|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
22.6.2016 13:58:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Kakšen pa imate idealni scenarij, kako mu povedati ali pa kako ste mu že kdaj v preteklosti povedale?

Jaz sem prvič po telefonu vsa razbrurjena blebetala, čeprav sem imele neke ideje romantičneuser posted image
Sedaj si mislim, da bi ga v McDonalds po poti domov poslala, po Big Maca (ki ga ravno ene trikrat letno jem, ampak mi je ful dober) in mu potem doma rekla, ko pojem, da sedaj ve kam bo moral 9 mesecev hoditi mi po jesti user posted image user posted image user posted image . V resnici bi pa ga verjetno ravno tako klicala ali pa če bi bil doma in mu nekaj bleletala vsa vzičenauser posted image user posted image

Tokrat sm poslala MMS z sliko testa user posted image
Prejšnjič pa nardila juho z samimi pluski user posted image juhe drgač niti ne je, tko, da mu je blo čudn, da sm sploh to nardila ... pa mu je clo kapnlo user posted image

user posted image user posted image , kje pa dobiš pluske za v juho?

Takrat sem jih kupila v Kalčku ...
Drgač pa tole ni slaba ideja ...
user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.6.2016 14:10:44   
Ashatan
Tudi dobra user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.6.2016 14:11:52   
Allstar
Dobra user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.6.2016 14:21:13   
Luminnel
Jaz sem našla na internetu kako povedati zelo luštno idejo, ki jo bom sigurno izpeljala, saj je zelo enostavna ampak cute... in toliko sem trmasta, da se bom tisti trenutek zadržala, da mu ne izblebetam. Je pa res, da sem delala in imam namen vedno delati teste, ko njega ni doma. Drugače bi itaq po izrazu pogruntal in nebi mogla skriti. user posted image

user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.6.2016 14:24:46   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Jaz sem našla na internetu kako povedati zelo luštno idejo, ki jo bom sigurno izpeljala, saj je zelo enostavna ampak cute... in toliko sem trmasta, da se bom tisti trenutek zadržala, da mu ne izblebetam. Je pa res, da sem delala in imam namen vedno delati teste, ko njega ni doma. Drugače bi itaq po izrazu pogruntal in nebi mogla skriti. user posted image

user posted image

Kako lubano. A to je riževo zrno?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.6.2016 14:27:32   
Janchek81

user posted image

Kako lubano. A to je riževo zrno?

Rižek je najbrz ja ..
Kjut ... user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.6.2016 14:35:09   
Luminnel
Ne vem točno kaj je na sliki.. ampak obstaja na internetu več slik s primerjavo velikosti otroka po tednih... meni zelo simpatično.
user posted image
user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.6.2016 14:36:26   
Janchek81

Ne vem točno kaj je na sliki.. ampak obstaja na internetu več slik s primerjavo velikosti otroka po tednih... meni zelo simpatično.
user posted image
user posted image

Zelo ja ... 4 tedne je kot en chia semenček user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.6.2016 14:39:31   
Ashatan
Mu chia semenček nalepim, še videl ga ne bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
22.6.2016 14:45:02   
Janchek81

Ah dj dj ... user posted image
Sej bo po tekstu vidu, da nekej more bit tam user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.6.2016 14:46:29   
Luminnel
user posted image Najboljše, da kar kak teden več nalepiš... user posted image So mi pa zlo simpatične primerjave, čeprav niso povsem realne. Vseeno ima človek malo bolj občutek. user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.6.2016 14:52:49   
Janchek81

user posted image Najboljše, da kar kak teden več nalepiš... user posted image So mi pa zlo simpatične primerjave, čeprav niso povsem realne. Vseeno ima človek malo bolj občutek. user posted image

Luštkane ful ja ...
Čak, sploh nism pogledala kaj mam jst zj user posted image Melancan user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.6.2016 15:47:56   
Ashatan
Ko pogledaš tam po 35 tednu in da moraš tole iz sebe iztisniti, takrat verjetno teh primerjav več ne želiš vedeti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
22.6.2016 15:48:42   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ah dj dj ... user posted image
Sej bo po tekstu vidu, da nekej more bit tam user posted image

Obkrožim ali pa sebe okoli narišem in puščico na chia semenček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
22.6.2016 16:02:10   
Janchek81

Ko pogledaš tam po 35 tednu in da moraš tole iz sebe iztisniti, takrat verjetno teh primerjav več ne želiš vedeti user posted image user posted image

SEj se počutš pol že itak ko slon, tko, da ... fenomen smo ženske, da tako veličini iz telesa spravmo .. RESPECT res ... sama sebe sem takrt sploh občudovala kako se je tako bitje skrivalo v tostem teleščku user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.6.2016 16:18:36   
Sofie

Jaz sem prvič naredila cel plan kako bom povedala. Še copatke sem kupila. Pol sem pa sam rekla da naj prileti v kopalnico pogledat...da sta dve črtici.

