|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
24.5.2016 8:50:12   
roana
Jutro vsem

Šola za starše...pred leti vem da sem hodila nekje na sredini nosečnosti ne ravno pred koncem..določijo datum,ponavadi visi v ambulanti.
Sem že razmišljala o tem da bi tudi v drugo hodila,čeprav se mi zdi da tisto potrdilo nekaj časa velja se mi zdiuser posted image user posted image
Moram se še pozanimati.Bodo pa verjetno spet povsem nove smernice kot takrat.:))
Moj naslednji pregled je šele 22.6 do takrat se mi bo še vleklo.
Imam pa vprašanje oz mogoče za mnenje kaj mislite o virusu Zika?Sej nočem neki paničarit ampak ali je katera že kaj razmišljala,govorila z gin.o tem?Lahko da gre vseskupaj za paniko pa vendar ..okili mene ni nobene nosečke z katero bi lahko karkoli razpravljala.:/

Drugače pa pri meni vse ok,po nove modrčke moram nujno..upam da ne pridem prej do F:))))Ker se pri prvi imela preklampsijo in nneverjetno zatečeno praktično celo telo sem si po nasvetu omislila kompresijske nogavice ker veliko stojim,in moram reč da j ekrasno.Čez trebušček so lepo ojačane in mehke.Pri navadnih nogavicah imam okoli pasu vse prerezano da me ne tišči:)))

Lep deževen dan vsem,user posted image user posted image

(odgovor članu Dandi)
Neposredna povezava do sporočila: 801
24.5.2016 9:37:12   
tjasakp
dobro jutro user posted image

jaz sem iz tretjega pregleda, vse b.p.user posted image
naslednjič imam že morfologijo, in sicer 22.6., tik pred dopustom, huraaaauser posted image

v materinsko šolo sem prvič hodila že v 9. mesecu, ko sem bila že na porodniški. sem pa eno predavanje zamudila in ko sem želela it naslednjič je bilo že prepozno user posted image
mislim da bom tokrat šla prej, v 8 mesecu, torej septembra. je pa potrebno pogledat razpored seveda.

glede oblek sem jaz že na nosečniških. no, enih par kosov imam še ''normalnih'' ampak mislim da se jim iztekajo zadnji dnevi. upam da bo od zdaj naprej začelo poletje ker kar imam doma od prejšnje nosečnosti je v 80% poletno, tako da se zdaj šlepam z enimi nosečniškimi kavbojkami in pajkicami ter odpete jopice z dolgimi rokavi čez kratke user posted image

saj bo, pri nas na obali se že kaže sonček, in od jutri naprej naj bi tako začelo poletjeuser posted image
lep dan vsem!

(odgovor članu roana)
Neposredna povezava do sporočila: 802
24.5.2016 9:49:06   
tjasakp
aja, glede zike.. ne mislim delat panike, le bolj redno se bom špricala proti komarjem kot ponavadi pa bo :)

sicer je pa procent tako majhen, da je praktično nemogoče da kaj škoduje plodu. zadnjič sem zasledila da le 1% okuženih! nosečk rodi otroka z mikrocefalijo. torej se moraš najprej sploh okužit, kar je pri nas že tako majhna verjetnost, potem pa še past v tisti 1%, kar je tudi skoraj nemogoče.
veliko večje možnosti so bile rec. za spontani splav v prvem trimesečju

tako da smo po moje lahko čisto brez skrbiuser posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.5.2016 9:45:39   
Mateja1000
Ojla mamice!
Se ena nova tukaj user posted image Tudi jaz pricakujem novembrcka, pdp imam 22.11., trebusces se pa tudi ze malce pozna user posted image
Rada bi se vclanila v fb skupino, pa je ne najdem... Verjetno je skrita? user posted image
Prihajam pa iz Posavja... Se kaksna Posavka tukaj?
Lp

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.5.2016 9:46:52   
Inod
Pozdravljene vse nosečke ;)

Zanima me kateri lahko pišem ZS da me doda v skupino na facebooku. user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.5.2016 12:06:02   
Isabella*
Tiste, ki ste tu od začetka se me verjetno spomnite. Sporočam vam samo, da smo med vikendom zagledaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.5.2016 12:17:54   
minime84
Isabella* cestitke!! Seveda se te spomnimo in sem zelo vesela za oba in drzim pesti, da spelnete srecno do konca!! Bo januarcek? Jaz malo spremljam se druge forume in sem videla, da je se nekaj novih pluskov, ki jim november ni bil usojen user posted image .
Za FB je potrebno pisati Trolik4.

