Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 10:57:50
|
|
|
|
mimi_ka
|
Ojoj, me je kar malo sram napisat..mislim, da sva midva reklrderja po (zunaj)zakonskem stažu tule letos sva obeležila okroglih 15 let zveze in prvo obletnico poroke ja, prav ste prebrale, sva skorajda mladoporočenca imava pa tri leta starega sinčka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:00:38
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Jutro punce! madjanca si naredila test? Mene vse špika, v jajčnikih, v križu. Ne vem kaj je to. Verjetno spet psiha dela svoje :( vseeno jutri naredim kakšen test, če so slučajno znaki N. In da lahko zvečer ko praznujemo en rojstni dan spijem kakšno pivo Nisem... sem se ga vceraj malce napila in semzjutraj cisto pozabila na testkanje Ahahaha madjanca, tole mi je pa polepšalo dan Ampak čisto resno, pomaga..jaz si tudi občasno privoščim s prijateljico kak tak odklop..babji večer..in reeeees paše, kljub rahlemu mačku naslednji dan, se psihično počutim kot prerojena
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:02:24
|
|
|
|
mimi_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12 Punce super, samo tako naprej! Zdaj naj se se preostali del seznamcka obarva na zeleno, ko se je ze tako lepo zacelo! Sama sicer na koncu nisem imela ss, ker je bila nosecnost neznane lokacije, ampak ja, tudi meni se je zgodilo v istem casu kot mimi_ka s tem da se je vleklo vse skupaj mesec in pol z zdravljenjem vred. Sem bila pa danes se na UZ dojk in je vse ok. Se bris dam skozi in potem sem zakljucila z zdravniki za letos, upam. Bibabuba, super za uspešen pregled sem ful vesela, da se vse lepo odvija in da je končno vse za tabo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:27:28
|
|
|
|
Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Jutro punce! madjanca si naredila test? Mene vse špika, v jajčnikih, v križu. Ne vem kaj je to. Verjetno spet psiha dela svoje :( vseeno jutri naredim kakšen test, če so slučajno znaki N. In da lahko zvečer ko praznujemo en rojstni dan spijem kakšno pivo Nisem... sem se ga vceraj malce napila in semzjutraj cisto pozabila na testkanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:31:38
|
|
|
|
Veronique
|
madjanca to pa je dobro vedet, vidim kaj bom delala 3 vecere pred pricakovano M
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:55:46
|
|
|
|
Storžek3
|
No jaz nisem zdržala in sem prejle naredila test in se mi zdi da je zelo zelo zelo slaba črtica. Bom vidla kaj bo možek rekel ko pride. Sem pa malo razočara nad testi, ki sem jih naročila. Test je malo poškodovan ravno tam kjer se vidi senca črtice, tko da ne vem če ni mogoče zaradi tega vidna senca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:58:43
|
|
|
|
Allstar
|
Storžek3, ne obremenjuj se, nalij si deci vina in se boš testkala ponovno čez kakšen dan . Malo heca more bit, upam, da je res črtica in da se boš obarvala zeleno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 11:59:25
|
|
|
|
Veronique
|
storžek3 jooj, upam, da se ta crtica razvije v enega cez 9 mesecev
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:00:34
|
|
|
|
Storžek3
|
Hahaha jaz bi rabila ker cel liter spit, da bi odmislila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:05:46
|
|
|
|
Storžek3
|
Sem naredila še enega, itak sem jih 10 naročila, ta je pa še bolj poškodovan in je vse skupaj en zmazek najraje bi jih nazaj poslala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:14:26
|
|
|
|
Allstar
|
Hitro po nove ! Če pa ne prideš do njih pravi čas, pa ti lahko odstopim kakšnega mojega iz ebaya . Sem sicer zagovornik, da se pred izostankom ne testka, ampak vem kako hudo je to zdržat . Če pa si že naredila test in se ti zdi, da je črtica, potem pa res ni mogoče počakat več kot do jutri zjutraj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:22:09
|
|
|
|
Storžek3
|
Hvala allstar, mam blizu lekarno. Mogoče bom šla jutri po kakega drugega. Bom pol popoldan še kakega naredila da vidim če bo kaj, upam da je vsaj kakšen nepoškodovan. A tile z ebaya pridejo nepoškodovani?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:25:11
|
|
|
|
Luminnel
|
Držim pesti za . Moje stanje pa še vedno isto... bradavice nabrekle, boleče prsi in stalno na WC-ju (mi je v službi že kar nelagodno). Pa točno vem, da ne morejo biti to nosečniški znaki, ker je prezgodaj. No še 10 dni počakam pa da vidimo. Mogoče je krivo to, da sem jemala Clomid za ovulacijo in je sedaj telo bolj občutljivo. Ker prej ovulacije nisem imela vsaj pol leta.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 12:36:18
|
|
|
|
Bibabuba12
|
Je bil ze res cas, da se pri meni postavijo stvari na svoje mesto! Vas pa se vedno pridno spremljam in stiskam pesti za vas! In komaj cakam, da se vse pobarvate na zeleno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 13:35:29
|
|
|
|
Storžek3
|
No možek pravi da se zdi da je črtica zaradi poškodovanega testa Čist me je uničlo tole, zato sem se odločila da do petka ne testiram več. V petek si grem pa po en normalen test v lekarno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 13:39:35
|
|
|
|
Allstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Hvala allstar, mam blizu lekarno. Mogoče bom šla jutri po kakega drugega. Bom pol popoldan še kakega naredila da vidim če bo kaj, upam da je vsaj kakšen nepoškodovan. A tile z ebaya pridejo nepoškodovani? Jaz sem dobila nepoškodovane. Ovulacijski so ok in enega nosečniškega sem sprobala pa je bil tudi ok. Če jih bom jaz še potrebovala, si jih bom definitivno naročila iz ebaya
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 13:44:14
|
|
|
|
Luminnel
|
Bom v mislih s tabo in upam, da bodo . Zaradi moje psihe sem se nekaj odločila. Pustila bom času čas in ne bom več razmišljala o tem. Kajti sedaj sem že tako obupana, da samo še o tem razmišljam, kdaj bom lahko naredila test. Dam si pol leta, če pa v tem času ne bo pa bom začela paničariti. :) V tem času pa bom delala na sebi in se poizkušala spraviti v čim boljšo formo in kondicijo ter si dokončno uredila prehrano. Kar je med tudi zelo pomembno. Konec koncev ne bo nič zato, če nekoliko počakava, važno da bo zdrav.
