|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
20.6.2016 13:13:49   
Bibabuba12
Js sm ta srecni primer, kjer se je vse skupaj vleklo cel mesec oz. se vec. Na koncu so me zdravili z metatreksatom, ker niso mogli 100% potrdit, da gre za IMN, se je videlo nekaj na jajcniku ampak niso bili cisto ziher, da je to to, tako da so mi potem postavili diagnozo PUL - pregnancy of unknown location in je bil metatreksat boljsa izbira. Vse to se je pa zakompliciralo, ker je ginekologinja po kratkem pregledu pogledala samo ce se kaj vidi v maternici, vse ostalo pa ni niti preverila, ko nicesar ni videla v maternici. In potem me je dala samo na se en HCG, rekla da gre za ss in naj pridem nazaj cez en mesec, da vzameva bris. Tako da sem potem sla samoplacnisko se na HCG, videla da se je HCG potrojil od prej najvisje vrednosti in ginekologinja je trdila, da sem ponovno noseca. Dva tedna po "ss". Potem se sla k drugi, ki je na koncu vse skuapj resila in me poslala v bolnico na zdravljenje.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.6.2016 13:14:43   
Storžek3
Ja sej me malo skrbi. Jutri naredim digitalnega, potem se bom pa naprej odločila..verjetno bom šla kar na pregled k g p naj oba pove in me pošlje na krvnega če se ji bo zdelo. Na uz se tok hitro itak nič ne vidi. Kdaj se že vidi gestacijska vrečka? pri polnih 5ih tednih?

Neposredna povezava do sporočila: 702
20.6.2016 13:16:08   
Storžek3
joj bibabuba kako grozna izkušnja user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.6.2016 13:30:23   
Bibabuba12
Saj zdaj, ko gledam nazaj sploh vec ni grozno. Se mi bolj zdi slamparija na celi crti. Js bi na tvojem mestu raje kot do ginekologinje sla sama na krvnega. Bo prej in bolj mirna bos. Plus tega te stane priblizno toliko kot tale digitalni CB. Ampak potem vsaj ves na cem si. Ker tudi ce ti bo digitalni jutri potrdil, bos se vedno v skrbeh.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.6.2016 13:36:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Js sm ta srecni primer, kjer se je vse skupaj vleklo cel mesec oz. se vec. Na koncu so me zdravili z metatreksatom, ker niso mogli 100% potrdit, da gre za IMN, se je videlo nekaj na jajcniku ampak niso bili cisto ziher, da je to to, tako da so mi potem postavili diagnozo PUL - pregnancy of unknown location in je bil metatreksat boljsa izbira. Vse to se je pa zakompliciralo, ker je ginekologinja po kratkem pregledu pogledala samo ce se kaj vidi v maternici, vse ostalo pa ni niti preverila, ko nicesar ni videla v maternici. In potem me je dala samo na se en HCG, rekla da gre za ss in naj pridem nazaj cez en mesec, da vzameva bris. Tako da sem potem sla samoplacnisko se na HCG, videla da se je HCG potrojil od prej najvisje vrednosti in ginekologinja je trdila, da sem ponovno noseca. Dva tedna po "ss". Potem se sla k drugi, ki je na koncu vse skuapj resila in me poslala v bolnico na zdravljenje.

Men se je pa vlekl od urgence, ker sem bla tud sama prepričana pol da gre za pravilno diagnozo, a obenem mi je blo čudn k se krvavitev ni ustavla, tko, da mene so tud z metatreksatom ja user posted image 2 dni sm bla v UKC, 2 terapiji, men so namreč vidl, da gre za IMN v desnem jajčniku, tko, da potem je ledila kontrola čez 1 teden, kjer je hormon padu na 40 in čez en teden na 14 ... tko, da smo uspešno opravili zdravljenje ...
KOk terapij si imela ti? Čaki, a sva midve takrat preko ZSja o tem govorili oz. debatirali?

Storžek3
gestacisjka vrečka se je pr men tokrat vidla že v 4T 3/7 ... če ima pa tvoj ginekolog/ginekologinja tud dobro aparaturco bo pa tud vidla, da gre za IMN, ker se bo videla že pikica ( vsaj pri 116 bete se je videla pikica pri meni v desnem jajčniku ) ...
Upam, da ne gre za IMN ...

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.6.2016 13:46:46   
Bibabuba12
Ja, midva sva ze govorili preko ZS tudi ja. user posted image Imela sem samo eno terapijo po kateri je HCG hitro padel. Tocnih vrednosti se vec ne spomnim, vem pa da sem potem cez en teden mela kontrolo in je bila vrednost ze 8,9. Koliko po tem si pa zanosila? Meni so svetovali naj pocakam pol leta.

