|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
15.5.2016 11:01:04   
*tabu*
Čestitke Pikapoka1980 in Mota! user posted image Brezskrbno user posted image vama želim! Res lepo jutro user posted image

Jaz pa se ukvarjam z neobstojem znakcov tako za nosečnost kot za PMS. Po ss sploh nimam več nobenih znakov pred user posted image , niti bolečih prsi, kot so bila vedno leta do sedaj user posted image .
Pa je user posted image točna in čutim O. Kdo bi razumel žensko telo...

Drugače pa sva midva pridna vsak mesec, tistih mesecev, ko pa sem morala zaradi posegov ali ss pavzirati, pa nisem štela. Tako da je vse skupaj 11 krog, pa že leto in pol od začetka...

Mimi_ka, ti si torej imela v prvi in drugi nosečnosti različne znakce pred izostankom?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.5.2016 11:04:13   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Punce jutrooooo!
Test je pokazal + 1-2 tedna! Jeeeeeeeeeeej

Fuuuul sem vesela!

Wiiiiiiiiiiii jupiiiiii user posted image user posted image
Tako sem vesela zate res, kot da bi sama zagledala plusek, ker zdaj imam tudi jaz več upanja user posted image To bo pa januarček, kajne? user posted image
Pikapoka, srečno tokrat vse do konca in upam, da se še kaj oglasiš. Pa seveda upam, da se ti kmalu pridružim user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.5.2016 11:05:41   
mimi_ka
Mota čestitke iz srca tudi tebi in lepo nosečnost ti želim user posted image

(odgovor članu Mota)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.5.2016 11:07:33   
Pikapoka1980
Hvaaaaaaalaaaaa vseeem! ❤️❤️❤️
Vse bom spremljala in upam, da se srecamo med januarcki!

Drzim pesti na ves glas! user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.5.2016 11:11:53   
Pikapoka1980
Jaz ti lahko povem, da so znaki zelo podobni a hkrati vem da drugacni! Pred M sem vedno rahlo naspicena in ful me moti nered! Zdej in marca, ko sem pol dozivela tisti SS, pa je bilo drugace..predvsem cutim neko mirnost in ljubezen, ki ni znacilna za PMS!
Tudi prejsnji mesec sem vedela, da nisem zanosila, zdej pa nekako je bilo jasno!
Zelo sem utrujena, ponoci ne spim, zvecer pa mrknem ze pred 9! 😀
Drzim pesti, da cim prej rata!

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.5.2016 11:13:14   
Pikapoka1980
Mimi_ka tokrat pa ni nobenih krcev, ves?

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.5.2016 11:15:02   
mimi_ka
Tabu ja res je, vendar ta druga nosečnost je bila že od samega začetka drugačna, ker je potem prišlo do ss. Ampak pred izostankom pa sem imela obakrat čisto drugačne znake ja. Prvič res prav nobenega posebnega, edino malo špikanja v jajčniku kak teden pred izostankom. V drugo pa že takoj po O boleče in napete prsi, ko bi morala dobiti M, pa je zvijalo in špikalo v trebuhu, stalno me je tiščalo lulat, povečan apetit, sploh proti večeru in zelo sem se potila. Skratka res čisto nekaj drugega user posted image Tako da sploh ne vem kaj pričakovati naslednjič. Drugače pa tudi mene sedaj po ss prsi ne bolijo več toliko pred M kot so me prej, sploh ti PMS znaki so izginili kot pri tebi, cikel pa se mi je za dan, dva podaljšal

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.5.2016 11:18:39   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Mimi_ka tokrat pa ni nobenih krcev, ves?

