|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MAJA 2016
16.5.2016 9:51:15   
Veronique
madjanca si ze kaj testkala?user posted image

Jaz sem danes ponoci spet sanjala, da sem zagledala user posted image ...

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.5.2016 10:03:48   
Bibabuba12
Punce super, samo tako naprej! Zdaj naj se se preostali del seznamcka obarva na zeleno, ko se je ze tako lepo zacelo! user posted image Sama sicer na koncu nisem imela ss, ker je bila nosecnost neznane lokacije, ampak ja, tudi meni se je zgodilo v istem casu kot mimi_ka s tem da se je vleklo vse skupaj mesec in pol z zdravljenjem vred. Sem bila pa danes se na UZ dojk in je vse ok. Se bris dam skozi in potem sem zakljucila z zdravniki za letos, upam. user posted image

(odgovor članu Veronique)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.5.2016 10:28:47   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Veronique

madjanca si ze kaj testkala?user posted image

Jaz sem danes ponoci spet sanjala, da sem zagledala user posted image ...

Skoraj bi. Pa sem se skregala sama s sabo in mi je uspelo, da nisem. Mogoce bom jutri.. najraje i pocakala do srede...

Neposredna povezava do sporočila: 278
16.5.2016 10:57:04   
Luminnel
Jojj punce... meni se ti dnevi tako vlečejo. Občutek imam , da je že zdavnaj minilo teh 14 dni pa sem komaj na tretjini. in sama sebe pregovarjam, da je potrebno malce potrpljenja in da ne rata kar takoj. Ampak sem res nestrpna, ker je pol leta že minilo, da sem sploh dobila menstruacijo in ovulacijo. Ampak še vedno v meni tli upanje, da mogoče pa bodo user posted image . Sem se pa odločila, da bom počakala do petka in šele takrat naredila test (vsaj upam, da me ne bodo prej zamikali prsti), da bom res skoraj prepričana v test. Ne da bom v primeru, da ne bodo user posted image se zanašala na to, da sem test mogoče naredila prezgodaj. In si dajala lažno upanje.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.5.2016 11:12:45   
Storžek3
veronique jaz sem tudi danes sanjala da sem naredila tri teste in na vseh sta bili dve črtici. Potem sem pa čez nekaj časa še enkrat pogledala pa je bilo na vsakem testu tko ene 10 črtic in mi ni bilo nič jasno user posted image še dobro da testi še niso prišli, ker bi ziher že naredila kakega user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.5.2016 11:15:33   
Storžek3
madjanca bravo da nisi že danes testkala! Jutri bi pa že moglo kaj pokazata! Sporoči user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.5.2016 11:40:34   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Jojj punce... meni se ti dnevi tako vlečejo. Občutek imam , da je že zdavnaj minilo teh 14 dni pa sem komaj na tretjini. in sama sebe pregovarjam, da je potrebno malce potrpljenja in da ne rata kar takoj. Ampak sem res nestrpna, ker je pol leta že minilo, da sem sploh dobila menstruacijo in ovulacijo. Ampak še vedno v meni tli upanje, da mogoče pa bodo user posted image . Sem se pa odločila, da bom počakala do petka in šele takrat naredila test (vsaj upam, da me ne bodo prej zamikali prsti), da bom res skoraj prepričana v test. Ne da bom v primeru, da ne bodo user posted image se zanašala na to, da sem test mogoče naredila prezgodaj. In si dajala lažno upanje.

Luminnel, če jo pričakuješ šele 25.5., ti na srce polagam, da ne delaj testa še ta teden, niti še med vikendom. Kateri test pa boš delala?
Nosečniški hormon (beta HCG - katerega zaznajo tudi nosečniški testi) proizvaja tkivo iz katerega nastane placenta/posteljica, torej se začne proizvajati po vgnezditvi ploda, ko se začne razvijati to tkivo. Beta HCG se vsake 2-3 dni podvoji. Torej, če se plod vgnezdi recimo 10 dan po ovulaciji in oploditvi, je takrat beta HCG še v vrednosti pod 10. Pa recimo, da je 10, je potem 12 dan 20, 14 dan 40, 16 dan 80, itd. To je v boljši varianti, da se podvaja na 2 dni. Možno pa je tudi na 3 dni, potem se viša še veliko počasneje. Nosečniški testi pa zaznajo različne vrednosti. nekateri 25 (npr. First sign, First sign duo, Baby check plus), nekateri 50 (npr. Clearblue). Zato naj ne bi delali testa pred izostankom M, ker smo lahko samo razočarane in lahko da čisto brez veze user posted image .
Držim pesti, da ko narediš test, da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.5.2016 11:42:13   
Allstar
Aja, Luminnel, razen če misliš do naslednjega petka user posted image . Potem oprosti za "nakladanje", ampak mogoče pa vseeno pride kateri prav user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.5.2016 11:47:21   
Ashatan
Super za nove nosečkeuser posted image Čestitam vamuser posted image

