

Itak pa ima vsak svoj sistem. Men pač moj pašeuser posted image

Aja pa BC mini je meni 2x pokazal narobe. Obe črtici sta bili lepo vidni. Krvni test pa negativen. Sem vse teste vrgla v smeti.

Res ga nikoli vec ne kupim! In delam ga tudi po tem, ko M že zamuja.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.6.2016 11:27:42   
Storžek3
Jaz tudi načeloma ne delam testa pred datumom M. Za drug mesec zdej ne vem kateri bo ta datum, ker zgleda se je cikel malo porušil, ker je ta mesec prišla 4 dni kasneje. No ni še čist prišla..zaenkrat je samo roza izcedek, se je odločila da me bo še malo hecala. Poleg tega me v prsih ščemi kot ko dojiš...ahhh ta mesec je res adijo pamet user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.6.2016 11:30:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Jaz tudi načeloma ne delam testa pred datumom M. Za drug mesec zdej ne vem kateri bo ta datum, ker zgleda se je cikel malo porušil, ker je ta mesec prišla 4 dni kasneje. No ni še čist prišla..zaenkrat je samo roza izcedek, se je odločila da me bo še malo hecala. Poleg tega me v prsih ščemi kot ko dojiš...ahhh ta mesec je res adijo pamet user posted image

Jaz sem mela tud tko .. enkrat sem jo dobila 28. dan, drugič 34. dan .. tko, da sm pol kr počakala vedno na ta 34. dan ... sicer pol na konc od pregleda prehodnosti jajcevodov sem jo dobivala na 28. dni in še prej ... pa sem pol kr na 30. dan delala teste ...

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.6.2016 11:48:47   
Ashatan
Jaz sem danes delala test, ker mi MyCalendar za danes piše da naj bi bila M in za to, ker sem bila včeraj vsa znervirana okoli tega in sem raje danes naredila, videla da je negativen in sem spet mirna dalje, če ne bi spet bila celi dan in noč vsa naščeperjena in to me zelo moti, kadar sem takšna.
Mi pa nikoli ni noben test zatajil, ne glede na firmo ali ceno, če sem bila noseča je bil jasno pozitiven oziroma jasno negativen če ni bilo nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 759
21.6.2016 12:21:36   
Storžek3
Žal mi je ashatan user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.6.2016 12:22:38   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: izida

Vsem res najlepsa hvala. Za cestitke in za vse mesece, ko smo se skupaj bodrile, kako nam bo uspelo..

Nisem mogla biti tiho in res sem mogla povedat takoj dragemu. Sem mu rekla, da ne moreva jeseni z avionom na dopust (kot sva planirala) saj noseckam odsvetujejo lete. In mi kar ni verjel. In sem mu pokazala test in pravi, da mu se vedno nic ni jasno in zeli, da jutri narediva se enega skupaj.. ampak mi pa ze celi dan razlaga vse kaj bo in kako bo... user posted image

Uglavnem, punce ki se trudite.. ne obupat. Pri meni je trajalo eno leto in je na koncu le uspelo s pomocjo tablet.. navijam se do konca za zelem seznamcek.!! user posted image

Fuul ti privoščim in ti čestitam! user posted image Prvi otroček bo to, kajne? Tudi jaz čakam prvega in zadnjega. Upam, da nam kmalu uspe videtiuser posted image

hvala tebi in vsem ostalim.. tako ste pridne čveke, da sploh ne sledim vsem user posted image bo pa to prvi otroček ja user posted image

evo pri meni pa se končno pojavljajo znakci. zelo čuden okus imam (kombiniram paradižnik s smokiji in podobno =D), prsi me takoo tiščijo, malce mi slabi in vsake toliko časa me nekaj pika tam po križu.

še vedno pa sem v efektu in sploh ne verjamem, da se dejansko dogaja. zato sem prejle opravila še en test (čeprav sem šla danes že večkrat na wc) in je črtica močnejša kot je bila včeraj od prve vode... prvi pregled imam 20. julija... datuma poroda pa si tako ne znam izračunat. najverjetneje nekje proti koncu februarja.

še vedno pa navijam, naj bo tale mesec do konca zelen!! user posted image user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.6.2016 12:42:20   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Žal mi je ashatan user posted image

Saj še ni prišla user posted image user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.6.2016 13:07:35   
Storžek3
aja potem pa držim pesti user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.6.2016 17:28:32   
diamantina
Glavo gor dekleta! Saj bo user posted image

Testi so pač tak-tak, včasih res ponagajajo, zato pa je mogoče res najbolje počakati konkreten izostanek M.

Neposredna povezava do sporočila: 764
21.6.2016 22:04:12   
Damuš

še vedno pa sem v efektu in sploh ne verjamem, da se dejansko dogaja. zato sem prejle opravila še en test (čeprav sem šla danes že večkrat na wc) in je črtica močnejša kot je bila včeraj od prve vode... prvi pregled imam 20. julija... datuma poroda pa si tako ne znam izračunat. najverjetneje nekje proti koncu februarja.

še vedno pa navijam, naj bo tale mesec do konca zelen!! user posted image user posted image

Madjanca, tu si izračunaš rok poroda: http://www.otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

Kar se pa znakcov tiče pa je blo pri meni tako, da sem prvi (resen) znak nosečnosti opazila 14 dni po testu (en 7. teden se mi zdi. In ta znak je bila SLABOST. Tako da jaz nič ne dam na znake prej.
Sem že večkrat napisala, da sem v prvi nosečnosti imela enake znake, kot že enkrat pred tem - krči v maternici. Pa so enkrat napovedovali M drugič sem bila pa noseča. Ampak bili so pa res identični.