Neposredna povezava do sporočila: 706
20.6.2016 13:50:48   
Janchek81

Ja, midva sva ze govorili preko ZS tudi ja. user posted image Imela sem samo eno terapijo po kateri je HCG hitro padel. Tocnih vrednosti se vec ne spomnim, vem pa da sem potem cez en teden mela kontrolo in je bila vrednost ze 8,9. Koliko po tem si pa zanosila? Meni so svetovali naj pocakam pol leta.

7 mesecev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 707
20.6.2016 14:10:52   
Bibabuba12
Pa sta potem pocakala koliko casa? Ali sta cakala pol leta pa potem vama je v prvo uspelo? Midva bova naslednji mesec zacela delat na user posted image . Ni se pol leta bo pa 5 mesecev in ta en mesec gor ali dol verjetno ne bo imel nobenega vpliva, ker dvomim, da nama bo v prvo uspelo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
20.6.2016 14:28:13   
Janchek81

Pa sta potem pocakala koliko casa? Ali sta cakala pol leta pa potem vama je v prvo uspelo? Midva bova naslednji mesec zacela delat na user posted image . Ni se pol leta bo pa 5 mesecev in ta en mesec gor ali dol verjetno ne bo imel nobenega vpliva, ker dvomim, da nama bo v prvo uspelo. user posted image

Prvo so nama rekl, da nej vsak 3 mesece počakava in sva rekla, da ne bova nikamor hitela...nekak oktobra sva potem začela delat na tem ... samo pol sm mela jst mal zbegane jajčnike oz. M je bla nekam čudna, pa sva decembra rekla, da zdj pa glavo na off in sm se prjavla na pregled pri svoji G .... no in dobila datum 5.1. .... konc decembra sem zbolela in prestavla termin na 19.1. .... 10.1. pa zvedla,da sm noseča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
20.6.2016 14:42:44   
Bibabuba12
Hehe, lepo. Fajn vama je tole ratalo ja. user posted image Midva verjetno ne bova te srece, si me pa spomnila, da morem skenslat datum za pregled v sredo, ker se nisem dobila obvestila, da so moji rezultati brisa prisli.

Neposredna povezava do sporočila: 710
20.6.2016 14:57:50   
Janchek81

Hehe, lepo. Fajn vama je tole ratalo ja. user posted image Midva verjetno ne bova te srece, si me pa spomnila, da morem skenslat datum za pregled v sredo, ker se nisem dobila obvestila, da so moji rezultati brisa prisli.

Je pa kolegica zanosila 2 mesca po metatreksatu ... pa je tud vse ok z bejbijem - je rodila 3 mesce nazaj ...
Problem mete je le ta, da velix ne uspe tko hitr zanosit, ker se more v telesu vzpostavt že spet nek imunski sistem, katere je meta pobila - sej vemo, da je to tudi zdravilo za rakave bolnike, tko, da ... eni majo več terapij, eni manj, enim rata hitro, enim počasneje ...
Eh, jst ti sam tko rečem ... ko boš najmanj pričakovala boš pa zanosila user posted image Pri meni je bilo to vedno ( 4x ) ...

Neposredna povezava do sporočila: 711
20.6.2016 15:46:11   
Katriss
Čestitke novim nosečkam.
Madjanca, ful vesela zate! Si mi dala upanje, da mogoče tudi pri meni uspe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
20.6.2016 15:48:00   
Ashatan
Zgleda, da sem sedaj jaz naslednja na vrsti......do danes sem bila hladna kot špricer, sedaj se je pa začelo neko nervozno stanje in polna glava raznih misli.......

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.6.2016 15:48:55   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Zgleda, da sem sedaj jaz naslednja na vrsti......do danes sem bila hladna kot špricer, sedaj se je pa začelo neko nervozno stanje in polna glava raznih misli.......

Nč nervoze .. odmisl ... pejd delat nekej kar te veseli ...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 714
20.6.2016 15:55:41   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Saj tako je kar jeuser posted image . Najbrž nič, kot ponavadi. Tudi ni kakih znakov, jutri me bo pa verjetno že začelo navijati pred user posted image . Je pa tista faza, ko karkoli počneš imaš še eno misel nekje zadaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
20.6.2016 15:56:54   
Janchek81

Saj tako je kar jeuser posted image . Najbrž nič, kot ponavadi. Tudi ni kakih znakov, jutri me bo pa verjetno že začelo navijati pred user posted image . Je pa tista faza, ko karkoli počneš imaš še eno misel nekje zadaj user posted image

Pa zakaj znake ... sej ni treba, da bi mela vsaka znake user posted image
Loh so znaki isti kot pričakuješ tečko user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.6.2016 16:02:36   
Ashatan

Pa zakaj znake ... sej ni treba, da bi mela vsaka znake user posted image
Loh so znaki isti kot pričakuješ tečko user posted image