Jaz bom verjetno za vikend postala malo nervozna, ali pa kar precej, čeprav se trudim ne biti. Ker se bo počasi začel bližati datum za M.
Na srečo sem pa drugače čisto mirna, ne vem kdaj je O bila, tako da tudi ne morem imeti nobenega občutka. Tudi nobenih znakov.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.5.2016 12:53:26   
Luminnel
@Allstar Ja test nameravam delati šele naslednji petek... ne že sedaj. :) Kljub vsemu pa hvala za napotke, sigurno pridejo prav. Več glav več ve. user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.5.2016 13:02:06   
Allstar
Se mi je zdelo, takoj ko sem kliknila potrdi, je kliknilo tudi meni, da mogoče pa govoriš o naslednjem petku user posted image . Kot rečeno, upam, da ti takrat pokaže user posted image user posted image .

Je pa zoprno to čakanje a ne? Prva polovica cikla kar zdrvi mimo, druga polovica pa se vleeeeečeeeee user posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.5.2016 14:02:25   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: Luminnel

Luminnel, če jo pričakuješ šele 25.5., ti na srce polagam, da ne delaj testa še ta teden, niti še med vikendom. Kateri test pa boš delala?
Nosečniški hormon (beta HCG - katerega zaznajo tudi nosečniški testi) proizvaja tkivo iz katerega nastane placenta/posteljica, torej se začne proizvajati po vgnezditvi ploda, ko se začne razvijati to tkivo. Beta HCG se vsake 2-3 dni podvoji. Torej, če se plod vgnezdi recimo 10 dan po ovulaciji in oploditvi, je takrat beta HCG še v vrednosti pod 10. Pa recimo, da je 10, je potem 12 dan 20, 14 dan 40, 16 dan 80, itd. To je v boljši varianti, da se podvaja na 2 dni. Možno pa je tudi na 3 dni, potem se viša še veliko počasneje. Nosečniški testi pa zaznajo različne vrednosti. nekateri 25 (npr. First sign, First sign duo, Baby check plus), nekateri 50 (npr. Clearblue). Zato naj ne bi delali testa pred izostankom M, ker smo lahko samo razočarane in lahko da čisto brez veze user posted image .
Držim pesti, da ko narediš test, da bo user posted image user posted image

Hvala za tale post. S tem si prepricala mene, da pocakam s testom do srede ali pa kar do cetrtka, ce je slucajno se ne bo. Navsezadnje imam po comidu lahko ovulacijo kasneje tako, da se je v meni sele sedaj zacelo dogajat.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.5.2016 14:11:49   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Allstar

Se mi je zdelo, takoj ko sem kliknila potrdi, je kliknilo tudi meni, da mogoče pa govoriš o naslednjem petku user posted image . Kot rečeno, upam, da ti takrat pokaže user posted image user posted image .

Je pa zoprno to čakanje a ne? Prva polovica cikla kar zdrvi mimo, druga polovica pa se vleeeeečeeeee user posted image

Najprej čakamo kdaj bo O, nato štejemo dneve kdaj bi lahko bila vgnezditev, nato ne čakamo kdaj bo M. Vaes čas nekaj čakamo user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.5.2016 14:24:31   
Allstar
madjanca sem vesela, da sem s tem postom komu pomagala (če sem že zamešala pri Luminnel user posted image ). Res je včasih bolje kakšen dan počakat in narediti test ter verjeti tistemu rezultatu, kot pa ga narediti prehitro in se potem non stop umetno slepiti, da smo ga pa mogoče prehitro delale in je vseeno user posted image , potem pa pride user posted image , pa smo še bolj razočarane - vsaj jaz user posted image . Test sem delala samo 1x prehitro (in je potem prišla M) in 1x ko mi je 2 dni zamujala, pa je tudi takoj po testu prišla M (po mojem psiha). Ampak takrat ko mi je 2 dni zamujala in je bil test negativen, se nisem nič slepila, da je mogoče vseeno +, takrat ko sem ga pa prehitro delala, pa sem se, je bilo že obsedeno stanje user posted image . Zato sem se pa raje res v piko pozanimala zakaj se gre in kako nastajajo hormoni in zdaj zmaga razum in se ne mučim brezveze user posted image . Vseeno pa kakšne 2 dni pred M že sanjam kako lepo bi bilo imeti user posted image , kako bi se imeli in tudi že odprem kakšno spletno stran z malimi oblačili user posted image . Tako, pa sem priznala, da nisem vedno najbolj razumska user posted image .