< Sporočilo je popravil Luminnel -- 17.5.2016 13:45:44 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 13:56:38
|
|
|
|
Allstar
|
Luminnel edino pravilno ! Ne se sekirat in obremnjevat, statistika pravi, da se naj bi v enem letu primlo, 85% parom. Jaz sem si rekla, da se do enega leta ne bom sekirala, ampak mi ni čisto uspelo. Do pol leta se res nisem, potem pa sem se že zasekirala in šla h ginekologu in še po drugo mnenje. Poskušam biti čimbolj mirna, pomaga mi pa tudi forum, ko vidim, da vsak mesec parim puncam uspe, nekaterim takim, ko se že veliko dlje trudijo kot jaz in sem vesela za njih in mi da upanje za naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:00:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Allstar Luminnel edino pravilno ! Ne se sekirat in obremnjevat, statistika pravi, da se naj bi v enem letu primlo, 85% parom. Jaz sem si rekla, da se do enega leta ne bom sekirala, ampak mi ni čisto uspelo. Do pol leta se res nisem, potem pa sem se že zasekirala in šla h ginekologu in še po drugo mnenje. Poskušam biti čimbolj mirna, pomaga mi pa tudi forum, ko vidim, da vsak mesec parim puncam uspe, nekaterim takim, ko se že veliko dlje trudijo kot jaz in sem vesela za njih in mi da upanje za naprej Hm ... v novembru je bla statistika, da v prvem letu uspe 45% puncam ... Kje si ti dobila tok visok procent?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:02:04
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3 Hahaha jaz bi rabila ker cel liter spit, da bi odmislila Koliko ma mislis, da sem jaz spila.? Mkgoce malce manj kot liter luminnel, pri meni je bilo tako stanje prvi mesec jemanja klomida in dejstvo je, da je telo bolj obcutljivo.. sicer je pti meni to trajalo samo en mesec, dosti pa jih pravi, da traja ves cas jemanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:19:33
|
|
|
|
Veronique
|
luminnel jaz sem tudi imela vceraj pogovor sama s sabo in si rekla, da si dam cas do naslednje pomladi in potem dalje. Ne morem sicer odmislit, ker je zelja premocna ampak se trudim, da se mi ne bi celo zivljenje zacelo vrteti okoli tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:20:29
|
|
|
|
katjesss
|
Fajn da sem informirana glede clomida, mebe se tudi caka...enkrat v drugi polovici leta bom zacela jemat, pa upam da pol hitro rata, nekako se zdaj tega oklepam, da bo pomagalo...imava pa ze termin v septembru na neplodnostni, ce ne bo prej ratalo... Cestitke vsem pluskom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:23:53
|
|
|
|
madjanca
|
Zakaj pa ze zdaj ne zacnes s klomidom?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:29:33
|
|
|
|
Ashatan
|
Jaz sem bila danes na masaži pri eni, ki izvaja tudi bioenergijo. Prvič sem bila, dobila za RD bon. Mi zmasira hrbet in podprate, konča, se postavi polek mene in reče, Gospa, kaj je pa z vašo maternico? Jo gledam en čas, kaj je to za vprašanje, pol pa le povem, da sem imela dva CR, težave z zanositvijo, pred letom in pol odrez dela matrničnega vratu, pred tem leta dolga konstantna vnetja brez konca..........no, fajn, od tukaj izvirajo bojda vse moje težave s hrbtom, glavoboli, kolkom ki me boli...........potem se pa nekaj čudim no Sva se dogovorili, da hobim raje na masaže trebuha, da mi bo bolj koristili tole, itak še imam v bonih ene tri masaže. Tako da nekako se mi zdi, ker res ne ve kdo sem ali da bi ji kaj rekla o težavah ali namenih mojih, pa itak je videla da imam 4 masaže plačane, da ni ravno šlo to kot voda na njen mlin, da bi delo imela. Ker jaz bi šla še za hrbet parkrat, ker tam me boli, a težava sploh ne izvira od tam. Sem bila kar malo osupla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo MAJA 2016 17.5.2016 14:30:06
|
|
|
|
katjesss
|
Ker me je ta pco in neuspeh pac malce, kako bi rekla...pac malo pavze sva rekla da bova naredla..in mi ni zal, ker vsak mesec cakanje, cakanje, sanjanje o vsem mogocem..zdaj pa sem kar odmislila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?