Allstar -> RE: II pričakujemo JUNIJA 2016 (27.5.2016 17:01:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel Jaz sem imela še kot punca vedno cikle dolge 35 dni, vendar sem imela redno in točno kot ura... takrat se mi je zdelo to super. Manjkrat imaš [sm=hudicek1.gif], bolje je. Sedaj razmišljam drugače. [sm=smiley1.gif] Je pa res težko, ko se enkrat odločiš, da si želiš otroka in potem čakaš pol leta samo to, da se ti uredi menstruacija. Mogoče sem zato še toliko bolj nestrpna. Se pa tolažim s tem, da je super, če imaš otročka aprila ali maja, ker si lahko že od začetka veliko vozičkaš. [sm=smiley36.gif] Tako, da morata biti sedaj v roku 3 mesecev [sm=rozacrtici.gif]. Tako, da punce sedaj veste kaj je razlog, da niso bile že sedaj [sm=modricrtici.gif]. [sm=smiley36.gif] Tako, da zdj more bit akcija, da se teh pa mesecev vse obarva zeleno. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Se popolnoma strinjam [sm=smiley1.gif]! Vedno sem govorila, da bi imela pomladanskega otrocka, ze zaradi rojstnodnevnih piknikov in ne kupa otrok v hiši [sm=smiley1.gif]. Za sam začetek je pa po mojem februar najboljši [sm=smiley1.gif]. Najprej slab mesec itak ne greš ven, potem pa marca začeš vozičkat na polno, poleti je pa otrok že mimo krčev in je idealen za na morje [sm=smiley1.gif]. Vse imamo naumljeno, narava pa naredi po svoje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|