|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
13.5.2016 20:51:41   
Luminnel

IZVIRNO SPOROČILO: Mota

Heej punce!

Kr ne morm verjet kaj pišm user posted image Ta mesec me ni bilo na seznamu, ker aprila nisem dobila menstruacije in sem mislila da me ciklus spet heca. zdi se mi, da takrat aprila ko bi morala dobiti M sem dejansko mela šele O. in danes je 14 dni od tega, naredila test in se mi zdi da se prikazala čiiisto rahla črtica. sej ne morm verjet da se to mogoče realno dogaja :) delala sm FS, ker sem ga ravno mela doma. jutri zagotovo ponovim in mogoče kupim še CB.... user posted image

Kaaaj?? user posted image kr ne morm verjet user posted image

Mota čestitam.user posted image
Prejle sem gledala seznam in moram povedati, da občudujem vse, ki se že toliko časa trudite in ne obupate. Moram povedati, da bo moja pot verjetno tudi dolga glede na diagnozo policistični jajčniki. Vendar ostajam pozitivna glede na to, da mi je ginekologinja predpisala Clomid in je na uz videla, da se bliža ovulacija. user posted image Tudi to je že nekaj... vendar sem že prvi mesec nestrpna in bi rada čimprej zagledala user posted image user posted image

(odgovor članu Mota)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.5.2016 21:03:34   
mimi_ka
Luminnel te čisto razumem user posted image Jaz sem bila na začetku tudi zelo nestrpna, potem se pa kar malo sprijazniš in ne siliš več z glavo skozi zid. Vse pride ob svojem času..zlasti sedaj po ss se tega še bolj zavedam in vem, da smo proti naravi nemočni. Ampak želja seveda ostaja in enkrat bo že, če je namenjeno user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.5.2016 21:05:16   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

^Dobrodošla user posted image Kdaj pa je ti ne pričakuješ? user posted image

Punce, eno vprašanje. Kako ve štejete kroge oz. cikle, ko se ''trudite''? A tisti mesec, ko recimo čisto zgrešita čas tudi štejete zraven ali ne? Sem danes ravno brala nekaj po spletu in vidim, da nekatere teh mesecev ne štejejo zraven. No, jaz jih vseenouser posted image

Jaz ubistvu bolj stejem mesece namesto cikle, ker imam zelo neredne menstruacije in bi prakticno bila po enem letu v nekje 5 ciklu.. moram pa reci, da sva skozi aktivna takk, da prakticno nisva morala nic zamudit, samo ocitno nama se ni usojeno, da se bi kaj prijelo.

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.5.2016 21:55:24   
Veronique
No, jaz tudi stejem mesece, ne cikle :) prej je trajalo slabo leto, zdaj pa bomo videli. user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.5.2016 22:03:43   
Damuš
Glede na to, da imam že od prve M, le-te redne kot ura (to se ni spremenilo niti po porodu) - jaz kar lepo štejem cikle.
Do sedaj nama še ni uspelo kaj sfalit ali spustit kakšno O, tako da itak ne morem kako drugače šteti. Če bi se pa to zgodilo, pa tega meseca ne bi štela zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 230
14.5.2016 13:15:51   
talisman13
hvala za sprejem user posted image

jst štejem ta mesec za prvi, sicer sva se odločila že prejšnji mesec ampak po O tako da ga ne štejem, drugače imam pa tudi redne M kakšen mesec pride dan prej ali kasnej, tudi če bi zgrešila O bi mesec štela, za enkrat sva še bolj ko bo pa bo, tako da tudi nič ne preverjam plodne dni, za prvo user posted image sva rabila 5 mesecev ampak je bil ss, potem pa sva počakala eno M in nama je uspelo, upam da nama tokrat uspe hitreje

mene pa zanima kako ste kaj z lažnimi znaki, mene hecajo zelo oz. sploh ne vem kaj je to 3 dni po M mi je bilo slabo in joške so me bolele, kadar je me v jajčnikih špika pa vem da ni možno da bi bila noseča tudi razmišljala nisem o tem ker sem bila ravno po M in za O je tudi prehitro, ko sva začela delati na prvi user posted image me je tudi vse hecalo M nisem imela cca. 40 dni pa sem prej imela redne upam da ne bo sedaj tudi takouser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.5.2016 13:58:37   
Ashatan
Štejem mesece, vse mesece, torej ne cikluse. No, saj te imam tako na 30 dni nekjeuser posted image .

