|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
13.5.2016 8:56:19   
talisman13
ojla, da se vam še jaz pridružim, doma imam že eno princesko sedaj sva se pa odločila da je čas za še enega user posted image ta mesec držim pesti za vas, jst sem user posted image že imela, naslednji mesec pa se pridružim na seznamu user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 201
13.5.2016 10:10:10   
Damuš
Dobrodošla. Več nas je, bolj luštno je.

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 202
13.5.2016 10:16:01   
Mota
Heej punce!

Kr ne morm verjet kaj pišm user posted image Ta mesec me ni bilo na seznamu, ker aprila nisem dobila menstruacije in sem mislila da me ciklus spet heca. zdi se mi, da takrat aprila ko bi morala dobiti M sem dejansko mela šele O. in danes je 14 dni od tega, naredila test in se mi zdi da se prikazala čiiisto rahla črtica. sej ne morm verjet da se to mogoče realno dogaja :) delala sm FS, ker sem ga ravno mela doma. jutri zagotovo ponovim in mogoče kupim še CB.... user posted image

Kaaaj?? user posted image kr ne morm verjet user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 203
13.5.2016 10:22:42   
madjanca
talisman13 dobrodosla :)

mota, torej se bos na aprilskem seznamcku se lahko obarvala zeleno :) lahko pa te damo na tale seznamcek. Navijam, da se bo tale crtica le se debelila.! :)

(odgovor članu Mota)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.5.2016 10:42:31   
Veronique
Mota suuper! Upam, da bo crtica vedno mocnejsauser posted image
Pikapoka1980 kako pa si ti, si delala test?user posted image

Jaz se danes nisem delala O testa (cez kake pol ure bom) ampak je pomoje to to, ker ze od vceraj zvecer pa danes cutim obcasno pikanje v levem jajcniku, tako da je pomoje to ovulacija. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 205
13.5.2016 11:04:25   
Veronique
Evo punce, mislim da je to to.
Verjetno lahko tisti O test od vceraj dopoldne stejem za pozitivnega, ker je testna crtica isto mocna kot kontrolna (oz. se mores potrudit, da vidis ce je mogoce maleenkost svetlejsa). Naredila sem test se vceraj zvecer in danes pa je crtica ze bolj svetla - negativno torej. Ce se upostevam pikanje na levi strani (danes to kar cutim, vceraj je bilo samo obcasno) lahko pomojem stejem danasnji dan za dan ovulacije. Bomo videli cez 2 tedna, ce je bil to najin mesecuser posted image Tako da je ne pricakujem 27. majauser posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 206
13.5.2016 11:09:38   
mava1975
Akcija bejbi

Neposredna povezava do sporočila: 207
13.5.2016 11:15:46   
Veronique
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 208
13.5.2016 11:44:42   
Pikapoka1980
[Veronique ] nisem delala testa. Sem se zbudila ob 4 zjutraj in sem bila tako zaspana, da res nisem šla testirat :) ali bom jutri ali v nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 209
13.5.2016 11:49:36   
Allstar
user posted image user posted image user posted image user posted image MAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.5.
user posted image Allstar, 8. krog, 0 otrokuser posted image

5.5.
user posted image Katriss, 10. krog, 0 otrokuser posted image

15.5.
Pikapoka1980, 2. krog po SS, 0 otrok

17.5.
madjanca, 11. krog, 0 otrok

20.5.
Storžek3, 4. krog, 0 otrok

22.5.
*tabu*, 1. krog po SS, 0 otrok

24.5.
Ashatan, 4. krog, 2 otroka

27.5.
Veronique, 1. krog po SS, 0 otrok

28.5.
mimi_ka, 1 otrok, 2. krog po SS

enkrat maja
Damuš, 3. krog, 1 otrok
Mota

user posted image user posted image user posted image NAVIJAČICEuser posted image user posted image user posted image
mojamiška, Katte, mimi_ka, talisman13

< Sporočilo je popravil Allstar -- 13.5.2016 11:51:45 >

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 210
13.5.2016 11:51:59   
Ashatan
Mota, super če je to touser posted image

Jaz imam pa zgleda O ta mesec zelo močno, ker me že par dni boli na eni strani, pa kar močan izcedek imam. Sem mislila da je bila že za v začetku tedna, pa se kar nekako vleče tole.....

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.5.2016 13:21:05   
Damuš
Mota, čestitke. Držim pesti, da je to res to.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.5.2016 15:30:10   
*tabu*
Mota, čestitke, naj bo jutri črtica že bolj močna! user posted image

Pikapoka1980, držim pesti!

Mene pa zanima, punce, ki ste bile že večkrat noseče, ali so bili znaki pred ali okoli izostanka pri vsaki nosečnosti enaki, ali so bili čisto različni?

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 213
13.5.2016 15:32:33   
*tabu*
Talisman13, dobrodošla! Upam, da ne boš dolgo čakala na novo pikico.

Veronique, ti pa hitro v akcijo user posted image

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.5.2016 19:20:40   
Luminnel
Zdravo punce, tudi midva čakava na user posted image user posted image ... sicer je to prvi mesec pa vendarle. Upava na najboljše.

