|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JUNIJA 2016
20.6.2016 18:28:43   
morskazvezdica
Ojla punce

Da se malo javim na hitro. Danes sem mogla do svoje G po potrdilo o nosecnosti ker rabim za sluzbo,mogla sem naredit v lab. se urinski test da je potrdil mojo N. (Storzek za test N krvi se caka na izvide 10dni,saj tako so mi rekli). Urinski je pa v roku pol ure. Je pa za placat malo manj kot 8€.
Dala mi je ze datum pregleda pa rok imam 1.3.2017 user posted image

Hahahaha sama sem polulala v dveh dneh 4 teste. Grozaaa user posted image

Drzim pesti da bo do konca mesca ves seznam zelen user posted image

Lep vecer se naprej :)

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.6.2016 19:24:50   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Ojla punce

Da se malo javim na hitro. Danes sem mogla do svoje G po potrdilo o nosecnosti ker rabim za sluzbo,mogla sem naredit v lab. se urinski test da je potrdil mojo N. (Storzek za test N krvi se caka na izvide 10dni,saj tako so mi rekli). Urinski je pa v roku pol ure. Je pa za placat malo manj kot 8€.
Dala mi je ze datum pregleda pa rok imam 1.3.2017 user posted image

Hahahaha sama sem polulala v dveh dneh 4 teste. Grozaaa user posted image

Drzim pesti da bo do konca mesca ves seznam zelen user posted image

Lep vecer se naprej :)

Ne vem zakaj bi na krvne rezultate cakala 10 dni? To je preprost krvni test in rezultati so na voljo v dobri uri do dveh. To mora bit kaksna finta glede ginekologa in tega kam posiljajo delat te teste. Ker je nemogoce da bi trajal test 10 dni. user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 727
20.6.2016 19:34:39   
Storžek3
A potem samo pokličeš pa ti povejo izvid kar po telefonu ali kako?

(odgovor članu Bibabuba12)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.6.2016 19:35:45   
Storžek3
Jaz raje ne povem koliko testov sem ta mesec polulala.. sem izbrisala iz spomina user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.6.2016 19:40:49   
mišamašaa
Store ja, čez dve Al tri ure pokličeš on ti pove vrednost, vse kar je nad 40 pomeni nosečnost. Zato pa mislim da moraš it dopoldan,, ker delajo test potem toliko časa. No tko je na Metelkovi. Za Adria lab pa ne vem. Sej zato je pa bolj smiselno it na krvnega, ker tam je pa Al si Al pa nisi, nič dvomov. In te pride veliko ceneje kot vsi testi. Pa sej ne da sem sama kaj boljša , kakšno delnico bi si že zaslužila :)

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 730
20.6.2016 20:35:34   
Storžek3
Ok. Hvala za odgovor user posted image

Sej ne vem še če bom uspela jutri, bom videla.

(odgovor članu mišamašaa)
Neposredna povezava do sporočila: 731
20.6.2016 20:36:15   
Bibabuba12
Dobre ste, da zdevate tolk za teste, ker CB in digitalni CB sta draga kot zafran. Js sm kupla enega digitalnega samo zato, da ga bom naredila v primeru, da si mi na pocenskem z Ebaya pokaze lepa crtica. user posted image Sm raje nabavila paket 20ih testov za smesno male denarje. Itak so vsi delani po istem kopitu, tako da je vseeno al das 20E za njega, ali pa 20 centov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 732
20.6.2016 20:53:37   
Sofie

Jaz sem šla vedno v Adrialab. Krvni test stane nekje 11€, rezultat mi sporočijo v 2h na mail.

Sem pa zanč vidla da ponujajo test tudi v našem ZD in je cena še malo nižja.