(odgovor članu Isabella*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.5.2016 14:56:52   
StelaIza
Seeveda se te spomnimo, Isabella*. Čestitke!! user posted image

Tudi jaz bi se priključila skupini na FB, sem že poslala ZS trolik4, pa žal ni bilo nobenega odziva. Nas lahko doda še katera druga v skupino??

Lep sončen dan vsem user posted image user posted image

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.5.2016 19:24:05   
..noname..
Bravo vsem novim in dobrodošleuser posted image user posted image

Lahko sporočite tudi kateri drugi, ni pomembno, v vsakem primeru pridete v skupino. Ampak da vam sprejme boste mogle poslat sliko iz materinske knjižice, kjer je napisan pdp user posted image

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 809
27.5.2016 8:16:11   
Srchy
Pozdravljene punce!

Še jaz se malo oglašam po dolgem času ;)

Dobrodošle vse nove, prav lepo je brati, da nas je več in da je vse ok ;)

Isabella - iskrene čestitke za user posted image

Tjasakp - hvala za izčrpne informacije o vrtcih ;)

Jaz sem ok, zadnji pregled sem imela 28.4. in naslednji bo 2.6. - nestrpna sem!!! ;) Od pregleda do pregleda se vleče... verjetno bom tudi jaz v juniju imela morfologijo.

Drugače pa vstopam v 18.teden. Otroka še nisem začutila (zato malo paničarim -ampak glede na to, da sem prvič noseča je baje normalno, da ga začutiš okoli 20.tedna - torej čakam ;))
Počutim se ok, razen tega, da sem debela in trebuh raste (že tri tedne nosim nosečniške hlače).

Drugače pa...niti ne vem, da sem noseča zaenkrat. Na trenutke se mi zdi, da sem pač ful napihnjena ;)

Na obali pa že uživamo predpoletno vzdušje na polno ;)

P.s. Težave imam s hemoroidi, ker me heca prebava...se še katera sooča s tem?

In še nekaj...ste katere kadilke? Kako vam gre? So se vam zamerili cigareti? Meni se namreč niso niti malo...pravzaprav se mi FUUUL kadi... seveda poskušam ne več kot dva na dan - maximalno pridem na tri - in še to se počutim krivo user posted image ...a kaj ko mi paše...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 810
27.5.2016 8:17:01   
vekybel
Isabella
čestitke, prav sem vesela zate. Čuvaj se in vse bo ok.

Ma prav vse ste pobegnile na fb user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 811
27.5.2016 8:21:44   
vekybel
srchy
moja sestrična je kadilka in pri prvem otrokuso se ji cigareti zamerili in ni kadila med nosečnostjo. Pri drugem otroku pa so ji pasali za umret, je rekla da bi jih kar pojedla koliko ji pašejo. Glede na to da si kadilka in da zdej pokadiš samo 3 cigarete se mi ne zdi strašno.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 812
27.5.2016 8:43:17   
StelaIza
Srchy...tudi jaz sem kadilka user posted image cigareti se mi žal niso zamerili, nasprotno, prou pašejo mi user posted image . Sem zmanjšala, nisem pa nehala. Seveda je bolje, da se ne kadi med nosečnostjo, ampak tudi meni se 3 cigareti ne zdijo veliko, sicer slaba tolažba, ampak tako je...
vekybel...tu je totalno zatišje, očitno jih je res večina pobegnila na FB, zato bi se tudi jaz včlanila tam, mi je FB bolj priročen in enostaven...

Punce, želim vam lep sončen vikend, izkoristite ga user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 813
27.5.2016 11:22:07   
tjasakp
Isabella* čestitamuser posted image to je pa res super novicauser posted image

jaz sem tudi kadilka, ki sem nehala kadit že kar nekajkrat, ampak vedno se pol začne z kakšnim prižganim na kakšni zabavi, pa pol kao sej je samo eden, pol čez en teden spet enega in to se hitro stopnjuje do normalne doze user posted image
v prvi nosečnosti sem nehala kadit popolnoma in celo nisem kadila 3 leta, mi ni niti pasalo. pol pa enkrat po neumnosti sem spet enega prižgala in se je ponovila stara zgodba, v roku dveh- treh mesecev sem bila spet na stari dozi (do rec. 10 na dan)

IN SEM SI ZABIČALA, DA V DRUGI NOSEČNOSTI BOM ITAK SPET NEHALA IN NE BOM NIKOLI VEČ ZAČELA. ZAENKRAT MI GRE OKuser posted image prve tri mesece mi je smrdela tako kava kot cigareti tako da ni bilo panike, zdaj pa sem se že navadila na to, da pač ne kadim in mi ne manjka, hvalabogu!!