Ashatan je pa res glede tega čakanja, samo čakamo na nekaj non stop user posted image . Takšne smo ženske.....ampak prav lepo paše takrat, ko se nam uspe odklopit in živet v trenutku in ne samo "čakat" user posted image .

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.5.2016 16:25:41   
Ashatan
Jaz pa kak voziček znam pogledati v tistem časuuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.5.2016 17:23:47   
Luminnel
:) Jaz če sem povsem iskrena že marsikaj sedaj pogledam. Ampak mislim, da ni nič narobe s tem, saj tako malo mojo željo po otroku potešim.
Res pa je, da ničesar še ne kupujem in bom z večjimi nakupi sigurno počakala nekje do 6 meseca nosečnosti. Pri meni ima tudi veliko sorodnikov, prijateljev že otroke in sem veliko stvari že dobila. Čeprav nikomur ne razlagam o mojih načrtih. Ampak očitno že vsi mislijo, da je čas za to. Tako, da imam že sedaj 3 škatle oblačil na zalogi, otroško posteljico, voziček (ampak, mi ni všeč in si bom še umislila enega po mojih željah... :)

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.5.2016 18:29:08   
Veronique
Jaz ze imam tudi vse od opreme "izbrano"; sanjski vozicek, posteljico, imam ze potencialna imena... ah ja, samo user posted image se manjkauser posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.5.2016 18:43:13   
Luminnel
user posted image Ja tudi meni manjka samo še user posted image . user posted image Se opravičujem, če je bilo že o tem kaj napisanega pa vendarle. Koliko časa ste ve s partnerjem skupaj oz. po kolikem času sta se odločila za user posted image . Midva bova letos skupaj 9 let, je pa res, da sva skupaj že od sedemnajstega leta. user posted image In to brez raznih prekinitev, ki so tipične za najstniške pare. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 293
16.5.2016 23:26:04   
madjanca
Midva pa sva dve leti in pol.. :)

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.5.2016 7:34:10   
Allstar
Tudi midva sva skupaj 2 leti in pol user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.5.2016 8:26:43   
Storžek3
Jutro punce!
madjanca si naredila test?

Mene vse špika, v jajčnikih, v križu. Ne vem kaj je to. Verjetno spet psiha dela svoje :( vseeno jutri naredim kakšen test, če so slučajno znaki N. In da lahko zvečer ko praznujemo en rojstni dan spijem kakšno pivo user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.5.2016 9:42:05   
Ashatan
Midva sva skupaj 2,5 leti, čeprav se nama čuti kot vsaj 12 let in da sva vsaj 8 leto poročenauser posted image . Samo midva imava že oba zakona za seboj in oba po dva otroka od prej, vsi pa živimo skupaj. Tako da ni čudno, da se čuti kot mnogo dljeuser posted image .

Midva nimava od svojih otrok popolnoma nič shranjenega, bova morala spet vse čisto na novo kupiti. Pa glede na to, da so nama obema takrat nekoč pri prvem otroku še kaj pomagali kupiti srečni dedki in babice in podobno, nama sedaj zagotovo več ne bodouser posted image Tudi najini prijatelji imajo že vse večje otroke, kot so najini, edino sestra je sedaj noseča, ampak ona seveda vse potrebuje.

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 17.5.2016 9:47:27 >

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.5.2016 9:52:53   
Veronique
Midva pa 6let user posted image

Mene je vceraj zacelo nekaj pikat v jajcnikih in trebuhu, vcasih se kriz. Psiha, sigurno, za vse ostalo je se prehitrouser posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.5.2016 10:05:32   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Jutro punce!

Mene vse špika, v jajčnikih, v križu. Ne vem kaj je to. Verjetno spet psiha dela svoje :( vseeno jutri naredim kakšen test, če so slučajno znaki N. In da lahko zvečer ko praznujemo en rojstni dan spijem kakšno pivo user posted image

Nisem... sem se ga vceraj malce napila in semzjutraj cisto pozabila na testkanje user posted image

(odgovor članu Storžek3)
Neposredna povezava do sporočila: 299
17.5.2016 10:23:52   
Allstar

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Storžek3

Jutro punce!

Nisem... sem se ga vceraj malce napila in semzjutraj cisto pozabila na testkanje user posted image

Hahaha, punceeeeeee, madjanca je odkrila način, kako odmisliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšen deci ali dva in še na testkanje pozabiš user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?