Knjiga prebrana....super je. Samo nekako me je prepričala, da Reš res ni zameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 733
20.6.2016 20:59:40   
mišamašaa
Sofie katera knjiga? In zakaj Res ni zate :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 734
20.6.2016 21:08:40   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Sofie katera knjiga? In zakaj Res ni zate :)

Kaj pa vidva čakata? user posted image

Hm...pomoje bi bil zame preveč hladen. Pa imam drugače rada realne ljudi, ampak ko se trudiš že nekaj časa za otroka postaneš malo občutljiv. No vsaj jaz sem takšnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 735
20.6.2016 21:15:05   
mišamašaa
Ja sej je tak. Samo veš, ko pa vidi, da si noseč Al pa ko vidi tvojega otroka....se pa totalno raznezi. Tko da ni tok hladen, samo usmerjen je v en cilj, da nas je čim več noseči :)

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.6.2016 21:18:09   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: mišamašaa

Ja sej je tak. Samo veš, ko pa vidi, da si noseč Al pa ko vidi tvojega otroka....se pa totalno raznezi. Tko da ni tok hladen, samo usmerjen je v en cilj, da nas je čim več noseči :)

To je pa lepo prebratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
20.6.2016 21:47:29   
Luminnel
Jaz sem tudi danes prebrala do konca. Vredna branja... user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.6.2016 7:27:53   
Storžek3
Lahko me obarvate v rdečo user posted image Ta mesec si me je pa privoščila user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 739
21.6.2016 7:35:00   
aja2
Glavo gor in v nov boj. Tudi jaz sem bila taka, da sem v meseca v mesec delala teste in vsakic videla neke obrise crtic, ki so bili namisljeni. Sedaj, ko pa sem res noseca pa so crtice itak jasne, da jih vidi sr kdo drug ne samo jaz. Storzek3 pogumno naprej.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 740
21.6.2016 7:37:54   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Dobre ste, da zdevate tolk za teste, ker CB in digitalni CB sta draga kot zafran. Js sm kupla enega digitalnega samo zato, da ga bom naredila v primeru, da si mi na pocenskem z Ebaya pokaze lepa crtica. user posted image Sm raje nabavila paket 20ih testov za smesno male denarje. Itak so vsi delani po istem kopitu, tako da je vseeno al das 20E za njega, ali pa 20 centov. user posted image

Tuki se pa ne strinjam .. bi lahko priložila svojo sliko viola Mullerjevega in te iz E-baya in ti lahko povem, da te iz E-baya so mi tud kr pokazale slabo črtico predn sm jo pričakovala, tko, da sm bla nad njimi ful razočarana ... KO sem bla res noseča mi je pa viola pokazu ornk črtico ta iz e-baya pa skor ne vidno user posted image
Načeloma bi mogl bit isto narjeni ja, sam niso zasnovani isto - materiali in zato nekateri zaznajo še kr ene **** hormone ... se pravi NE tapravih ( beta HCG ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 741
21.6.2016 7:38:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Lahko me obarvate v rdečo user posted image Ta mesec si me je pa privoščila user posted image

Vsaj prišla je ... jaz sem si vedno govorila, da je bolje, da se ulije kot da se mi porajajo taka in drugačna vprašanja in sem se še bolj sekirala ..
Glavo pokonci, tudi zate pride un dan, ko boš zagledala plusek .. navijam ZATE! user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 742
21.6.2016 7:49:35   
Storžek3
Tole včerajšnjo črtico na CB je tudi moj videl in je še danes vidna. Tko da tudi CBju ne zaupam več. Drug mesec pa čakam 1 teden zamude če bo in grem potem na krvnega, ker imam dovolj teh testov.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 743
21.6.2016 7:51:57   
Janchek81

Tole včerajšnjo črtico na CB je tudi moj videl in je še danes vidna. Tko da tudi CBju ne zaupam več. Drug mesec pa čakam 1 teden zamude če bo in grem potem na krvnega, ker imam dovolj teh testov.

Jaz ti drgač priporočam test od Mullerja ... zaenkrat še nbeni ni zatajil ... pa še drag ni!
Tako kot sem napisala, nekateri testi zaznajo tud druge hormone ... men je CB digi pokazal 2x plus pa žal nisem bila noseča .. ampak digitalni, k je prav plus se prikazal .. vsa vesela .. naslednji dan pa zakrvavela, šla na urgenco, pa so mi potrdili da ni bilo sploh nosečnosti user posted image
Drugače pa ja, najbolj zagotov je krvni test - to je pa 1x1
Srečnouser posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.6.2016 8:40:43   
talisman13
No kot sem že včeraj napisala da me ta mesec heca O oziroma BT, sem se sadaj še prehladila tako da verjetno tudi BT ni realna ker mi je danes pokazala 36,9. Mogoče katera ve kako prehlad vpliva na BT?

