bucka*
|
Živjo! Najprej odgovorim Malinci07, da ne pozabim. V prvi nosečnosti in tudi zdaj, sem delala vaje za hrbtenico na tem posnetku. Ampak samo ene prvih dvajset minut, pa eno ali dve sem vmes spustila. Poslušaj svoje telo in ne delaj ničesar, kar ti ne paše. Samo so se mi zdele tko fajn, lepo sem se "raztegnila", brez da bi me skrbelo za trebušček. Poskusi. https://www.youtube.com/watch?v=hJndUKMp3A8 sem imela v prejšnji nosečnosti težave prav s trtico in te vaje so mi pomagale, da sem ponoči spala. Zdej so se pa težave pojavile prej, pa nimam časa niti telovadit, čeprav bom mogla... Morfologijo sem imela precej zgodaj, tko da nisva vsega dobro videle, pa še ni hotel pokazat kaj ima med nogami, tko da bova čez 4 tedne ponovili vajo in upam da končno izvem, kaj pričakujemo, da se pripravim :-) tjasakp, koliko je star prvi? Naš je dve leti, pa tud še ne razume, da bomo dobili še enega. Včasih da lupčka trebuščku in mu povem da bomo dojenčka vzeli ven in se z njim igrali, pa je vesel, včasih pa tuli "ne nenčka, ne nenčka!" :) pikica 4, odkod si, če ni skrivnost? Z gorenjskega konca? Jaz sem z zgornje gorenjske, če lahko tako rečem :) Kar se tiče oblačil... imam nekaj kavbojk od prej, čeprav v tej vročini (ki jo zelo slabo prenašam) nosim pajkice, sem si pa kupila dve krilci v hoferju, ki ju bom lahko potem še naprej ponosila, majčke pa kar raztegujem, dokler še gre :) upam da mi bo ena kolegica prnesla kakšne pametne, ker mi je nekaj obljubljala. Škoda kupovati, ampak ravno s trebuščkom si tako občutljiv glede izgleda... kar oblečem, se počutim kot slon. Imam že velik trebuh in ko povem, da bom rodila šele novembra, me vsak čudno pogleda. :-) Inod... z modrci je hudič, sploh ker so prsi tko občutljive in potem šele po parih urah pokažejo, da jim modrc ne ustreza, takrat je pa že malo pozno za vračilo :) jst sem si v prvi nosečnosti kupila kr enga, se niti ne spomnim kje, je bil noro poceni in sploh nisem vedla če bo ok, pa se je izkazal za edinega nosljivega, samo je blo mal lažje, ker ni blo poletje in sem ga mela čas oprat :) nudi oporo, hkrati pa tok udoben, da lahko tud zaspim z njim. zdej bom mogla najt še kakšega, da bosta vsaj dva :) če najdem kaj podobnega, javim. Zaenkrat toliko, upam da se večkrat utegnem pofočkat :) pazite nase, dovolj pijte in držte se v senci :)
|