|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2016
22.6.2016 18:16:33   
..noname..
Zelo veliko punc je že imelo morfologijo. Na FB so pisale. Zaenkrat so vse ok. Je pa danes dan z punčkeuser posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.6.2016 19:05:44   
pikica 4
user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.6.2016 20:19:03   
vekybel
A me lahko katera doda na facebooku: Planec Vesna iz Kopra.

Tu je skoraj vse zamrlo.....user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.6.2016 20:58:04   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

A me lahko katera doda na facebooku: Planec Vesna iz Kopra.

Tu je skoraj vse zamrlo.....user posted image

Te dodamo. Samo sliko od materinske kjer je pdp moraš poslat, da te administratorka sprejme user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 904
23.6.2016 8:10:39   
tjasakp
jutro user posted image
kako ste? da se malo javimo
včeraj imela morfologijo, vse bp, imeli pa bomo še enega user posted image user posted image
toliko o mojem večletnem občutku da bo pa drugi otrok punčkauser posted image tako da prvo sekundo je bilo v smislu: reees?? user posted image
danes sem pa že čisto navdušena nad samimi fanti okoli mene user posted image tamali je bil tudi vesel da bo imel bratca
se je pa mali ves čas pregleda skrival in ginekolog se je zelo trudil da bi ugotovil kaj skriva med nogicami, ki smo povedali da bi radi izvedeli spol, pa ga je tresel pa obračal in pol je že začel v smislu. ja, glede na to, da se čisto nič ne vidi, bi lahko bila punčka, ker čene se ponavadi tudi od strani vidi kakšno jajčko, ...
in takrat kot da bi mali slišal in si mislil ''kaj ste rekli da sem punca?!'', je pokazal na široko da je fant user posted image tako da smo prav slikico lulčka dobili, čisto jasnouser posted image

no, nikoli ni 100% ampak mislim da je 99%

ostale mere glavice, trebuha in stegnenice ustrezajo, dolžine ni meril, težek pa je 404g :)

posteljica je zadaj in najbrž je to razlog da tako zelo čutim brce, dosti bolj kot pri prvem, pri katerem je bila posteljica spredaj, ki je najbrž ublažila male brcike :)

danes sem začela 22 teden, tako da še malo manj kot polovico, pa še poletje je začelo, huraaauser posted image

tudi ostalim želim vse bp pa javite kako je šlo

Neposredna povezava do sporočila: 905
23.6.2016 8:39:51   
Malinca07
Tjasakp super za lepe novice in rezultate user posted image jaz se bom pa se malo nacakala, imam morfologijo sele cez 14 dni. Spol pa ze vemo, bomo pa videli ce bo na morfologiji ostalo isto user posted image
Jaaa, koncno poletje, tud jaz sem ga ze prau nestrpno cakala! user posted image
Imam mogoce se katera bolecine v krizu in trtici? Mogoce kak predlog, vaje za lajsanje bolecin?
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 906
23.6.2016 14:58:00   
..noname..
Hihihi, kok dobre zgodbice iz pregledov. Superuser posted image user posted image

Jaz pa še 3 tedne do morfologije in ker spola še ne vemo je to obdobje tako zelo doooolgoooouser posted image

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 907
23.6.2016 15:24:01   
vekybel
noname
kam pa naj pošljem slikco? Bom poslala sliko od UZ ki se vidi PDP in kdaj je bil delan UZ.

tjaša
super za fantka, samo da je vse ok. Morda bo v treje pupa...user posted image Kdo ti je delal morfologijo? Si kej vprasala za 3D?

Neposredna povezava do sporočila: 908
23.6.2016 18:34:28   
pikica 4
tjašakp
Čestitam za dobro opravljeno morfologijo. Jaz imam tudi same fante pa je fajn, bomo videli kaj bo sedaj.

Vse odhajajo na fb, upam, da ne odidete vse jaz fb profila sploh nimam.

Malinca07
Jaz sem imela bolečine v križu na začetku pa je izzvenelo. Vaje so ampak ne vem katere so primerne v nosečnosti.

..noname..jaz jo imam prihodnji teden pa se mi tudi vleče, bi tudi rada vedela kaj imamo. Ali je veliko deklet na fb?

Pa se je pričelo poletje. Sem morala danes po kratke hlače, pa sem jih ugodno dobila ker so bili zadnji kosi in še dve kratki majici. Kje nakupujete nosečniška oblačila?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 909
23.6.2016 19:48:27   
..noname..
vekybel, na FB me dodaj med prijatelje, mi pošlji slikico preko ZS potem pa gremo naprej user posted image user posted image

Jaz kljub temu, da sem na FB ostajam tudi tukaj.

