|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
7.6.2016 8:54:01   
tjasakp
aha, zdaj sem pogledala na spletno stran ZD koper in šola za starše v juliju in avgustu bo, samo malo spremenjen urnik in lokacija.
tako da če je kakšna z obale nameravala iti naj si bolj podrobno pogleda

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.6.2016 9:26:41   
tjasakp
drage user posted image

predvsem prvorodke, da vam razkrijem še eno nosečniško težavo...
vse kar boste pojedle se bo pokazalo na trebuhu!!

grrr, včeraj sem v kopalnici čistila iz majčke jogurt, danes čokolado, čez čas bom imela celodnevni jedilnik na majciuser posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.6.2016 9:31:23   
ŽABBY
aja...kaj celo to obstaja :)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.6.2016 11:14:13   
pikica 4
vekybel
tudi sama gledam na bolhi, če bo kaj pametnega, ampak, če je v redu je predrago za rabljeno, tisti bol dotrajani so pa ugodnejši. Je treba bol redno spremljat. Zato sva se midva odločila za novega pa ga poj čez 2 leti prodava mogoče še prej. Gledala sem pa od adamex imajo ogromno modelov in barv. Moram še Baby boom pogledat. Berem, da vse čakamo na morfologijo potem pa akcija. Na trebuhu ne spim zadnjih 14 dni, ampak bol na pol pol. Po pregledu pa sporoči kako je bilo.

..noname..
Tako kot pri vas smo mi imeli dudo tudi samo za tolažbo in spanje, sem jo pa okrog 1. leta vzela pa jo ni bilo več ali pa še prej sem že malo pozabila. Pa ni bilo panika.

tjašakp
Si imela srečo s kilogrami, jaz sem jih težko izgubila.

Mene tudi zanima katere blazine za dojenje boste kupile?

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.6.2016 11:22:56   
tjasakp
pikica4, jaz imam že drugič blazino bubaba iz pikapolonice. je seveda tudi za dojenje oz. predvsem za to, da ne bo kakšna razumela da je samo za spatuser posted image
je pa to tudi njena dodana vrednost, ampak kot rečeno, tistih bolj trdih nisem še sprobalauser posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.6.2016 12:30:50   
Malinca07
Hvala za info glede blazine, je tudi mene zanimalo. Bo treba it malo okol in jih pogledat user posted image
Jaz pa danes vstopam v 19.teden in že res vedno bol nestrpno pričakujem prve brcike user posted image potem bo vse skupaj zgledalo se bolj resnično user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.6.2016 8:48:15   
vekybel
Dobro jutro!
Učeraj sem imela tretji pregled, tako da je bil klasičen in hiter pregled. Pogledal na UZ če bije srček in če se premika, hvala bogu vse ok. Sem bila malo žalostna, ker tako na hitro vse dela. 27.6. imam pa morfologijo in upam da bo malo bolj radodaren z informacijami.

Za vozičke sem gledala Stokke, mi je všeč. Malo spremljam na bolhi, jih je enih par zanimivih, tudi dragih. Ima katera izkušnje z tem vozičkom??

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.6.2016 9:08:46   
vekybel
pikica4
zdej sem šla gledat te vozičke in je še eden Barletta 3/1, je to isti ali drugi tip vozička? Ker so zanimivi in zelo lepi. Kje se jih da ogledat?

< Sporočilo je popravil vekybel -- 9.6.2016 9:16:51 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.6.2016 9:27:03   
vekybel
Sem klicala na to telefonsko številko in pravi gospod da se da na tem naslovu ogledat vozičke. So delani na Poljskem in imajo dosti opreme. Mislim da so kar vredu za ta denar in še lepi.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.6.2016 9:46:13   
pikica 4
Tjašakp
Hvala za informacijo, sem že pregledala na njihovi spletni strani, niso drage, moram še preverit v živo. Pride pa prav za obe stvari, predvsem zadnje mesece za med stegna, meni je malo odleglo.

vekybel
Super, da je vse vredu. Meni so tudi uz pregledi vedno prekratki, jaz bi še kar malo gledala. Po morfologiji sporoči kako je šlo, jaz jo imam šele začetek julija. Za vozičke sem gledala preko spleta Mali vragci, adameks modela champion in pajero alu. Piše, da je možen ogled. Jaz bom šla na ogled po morfologiji, ker piše, da je kar 8. tednov dobavni rok. So pa res lepe barve, pa še 3v1, cena se mi ne zdi previsoka, res pa je da s tem vozičkom nimam izkušenj. A ga ima mogoče katera doma od prejšnjega otroka, me zanimajo izkušnje? Kje pa si jih gledala sama?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.6.2016 9:50:57   
Katjenka82
No, pa se vam še jaz pridružujem.