Super user posted image ravno sem te hotela vprašati, če te kaj zvija? To je super novica user posted image
upam, da se ti res pridružim kmalu, čeprav kot sem malo računala, bi bila jaz že med februarčki, če uspe ta mesec. Pa še rok bi bil skoraj na isti dan, kot ima sinček roj.dan user posted image joj, očitno imam preveč časa user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.5.2016 11:20:16   
*tabu*
Joj Pikapoka1980, dobra si, jaz zadnji teden pred user posted image , nisem sposobna čutit nobene mirnosti user posted image
Čeprav sem prvič 'vedela', da sem noseča, ker so me samo bolele prsi in imela sem beli tok, ki ga prej nisem nikoli imela v tednu pred user posted image .
Zdaj po ss se je pa vse zamešalo.

Hvala Mimi_ka za tvojo izkušnjo po ss, očitno se kaj takega lahko zgodi. Saj PMSja ne pogrešam user posted image
Možno, da se bo tudi meni cikel podaljšal, še ne vem, ker sem imela samo eno user posted image do sedaj.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.5.2016 11:25:56   
mimi_ka
Ja ti znaki so res ena velika zmeda pri vsaki, zato se jaz res več ne ukvarjam z njimi preveč.
tabu kdaj pa je ti ne pričakuješ?

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.5.2016 11:29:30   
*tabu*
Moja O je bila 14 dan cikla, sklepam po bolečinah, sluzi in BT, tako da bi morala user posted image priti nekje sredo/četrtek. Bi bil že čas za PMS user posted image
Čeprav nimam občutka, da sem user posted image , tako da jo kar pričakujem.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.5.2016 11:30:49   
*tabu*
Samo jezi me, ker sem toliko časa porabila, da sem ugotovila, kako deluje moje telo, zdaj po ss se je pa vse spremenilo in se počutim, kot da sem na začetku.

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.5.2016 11:33:00   
madjanca
Mogoce pa ti sporoca, da se ne smes tako ukvarjati s tem in samo slonckati, kadar je cas in delati test, ko ti zamuja vsaj dva dni user posted image

Malo za salo malo za res user posted image

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.5.2016 11:36:03   
*tabu*
user posted image sej razumsko to vem, samo zadnjih nekaj dni pred user posted image mi vse uide iz kontrole user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.5.2016 11:38:15   
mimi_ka
tabu in madjanca jaz držim pesti, da je mogoče ravno to, da se počutita nenoseči, znak da sta user posted image še malo in bosta vedeli user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.5.2016 12:07:52   
Veronique
mimi_ka in pikapoka1980, ko se pogovarjata o teh krčih... Tudi jaz sem jih imela pri prejšnji user posted image prvih nekaj dni po testu, predvsem pa huude bolečine še v križu. Nevem sicer, če je to kaj povezano ampak sem morala deliti informacijouser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.5.2016 13:54:42   
mimi_ka
Veronique ja z Pikapoka1980 sva imeli skoraj identično izkušnjo pri zadnji nosečnosti, pa še hkrati isti mesec sva zagledali plusek. Obema so se začeli krči, meni so se občasno pojavljali že preden sem zagledala plus in potem v 6.tednu ss. pa še to..obema je cb digital pokazal 1-2tedna nosečnosti, ko bi moralo biti že 2-3 tedne. Tudi po tem sem sklepala, da hormon ni pravilno naraščal in je res potem prišlo do krvavitve in ss. Zgleda, da smo imele vse tri podobno izkušnjo in da je to očitno kar pogosto.

< Sporočilo je popravil mimi_ka -- 15.5.2016 13:58:39 >

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.5.2016 14:34:28   
Veronique
Ista zgodba pri meni... Koliko mi je grozno, da se to dogaja v takem številu (si prej sploh nisem znala predstavljati, da je to tako pogosto, toliko sem vesela, da sem našla da forum in punce, ki ste šle čez isto... Nobeni ne privoščim, je pa lepo videt, da nisi sam v taki situaciji.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.5.2016 15:06:24   
Storžek3
Čestitke pikapoka in mota! user posted image
Res vama želim lepo nosečnost in zdravo štručko user posted image

Jaz tudi že malo odštevam do testa. Se imam še nekako pod kontrolo. mi pa pri prvi nosečnosti ni pokazalo pred izostankom, je pa res da sem mela bolj zmedene cikle..zato bi rada čimdalj počakala.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.5.2016 20:22:24   
madjanca
Evo cez dan me je zacelo nekaj spikat v desnem jajcniku in ze spet razmisljam samo to user posted image in ze kalkuliram, ce bi jutri naredila test.. ampak ne ne ne in ne... je res 29 dan ampak zadnji cikel sem imela 31 dni.. samo prsti me pa res tako srbijo, da ne morem povedat.