Na FB so večinoma fantki. Zaenkrat to prevladujeuser posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.6.2016 8:30:15   
tjasakp
vekybel, morfologijo mi je delaL moj ginekolog, Vitezica. pa se je res potrudil :) o 3D sem razmišljala ampak zdaj ko je 100% fant, ne vem če bom šla... želela sem iti da bi se prepričali o spolu ampak mislim da bolj očitno kot tako ni moglo biti user posted image
tamali pa tudi ne kaže posebnega zanimanja za dojenčka in mogoče bi ga ultrazvok le bolj zmedel, tako da se bomo še odločli, je še nekaj časa user posted image
sem pa malo povprašala o 3D v izoli ampak nobena ki jo poznam ni bila tam, večina jih niti ne ve da obstaja, tudi jaz nisem. sem pa vprašala svaka , ki je zdravnik v izoli in pravi da se mu zdi da ga dela ena ginekologinja, mislim da je rekel Verem in da je v redu.

jaz sem tudi na fb in ostajam tudi tukaj. na Fb je preko 100 deklet in zjutraj je mejl kar zasut z objavami user posted image ampak jaz nisem preveč aktivna, nikoli bila na fb..

lep poletni dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 911
24.6.2016 8:30:52   
Malinca07
Tudi jaz nimam profila na FB, tako da ostajam tukaj..upam, da vas cimvec ostane in bomo aktivne tudi tu user posted image
Oblacila pa sem jaz zaenkrat kupila kar v H&M-u, trojne hlace (kavbojke, elegantne in pajkice). Pogledam pa obcasno tudi na bolhi ce bi se naslo kaj, saj se mi zdi skoda toliko denarja zapravljat za oblacila, ki bodo primerna samo se par mesecev.
Kako prenasate vrocino, vse ok?

Neposredna povezava do sporočila: 912
24.6.2016 8:36:59   
tjasakp
glede oblačil, jaz imam vse še od prve nosečnosti, sem pa ugotovila da bi potrebovala kakšno majčko s kratkimi rokavi, navadno, bombažno, po možnosti s kakšnim cute potiskom... in je nisem našla!! v H&m so imeli bolj ''fine'' , v c&a se mi je zdelo kot da so nosečniška oblačila za starejše, pol sem bila v mani, ki je imela razprodaje, ampak očitno prepozna ker ni ostalo nič user posted image
tako da vsaj na obali kar jaz poznam nimajo nič! 20-25 eur za eno majčko s kratkimi na netu pa se mi zdi čisto odiranje!!
ve še katera za kakšno trgovino na obali kjer bi imeli nosečniške stvari po normalni ceni?

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.6.2016 9:05:33   
ŽABBY
pozdravljene...še ena z morfologije...vse bp

teža in velikost ustrezajo trenutnemu tednu. Dojenček je prava vrtavka....skozi se obrača in premika, pa maha z rokami. Za spol nismo nič vprašali.

Glede oblačil jaz sem tudi si nekaj kupila v H&M..za ostale trgovine, pa če katera pozna naj kar pove..

Če dela verem v izoli, jo bom vprašala na naslednjem pregledu, pa vam sporočim.

me ni v skupini na FB...imam pa občutek, da če vas je tolko, da ne uspeš niti vsemu sledit... :)

Lep dan vsem

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.6.2016 11:39:02   
pikica 4
Žabby
Super, da je na morfologiji vse bp. Jaz sem preveč radovedna, da ne bi prašala za spol. Sem vesela, da boš ostala na forumu. Jaz jo imam čez 1 teden potem pa lahko počasi pričnem kupovati in pripravljati vsak mesec nekaj.

Za oblačila v naših krajih nič ni, sem se tudi sama morala zapeljati na Rudnik v h&m in c&a, tam so vredu založeni. Samo ne smem preveč kupiti. Se moram zadržati, ker imamo vse še jesenska oblačila potem za kupit. Novembra bo že mrzlo.

tjašakp
a mogoče lahko prosim vprašaš na fb, če ima katera izkušnje z vozičkom adamex, sem spraševala že tukaj pa nisem dobila odgovora. Naročila bi ga preko spleta pa nimam nobenega mnenja. Hvala. Super, da ostajaš še na forumu. V mani sem tudi jaz iskala ampak sem bila prepozna, niso imeli več moje številke.

Malinca07
tudi zate sem vesela, da ostajaš tu. Vročino prenašam slabo, že celo dopoldne se potim in pijem. Upam na popoldanske plohe, da bi malo ohladilo.user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 915
24.6.2016 12:52:27   
vekybel
pikica4
sej jaz bom tudi ostala tukaj na forumu, ne bomo pozabile na ringarajo....ker sem pač doma in imam čas prebirat se zato prijavljam na fb.