Neposredna povezava do sporočila: 745
21.6.2016 9:18:10   
Bibabuba12

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Tuki se pa ne strinjam .. bi lahko priložila svojo sliko viola Mullerjevega in te iz E-baya in ti lahko povem, da te iz E-baya so mi tud kr pokazale slabo črtico predn sm jo pričakovala, tko, da sm bla nad njimi ful razočarana ... KO sem bla res noseča mi je pa viola pokazu ornk črtico ta iz e-baya pa skor ne vidno user posted image
Načeloma bi mogl bit isto narjeni ja, sam niso zasnovani isto - materiali in zato nekateri zaznajo še kr ene **** hormone ... se pravi NE tapravih ( beta HCG ) user posted image

Meni se noben test do zdaj ni nikoli pokazal dveh crtic, ko nisem bila noseca. Pri testih, kjer se pojavita dve crtici, je dostikrat v igri kemicna nosecnost, kjer je HCG rahlo povisan, ampak tako hitro pade, da je, ko zakrvavis, ze HCG nazaj negativen in zato tudi na urgenci ne morejo potrditi nosecnosti. In to se zenskam pogosto zgodi, ampak ponavadi niti ne vedo za to, ce ne delajo testov pred pricakovano user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 746
21.6.2016 9:18:33   
izida

Glavo gor, uspelo nam bouser posted image In jaz zanikam trditev, da to kar vidimo, da so namišljene črtice, saj halucinacij zaradi želja res ne moreš imeti. Tudi jaz sem videla črtico 2 dni po zamudi, potem pa se je vlilo. Sicer rahla, a je bila vidna tudi partmerji.Tako da vem kako ti je danes. Ne razmišljaj o tem, da so zatajili testi, zdaj greš lahko v nov krog, ki ti lahko prinese spomladansko štručkouser posted image Drži se in predvsem pozitivs!

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 747
21.6.2016 9:23:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Meni se noben test do zdaj ni nikoli pokazal dveh crtic, ko nisem bila noseca. Pri testih, kjer se pojavita dve crtici, je dostikrat v igri kemicna nosecnost, kjer je HCG rahlo povisan, ampak tako hitro pade, da je, ko zakrvavis, ze HCG nazaj negativen in zato tudi na urgenci ne morejo potrditi nosecnosti. In to se zenskam pogosto zgodi, ampak ponavadi niti ne vedo za to, ce ne delajo testov pred pricakovano user posted image .

Testa NIIKOL nism delala pred pričakovano M user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
21.6.2016 9:29:21   
izida

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Glavo gor in v nov boj. Tudi jaz sem bila taka, da sem v meseca v mesec delala teste in vsakic videla neke obrise crtic, ki so bili namisljeni. Sedaj, ko pa sem res noseca pa so crtice itak jasne, da jih vidi sr kdo drug ne samo jaz. Storzek3 pogumno naprej.

Čestitam za nosečnost. Pa vendar še vseeno verjamem, da bi tudi ti teste delala naprej, če bi bil ta mesec negativen. Vem, kaj hočeš povedati. Da si tako želimo, da imamo že privide. Mogoče je imel tvoj komentar malce negativno konotacijo, saj veš, nenamerno. Drugače pa ti želim vse dobro in seveda user posted image

(odgovor članu aja2)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.6.2016 9:35:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: izida

IZVIRNO SPOROČILO: aja2

Čestitam za nosečnost. Pa vendar še vseeno verjamem, da bi tudi ti teste delala naprej, če bi bil ta mesec negativen. Vem, kaj hočeš povedati. Da si tako želimo, da imamo že privide. Mogoče je imel tvoj komentar malce negativno konotacijo, saj veš, nenamerno. Drugače pa ti želim vse dobro in seveda user posted image

Jaz sem tud mnenja, da bi sigurno še naprej delala teste, če bi tokrat pokazu negativno.
Pač punce smo take, da ko je želja hočmo čimprej realizirat, zarad tega pa nimamo privide al pa namišljene črtice ... jaz sem npr vedno slikala in je vsak vidu drugo malo manj vidno črtico, pa ni bla namišljena, sam zgleda, da je bila vsebnost enga hormona visoka ( kerga pa nimam pojma user posted image ), tko da ... ni vse samo v glavi, ker tist kar je v glavi je pa že obsesija ... kar pa dvomim, da jih tuki katera ima... Pač moje skromno mnenja user posted image

(odgovor članu izida)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?