Madjanca uživaj!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.6.2016 9:55:57   
Ashatan
Včeraj sem prebrala knjigo Kaj pa vidva čakata in moram reči, da me ni nič navdušila. Ne vem zakaj. Pa preberem v povprečju dve do tri knjige na teden. Hecna mi je bila samo njena reakcija na zadnji strani knjige, ko se je dreti začela naj hitro pride pogledat, pred tem je pa tolikokrat načrtovala kako mu bo povedalauser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 766
22.6.2016 10:07:25   
Allstar
Ja vsega je mela že vrh glave user posted image . Po mojem bi bla jaz že zdaj ista user posted image .

Midva sva pa ravno v LJ, ima moj danes spermiogram. A katera ve kako dolgo traja, da pride izvid?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 767
22.6.2016 10:12:25   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Ja vsega je mela že vrh glave user posted image . Po mojem bi bla jaz že zdaj ista user posted image .

Midva sva pa ravno v LJ, ima moj danes spermiogram. A katera ve kako dolgo traja, da pride izvid?

Saj je čisto človeško reagirala, jaz bi ziher tudi, čeprav po dveh letih in zdravljenju neplodnosti sem jaz tudi imela neko čudno reakcijo, ker sploh verjeti nisem mogla kaj vidim in se nekaj mesecev nisem niti prav upala veseliti, tako me je skozi bilo nekako strah, če gre kaj narobe.......

Spermiogram je kar hitro, par dni se mi zdi, ker je to samo en pogled skoz mikroskop potreben da jih preštejejo, pogledajo obliko, gostoto.........Mu bodo kam javili ali izveš to pri svojem G ? Nama so rezultate povedali na naslednjem pregledu v amb. za neplodnost.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 768
22.6.2016 10:13:44   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

10 dni se čaka ... pol pa tko, če te oni pokličejo pomen, da nekej ni OK in ti dajo datum za sestanek, če je vse OK ti pošljejo na dom.
Če sta to v Leonišču ali stari porodnišnici ...

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 769
22.6.2016 10:41:56   
Allstar
Hvala vama! Sva konec na Leonišču, zdaj pa šoping user posted image . Treba izkoristit prost dan user posted image .
Rekli so mu, tako kot je napisala Janchek81, do nojega pregleda 5.7. bodo izvidi, tako da jih bova na pregledu z ginekologom pogledala. Če je vse ok, menda domov sploh ne dobi izvidov, če je pa kaj narobe, pa naj bi dobil izvide na dom in datum za posvet.

Neposredna povezava do sporočila: 770
22.6.2016 11:16:22   
majčyca
Allstar držim pesti za dobre rezultate! user posted image

3 dni me zdaj ni bilo tukaj, ker sem bila v taki gužvi, da mi nikakor ni uspelo, zdaj pa se spet počasi malo umirja. Jaz sem že začela delat O teste, ker predvidevam, da bi naj bila O nekje proti koncu tega tedna, ampak je zaenkrat danes test še negativen (no saj normalno user posted image ). Upam pa, da sploh bo O, glede na to kako imam zmešane cikle zadnje mesece in seveda upam, da se kaj prime user posted image

Lepo zgleda ta seznamček, ko vas je kar nekaj zeleno obarvanih user posted image za nas ostale pa bo tudi prišel ta čas (upam da kmalu) user posted image

Stiržek3 žal mi je za user posted image , gremo skupaj v nove boje.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.6.2016 12:01:54   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Včeraj sem prebrala knjigo Kaj pa vidva čakata in moram reči, da me ni nič navdušila. Ne vem zakaj. Pa preberem v povprečju dve do tri knjige na teden. Hecna mi je bila samo njena reakcija na zadnji strani knjige, ko se je dreti začela naj hitro pride pogledat, pred tem je pa tolikokrat načrtovala kako mu bo povedalauser posted image

tudi jaz sem načrtovala vse možne scenarije, kako bo izvedel.. a ko sem po enem letu končno zagledala plusek itak nisem mogla biti tiho. edino toliko mi je uspelo, da ga nisem zaradi tega zbudila... čeprav ga bi tist moment najraje vrgla že zgodaj v zrak user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.6.2016 12:36:39   
Ashatan
Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale?

Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantičneuser posted image
Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti user posted image user posted image user posted image . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičenauser posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.6.2016 13:44:18   
Janchek81

Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale?

Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantičneuser posted image
Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti user posted image user posted image user posted image . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičenauser posted image user posted image

Tokrat sm poslala MMS z sliko testa user posted image
Prejšnjič pa nardila juho z samimi pluski user posted image juhe drgač niti ne je, tko, da mu je blo čudn, da sm sploh to nardila ... pa mu je clo kapnlo user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.6.2016 13:54:21   
Ashatan

Tokrat sm poslala MMS z sliko testa user posted image
Prejšnjič pa nardila juho z samimi pluski user posted image juhe drgač niti ne je, tko, da mu je blo čudn, da sm sploh to nardila ... pa mu je clo kapnlo user posted image

user posted image user posted image , kje pa dobiš pluske za v juho?

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?