Jaz sem kupila dve srajčki v H&M, kavbojke pa v C&A in tri majčke v lidlu ko so imeli v akciji za nosečke.
Drugače pa imam oprane in zlikane že oblekice, ki sem jih dobila od sestrične, pa tetra pleničke, eno flaško, krtačko,...tako da avgusta bomo nabavili voziček in ostale stvari.
Vročino komaj prenašam, tudi pred nosečnostjo je nisem. Zdej že tri dni hodimo na plažo in je prav fajn v vodi a dokler prideš do plaže pa da ne omenjam, vroč avto, pot do plaže in cel kup torb vlačit za seboj, tako je ko imaš otroka. user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 916
24.6.2016 13:35:13   
KrasnaJasna
No, pa sm tut jest že z morfologije. Najin škrat je tak kot mora bit in predvsem živahen user posted image
pravzaprav živahna, če gre verjet videnem oz. ne-videnem user posted image

Sama sem si kupila nekaj hlač (ene v c&a, ene v mani in ene rabljene preko spleta) in pajkic. Sploh pajkice so mi praktične, ker lohk čez oblečem kakšno luštno tuniko. Majčko sem si pa samo eno kupila v mani, ker so mi itaq vse moje še čisto prav pa tut to je, da imajo v mani samo še ogromne številke user posted image od XL naprej.. druge trgovine s tovrstno ponudbo pa v našem koncu ni..

Tako težko sem čakala sonce in toplo vreme, zdej mi je pa tako vroče čim se premaknemuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 917
24.6.2016 17:14:22   
pikica 4
vekybel
sem vesela, da ne boš pozabila na nas. user posted image
Jaz sem v lidlu takrat kupila dvoje trenerke, sta super mi bosta še v jeseni prav prišle, da nisem majičk mi je pa sedaj malo žal, ker je bilo skoraj zaston proti noro navitim cenam za nosečniška oblačila. Upam ,da bodo imeli še kakšno akcijo poletnih. Ampak res se moramo malo pocrkljat z oblačili.
Oooo jaz bi se tudi hladila v morju, ti kar malo zavidam. Pri nas so jezera še premrzla, na bazen pa letos ne bi šla.
Komaj čakam, da ta mala oblačila začnem prati, imam mejnik morfologijo.
Kateri voziček pa si gledala?

KrasnaJasna
super, da imaš morfologijo bp, mislim, da na morfologiji se mora pa že videti spol, ampak boste videli na koncu. V mani sem tudi jaz opazila, da imajo samo še velike številke, pa sem bila že trikrat pa ne vem ali ženske tako hitro poberemo ali pa ne bojo dobili nove robe. V mano grem ker je bolj ugodno. Se strinjam prevelik preskok v temperaturi.

A naredimo seznam ali še malo počakamo? V oktoberkah 2016 sem videla da ga imajo.

(odgovor članu KrasnaJasna)
Neposredna povezava do sporočila: 918
24.6.2016 18:27:24   
Inod
Tudi Mi2 ;-) ostajama na forumu. Upam da nekje na hladnem lenarite ali se boljše nekje na morju. Pri nas v Gorici je katastrofa, sploh meni ko mi je že ob 8 zjutraj toplo. Naš škrat že malo brca, čeprav sem prvorodka in v 18t5d.
Glede na to da ne vemo kaj bomo imeli,nimamo se nič kupljenega ,ker je nevtralnih stvari bore malo po trgovinah za dobit. Tako da bo potrebno počakat na morfologijo do sredine junija ;-).
A ima kakšna kako priporočilo glede nederckov...pri meni se je košarica povečala iz B na D...imam dva nova od Intimissimija,ampak ker nista podložena, mi nekako ne dajeta dovolj opore in vse nekam dol pade :-(

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.6.2016 8:36:29   
Ma1in4
Pozdravljene, sem nova na forumu.

Sama sem prvorodka in rada bi bi se vam pridružila v fb skupini, ker sem tam bolj aktivna user posted image . Kam moram poslati slikico iz materinske ? Hvala vam =)

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.6.2016 22:42:05   
bucka*
Živjo!