Znaki niso bili pred vsemi nosečnostmi nič posebno drugačni kot pred vsako M. Nazadnje mi je en teden zamujala, ko sem se spomnila, da je že dolgo nisem imela, nisem niti pomislila na nosečnost. Slabost, raztezanje maternice, špikanja so vse postala intenzivnejša nekje 2-3 tedne po testu.

(odgovor članu talisman13)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.5.2016 15:42:26   
Veronique
Jaz vse stvari preveč analiziram tako da je isto pri N znakcih user posted image Skozi se mi zdi, da je nekaj (pa vem, da ne more biti). Oh ja, radosti čakanja na user posted image

Je pa O pri meni mimo tako, da zdaj še samo čakamo. Najhujši del torej prihajauser posted image

Mota, Pikapoka1980 kako kaže pri vama? user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 233
14.5.2016 20:04:10   
mimi_ka
Evo, tudi moj O test je bil danes pozitiven, tako da je bila O enkrat danes ali najpozneje jutri dopoldne, kot sem zračunala user posted image tako da danes zvečer morava bit še malo pridna user posted image potem pa čakanje ja...ampak naslednji teden bo kar hitro minil, ker imam toliko enih obveznosti in planov, da sploh ne vem kdaj bom vse naredila. Zadnji dnevi pred M se pa bodo kot ponavadi bolj vlekli. Ampak bomo že..jaz sem vesela že zato, ker sva ta mesec po dolgem času dokaj pridna kar se posteljnih aktivnosti tiče, tako da imam malo več upanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 234
14.5.2016 20:12:33   
Veronique
Bova skupaj čakali in preštevali znakceuser posted image meni bo do konca naslednjega tedna hitro minilo (ker me čaka učenje), tisti teden po tem pa se bo vleeekeeel, že vidim.

Jaz sem ta mesec kar ok; vem, da sva naredila kaj sva lahko, je pa v vsakem ciklu le 25% možnosti (sem nekje prebrala) tako da zdaj lahko samo upamouser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.5.2016 20:26:05   
Storžek3
Mene še 6 dni loči od M ali ne M. Pa me že ful matra. Tudi teste sem si že naročila. Računam da pridejo v torek in lahko v sredo že kakega naredim.

Naj bo zdaj vse zeleno naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
14.5.2016 20:43:57   
Luminnel
Punce kje pa si naročate teste? Jaz sem jih do sedaj kupila, kar v dm-u.
Sicer pa ne vem kaj se dogaja z mano zadnje dni... verjetno, da psiha vpliva name. Načeloma imam dokaj ploske bradavice in so nabrekle samo takrat, ko sem vzburjena. Vendar sedaj po ovulaciji imam veš čas nabrekle bradavice ter grozno napete prsi (rahlo boleče, predvsem ob dotiku) in ves čas moram hoditi na wc (čeprav sem mi zdi, da pijem toliko kot prej). Ali ima še katera podobne težave?

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.5.2016 20:59:50   
Veronique
Jaz sem vzela teste na Ebayu (60 ovulacijskih, 20 nosecniskih) za prbl. 10€.

Te znakce kot jih pa ti opisujes sem imela jaz samo 1x in sicer so se zaceli nekje 2 dni preden sem videla user posted image user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.5.2016 21:02:31   
Veronique
Se pa dobijo ti testi tudi na plodnost.si in si cejensi kot v dm-u, mogoce tam vzami :) baje da tudi hitro pridejo

Neposredna povezava do sporočila: 239
14.5.2016 21:19:33   
Luminnel
Na spletni strani plodnost.si sem videla, da so cenejši, kot dm, muller... vendar nisem vedela, če so dovolj zanesljivi.