Naslednjič bo bolje. Ker bom zaradi enega SS skulirana. Se bom imela čas pripravituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
22.6.2016 16:28:25   
Ashatan
Aja, user posted image pa pri meni še vedno ni. Ne vem kaj zdaj čaka, je vedno na trideseti dan, samo marca je nekaj šlo narobe in je bila na 27. dan, drugače pa vsakič na 30. in ne vem kaj sedaj čaka, na kako nočno smenouser posted image user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.6.2016 16:42:41   
Luminnel
Ja jaz čakam še na kakšne user posted image ... Jaz bom test delala točno čez en teden. user posted image Ker sem imela ovulacijo nekoliko prej. Ufff kako si želim user posted image ampak ta mesec resnično nimam občutka kaj pričakovati.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.6.2016 20:23:25   
diamantina
Mene pa prsi že pošteno bolijo, ko pa pride dan M, pa vse uplahne in je kar olajšanje. Odkar sem odstranila mireno, imam kar močne PMSje ... z lakoto, mozolji, napihnjenostjo in bolečimi in napetimi dojkami. Groza v glavnem. Čakam soboto, ko bo prišla, da je mir s tem, ker niti spat ne morem na trebuhu. user posted image

Pri nas se je v službi končno malo umirilo, tako da končno lahko malo zadiham.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.6.2016 20:36:38   
majčyca
diamantina, mogoče pa je sploh ne dobiš user posted image držim pesti user posted image

ashtan kako pa je zdaj kaj pri tebi?

Jaz sem prvič mojemu tudi poslala mms s sliko testa user posted image zdaj pa nimam nekega načrta kako bi mu povedala, vsekakor pa upam, da mu bom lahko čimprej user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.6.2016 20:38:56   
majčyca
storžek3 kako pa si ti? Se je user posted image vlila, ali je še vedno ni (tiste taprave)?

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.6.2016 23:20:29   
Sofie

Hojla.

Kako ste kaj? Jaz sem vesela, ker je končno poletje. Komaj čakam, da greva spet na morje.

Drugače pa me zanima kako ste kaj glede alkohola? Ga pijete? Jaz sem bila prvič ful pridna, zmanjšala količino kave, spila kaj alkohola samo do ovulacije pol pa ne več. Pa se ravnotako ni ok končalo.
Sedaj ko so topli večeri mi paše kakšno pivo ali koktejl. Samo imam pol kar malo slabo vestuser posted image

Lp,
Sofie

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.6.2016 23:35:50   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Hojla.

Kako ste kaj? Jaz sem vesela, ker je končno poletje. Komaj čakam, da greva spet na morje.

Drugače pa me zanima kako ste kaj glede alkohola? Ga pijete? Jaz sem bila prvič ful pridna, zmanjšala količino kave, spila kaj alkohola samo do ovulacije pol pa ne več. Pa se ravnotako ni ok končalo.
Sedaj ko so topli večeri mi paše kakšno pivo ali koktejl. Samo imam pol kar malo slabo vestuser posted image

Lp,
Sofie

Sem tudi tako prakticirala☺ Zdaj več ne.....živim kot običajno, spijem kak deci, 2 kavice itd.☺ O tem so veliko pisali že strokovnjaki. Pomembno je, kaj delaš po izostanku M, če do tega pride. Takrat je zarodek že prisesan in posledično bi takrat naj nanj že vplivale slabe navade. Poznam desetine primerov žensk, ko so veselo žingale na morju, v diskotekah in niso vedele, da se je prijelo vse do zaostanka☺ Seveda, če si se odločila za bolj zdrav življenjski slog, pravilno. Jaz bom kakšen priložnostni deci še zagotovo spila do zaostanka☺Potem pa se piše druga zgodba, saj nisi več samauser posted image

Kar privošči si kakšen koktajlček za sprostitev tudi med O, zagotovo bosta le še bolj veselo slončkalauser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.6.2016 8:13:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

Hojla.

Lp,
Sofie

Eh lari fari ... živiš kot prej .. jaz sem decembra še veselo pila, jedla tatarca ... pa sem bla praktično že noseča user posted image
Jaz pravim, da res ne mislt kdaj kej lahko in kdaj ne, dokler ni user posted image se ti ni treba čist nč pazt ...
Kavo pa še zdej spijem tko k prej ... kava ni škodljiva, če nimaš visokega pritiska user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.6.2016 8:22:41   
talisman13
Jst sem ga kar zbudila in vprašala če on tudi vidi user posted image , sta bili zelo rahli potem čez tri dni pa že močni user posted image , sedaj pa ne vem kako mu bom povedala odvisno koliko časa bom imela da se pripravim user posted image pa koliko časa bo minilo da zagledam user posted image , mi je pa tale ideja z skodelico zelo všeč
Glede alkohola pa jaz še nič ne mirkam, napijem se ga tako ali tako ne ker dvomim da bi potem naslednji dan lahko za hčerko skrbelauser posted image , spijem pa kakšno pivo kadar mi zapaše

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?