Najprej odgovorim Malinci07, da ne pozabim. V prvi nosečnosti in tudi zdaj, sem delala vaje za hrbtenico na tem posnetku. Ampak samo ene prvih dvajset minut, pa eno ali dve sem vmes spustila. Poslušaj svoje telo in ne delaj ničesar, kar ti ne paše. Samo so se mi zdele tko fajn, lepo sem se "raztegnila", brez da bi me skrbelo za trebušček. Poskusi.

https://www.youtube.com/watch?v=hJndUKMp3A8

sem imela v prejšnji nosečnosti težave prav s trtico in te vaje so mi pomagale, da sem ponoči spala. Zdej so se pa težave pojavile prej, pa nimam časa niti telovadit, čeprav bom mogla...

Morfologijo sem imela precej zgodaj, tko da nisva vsega dobro videle, pa še ni hotel pokazat kaj ima med nogami, tko da bova čez 4 tedne ponovili vajo in upam da končno izvem, kaj pričakujemo, da se pripravim :-)

tjasakp, koliko je star prvi? Naš je dve leti, pa tud še ne razume, da bomo dobili še enega. Včasih da lupčka trebuščku in mu povem da bomo dojenčka vzeli ven in se z njim igrali, pa je vesel, včasih pa tuli "ne nenčka, ne nenčka!" :)

pikica 4, odkod si, če ni skrivnost? Z gorenjskega konca? Jaz sem z zgornje gorenjske, če lahko tako rečem :)

Kar se tiče oblačil... imam nekaj kavbojk od prej, čeprav v tej vročini (ki jo zelo slabo prenašam) nosim pajkice, sem si pa kupila dve krilci v hoferju, ki ju bom lahko potem še naprej ponosila, majčke pa kar raztegujem, dokler še gre :) upam da mi bo ena kolegica prnesla kakšne pametne, ker mi je nekaj obljubljala. Škoda kupovati, ampak ravno s trebuščkom si tako občutljiv glede izgleda... kar oblečem, se počutim kot slon. Imam že velik trebuh in ko povem, da bom rodila šele novembra, me vsak čudno pogleda. :-)

Inod... z modrci je hudič, sploh ker so prsi tko občutljive in potem šele po parih urah pokažejo, da jim modrc ne ustreza, takrat je pa že malo pozno za vračilo :) jst sem si v prvi nosečnosti kupila kr enga, se niti ne spomnim kje, je bil noro poceni in sploh nisem vedla če bo ok, pa se je izkazal za edinega nosljivega, samo je blo mal lažje, ker ni blo poletje in sem ga mela čas oprat :) nudi oporo, hkrati pa tok udoben, da lahko tud zaspim z njim. zdej bom mogla najt še kakšega, da bosta vsaj dva :) če najdem kaj podobnega, javim.

Zaenkrat toliko, upam da se večkrat utegnem pofočkat :) pazite nase, dovolj pijte in držte se v senci :)

(odgovor članu Ma1in4)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.6.2016 22:50:16   
bucka*
aja še nekaj... Pikica 4, spraševala si za poslikane tetra plenice? v Radovljici pri Sparu je trgovina Pika Nogavička, kjer majo ful lepe, pa ne tok drage (par €), jih pa vsake par mesecev menjajo (motive), tko da majo skos različne.

Mislim da je tud v Kranju ta trgovina, nisem pa zihr. LP

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 922
27.6.2016 10:17:19   
nala123
Živijo vsem! Še ena, ki bo novembra postala mamica :) PDP 8.11.

Kako se lahko včlanim v FB skupino?

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.6.2016 10:45:53   
Malinca07
Vidim, da nas bo kar nekaj ostalo na forumu...super user posted image bucka* hvala za nasvet. Sem nekaj vaj že tudi sama poiskala na youtubu in jih koliko se le da pridno izvajam. Me kar matra trtica in križ, sploh ponoči, ko se iz enega boka prestavim na drug, pa kadar ležim na hrbtu.
Trebušček pa imam tudi sama že kar velik in sem prav ponosa na njega, tudi brcike so vedno bolj izrazite, tudi zjutraj in čez dan, ne samo zvečer. V soboto pa jih je čutil tudi fant user posted image
Lep deževen dan.

(odgovor članu nala123)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: NOVEMBERKE 2016
27.6.2016 14:59:19   
Rezii
Pozdravljene sem nova na forumu user posted image
Tudi sama sem v veselem pričakovanju - 17.teden in nosim dvojčka.
TP so mi določili 6.12.2016, ampak bosta na svet najverjetneje prišla v novembru. Počutje je v drugem tromesečju odlično glede na slabosti iz prvega user posted image , ob prebiranju foruma sem zasledila, da je tudi skupina na FBju, sama je ne najdem..kako se vpišem tudi tam?

Lep deževen pozdrav

< Sporočilo je popravil Rezii -- 27.6.2016 15:01:44 >

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?