in res ne semem nikoli več nobenega, jaz sem kot alkoholiki, ko prižgem spet prvega je konec user posted image

držim pesti da bo uspelo tudi vam (no meni še ni, po treh letih bom videla če bom bolj uspešna kot prejšnjič user posted image )

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 814
27.5.2016 22:33:49   
Belle
Živjo punce,
pa se vam pridružujem še jaz (:user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.5.2016 7:39:49   
..noname..
Dobrodošla Belle user posted image
Več nas bo, bolj bo veselo. Porodnišnice bojo očitno res polne letos jeseniuser posted image

(odgovor članu Belle)
Neposredna povezava do sporočila: 816
1.6.2016 15:14:07   
pikapoka**
Zdravo vsem!
Tudi mi pričakujemo proti koncu novembra :) - kako se lahko pridružim FB skupini??

Neposredna povezava do sporočila: 817
1.6.2016 20:13:46   
..noname..
trolik4 napiši zs

(odgovor članu roana)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.6.2016 9:57:54   
Dandi
Ravno iz pregleda, vse ok. Spola pa se ne vemo, saj je tiscal nogice skupaj.. Upam, da jih naslednjic na morfologiji ne bo.. 😊

Neposredna povezava do sporočila: 819
2.6.2016 14:07:56   
ŽABBY
oooj punce..

kako ste kaj? ...res ste vse zbežale na FB....jaz sem očitno edina ki še tukaj vztrajam :)

jaz imam pregled naslednji teden ko bom že v 20 tednu...in bo to komaj moj 2. redni pregled....

je še katera tu, ki noče vedet spola otroka...ali sem jaz edina?

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Dandi)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.6.2016 15:32:33   
pikica 4
Pozdravljene,

ne vztrajam še jez nisi sama Žabby.

Jaz imam 2. redni pregled jutri sem pa v 16. tednu.

Glede spola me pa zanima, če se bo le videlo.

Dandi super novice.

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.6.2016 16:58:17   
..noname..
Tut js sm še tukej, samo bolj malo napišem user posted image
Jaz pa komaj čakam drugi pregled. Se mi zdi, da ste že vse imele več pregledov, jaz pa kar čakam in čakam user posted image

(odgovor članu roana)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.6.2016 8:42:48   
StelaIza
Hej punce...jaz vsak dan enkrat pogledam, če se tukaj kaj dogaja, pa se žal ne :( tut nisem uspela vzpostavit tukaj stika z nobeno, zato sem šla na FB.

Dandi super user posted image vesela zate user posted image
ŽABBY...tudi midva ne želiva izvedt spola, se bova pustila presenetit user posted image jaz imam drugi pregled šele 20.6., takrat bom že v 18t in se mi zdi, da se čas od pregleda do pregleda tkoooo vleče. Sem pa včeraj dobila angelsound in sva zvečer poslušala srčka. To me je čist pomirilo in raznežlo user posted image
pikica 4...javi se po pregledu.
..noname..kdaj imaš PDP? Se mi zdi da enkrat takrat kot jaz, 25.11.? Kdaj imaš drugi pregled?

Lep sončen petek želim vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
3.6.2016 12:37:06   
KrasnaJasna
Še ena "nova" :D
Berem vas že nekaj časa, sedaj pa se še vključujem v debato, preden vse zbežite na FB..

PDP imam na martinovo, tk da bo dvakratno veselo :D
Midva bova za spol vprašala na morfologiji, ki bo čez 3 tedne. Samo ostalim pa ne bova povedala - kar naj počakajo na dan D :D

Me pa zanima, ali še kateri občasno otrdeva trebuh?
Sicer je vse skupaj brez bolečin in traja le za par sekund.. nevem pa a je to povezano z napenjanjem, ker se mi tut sicer zdi da mi vse pritiska na črevesje...

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.6.2016 13:05:38   
Malinca07
Pozdravljene, tudi jaz vas berem že skoraj od začetka nosečnosti, vendar se v pogovor še nisem vključila. Bolje pozno kot nikoli..tako da se sedaj tudi jaz vključujem v debato, da ne boste vse pobegnile na FB. :) KrasnaJasna, tudi jaz imam rok na martinovo :) Za mano sta že 2 pregleda + nuhala, sedaj je na vrsti morfologija. Za spol ne bi zdržala do nevembra, tako da že vema kaj dobimo. :)
Glede otrdevanja trebuha..tudi meni se to dogaja in sicer predvsem zvečer, ko se umirim in uležem. Sem pa vprašala ginekologinjo o tem in je rekla, da do 8x na dan ni nič narobe. Predlagala pa je da pijem magnezijeve tablete, ki olajšajo in zmanjšujejo otrdevanje trebuha.

(odgovor članu KrasnaJasna)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?