(odgovor članu *tabu*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
13.5.2016 19:29:18   
Veronique
^Dobrodošla user posted image Kdaj pa je ti ne pričakuješ? user posted image

Punce, eno vprašanje. Kako ve štejete kroge oz. cikle, ko se ''trudite''? A tisti mesec, ko recimo čisto zgrešita čas tudi štejete zraven ali ne? Sem danes ravno brala nekaj po spletu in vidim, da nekatere teh mesecev ne štejejo zraven. No, jaz jih vseenouser posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.5.2016 19:41:46   
Luminnel
Upam, da ne pride 25. oz. 26.... Nimam pa še otrok in sem stara 25.

Neposredna povezava do sporočila: 217
13.5.2016 20:00:44   
Storžek3
Jaz sam prvega meseca ne štejem, ker sva ko sva začela delat na tem bila že prepozna, je bila o mimo. Zdej pa štejem ne glede na to ali sva pridna tiste dni ali ne.

*tabu* jaz sem bila obakrat brez znakov nosečnosti, ene 14 dni po testu pa se je obakrat začela slabost. Torej isto pri obeh.

Zdej vidim, da je na seznamčku narobe napisano, jaz imam že dva otroka.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 218
13.5.2016 20:03:43   
Storžek3
mota čestitke!!

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.5.2016 20:38:07   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Mota

Heej punce!

Kr ne morm verjet kaj pišm user posted image Ta mesec me ni bilo na seznamu, ker aprila nisem dobila menstruacije in sem mislila da me ciklus spet heca. zdi se mi, da takrat aprila ko bi morala dobiti M sem dejansko mela šele O. in danes je 14 dni od tega, naredila test in se mi zdi da se prikazala čiiisto rahla črtica. sej ne morm verjet da se to mogoče realno dogaja :) delala sm FS, ker sem ga ravno mela doma. jutri zagotovo ponovim in mogoče kupim še CB.... user posted image

Kaaaj?? user posted image kr ne morm verjet user posted image

Mota čestiiiiitkeeee user posted image pa poročaj jutri oz. ko boš ponovno delala test, če bodo črtice bolj močne user posted image držim pesti

(odgovor članu Mota)
Neposredna povezava do sporočila: 220
13.5.2016 20:39:53   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Evo punce, mislim da je to to.
Verjetno lahko tisti O test od vceraj dopoldne stejem za pozitivnega, ker je testna crtica isto mocna kot kontrolna (oz. se mores potrudit, da vidis ce je mogoce maleenkost svetlejsa). Naredila sem test se vceraj zvecer in danes pa je crtica ze bolj svetla - negativno torej. Ce se upostevam pikanje na levi strani (danes to kar cutim, vceraj je bilo samo obcasno) lahko pomojem stejem danasnji dan za dan ovulacije. Bomo videli cez 2 tedna, ce je bil to najin mesecuser posted image Tako da je ne pricakujem 27. majauser posted image

Jupiiiii user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 221
13.5.2016 20:43:53   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

Mota, super če je to touser posted image

Jaz imam pa zgleda O ta mesec zelo močno, ker me že par dni boli na eni strani, pa kar močan izcedek imam. Sem mislila da je bila že za v začetku tedna, pa se kar nekako vleče tole.....

Ashatan jaz imam danes tudi močan izcedek in rahle bolečine v jajčnikih, O test pa je danes pokazal rahlo črtico, tako da računam, da bo jutri ali v nedeljo pozitiven, kar je kakšen dan ali dva pozneje kot sem pričakovala. Mogoče se bom tudi jaz morala prestaviti za kak dan ali dva pozneje na seznamu. No bom videla, kdaj bo pokazalo pozitivno. V glavnem naju čaka vikend poln akcije user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 222
13.5.2016 20:44:52   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Zdravo punce, tudi midva čakava na user posted image user posted image ... sicer je to prvi mesec pa vendarle. Upava na najboljše.

Dobrodošla! user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 223
13.5.2016 20:47:41   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

^Dobrodošla user posted image Kdaj pa je ti ne pričakuješ? user posted image

Punce, eno vprašanje. Kako ve štejete kroge oz. cikle, ko se ''trudite''? A tisti mesec, ko recimo čisto zgrešita čas tudi štejete zraven ali ne? Sem danes ravno brala nekaj po spletu in vidim, da nekatere teh mesecev ne štejejo zraven. No, jaz jih vseenouser posted image

Veronique, midva sva se pred ss trudila skoraj eno leto za plusek in če bi jaz štela samo tiste mesece, ko sva bila zares pridna v času O, bi jih preštela na prste ene roke user posted image tako da jaz tudi kar vse štejem, ker čas teče ne glede koliko se mi trudimo ali ne..na žalost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
13.5.2016 20:49:18   
mimi_ka

IZVIRNO SPOROČILO: talisman13

ojla, da se vam še jaz pridružim, doma imam že eno princesko sedaj sva se pa odločila da je čas za še enega user posted image ta mesec držim pesti za vas, jst sem user posted image že imela, naslednji mesec pa se pridružim na seznamu user posted image

Skoraj sem spregledala, ker je toliko napisanega user posted image
Talisman, dobrodošla tudi ti in naj čim prej uspe! user posted image

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?