Vem vem. In za to sem morda sedaj sama sebi tečnauser posted image . Mogoče je pa tečnost znakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
20.6.2016 16:03:38   
Janchek81
Ashatan zna bit ja user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.6.2016 16:08:51   
Luminnel
Punce mene zanima ali ima katera grozno kožo v tem obdobju? Jaz sem imela vedno čisto kožo, malokdaj kakšen mozoljček... ampak zadnje 2 meseca je moja koža obupna. Po čelu imam polno malih mozoljčkov... tudi drugje po obrazu se mi večkrat naredijo. Predvsem me v obup spravlja čelo, ker ni lepo mehko in gladko na otip. Sej vidi se niti ne, ko se namažem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
20.6.2016 16:14:05   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Punce mene zanima ali ima katera grozno kožo v tem obdobju? Jaz sem imela vedno čisto kožo, malokdaj kakšen mozoljček... ampak zadnje 2 meseca je moja koža obupna. Po čelu imam polno malih mozoljčkov... tudi drugje po obrazu se mi večkrat naredijo. Predvsem me v obup spravlja čelo, ker ni lepo mehko in gladko na otip. Sej vidi se niti ne, ko se namažem... user posted image

To sem jaz imela ko sem s KT nehala, mozoljčke, take tudi taprave tamastneuser posted image , mastni kožo, da je govorim o super mastnih laseh........samo se je v dveh do treh mesecih uredilo. Sedaj nimam nič posebnega, tu in tam kakšnega.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.6.2016 16:38:45   
Luminnel
Ufff jst sem zaključila že cca. 9 mesecev nazaj s kontracepcijskimi tabletkami... je pa res, da se mi je takrat poslabšalo stanje las. Tako kot si napisala (mastni)... lahko bi jih prala vsak dan, vendar sem se zadržala in to opravila na 2 dni.
Ampak koža se mi je poslabšala šele sedaj 1-2 meseca... grozno se počutim.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.6.2016 16:50:40   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Ufff jst sem zaključila že cca. 9 mesecev nazaj s kontracepcijskimi tabletkami... je pa res, da se mi je takrat poslabšalo stanje las. Tako kot si napisala (mastni)... lahko bi jih prala vsak dan, vendar sem se zadržala in to opravila na 2 dni.
Ampak koža se mi je poslabšala šele sedaj 1-2 meseca... grozno se počutim.

upam, da ti kmalu mine to obdobje.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 722
20.6.2016 17:02:18   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Morskazvezdica, kako to, da si toliko pred pričakovano M test delala? In bravo da je že pokazalouser posted image

Vprašanje za vas aplikacija mojstrice, zakaj pa MyCalendar šteje en dan premalo v odštevanju do M? Naprimer jaz je ne pričakujem 22.6. in mi danes piše še 1 dan. Včeraj da še dva dni.user posted image

Meni na isti način. Danes ne šteje in dneva menstruacije tudi ne. Torej je jutri. Pojutrišnjem je pa že today you are expecting, 23. bo one day late, potem pa user posted image

Ahaaaa, zanimivo. No, še to, zadnjo M sem imela 24.5. in vpisala sem 30 dnevni ciklus in mi je vrže 22.6. kot 30 dan in kapljico za M narisano ampak šele 23., torej 31. dan ciklusa. Se učim user posted image
Še to, se da kako za nazaj vpisati podatke, kdaj sme prejšnje M in O imela, da se bolje računa povprečje ali lahko samo od sedaj naprej pišem? Myperiod tracker imam

Ja saj, 30 dnevni ciklus, 22.6. Je 30 dan, 23.6. je pa prvi dan M in s tem prvi dan novega cikla, a ne?
Jaz nimam my tracking period, ampak imam My calendar. Tam lahko za nazaj vpišeš. Nekak mi je bil najboljši ta. Tak dnevnik z rožico je na ikonci.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.6.2016 17:30:36   
izida
Storžek3, držim pesti, da jutri ugledaš ta pravi plusek user posted image . Me ta rdeče pa v nove kroge. Jaz še ne vem, če se vam priključim v juliju. Sem razmišljala, da ta mesec sploh ne bi gledala, kdaj imam O in se prepustila toku.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 724
20.6.2016 17:39:16   
Luminnel
Uff sem pozabila povedat, danes sem bila v knjižnici in mi ni dalo miru. Sem si sposodila knjigo Kaj pa vidva čakata?! in sem jo prebrala že skoraj polovico. Do večera je bo verjetno zmanjkalo. user posted image

Ufff danes so me znanke tako spravile v slabo voljo... grrr. Kako sovražim, ko se ljudje ne znajo brigati zase in se vtikajo v vse ostale. Čeprav nimajo pojma kako pa kaj. user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?