ZM: 19.2.2016
PDP: 25.11.2016

Čez dober mesec dni bom dopolnila 34 let, je pa to prvi otrok. Od leta 2012 sem diabetik, bila na tabletah, od nosečnosti dalje pa na inzulinu, pri čemer se pikam 5-krat na dan.

Včeraj sem imela pregled, dopolnila sem 16 teden, srček bije, gibi so pa tudi user posted image user posted image

13.7. imam ponovni UZ in tudi morfologijo. Spola še ne vemo, si ga pa želim izvedet. Večina jih pravi, da bom imela fantka, jaz nekega občutka kar bo še nimam, si pa potihoma želim punčko user posted image

Pregled nuhalne svetline je opravila dr. Pekličeva v Mariboru, pri čemer sem še šla v laboratorij na hormonski test, vse je bilo ok.

Kot vidim, vas je polno tukaj. Zanima me, katere ste iz MB področja, kdo so vaši ginekologi.

Pa še eno vprašanje - strani za prebrat je ogromno, zanima pa me FB stran, ali obstaja? Nekaj sem sicer zasledila na začetku, ampak na samem FB pa mi ne najde skupine.

Hvala in lep pozdrav vsem user posted image

< Sporočilo je popravil Katjenka82 -- 9.6.2016 9:51:33 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.6.2016 9:51:05   
pikica 4
vekybel
Sem pogledal Stokke na bolhi, res so dragi ampak zanimivi. Jaz potrebujem nekaj za vse terene z napihljivimi kolesi.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.6.2016 9:55:19   
pikica 4
Katjenka82
čestitamuser posted image
Skupina fb je skrita, preberi kateri na tem forumu pošlješ prošnjo, pa te bo dodala. Upam, da ne pobegneš na fb ampak tudi tukaj malo pokomentiraš.user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.6.2016 10:04:57   
Katjenka82
Hvala.

Čeprav več koristim FB, se zagotovo vrnem sem na kak čvek in po informacije user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.6.2016 10:37:41   
pikica 4
Katjenko82
Super. user posted image

(odgovor članu Katjenka82)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.6.2016 12:32:32   
ŽABBY
hello...kako ste kaj?

Kam greste letos kaj na dopust?

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 866
9.6.2016 13:40:45   
minime84
Ojla, se ze lep cas nisem oglasila, vas pa redno prebiram user posted image . Kako ste kaj? Jaz sem zadnjih nekaj dni prehlajena, prvic v takem casu in mi je prav grozno user posted image .
Mam pa se eno vprasanje in sicer, ce je mogoce katera v podobni situaciji ali ve odgovor in sicer, sem na delni bolniski, kar pomeni, da 4 ure delam, preostale 4 na bolniski - nic resnega, od sedenja (delam v pisarni) me zacne tako kriz bolet, da komaj vstanem, zato me je G dala na delno bolnisko. Zdej pa, eni govorijo, da v tem primeru ne morm koristit dopusta, spet drugi, da ga lahko user posted image . Imam pa za pokoristit se ves letosnji dopust, polovico sem imela namen pokoristiti v juliju, ker smo hcerko vzeli iz vrtca in je nima kdo drug za cuvat. Zdej pa ne vem kaj naj.

Katjenko82, FB skupina je skrita, lahko mi posljes v zs podatke, da te najdem na FB, dodati te moram kot prijateljico, nato pa te lahko dodam v skupino. Admin skupine pa te potrdi ob pogoju, da posljes na ZS sliko materinske, kjer je viden PDP, aja pa dobrodosla user posted image .

Kok se vam pa kej trebuscki ze poznajo? Jst sem ze ogrooomna, pa sem sele 17t2d user posted image . Se kar bojim, kako bo to zgledalo proti koncu.

Lepo se imejte user posted image .

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.6.2016 13:44:40   
vekybel
pikica
jaz sem gledala na bolhi in ko sem vpisala voziček adamex mi je tudi tega vrglo ven. Poglej se ti.
Za stokke so baje za vse terene, tako pravijo.

katjenka
dobrodošla in čestitke

zabby
mi gremo v terme Čatež.