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.5.2016 20:34:39   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Evo cez dan me je zacelo nekaj spikat v desnem jajcniku in ze spet razmisljam samo to user posted image in ze kalkuliram, ce bi jutri naredila test.. ampak ne ne ne in ne... je res 29 dan ampak zadnji cikel sem imela 31 dni.. samo prsti me pa res tako srbijo, da ne morem povedat.

Tudi mene vedno zadnje 3 dni tako srbijo prsti, da je kar hudo. Sem se odločila, da sploh ne bom več kupovala nosečniških testov (imam še 2 doma). Ta dva še porabim, potem pa konec. In bom šla kupit test šele ko mi bo M dejansko zamujala.

Pravzaprav sem favš moškim. Njih nič ne špika in se pretaka, pa nobenga izcedka. In itak da zlahka odmislijo.
Jaz bi tudi!user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.5.2016 20:49:27   
madjanca
Jaz pa jih moram tako dalec iskat, da si moram malce zaloge naredit, ker vsak mesec pa res nebi sla zaradi tega od doma user posted image najbolje, da jih zacnem narocat preko neta, kaksen dan pred predvideno user posted image user posted image

Ja tudi jaz bi bila moski. Moj se sploh ne obremenjuje s tem in tako je flegma, jaz pa vsak mesec vse solze porabim..user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.5.2016 21:05:22   
Damuš
Sej tud jaz se moram zapeljat 10 km, ampak v končni fazi ... Če pride M, tako ali tako pride. In ne vem zakaj bi zapravljala za teste, če bo v končni fazi M itak prišlauser posted image

Res bi rada prišla v fazo take neobremenjenosti kot pred prvo M. Takrat sem rekla, ko bo pa bo. In sem samo prvi mesec skurila 3 teste (dejansko sem bila tako prepričana, da sem noseča, da sem za 2 negativna testa (ki sem ju naredila prehitro itak) rekla, da mi ne pokaže user posted image , ker je še prehitro. In sem šla delat še tretjega. Pa tud takrat nisem verjela, da nisem noseča in sem bila čist paf ko je prišla M.

Po tistem pa res .... nobenega testa do dejanske nosečnosti.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.5.2016 22:12:09   
Allstar
user posted image user posted image user posted image user posted image MAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
user posted image Allstar, 8. krog, 0 otrokuser posted image

5.5.
user posted image Katriss, 10. krog, 0 otrokuser posted image

15.5.
user posted image Pikapoka1980, 2. krog po SS, 0 otrokuser posted image

17.5.
madjanca, 11. krog, 0 otrok

20.5.
Storžek3, 4. krog, 2 otroka

22.5.
*tabu*, 1. krog po SS, 0 otrok

24.5.
Ashatan, 4. krog, 2 otroka

25.5.
Luminnel, 1. krog, 0 otrok

27.5.
Veronique, 1. krog po SS, 0 otrok

28.5.
mimi_ka, 1 otrok, 2. krog po SS

enkrat maja
Damuš, 3. krog, 1 otrok
user posted image Motauser posted image

user posted image user posted image user posted image NAVIJAČICEuser posted image user posted image user posted image
mojamiška, Katte, mimi_ka, talisman13

< Sporočilo je popravil Allstar -- 15.5.2016 22:13:47 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.5.2016 22:15:08   
Allstar
Čestitke Mota in Pikapoka1980 user posted image user posted image user posted image

Srečno do konca user posted image user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?