Glede mojih znakov pa ne vem... na skrivaj upam, da je to to user posted image . Vendar nekateri pravijo, da lahko tudi zaradi psihe in razmišljanja o tem, dobimo "lažne" znake. Ampak še vedno imam predsodek, da nama ne bo tako hitro uspelo, ker imam policistične jajčnike in ker je ginekologinja rekla, da bom težje zanosila.

Neposredna povezava do sporočila: 240
14.5.2016 21:30:15   
mimi_ka
Luminnel jaz sem teste tokrat prvič naročila na ebayu, sicer britanskem, ker je dostava hitrejša (v roku enega tedna sem dobila), sem pa prej dvakrat delala tudi te iz dm-ja, ki so veliko dražji, vendar po kakovosti oz. zanesljivosti povsem enaki kot ostali, ki so cenejši. Meni so oboji zelo lepo pokazali ovulacijo.
Glede znakov, ki jih navajaš, pa ti povem, da sem jaz imela iste že ko nisem bila noseča in tudi ko sem nazadnje zanosila, vendar je bil potem ss. V prvi nosečnosti pa nisem imela prav nobenega posebnega znaka. Tako da možno je čisto vse, res pa je da psiha naredi veliko in zato se jaz z znaki raje sploh ne obremenjujem, ker sem se že dostikrat opekla user posted image ti pa seveda močno želim, da so to znakci za plus in držim pesti zate user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.5.2016 0:36:06   
madjanca
Mene ze kar malce srbijo prsti.. ampak bom se pocakala. Upam, da bom zdrzala. Do ponedeljka sigurno, ker bova prej z mozem skupaj in nocem delat z njim testa. Je pa pred mano teden, ko bom ze tako zgodaj vstajala in bom sigurno pozabila naredit test. Je pa prvi mesec, ko nimam nobenih znakov.. tako, da niti ne pricakujem prevec.

pikapoka1980 javi kaj, kako je pri tebi?? user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.5.2016 6:55:11   
Pikapoka1980
Punce jutrooooo!
Test je pokazal + 1-2 tedna! Jeeeeeeeeeeej

Fuuuul sem vesela!

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.5.2016 7:44:22   
Mota
Heej!!!

učeraj me od zjutri ni bilo doma, nisem imela tudi neta nikjer v bližini, ampak zato sedaj sporočam veselo novico, da je bil včeraj test še bolj pozitiven user posted image pokazali sta se dve zelo dobro vidni user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela po drugi strani pa splooh ne dojamem še vsega skupi user posted image

Pikapoka1980 čestiiiiiiitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.5.2016 7:52:31   
Pikapoka1980
Jeeeeeej cestitke Motta!
Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mota)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.5.2016 8:05:42   
Veronique
Čestitke obema!!user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa srečno do koncauser posted image

(odgovor članu Pikapoka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.5.2016 8:17:15   
Luminnel
Super... čestitam obema. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
15.5.2016 8:21:19   
madjanca
Juhuhuuuu.!!! Cestitkeeee in srecno nosecnost user posted image user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.5.2016 9:56:37   
Veronique
Madjanca mogoče pa ravno pomanjkanje znakcev kaj napovedujeuser posted image Držim pestiuser posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.5.2016 10:06:55   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

Madjanca mogoče pa ravno pomanjkanje znakcev kaj napovedujeuser posted image Držim pestiuser posted image

Haha mogoce res. Ma jih tudi prejsnji mesec ni bilo. No, ne vem. Bomo vidli. Danes me nekaj spika v jajcnikih.. pa bom kar zanemarila tole malce, ker ponavadi potem vidim in cutim vse zivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?