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.6.2016 13:51:43   
vekybel
minime
zakaj tie bi pripadal dopust?? To bi morda veljalo če bi bila upokojena za 4 ure. Kot jaz vem ti dopust pripada normalno, tudi če si celo leto na bolniški ti pripada dopust. Ti pokliči na zavod in vprašaj tako boš 100% vedela na čem si.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.6.2016 14:01:18   
tjasakp
pozdravljene vse user posted image

jaz sem tudi te dni bolj prehlajena, nos, kašljanje, ampak k sreči nič hudega, komaj čakam vročino da pridem k sebiuser posted image

vekybel, super da je vse ok!! jaz tudi nestrpno že čakam morfologijo čez slaba dva tedna
dobrodošla katjenka82user posted image

ŽABBY, mi gremo na dopust na Krk, ker je blizu in dostopen z avtom oz. pač ni treba čakat na trajekt :)

minime84, jaz mislim da ti dopust zagotovo pripada, saj ti pripada tudi če si rec. celo nosečnost na bolniški, ne vem zakaj ti v primeru pol-pol pa ne bi. imaš pa možnost ga v celoti prenest v naslednje leto, ampak to pri tebi ne pride v poštev kot razumem.
Vprašaj na kadrovski za vsak slučaj
moj trebušček pa bi komot zamenjali za 6-7 mesec user posted image še ki pri telovadbi za nosečke vidim nekatere druge kakšne imajo pri teh mesecih, me je kar groza kakšna bom na koncu

jaz opažam v tej nosečnosti nekaj zanimivega, in sicer moje prehrambene želje.. prve tri mesece mi je pasal recimo zelo kruh, še posebej bel, neprestano bi ga jedla. potem me je minilo in mi je eno obdobje pasala samo solata tako da sem vsak dan pojedla ogromno skledo, potem je nastopilo obdobje rogljičkov z marmelado, nato sem vsak večer morala obvezno pojest eno kumaro svežo, zdaj sem trenutno na pašti user posted image
ima še katera taka nihanja v okusih?? mi je prav hecno ker pri taprvem nisem imela nobenih posebnih okusov razen tega da mi je precej bolj kot ponavadi pasalo sladko, kar mi pa v tej nosečnosti recimo skoraj ničuser posted image

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.6.2016 14:58:44   
Malinca07
Tjasakp se ti pridružujem pri luštah glede kruha..tudi jaz sem ga na začetku nosečnosti lahko pojedla v nenormalnih količinah in takrat mi je najbolj pasal s pašteto - obvezno Argetauser posted image
Me je pa minalo to obdobje in trenutno nekih posebnih lušt nimam večuser posted image
Nas pa verjetno še marsikaj čaka..navali na določeno hrano še sigurno prihajajo user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.6.2016 15:00:23   
vekybel
jaz imam tudi obdobja in sicer začela sem z jagodami, pizza, kruh, pršut, zdej sem trenutno na lubenici user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.6.2016 15:39:45   
.pikica
Vidim, da ste še kar aktivne tukaj, super. No jaz sem imela danes zopet pregled (16t 3d).
Imam zelo pogoste preglede zaradi mioma na maternici, kateri je na zelo nerodnem mestu.
Bebi lepo raste, in je živahen. Ravno danes sem šla odpovedat dopust, ker mi je zdravnik
odsvetoval daljša potovanja in napore (še preden sem zanosila, sva rezervirala Južno Dalmacijo)
Tako, da bova šla samo za par dni kar nekam v Istro, čim bližje.
Morfologijo pa imam 7.7. in že res komaj čakava, da malo bolj vidiva bebija in upam, da izveva
tudi spol.
Uživajte in predajajte se nosečnosti.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.6.2016 16:12:44   
..noname..
.pikica super za pregled :) Škoda za dopust, boste pa drugo leto šli vsi :)
Jaz imam pregled v ponedeljek ko bom noseča 16 tednov in 1 dan :) Že komaj čakam :) Čeprav bo brez UZ že komaj čakam :)

Ufff jagode, sadje na sploh....js mam že od začetka veliko željo po sadju in še kar ne mine....druge želje pa nimam :)

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.6.2016 6:26:22   
.pikica
Glede dopusta se sploh ne sekiram, bova šla pa nekam bližje. Edino in samo pomembno je, da pridemo po sreči do konca nosečnosti in dobimo zdrave otročke. Mnjamiii, sadje že jaz nasploh obožujem, vendar se moram sedaj pazit zaradi sladkorja.
Po morfologiji pa v nakup vozička in bolj ko gledam, manj vem, kateri bi bil najboljša izbira.
Rada bi imela voziček za vse terene, da bova lahko veliko v naravi, torej rabim z velikimi kolesi. Ima katera posebej dobre izkušnje s kakšnim modelom?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?